Presskaffe…..

1DC6DA46-903E-41B1-BF72-13FBCC210BFE

GOD MORGON 👋🏻

Presskaffe😍 Så underskattat! Hur gott som helst ju! ☕️ Sen att jag delade den världens bästa sällskap, Tilda, är ju en oslagbar kombo ❤️🙌🏻

Jag skippade morgonträningen, och tog sovmorgon…. skönt! Denna helgen har jag laddat om batterierna. Vilat, umgåtts med mina bästa vänner, städat och plockat lite hemma. Tagit helgen som den kommer. -Underbart! Mitt ”gammla” jag hade inte kunnat ta den som den kommer. Jag hade forcerat fram någonting och överbelastat mitt schema. Men mitt nya jag, brottas med mitt gamla jag och försöker att ”bara vara” och ta hand om mig själv bättre. Att vara arbetsnarkoman är inte fel, att brinna för det man gör och drivas av att jobba mot mina mål. Men det är både min bästa och min sämsta sida. Min riktiga utmaning är art hitta balansen i just det ☺️

Nu har jag precis haft en teledejt med Jonas som är påväg ifrån urskogarna i Finland mot flygplatsen…..

Idag saknar jag honom extra mycket ❤️ Jag trivs med att han reser och är borta på jobb. Jag är van att ha det så sedan förr, och behöver min egentid. Det gör att jag känner så som jag tex känner idag…. extra längtan efter min indian! Alla är olika vissa skullle aldrig stå ut med det. Ta några andra exempel, skift-arbetare, sjömän, flygkaptener, lastbilschaufförer, artister och alla de yrken som innebär att man reser i jobb. Vissas passar det inte alls, mig passar det perfekt! 🌟

Nu ska jag klä på mig och hömta upp Bobby. Han ska följa med mig på en spännande grej☺️

Men du, Ikväll kommer det ut ett riktigt bra erbjudande här inne. En rolig kampanj i stolt samarbete med Oktober Stockholm🙌🏻 -Stay tuned! Vi hörs sen!

-Njut av dagen och var rädd om dig!

Stor kram

:My Martens 

Posted in: Vardag
Kommentarer (43)
 • Kina

  Hoppas du lyckas få en kod gällande de där snygga träningskläderna.

 • Åza Brennander

  Det gör mig mycket glad att läsa att nya My lyssnar så bra på sin kropp.❤
  Gällande egentid förstår jag precis. Nu har Tobias och jag hängt dygnet runt i fem veckor och även om vi har det toppen så ska det bli skönt att få vara helt själv om några dagar. För oss är distansen Växjö-Stockholm oftast en fördel. Kram och hälsa Jonas.

 • Kina

  Hoppas du lyckas få en kod gällande de där snygga träningskläderna.

 • ? Miss Öland ?

  Viktigt och behövligt med egentid.

 • Åza Brennander

  Det gör mig mycket glad att läsa att nya My lyssnar så bra på sin kropp.❤
  Gällande egentid förstår jag precis. Nu har Tobias och jag hängt dygnet runt i fem veckor och även om vi har det toppen så ska det bli skönt att få vara helt själv om några dagar. För oss är distansen Växjö-Stockholm oftast en fördel. Kram och hälsa Jonas.

 • Maria

  Hej My! Skulle inte du kunna skriva lite om hur Bobbys slim tabletter har fungerat på dig och hur du har lyckats att få din fantastiska kropp med hjälp av dom, du har alltid sett fantastisk ut både med och utan extra kilo. Men just nu kämpar jag mot några extra kilo efter en mental kollaps och att se dig gör mig grymt peppad när man ser att det verkligen fungerar att komma tillbaka. Keep up the good work, du är en riktig inspirationskälla❤️

 • Ann

  Kan du inte visa mer av din vardagskost dvs den mat som du själv lagar och inte bara utemat och fika. Roligare att se och höra om din kosthållning. Det andra är lyx för mig och inte så intressant att ta del av.

  • My

   Jag lagar alldeles för lite mat. Nån gång ibland ? veckorna jag har Lilleman desto mer ☺️

   • Ann

    Ok, jag har uppfatt det som att du tänker på din kosthållning och äter hälsosamt för att gå ner i vikt. Att äta nyttigt och sedan äta mest ute rimmar dåligt. Samtidigt som det är både dyrt och inte så ekonomisk i längden.

    • My

     Rimmar dåligt? Nu förstår jag inte alls vad du menar? =)
     I storstäderna så har i stort sett alla resturanger, cafeer, 7-eleven hälso alternativ. Det funkar så i storstäder. Jag åker ofta hemifrån innan 07:00. Jag är många gånger hemma efter 19:00 där emellan äter jag på kontoret, eller ute, eller lagar mat med mina vänner esc. Möten och samarbeten är även dom på restauranger.
     Att äta ute betyder inte att man inte kan be om ett nyttigare alternativ … eller beställa nyttigt =) Vissa gånger är det dessutom nyttigare ute än hemma. Inte billigare dock ? Ett av mina favvo ställer är bland annat Realood ( googla så får du se) Finns tre ställen, ett ligger precis där Bobby ber och 3 min från kbt. Stannar alltid där och handlar =) Nyttigare kan det inte bli…

 • 🌞 Miss Öland 🌞

  Viktigt och behövligt med egentid.

 • Anna

  Jag håller med Ann, i kommentaren ovanför. Jag skulle också se mer tips på vardagskost som passar ihop med träning.

 • Maria

  Hej My! Skulle inte du kunna skriva lite om hur Bobbys slim tabletter har fungerat på dig och hur du har lyckats att få din fantastiska kropp med hjälp av dom, du har alltid sett fantastisk ut både med och utan extra kilo. Men just nu kämpar jag mot några extra kilo efter en mental kollaps och att se dig gör mig grymt peppad när man ser att det verkligen fungerar att komma tillbaka. Keep up the good work, du är en riktig inspirationskälla❤️

 • Linda

  Jag håller med. Vill man läsa om träning o hälsa så läser man nog en annan blogg. Skulle åxå vilja se mer vad du själv lagar för mat o vad DU bjuder andra på
  Inte så mycket av allt gammalt som varit utan mer framtidstankar o livet här och nu. Må så gott!

  • My

   ??? Vad jag bjuder andra på? Utveckla… ?

   • Linda

    Nä bara att om man är intresserad av träning o hälsa så läser man man kanske en blogg där det inte är så fram o tillbaka. Någon som verkligen tränar o äter rätt. Inte bara pratar om det. Tycker din blogg borde handla mer om det DU brinner för o framtid o nu… ?Luddigt?

    • Linda

     Jag menar bara att en pw då o då inte riktigt är vad jag kallar träning . Det finns andra bloggar om det är träningen man är ute efter .Inget påhopp. Det är olika.
     Ha en bra dag

 • Ann

  Kan du inte visa mer av din vardagskost dvs den mat som du själv lagar och inte bara utemat och fika. Roligare att se och höra om din kosthållning. Det andra är lyx för mig och inte så intressant att ta del av.

  • My

   Jag lagar alldeles för lite mat. Nån gång ibland 😄 veckorna jag har Lilleman desto mer ☺️

   • Ann

    Ok, jag har uppfatt det som att du tänker på din kosthållning och äter hälsosamt för att gå ner i vikt. Att äta nyttigt och sedan äta mest ute rimmar dåligt. Samtidigt som det är både dyrt och inte så ekonomisk i längden.

    • My

     Rimmar dåligt? Nu förstår jag inte alls vad du menar? =)

     I storstäderna så har i stort sett alla resturanger, cafeer, 7-eleven hälso alternativ. Det funkar så i storstäder. Jag åker ofta hemifrån innan 07:00. Jag är många gånger hemma efter 19:00 där emellan äter jag på kontoret, eller ute, eller lagar mat med mina vänner esc. Möten och samarbeten är även dom på restauranger.

     Att äta ute betyder inte att man inte kan be om ett nyttigare alternativ … eller beställa nyttigt =) Vissa gånger är det dessutom nyttigare ute än hemma. Inte billigare dock 😉 Ett av mina favvo ställer är bland annat Realood ( googla så får du se) Finns tre ställen, ett ligger precis där Bobby ber och 3 min från kbt. Stannar alltid där och handlar =) Nyttigare kan det inte bli…

 • Anna

  Jag håller med Ann, i kommentaren ovanför. Jag skulle också se mer tips på vardagskost som passar ihop med träning.

 • Hanna

  Håller med ovanstående.

 • Linda

  Jag håller med. Vill man läsa om träning o hälsa så läser man nog en annan blogg. Skulle åxå vilja se mer vad du själv lagar för mat o vad DU bjuder andra på
  Inte så mycket av allt gammalt som varit utan mer framtidstankar o livet här och nu. Må så gott!

  • My

   ??? Vad jag bjuder andra på? Utveckla… 😃

   • Linda

    Nä bara att om man är intresserad av träning o hälsa så läser man man kanske en blogg där det inte är så fram o tillbaka. Någon som verkligen tränar o äter rätt. Inte bara pratar om det. Tycker din blogg borde handla mer om det DU brinner för o framtid o nu… 😀Luddigt😂

    • Linda

     Jag menar bara att en pw då o då inte riktigt är vad jag kallar träning . Det finns andra bloggar om det är träningen man är ute efter .Inget påhopp. Det är olika.
     Ha en bra dag

 • Hanna

  Håller med ovanstående.

 • LOLITA

  Önska oxå info Ang bobby slim då företaget inte kunde ge någon info….

 • LOLITA

  Önska oxå info Ang bobby slim då företaget inte kunde ge någon info….

 • anonym

  Jag tycker bloggen är jättebra. Och kul att se vad ni äter ute. Ha det bra.

 • Jessica Lagergren - www.jessicalagergren.se

  Jag håller med! Vi har alltid presskaffe i båten, så gott! ? Kram Jessica

 • anonym

  Jag tycker bloggen är jättebra. Och kul att se vad ni äter ute. Ha det bra.

 • Jessica Lagergren - www.jessicalagergren.se

  Jag håller med! Vi har alltid presskaffe i båten, så gott! 😀 Kram Jessica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.