46160405-7D6B-456C-A87D-C5FC3EB64521

MEN, Titta vad som dök upp som minne från idag! Året var 2013. Samma år jag spelade in Ensam Mamma söker. Precis innan det började sändas på tv. Mitt första år som bloggare….

Wow! Så ung jag såg ut…. och var 😝 Detta var en rolig plåtning! Jag minns den väl😍🌟

hmm… Jag undrar vart både åren och kjolen tagit vägen 🤔😂

/My Martens 

Posted in: Vardag
Kommentarer (9)
 • GC

  Så söt. Jag såg dig i ensam mamma söker för första gången. Var det 2013. Va åren går fort och så mycket som hänt dig. Tror inte jag vet någon människa som det hänt så mycket runt på dessa åren. Ingen kan någonsin kalla dig tråkig och lat i alla fall. Kramar ?

 • ♡ Diana ♡

  Åh men WTF vad fin du var, men det är du ju nu också snygging. Men så söt du ser ut, liten och ung liksom ? Du vet vad jag menar. Nästan oskuldsfull hahaha sen kom hornen fram ? ? Skoja!!!
  Snygg väska ?

  • My

   hahaha! jag vet precis vad du menar… jag var ung. oskuldsfull och även om jag redan had smitt bagage från barndom, och uppväxt och separationen… så var jag hyfsat ”oförstörd” Många turer sedan 2013 =) Men alla åldrar har sin charm….. Kram

 • GC

  Så söt. Jag såg dig i ensam mamma söker för första gången. Var det 2013. Va åren går fort och så mycket som hänt dig. Tror inte jag vet någon människa som det hänt så mycket runt på dessa åren. Ingen kan någonsin kalla dig tråkig och lat i alla fall. Kramar 🙂

 • M

  Ah, det är ju bara 5 år sen. En piss i Mississippi ?
  Du är lika ung nu som då ( vänta tills du kommer i min ålder, DÅ jäddrars undrar man vart åren tagit vägen.
  Den kjolen ska du inte sakna ?
  Men väskan var snygg

 • ♡ Diana ♡

  Åh men WTF vad fin du var, men det är du ju nu också snygging. Men så söt du ser ut, liten och ung liksom 😀 Du vet vad jag menar. Nästan oskuldsfull hahaha sen kom hornen fram 😀 😀 Skoja!!!
  Snygg väska 🙂

  • My

   hahaha! jag vet precis vad du menar… jag var ung. oskuldsfull och även om jag redan had smitt bagage från barndom, och uppväxt och separationen… så var jag hyfsat ”oförstörd” Många turer sedan 2013 =) Men alla åldrar har sin charm….. Kram

 • M

  Ah, det är ju bara 5 år sen. En piss i Mississippi 😂
  Du är lika ung nu som då ( vänta tills du kommer i min ålder, DÅ jäddrars undrar man vart åren tagit vägen.
  Den kjolen ska du inte sakna 😂
  Men väskan var snygg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.