Innehåller innehåller reklamlänk

699E819E-43FF-4014-A944-326CFF01930C

Hej!

Hoppas du har det bra i sommarvärmen…  Igår hade vi ett spännande möte hemma.

Vi värderade Jonas lägenheten. Han har bott i den i många år, och nu när vi har renoverat så var det dags för en ny värdering! Vi träffade en supertrevlig mäklare som vi diskuterade lite med. Spännande att se fortsättningen som följer. Men nu först en värdering. Sture iakttog mötet från ”sin” plats, och lilla Stina gömde sig under soffan 

4D811525-D8BA-41C6-B535-1C3B0B252E4C

Lite färska rosor på bordet. Dom har det kämpat i värmen men jag tycker om att ha några färska blommor hemma. Behöver inte vara värsta mega-buketten som jag själv stått och bundit. Men lite färska blommor påverkar verkligen mitt humör… -Till det bättre!

När vi går mot hösten sen så kommer jag börja köpa lite blommor på hötorget igen. Man får så mycket blommor för pengarna där. Då tänkte jag börja göra min egen veckans bukett där min gamla florist-själ får utlopp för kreativiteten….

17E71E62-6C95-4C07-9275-352902AAFCD6

Jag skrev nyligen ett inlägg om Rosenserien   ( Du kan läsa det HÄR  )

Där skev jag om två av mina favoriter som jag provat under en längre period. Bla, min deo och Body Butter Shaping.

Jag har skrivit det innan, men för dig som missat det så är någonting jag verkligen tycker om är att rosenserien är en svensk ekologisk hudvårdserie. Basen i produkterna är rättvisemärkt aloe vera, kallpressade vegetabiliska oljor och
kinesiskt grönt te vilket gör dem effektiva och dryga😍

Innehållet är 100 % naturligt och med en hög halt ekologiska certifierade ingredienser. Alla
produkter är veganska utom tre som innehåller bivax.

-Alla produkter är godkända av Djurens Rätt, Cruelty Free International och PETA👊🏻

0EFD0B5A-42B6-42B7-8FD3-B0701FAA5BB7

Med koden martens15 så får du 15 % på hela deras sortiment som du hittar HÄR 

Kram Kram

/ My Martens 

Posted in: Vardag
Kommentarer (2)
  • Jezz

    Åh underbara Sture ? där ligger han som en riktig kung ju. Kommer du ta med dom till Öland när du är här nere? Tänkte så man kanske kan få gosa lite ?? kram

  • Jezz

    Åh underbara Sture 😍 där ligger han som en riktig kung ju. Kommer du ta med dom till Öland när du är här nere? Tänkte så man kanske kan få gosa lite 😁💕 kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.