I samarbete med Bobby Oduncu

EB0AEADA-088A-4980-ABCC-27B3AE186F1D

Hej fina!

Just nu sitter jag hemma vid köksbordet och jobbar. Passar på att kika in och säga hej💻👋🏻

Vi har flera magasins om snart ska gå i tryck på Lifestyle, så det är deadlines och full fart på kontoret just nu 😅 Jag trivs verkligen bra på Lifestyle. Det är så otroligt kul att jobba i ett team också. Långt ifrån okomplicerat, men en utmaning som passar mig perfekt!

Igår kväll åkte jag till Bobbys Hårstudio där både Bobby & Tilda väntade. Jag åkte dit efter att salongen stängt så vi passade på att ta en catchup efter att vi alla varit på olika håll under semestern…

Jag plockade ur mina extensions, färgade utväxten, brynen och fransarna 😃

-Så lyxigt att bli ompysslad! Färg på fransar och bryn gör verkligen underverk!🙌🏻

 Innan färgning…. Jag har vääääödigt ljusa brun och fransar naturligt. 

40C51E0A-5A7F-46EE-8742-CECA3DB7BA4E

Alla hade jobbat en låååååång dag, så vi var både fnittriga och övertrötta! Så idag har jag träningsvärk i magen och käkarna av allt skrattande!😂

-hahaha!Jag älskar verkligen dessa människor! Det är få människor jag hade kunnat leva i ett kollektiv med, det hade funkat med dessa två godingar!❤️❤️

Men du. Spana in mitt hår på bilden nedan 👇🏻Nu är det rufsigt, otvättat och med färg i botten! Men ändå! Så långt det har blivit, och betydligt tjockare än tidigare!

 Superhair gör underverk för mitt hår 🌟👌🏻

18833CAB-E866-407D-AE5A-D5E8AD619C4A

Tilda är ett riktigt proffs… Även om vi var övertrötta så är hon fokuserad på det hon gör! 

BACB17C8-A0B3-4565-AF43-154CEEAF4521 E0FB9624-6DC3-4E9A-BF82-7CACCA519F12

Bobby trådade brynen… och hela ansiktet!

-Aj,aj,aj!😝🙈

Men ska man vara fin….så får man lisa pin. hehe! 

Innan mig så fixade Tilda Benjamin! Lika fräsch och glad som vanligt! ☺️ 

87B59DEE-5C77-4D58-B59B-2C920771549F

Men även du kan boka en tid hos Tilda eller Bobby. Man behöver inte heta Benjamin Ingrosso… 

– ALLA kan boka i sig hos dom ☺️  Gör det på nummer 08-4060181 om du vill.

 Igår tog jag alltså ur löshåret, samt färgade utväxten. Tilda la i en lite askigare toning och klippte topparna. Så snyggt! 

Jag kommer låta håret vila nån vecka innan jag sätter i extensions igen.

Men grejen är att jag sköter mina extensions. Jag äter mina superhair och byter tillräckligt ofta för att det inte ska slite på mitt hår. Så varje gång jag tar ut och byter så ser jag en STOR förändring på mitt egna hår. Det växer fortare, det nya håret som växer ut är tjockt och friskt. 

I samma takt som det växer ut så toppar jag mig så jag får bort dom tunna topparna och sakta men säkert ersätter det med tjockare, fylligare och friskare hår. -Underbart! 🙌🏻

DB10A425-1CC4-41B8-A032-550D2543BBD4

Nu kör vi igång med Superhair kampanjen igen. Du kanske redan äter Superhair då kan du passa på att fylla på med nya burkar.

Använd koden my30 så får du 30%.

Vill du ha det ännu billigare så beställer du

3 burkar samtidigt, men betalar bara för 2. Skriv då koden my3fr2 så dras rabatten av.

Har du aldrig testat Bobbys Superhair? -Gör det, du kommer inte att ångra dig!  🌟 In och beställ HÄR C92A6178

Se även mitt tidigare inlägg där jag skriver om hur Bobbys Beautyslim har hjälpt mig, ( läs HÄR ) Där ligger rabattkoden på slim kvar! 20 % för den som vill…

 Nu ska jag fixa lite till med jobb, blogg, mail och annat💻

Stor kram, vi hörs imorgon! 

 / My Martens 

PS: kolla mitt förra inlägg…. #tbt 2013.

 

Posted in: Vardag
Kommentarer (78)
 • Charlotte

  Du är jättefin! En fråga, är det inte jobbigt att hela tiden tänka på att gå till frissan och fixa en massa? Ögonbryn, fransar, hyn, hår.. Det måste ju kosta en massa pengar? Inte bara pengar, utan tid o energi. Är det nånting ni bloggare gör för att fixa lite justa bilder o såklart göra reklam? Jag kan bara gå till mig själv, är en kvinna i modesvängen o mitt utseende har då ingen klagat på. MEN, hade aldrig pallat med detta… Att jämt hålla sig ajour med sitt yttre. Jobbigt värre.
  En reflektion och en undran. Inget jäkla troll. Man behöver nte vara troll för att man undrar saker. Kram!

  • My

   Alltså… frissan har jag alltid gått till. Fransar och bryn färgar jag också året runt =) Det får mig att känna mig fin och gör mig glad =) SÅ skönt för mig som inte sminkar mig varje dag. Vi ”bloggar” jobbar olika såklart. Men för min del om jag gör en reklamkampanj med fotografering, bilder, marknadsföring osv så skräddarsyr man det med tex ett erbjudande, syrlighet, länkar osv. Men det är ingenting jag bara gör, utan det är någonting jag fakturerar för.Jag tar betalt för alla mina jobb och det gör dom övriga professionella bloggarna också… =) Det är en speciell bransch, hyfsat ny. Men man kan jämföra den med marknadsföring man förr köpte i tex dagspress =) Men vi oss bloggare så kan man välja vilken målgrupp man vill nå ut till. Följa upp hur många läsare, klicka och vilken exponering man fått. Uppföljning på direktförsäljning och annat…. =)
   Och nej, självklart ser jag dig inte som ett troll för att du frågar =)
   kram

 • Charlotte

  Du är jättefin! En fråga, är det inte jobbigt att hela tiden tänka på att gå till frissan och fixa en massa? Ögonbryn, fransar, hyn, hår.. Det måste ju kosta en massa pengar? Inte bara pengar, utan tid o energi. Är det nånting ni bloggare gör för att fixa lite justa bilder o såklart göra reklam? Jag kan bara gå till mig själv, är en kvinna i modesvängen o mitt utseende har då ingen klagat på. MEN, hade aldrig pallat med detta… Att jämt hålla sig ajour med sitt yttre. Jobbigt värre.

  En reflektion och en undran. Inget jäkla troll. Man behöver nte vara troll för att man undrar saker. Kram!

  • My

   Alltså… frissan har jag alltid gått till. Fransar och bryn färgar jag också året runt =) Det får mig att känna mig fin och gör mig glad =) SÅ skönt för mig som inte sminkar mig varje dag. Vi ”bloggar” jobbar olika såklart. Men för min del om jag gör en reklamkampanj med fotografering, bilder, marknadsföring osv så skräddarsyr man det med tex ett erbjudande, syrlighet, länkar osv. Men det är ingenting jag bara gör, utan det är någonting jag fakturerar för.Jag tar betalt för alla mina jobb och det gör dom övriga professionella bloggarna också… =) Det är en speciell bransch, hyfsat ny. Men man kan jämföra den med marknadsföring man förr köpte i tex dagspress =) Men vi oss bloggare så kan man välja vilken målgrupp man vill nå ut till. Följa upp hur många läsare, klicka och vilken exponering man fått. Uppföljning på direktförsäljning och annat…. =)
   Och nej, självklart ser jag dig inte som ett troll för att du frågar =)
   kram

 • MG

  Tusen tusen tack för informationen my!!!!!!!
  Att även vi ”vanliga” får lov att boka tid hos den superkända >Bobby.
  Du vet, bara man betalar kan alla boka tid hos alla.

  • Ann

   Billigt var det inte, rena lyxen? Den lyxen sparar jag hellre till något annat. Förstår My att du gör detta gratis hos din vän. Det finns billiga frisörer som klipper minst lika bra. Det är oftast lokalen vi betalar för?

  • My

   Varför jag skriver det är just för att han dagligen, och jag också väldigt ofta får dem frågan ? Då Bobby och Tilda, behandlar alla möjliga offentliga personer för att nämna några… som tex Molly Sanden, Danny, Zara Larsson, Benjamin Ingrosso, Samir… listan kan göra lång…. så vill vi förmedla det så att alla som inte ”vågar” boka förstår att alla är välkomna ❤️

 • Laila

  Koden fungerar inte köp 3 betala för 2

 • MG

  Tusen tusen tack för informationen my!!!!!!!

  Att även vi ”vanliga” får lov att boka tid hos den superkända >Bobby.

  Du vet, bara man betalar kan alla boka tid hos alla.

  • Ann

   Billigt var det inte, rena lyxen😀 Den lyxen sparar jag hellre till något annat. Förstår My att du gör detta gratis hos din vän. Det finns billiga frisörer som klipper minst lika bra. Det är oftast lokalen vi betalar för😀

  • My

   Varför jag skriver det är just för att han dagligen, och jag också väldigt ofta får dem frågan 😄 Då Bobby och Tilda, behandlar alla möjliga offentliga personer för att nämna några… som tex Molly Sanden, Danny, Zara Larsson, Benjamin Ingrosso, Samir… listan kan göra lång…. så vill vi förmedla det så att alla som inte ”vågar” boka förstår att alla är välkomna ❤️

 • Mollan

  Ja tänk så bra att VI också kan boka tid YIPPI !!!!

  • My

   Spännande Mollan, när tänkte du boka? ?

   • Mollan

    Är det något jag ska tala om för dig innan?

    • My

     Nej Mollan… var bara nyfiken på om du skulle boka nu ? Du skriver oftas syrligt och lite sarkastiskt…. så jag var mer nyfiken på om du verkligen var intresserar eller om du bra är onödigt sarkastisk.
     Du vet… skrift, lätt att missförstod fina stora bokstäver och utropstecken ?

     • Mollan

      Det är ditt sätt att tolka det och ja skriftlig och muntlig kommunikation kan uppfattas väldigt olika helt rätt. !!! används för att avsluta en mening med utrop, stark önskan, uppmaning eller hälsning, så det passade bra här tycker jag. Men hade tänkt mig i mitten på september annars är det ok med dig i sådana fall?

     • My

      Aha! då förstår jag… ja,skrift är lätt att misstolka !
      Vad, Spännande =) Hälsa från mig och säg Martens så får du 20% vid första behandling…. -Lycka till!
      Hör av dig och berätta vad du tyckte sen… =)

 • Laila

  Koden fungerar inte köp 3 betala för 2

 • Mollan

  Ja tänk så bra att VI också kan boka tid YIPPI !!!!

  • My

   Spännande Mollan, när tänkte du boka? 🙂

   • Mollan

    Är det något jag ska tala om för dig innan?

    • My

     Nej Mollan… var bara nyfiken på om du skulle boka nu 🙂 Du skriver oftas syrligt och lite sarkastiskt…. så jag var mer nyfiken på om du verkligen var intresserar eller om du bra är onödigt sarkastisk.

     Du vet… skrift, lätt att missförstod fina stora bokstäver och utropstecken 😉

     • Mollan

      Det är ditt sätt att tolka det och ja skriftlig och muntlig kommunikation kan uppfattas väldigt olika helt rätt. !!! används för att avsluta en mening med utrop, stark önskan, uppmaning eller hälsning, så det passade bra här tycker jag. Men hade tänkt mig i mitten på september annars är det ok med dig i sådana fall?

     • My

      Aha! då förstår jag… ja,skrift är lätt att misstolka !
      Vad, Spännande =) Hälsa från mig och säg Martens så får du 20% vid första behandling…. -Lycka till!
      Hör av dig och berätta vad du tyckte sen… =)

 • Mollan

  Absolut det ska jag göra du kommer att få all info ja lovar, bilder vill du ha det också? Är det fler som kan få den här rabatten har några vänner som säkert också vill prova.

  • My

   Den ligger uppe i tidigare inlägg.. Förstod at du missat det, det var därför jag ställde en fråga om det var en bokning du hade tänkt att göra =)
   Bilder och sarkasm behövs inte =) -Tack ändå!

   • Mollan

    Ser att det du har rabattkoder på tabletterna men inte klippningen som det här handlade om där du skriver att jag ska hälsa från dig, men så alla får 20% på klippning är det riktigt? (och inte ett dugg sarkastiskt denna gång heller!)

 • Jane

  Chill jobb du måste ha My som kan sitta och svara dina läsare på det här sättet, otroligt, kanske inte lika kul för oss andra att läsa bara.

  • Tina

   Ja det var verkligen lite barnsligt av my, men hon kanske börjar tröttna på den här ”mollan” och kände att hon inte kunde låta bli..

  • My

   Chill skulle jag inte påstå? antingen är man en 7-16 jobbare, (eller skift osv) men du fattar, regelbundna arbetstider och nät man går hem så hår man hem… eller så är man egen företaget och entreprenör. Då bör man inte räkna arbetstimmar och timlön…. ?? men då är man som jag. Men det det som en livstil. Jag har tex inga tider att förhålla mig till, utan jobbar mot prestation. Både i mitt egna företag och som VD på lifestyle ☺️ Vissa dagar innebär det att man kommer först och går sist… andra dagar dagar jobbar jag hemifrån, ute på möten osv… jag bloggar dagligen från kontoret. Vi jobbar ju även med digitala kampanjer och influenser ☺️

 • Lunda

  Så tråkig att läsa era munhugg…. varför fattar du inte My …

  • Lena

   Haha, det är väl ’Mollan’ som inte fattar att hon är
   en sarkastisk, dryg person spm alltid kommenterar på samma elaka sätt.
   Det är inte så svårt att förstå om man följer bloggen

 • Mollan

  Absolut det ska jag göra du kommer att få all info ja lovar, bilder vill du ha det också? Är det fler som kan få den här rabatten har några vänner som säkert också vill prova.

  • My

   Den ligger uppe i tidigare inlägg.. Förstod at du missat det, det var därför jag ställde en fråga om det var en bokning du hade tänkt att göra =)
   Bilder och sarkasm behövs inte =) -Tack ändå!

   • Mollan

    Ser att det du har rabattkoder på tabletterna men inte klippningen som det här handlade om där du skriver att jag ska hälsa från dig, men så alla får 20% på klippning är det riktigt? (och inte ett dugg sarkastiskt denna gång heller!)

 • Jane

  Chill jobb du måste ha My som kan sitta och svara dina läsare på det här sättet, otroligt, kanske inte lika kul för oss andra att läsa bara.

  • Tina

   Ja det var verkligen lite barnsligt av my, men hon kanske börjar tröttna på den här ”mollan” och kände att hon inte kunde låta bli..

  • My

   Chill skulle jag inte påstå😅 antingen är man en 7-16 jobbare, (eller skift osv) men du fattar, regelbundna arbetstider och nät man går hem så hår man hem… eller så är man egen företaget och entreprenör. Då bör man inte räkna arbetstimmar och timlön…. 😂🙈 men då är man som jag. Men det det som en livstil. Jag har tex inga tider att förhålla mig till, utan jobbar mot prestation. Både i mitt egna företag och som VD på lifestyle ☺️ Vissa dagar innebär det att man kommer först och går sist… andra dagar dagar jobbar jag hemifrån, ute på möten osv… jag bloggar dagligen från kontoret. Vi jobbar ju även med digitala kampanjer och influenser ☺️

 • Kina

  Sarkastisk kan man väl tolka på många olika sätt gäller väl också Mys svar här. Tror mest att det är någon som sitter och har kul på Mys vägnar och alla de svar hon skriver istället för att bara låta folk kommentera som de vill så länge det inte är påhopp och rena elakheter vilket jag inte tycker att Mollans kommentar var, hade den bara fått vara så hade det inte varit mer med det.

  • My

   Ja… jag håller delvis med dig?
   Jag har sagt det innan och säger det igen. Glöm inte att jag kan med ett enkelt knapptryck på era IP nr gå upp alla era tidigare kommentarer… på så vis ser man ganska snabbt om det är ett troll, (inte i detta fallet) eller någon Som alltid klagar, letar fel osv…
   Ibland tröttnar jag. Som idag, svarar med samma sarkasm och hoppad vederbörande kanKe slutar ”bittra” och istället blir lite positiv ?
   Lite barnsligt…. ja, det är det. Men jag är inte mer än människa… ☺️

   • Anneli

    Fast bara för typ en vecka sedan sa du att du skulle låta bli att svara på dessa kommentarer…. Det är ju du My som sätter ribban härinne. Eftersom du vareviga gång svarar nedlåtande och sarkastiskt på otrevliga kommentarer så går det bara runt. Om du själv står över allt sånt så skapar DU en bättre stämning. Du sjunker exakt lika lågt som de du tröttnat på. Otroligt tragiskt att se.
    Jag blir faktiskt mer provocerad av dina svar än på de elaka kommentarerna. Det är ju du som ser till att det fortsätter. Tråkigt! Det är du som förlorar på det.

    • My

     Håller med Annelie… Men den mänskliga faktorn är ändå en mänsklig faktor. Om man dag ut, vecka ut, månad efter månad… även år efter år har vissa troll som dyker upp och påpekar eller försöker att förstöra om och om igen så biter jag ifrån emellanåt, på samma nivå som dom. Inget jag är stolt över, men även jag ruttnar ibland. Emellanåt är jag mer mottaglig för trollen då sårar det mig….. Men du har helt rätt, jag bord inte svara dom =) Och även om du/ni inte ser vilka som är dom riktiga trollen och kanske då tycker att jag överreagerar så ska du/ni veta att jag har starka belägg för dessa tillfällen. MEN, min ambition är att bli bättre på att, att minska de tillfällen där jag fortfarande brister och helt enkelt ger efter för mina känslor och biter ifrån. -Tack att du tog dig tiden att ge feedback =)

     • Anneli

      Förstår fullt ut att du tröttnar! Men för varje gång du svarar så förlorar du…. Försök tänka att det är en seger istället, varje gång du låter bli. Som sagt, jag anser att det är du som förlorar på att sjunka till samma låga nivå. Sätt ribban högre! Ett troll som inte syns finns inte. Typ så ?

 • Lunda

  Så tråkig att läsa era munhugg…. varför fattar du inte My …

  • Lena

   Haha, det är väl ’Mollan’ som inte fattar att hon är
   en sarkastisk, dryg person spm alltid kommenterar på samma elaka sätt.
   Det är inte så svårt att förstå om man följer bloggen

 • Kina

  Sarkastisk kan man väl tolka på många olika sätt gäller väl också Mys svar här. Tror mest att det är någon som sitter och har kul på Mys vägnar och alla de svar hon skriver istället för att bara låta folk kommentera som de vill så länge det inte är påhopp och rena elakheter vilket jag inte tycker att Mollans kommentar var, hade den bara fått vara så hade det inte varit mer med det.

  • My

   Ja… jag håller delvis med dig😁

   Jag har sagt det innan och säger det igen. Glöm inte att jag kan med ett enkelt knapptryck på era IP nr gå upp alla era tidigare kommentarer… på så vis ser man ganska snabbt om det är ett troll, (inte i detta fallet) eller någon Som alltid klagar, letar fel osv…

   Ibland tröttnar jag. Som idag, svarar med samma sarkasm och hoppad vederbörande kanKe slutar ”bittra” och istället blir lite positiv 😄

   Lite barnsligt…. ja, det är det. Men jag är inte mer än människa… ☺️

   • Anneli

    Fast bara för typ en vecka sedan sa du att du skulle låta bli att svara på dessa kommentarer…. Det är ju du My som sätter ribban härinne. Eftersom du vareviga gång svarar nedlåtande och sarkastiskt på otrevliga kommentarer så går det bara runt. Om du själv står över allt sånt så skapar DU en bättre stämning. Du sjunker exakt lika lågt som de du tröttnat på. Otroligt tragiskt att se.
    Jag blir faktiskt mer provocerad av dina svar än på de elaka kommentarerna. Det är ju du som ser till att det fortsätter. Tråkigt! Det är du som förlorar på det.

    • My

     Håller med Annelie… Men den mänskliga faktorn är ändå en mänsklig faktor. Om man dag ut, vecka ut, månad efter månad… även år efter år har vissa troll som dyker upp och påpekar eller försöker att förstöra om och om igen så biter jag ifrån emellanåt, på samma nivå som dom. Inget jag är stolt över, men även jag ruttnar ibland. Emellanåt är jag mer mottaglig för trollen då sårar det mig….. Men du har helt rätt, jag bord inte svara dom =) Och även om du/ni inte ser vilka som är dom riktiga trollen och kanske då tycker att jag överreagerar så ska du/ni veta att jag har starka belägg för dessa tillfällen. MEN, min ambition är att bli bättre på att, att minska de tillfällen där jag fortfarande brister och helt enkelt ger efter för mina känslor och biter ifrån. -Tack att du tog dig tiden att ge feedback =)

     • Anneli

      Förstår fullt ut att du tröttnar! Men för varje gång du svarar så förlorar du…. Försök tänka att det är en seger istället, varje gång du låter bli. Som sagt, jag anser att det är du som förlorar på att sjunka till samma låga nivå. Sätt ribban högre! Ett troll som inte syns finns inte. Typ så 😊

 • Magdalena

  Fina My! Jag gillar din blogg & följer även dig på instagram. Varje kväll när mina två tjejer har somnat är det min tid min egentid ( är ensamstående ) då går jag alltid in på din blogg & läser tittar på fina bilder & älskar att du är rak , dig själv , en grym kvinna & en grym mamma. Då du också varit ensamstående så kan jag relatera till dig. Du är 12 år yngre än mig men vi är rätt lika på många sätt.
  Du är så fin i ditt hår ( personligen tycker jag att du skulle skippa dina extensions då du är finare i ditt hår & längd) MEN du ska ju trivas , jag är lite som du , lägger ner mycket tid på mitt hår ( inga extensions ) har långt tjockt hår , fixar ofta slingor för att dölja mina några få gråa hår ??& både färgar bryn & fransar rätt ofta , även som 42 åring småbarnsmorsa & ensamstående så unnar jag mig just det & säger precis som dig , man känner sig finare & fräschare då mår iaf även jag bra!
  Ville mest skriva ett inlägg , att du är en fin tjej m tufft liv i bagaget men reser dig & kämpar på, det gillar jag hos dig.
  Sen förstår jag inte dem som kommenterat negativa , skriver skit & försöker sänka dig, dem är enbart tragiska & trasiga vilsna människor i mitt tycke , enkelt , sluta reta dig & sluta läs en blogg du ogillar!
  Ha en fortsatt fin sommar ❤️

  • My

   Hej Magdalena! Guuud vad glad jag blev när jag läste din kommentar =) Blir så glad när jag känner att man kan relatera till varandra och bjuda på ett gott skratt då och då =) Man ska göra precis vad man vill för att känna sig fin =)
   Stor kram till dig, och detsamma! Kram kram ❤️

 • Magdalena

  Fina My! Jag gillar din blogg & följer även dig på instagram. Varje kväll när mina två tjejer har somnat är det min tid min egentid ( är ensamstående ) då går jag alltid in på din blogg & läser tittar på fina bilder & älskar att du är rak , dig själv , en grym kvinna & en grym mamma. Då du också varit ensamstående så kan jag relatera till dig. Du är 12 år yngre än mig men vi är rätt lika på många sätt.
  Du är så fin i ditt hår ( personligen tycker jag att du skulle skippa dina extensions då du är finare i ditt hår & längd) MEN du ska ju trivas , jag är lite som du , lägger ner mycket tid på mitt hår ( inga extensions ) har långt tjockt hår , fixar ofta slingor för att dölja mina några få gråa hår 😅😂& både färgar bryn & fransar rätt ofta , även som 42 åring småbarnsmorsa & ensamstående så unnar jag mig just det & säger precis som dig , man känner sig finare & fräschare då mår iaf även jag bra!
  Ville mest skriva ett inlägg , att du är en fin tjej m tufft liv i bagaget men reser dig & kämpar på, det gillar jag hos dig.
  Sen förstår jag inte dem som kommenterat negativa , skriver skit & försöker sänka dig, dem är enbart tragiska & trasiga vilsna människor i mitt tycke , enkelt , sluta reta dig & sluta läs en blogg du ogillar!
  Ha en fortsatt fin sommar ❤️

  • My

   Hej Magdalena! Guuud vad glad jag blev när jag läste din kommentar =) Blir så glad när jag känner att man kan relatera till varandra och bjuda på ett gott skratt då och då =) Man ska göra precis vad man vill för att känna sig fin =)

   Stor kram till dig, och detsamma! Kram kram ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.