I stolt samarbete med October Stockholm 🧡

Med fokus på kvinnors skönhet OCH styrkor! Samt i ett samarbete med bröstcancerfonden. Du får nu ett prova på erbjudande på 30% på hela sortimentet.

-Det är generöst, och jag tror att du precis som jag kommer älska både produkterna och konceptet! 

2-1

Godkväll ❤️

Hoppas att helgen har varit bra. NI har fått hänga med mig på min instatsory där du kan se att Bobby och jag varit hemma idag. Jonas kom ockå hem ifrån gig på eftermiddagen… och Bobby skämde bort oss både med laga middag till oss alla tre. Innan det så hade vi varit iväg på en grej, samt lyckats få ut en garderob som har stått mitt i vardagsrummet och förpestat hemmet på tok för länge! 😝

Nu mina vänner så ska jag berätta om October Stockholm.

Många av er känner säkert redan igen dom, men för er som inte gör det så vill jag slå ett extra slag för detta företag. Två drivna kvinnor som satsar på skönhet och välgörenhet på samma gång. 

October Stockholm är ett svenskt make-up varumärke med en stark passion för kvinnors skönhet och styrkor🙌🏻

October eftersträvar att stödja och skydda den kvinnliga skönheten både på insidan och utsidan. October samarbetar stolt med bröstcancerfonden och deras kamp mot bröstcancer, för varje såld produkt går 1 krona till bröstcancerfonden året runt 💖

Jag har fixat en generös rabatt åt er så att ni alla som vill ska få möjligheten att prova. Nu ska jag presentera några av mina favoriter lite närmare.

-Denna mascaran MÅSTE du bara prova. Den är helt fantastisk! 😍

76586A07-9FF1-4803-9A09-DD26B3F3385B

Mascaran heter ”Lash Tint Volume Mascara”. Den är en volymmascara som gradvist färgar dina ögonfransar medans du använder den. Jag upplevde resultat redan strax efter 2 veckor. Jonas frågade om jag hade glömt att sminka av mig när vi gick och la oss… -Det är bra betyg det 😉

Jag som varit nyfiken på att fråga och ta reda på hur detta funkar  fick förklaringen att… Mascaran innehåller naturliga ingredienser som skonsamt bygger upp volym och ger fransarna en semi-permanent toning. Dessutom uppskattar jag att borsten är väldigt lättarbetade och mascaran inte klumpar… 👍🏻

Det är  A & O för mig, jag avskyr klumpar! Dessutom ger den bra volym och längd på fransarna☺️

Vill även slå ett extra slag för att Lash Tint Volume Mascara är inte testad på djur, innehåller inga parabener och är dermatologisk testad.

-Vilket jag uppskattar enormt mycket!🌟

2-2

På bilden ovan så använder jag både ett läppstift och ett glans💄💋

Det finns otroligt många fina färger att välja på. Här ser ni mig med en lite ”naturligare” nyans. Men det finns också flera mörka intensiva färger att välja på. Shoppa hem en till varje humör/outfit tycker jag! 😍

Läppstift inspireraade mig att hitta min egen intensiva färg. Jag hittade flera favoriter, och fullkomligt älskar den jag har på bilden!

Den har en mjuk lätt formula, glider enkelt på läpparna, täcker jämnt och ger djup färgintensitet.
Nyfiekenheten gjorde att jag fegade varför och vad som gör denna så bra som jag verkligen tycker att den är . Anledningen är att Velvety cashmere konsistens ger mycket långvarig matt finish, men utan att ”krakelera”😄
Jag tycker ändå om att ha lite glans på mitt läppstift också, Så jag testade att toppa med en ”lip-topper” Det förvandlar mitt matta läppstift direkt med en matchande nyans som jag då använde som glans på läppstiftet jag först lagt på. Det gav läpparna en skinande fin finish, men utan att klibba. -I like!😍💋💄


( Lip toppern är både parfym fri, Paraben fri och Cruelty free! )

 ja, så känner du för att piffa till både dig själv och vardagen så kan jag nu ge dig 30% på hela deras sortiment.

ÄVEN på mascaran som har ett extremt bra pris redan från början. Uppge koden my30 och In och shoppa  på October Stockholm   👈🏻

När du sedan gjort det och fått hem dina varor så får du mer än gärna berätta för mig vad du tyckte om dom… Nu ska jag krypa ner hos mi Indian som är hemma efter att varit ute och rest hela helgen…..
 –Vi hörs imorgon fina du!
kram och gonatt…. 
/ My Martens 
 
Posted in: Vardag
Kommentarer (48)
 • Hanna

  Du var ju och färga ögonfransarna..du bloggade om det.. var nog inte mascarans förtjänst…annars hade du väl inte behövt färga…du gör reklam för bobbys hårkapslar hur ditt hår växt å blivit tjockt samtidigt bloggar du om hur du sättet in hårförlängningar, å nu om hur en macara gjort dina ögonfransar så mörka… när du i självaverket varit å färgat dem…. dina reklam verkar vääldigt trovärdiga. NOT

  • Ann

   Håller med föregående?

  • Mollan

   Tänkte lite samma sak faktiskt.

  • K

   Hon är ”Busted” för femtielfte gången i ordningen???

   • My

    Eller inte?? Jag blir verkligen imponerad över hur vissa av er dömmer, klankar ner eller har förutfattade meningar… Trångsynt? Ointresserad? bitter? Oavsett vad…. – Väldigt underhållande?

  • My

   Men snälla hanna, Jag färgar bryn, fransar och utväxt om vartannat =) Mascaran och denna kampanjen har jag testat i 2-3 månader. Fick första produkterna i april för att utvärdera och testa om det var någonting jag kunde tänka mig att stå för. Så gör jag hela tiden. Testar, utvärderar och bestämma mig för vad jag vill ställa mig bakom och inte. Inget konstigt alls =)
   Extensions och superhair är en grymt bra kombo. Jag hade korta tuffsar i håret när jag började. Sakta men säkert växer du det ut, nytt, friskt och starkt hår. Att det dessutom växer snabbare är jag extremt tacksam för. Så för varje gång vi sätter i/tar ur löshåret så kan jag klippa bort några c, av mina slitna toppar som då i samma takt ersätts av nytt friskt hår! =) Läs referenserna och se hur många som är nöjda över Bobbys Superhair. Unga, äldre, män och kvinnor =) Helt fantastiskt… Vad det gäller mascaran, testa innan du dömmer. Vad det gäller samarbeten och upplägg så förstår jag att du inte förstår hur det går till =) men det gör inget… Jag kan inte vara alla till lags, det är helt okay =) ha en fin kväll…….

 • Helene

  Hon tror vi har glömt tidigare inlägg och försöker bara tjäna pengar på att göra reklam på något hon inte kan stå för.
  Skäms på dej My ?

  • My

   Gode tid… Tänk efter nu. Liiiite längre än vad näsan räcker =) En kampanj som denna får man först en förfrågan om. Sedan en uppföljning Sedan testar och utvärderar man produkterna. Dvs för flera månader sedan så sattes utvärderingen igång. sedan bestämmer man sig, efter det gör man kampanjen. Jag har både testat och utvärderat. Jag älskar mascaran och ställe mig stolt bakom denna, OCH övriga produkter =) Det betyder inte att jag börjar sminka mig varje dag… nej du. Jag fortsätter färga fransarna, jag fortsätter med min extensions. Mascaran gör ändå underverk och ger både volym och fyllighet. Inget klibbande och atom tunna fransar, precis så som JAG vill ha det. Att den dessutom gör fransarna mörkare tycker jag är toppen =) knepigt det där…. Menar du att jag skulle glömt bort vad jag skrev för några dagar sedan. Bloggen är en plattform, min plattform. Inte glömmer jag väl iallafall vad jag skriver =) -knasboll! =) Hoppas du kanske förstår hur jag menar här…. Menar verkligen inget illa men blir uppriktigt sagt förvånad när jag läser en kommentar som din =) Men du vet kanske bara inte bättre… Just för att blogg/sociala media branschen är relativt nytt som yrke… =)

 • Hanna

  Du var ju och färga ögonfransarna..du bloggade om det.. var nog inte mascarans förtjänst…annars hade du väl inte behövt färga…du gör reklam för bobbys hårkapslar hur ditt hår växt å blivit tjockt samtidigt bloggar du om hur du sättet in hårförlängningar, å nu om hur en macara gjort dina ögonfransar så mörka… när du i självaverket varit å färgat dem…. dina reklam verkar vääldigt trovärdiga. NOT

  • Ann

   Håller med föregående😀

  • Mollan

   Tänkte lite samma sak faktiskt.

  • K

   Hon är ”Busted” för femtielfte gången i ordningen😂😂😂

   • My

    Eller inte😂😂 Jag blir verkligen imponerad över hur vissa av er dömmer, klankar ner eller har förutfattade meningar… Trångsynt? Ointresserad? bitter? Oavsett vad…. – Väldigt underhållande😂

  • My

   Men snälla hanna, Jag färgar bryn, fransar och utväxt om vartannat =) Mascaran och denna kampanjen har jag testat i 2-3 månader. Fick första produkterna i april för att utvärdera och testa om det var någonting jag kunde tänka mig att stå för. Så gör jag hela tiden. Testar, utvärderar och bestämma mig för vad jag vill ställa mig bakom och inte. Inget konstigt alls =)

   Extensions och superhair är en grymt bra kombo. Jag hade korta tuffsar i håret när jag började. Sakta men säkert växer du det ut, nytt, friskt och starkt hår. Att det dessutom växer snabbare är jag extremt tacksam för. Så för varje gång vi sätter i/tar ur löshåret så kan jag klippa bort några c, av mina slitna toppar som då i samma takt ersätts av nytt friskt hår! =) Läs referenserna och se hur många som är nöjda över Bobbys Superhair. Unga, äldre, män och kvinnor =) Helt fantastiskt… Vad det gäller mascaran, testa innan du dömmer. Vad det gäller samarbeten och upplägg så förstår jag att du inte förstår hur det går till =) men det gör inget… Jag kan inte vara alla till lags, det är helt okay =) ha en fin kväll…….

 • Mary

  Jamen håller med, allt är ju bara fake och tjäna pengar, desperat tillvägagångsätt, skulle nog kunna sälja sin mamma för en kola. Är nu hårkapslarna så bra varför extension? Och fransfärgningen, och och ,och det blir ju bara värre och värre, ha lite koll på vad du skriver. Pinsamt och inget annat!!!

 • anonym

  Vad kul. Ej hört talas om detta märke. Verkar bra. Vad spännande.

 • ? Miss Öland ?

  Den lilla enkronan går till något bra iallafall ?

 • Helene

  Hon tror vi har glömt tidigare inlägg och försöker bara tjäna pengar på att göra reklam på något hon inte kan stå för.
  Skäms på dej My 😠

  • My

   Gode tid… Tänk efter nu. Liiiite längre än vad näsan räcker =) En kampanj som denna får man först en förfrågan om. Sedan en uppföljning Sedan testar och utvärderar man produkterna. Dvs för flera månader sedan så sattes utvärderingen igång. sedan bestämmer man sig, efter det gör man kampanjen. Jag har både testat och utvärderat. Jag älskar mascaran och ställe mig stolt bakom denna, OCH övriga produkter =) Det betyder inte att jag börjar sminka mig varje dag… nej du. Jag fortsätter färga fransarna, jag fortsätter med min extensions. Mascaran gör ändå underverk och ger både volym och fyllighet. Inget klibbande och atom tunna fransar, precis så som JAG vill ha det. Att den dessutom gör fransarna mörkare tycker jag är toppen =) knepigt det där…. Menar du att jag skulle glömt bort vad jag skrev för några dagar sedan. Bloggen är en plattform, min plattform. Inte glömmer jag väl iallafall vad jag skriver =) -knasboll! =) Hoppas du kanske förstår hur jag menar här…. Menar verkligen inget illa men blir uppriktigt sagt förvånad när jag läser en kommentar som din =) Men du vet kanske bara inte bättre… Just för att blogg/sociala media branschen är relativt nytt som yrke… =)

 • Mary

  Jamen håller med, allt är ju bara fake och tjäna pengar, desperat tillvägagångsätt, skulle nog kunna sälja sin mamma för en kola. Är nu hårkapslarna så bra varför extension? Och fransfärgningen, och och ,och det blir ju bara värre och värre, ha lite koll på vad du skriver. Pinsamt och inget annat!!!

 • Jane

  Alla bidrag är så klart mer än välkomna, men 1 krona per såld produkt var inte mycket, inte ett säljande argument för min del i alla fall.

 • anonym

  Vad kul. Ej hört talas om detta märke. Verkar bra. Vad spännande.

 • 🌞 Miss Öland 🌞

  Den lilla enkronan går till något bra iallafall 😊

 • Jane

  Alla bidrag är så klart mer än välkomna, men 1 krona per såld produkt var inte mycket, inte ett säljande argument för min del i alla fall.

 • Petra N

  Jag älskar verkligen deras produkter oxå och som du säger 1 kr blir en hel del på ett år…fantastiskt att dom ändå vill ge det med tanke på hur nya dom är på marknaden, tänk om även dom mer etablerade skönhets markerna gjorde det samma.

 • Petra N

  Jag älskar verkligen deras produkter oxå och som du säger 1 kr blir en hel del på ett år…fantastiskt att dom ändå vill ge det med tanke på hur nya dom är på marknaden, tänk om även dom mer etablerade skönhets markerna gjorde det samma.

 • Annica

  Hej! Spännande med ett nytt varumärke, hade inte hört talas om det. Vilken bra rabatt du fixat, beställde en mascara, kul att testa något nytt?.
  Ha en fin tisdag! Kör försiktig?

 • Annica

  Hej! Spännande med ett nytt varumärke, hade inte hört talas om det. Vilken bra rabatt du fixat, beställde en mascara, kul att testa något nytt😄.

  Ha en fin tisdag! Kör försiktig😄

 • Ninni

  Du skriver nu att du kan leva på din blogg….Tidigare skrev du att du måste bo i sthlm för jobben för du har sååå stora utgifter och inte klarar dig med enbart bloggen…???? Denna blogg börjar bli endast en reklampelare…få folk att konsumera mer å se till att jorden går under.
  Ett bra exemprl för din Lilleman köp och konsumera mera…

 • Ninni

  Du skriver nu att du kan leva på din blogg….Tidigare skrev du att du måste bo i sthlm för jobben för du har sååå stora utgifter och inte klarar dig med enbart bloggen…???? Denna blogg börjar bli endast en reklampelare…få folk att konsumera mer å se till att jorden går under.
  Ett bra exemprl för din Lilleman köp och konsumera mera…

 • Samarbete med My Martens - October Stockholm

  […] Här kan du läsa mer om vad My tycker om produkterna! […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.