4A845A59-1B80-4171-AA91-704B67140DEB

Godmorgon!

Jösses vad tacksam jag är för att jag stannade hemma och tog det lugnt i helgen. Vaknade nämligen och hade en bra känsla i kroppen och känner mig hyffsat pigg!

Igår avslutade med en middag med Jonas, som avslutades med en kaffe på balkongen hemma där vi pratade om framtiden. Mysigt! Balkongen är på ca 3 kvadrat, men där satt vi jämt när v i precis hade träffats. Vi hade små dejter där.. hehe! Där fick vi vara anonyma och ifred innan vi blev offentliga, både för vänner och media. 

Vi behöver ju på sikt flytta större. Så vi pratade om detta. Vi bor mestadels i Täby i Jonas lägenhet. Sen har har vi ju torpet på Öland.  Men vi behöver en större bas. Vi vill att Ludvig ska ha ett eget rum. Vi vill även ha ett gästrum, och ett rum som vi kan göra som studio till Jonas.

Drömmen vore ju ett radhus, men att vi bara börjat prata om det och planera och jämföra lite alternativ inför framtiden, är en bra start. En resa ni också kommer att få ta del av här inne.. hehe! ”Jakten på det perfekta beroendet hehe!”

Skämt o sida. Det är en dröm att få planera ett gemensamt boende med min blivande man. Det känns SÅ bra i hjärtat! Däremot ska jag tillägga att det inte är någon stress….. Vi får väl se när vi är redo och när rätt objekt dyker upp!

Nu har jag landat på kontoret. Idag kommer nästan hela redaktionen tillbaka. Förra veckan var vi bara 5-6 personer. Idag kommer nästa gäng med minst lika många. Sen har vi några som kommer nästa vecka och veckan därpå innan vi är full styrka =)

Det ska verkligen bli kul att träffa gänget idag! Imorgon har jag premiär med första träningspasset på nya gymmet intill kontoret. Jag lägger i en växel till. Imorse körde jag en lång skön pw och några basövningar på gräsmattan!

-Känns skönt att vara igång igen, redo att lägga i en växel till! Vi hörs senare!

Stor kram

/My Martens 

B5B0CF2C-F7D2-44FA-B4D6-65FA8254BEB9

PS: Kika gärna på våran aktuella artikel där vi ”Sommar-LYX” In och läs HÄR om du vill ☺️

 

Posted in: Vardag
Kommentarer (57)
 • M

  Fina inlägg för det mesta men snälla My, man dejtar inte den man är tillsammans med. Dejtar gör man innan man blir ihop.
  Folk skriver dejt om man äter middag med sambon, om man lunchar med väninnan osv
  Men oavsett vad du eller andra tycker ( för du kommer ”hugga” nu det vet jag?) så är det inte att dejta vare sig sambos eller vänner.
  Lycka till med husletandet, sånt är alltid roligt.
  Men som du skriver, stressa inte.
  Vår mäklare sa en gång att bil köper man och byter, men ett hus det ska helst vara för livet.
  Så välj noga.

  • My

   Hej! Haha! Sant… jag håller delvis med dig. För mig personligen så anser jag att en dejt är en lite speciellare träff. Jag kan tex säga att jag har en dejt med min son. Då vi kanske firar något särskilt, går ut och äter en middag eller liknande. När Jonas och jag vill krydda våran vardag så planerar vi in en dejt. Ett tillfälle där vi båda lägga rmanekne till, klär upp sig lite extra, avser tid, lägger bort mobilerna, gör något extra mysigt hemma eller ute. Men du vet.. det där lilla extra. Det är en dejt. Däremot att ”dejta” det anser jag att man gör innan månår ett par =) Men alla gör och tycker som dom själva vill….
   I vårat fall gällande hus. Så får man rent ekonomiskt lägga upp planerna i omgångar. I Stockholm (och andra storstäder) så byter man upp sig. ,an investerar i sin första lägenhet tex en 1:a. väntar några år, säljer och gör förhoppningsvis en vinst. Investerar i nästa… och sedan bygger man på så vis upp sin ekonomi och bostads karriär =) Så om vi tex kan få till ett radhus, som vi då kan se oss bo i under en länge period. tex 5-15 år- För att sedan sälja och ta med sig den visnt man genom åren har byggt upp, tillsammans med eget sparkapital då kunna investera i en fristående villa tex… =) Så ser vi på det =) ha en fin dag!

  • Charlotte

   M, jo man säger att man ”dejtar” sin man, sin sambo, kille, whatever. Jag sa häromdagen till min man efter 9 år att, ska vi inte ha en dejt o käka lite gott. Bara nåt man säger för att hotta upp sin tillvaro med sin kära hälft.

 • Amanda

  Fina My <3 Ha en riktigt bra måndag! Kram!!

 • Lillis

  Vi är inte lika glada…..

 • Lotte

  Ha en bra dag på jobbet, här njuter vi lite till jag och barnen. Sista hela veckan denna föräldraledighet sen börjar jag 2dagar i veckan denna terminen ?
  https://lotte4.blogspot.se

 • M

  Fina inlägg för det mesta men snälla My, man dejtar inte den man är tillsammans med. Dejtar gör man innan man blir ihop.
  Folk skriver dejt om man äter middag med sambon, om man lunchar med väninnan osv
  Men oavsett vad du eller andra tycker ( för du kommer ”hugga” nu det vet jag😂) så är det inte att dejta vare sig sambos eller vänner.
  Lycka till med husletandet, sånt är alltid roligt.
  Men som du skriver, stressa inte.
  Vår mäklare sa en gång att bil köper man och byter, men ett hus det ska helst vara för livet.
  Så välj noga.

  • My

   Hej! Haha! Sant… jag håller delvis med dig. För mig personligen så anser jag att en dejt är en lite speciellare träff. Jag kan tex säga att jag har en dejt med min son. Då vi kanske firar något särskilt, går ut och äter en middag eller liknande. När Jonas och jag vill krydda våran vardag så planerar vi in en dejt. Ett tillfälle där vi båda lägga rmanekne till, klär upp sig lite extra, avser tid, lägger bort mobilerna, gör något extra mysigt hemma eller ute. Men du vet.. det där lilla extra. Det är en dejt. Däremot att ”dejta” det anser jag att man gör innan månår ett par =) Men alla gör och tycker som dom själva vill….

   I vårat fall gällande hus. Så får man rent ekonomiskt lägga upp planerna i omgångar. I Stockholm (och andra storstäder) så byter man upp sig. ,an investerar i sin första lägenhet tex en 1:a. väntar några år, säljer och gör förhoppningsvis en vinst. Investerar i nästa… och sedan bygger man på så vis upp sin ekonomi och bostads karriär =) Så om vi tex kan få till ett radhus, som vi då kan se oss bo i under en länge period. tex 5-15 år- För att sedan sälja och ta med sig den visnt man genom åren har byggt upp, tillsammans med eget sparkapital då kunna investera i en fristående villa tex… =) Så ser vi på det =) ha en fin dag!

  • Charlotte

   M, jo man säger att man ”dejtar” sin man, sin sambo, kille, whatever. Jag sa häromdagen till min man efter 9 år att, ska vi inte ha en dejt o käka lite gott. Bara nåt man säger för att hotta upp sin tillvaro med sin kära hälft.

 • ? Miss Öland ?

  Härligt att höra dina framtidsplaner ?

 • Amanda

  Fina My <3 Ha en riktigt bra måndag! Kram!!

 • Lillis

  Vi är inte lika glada…..

 • Lotte

  Ha en bra dag på jobbet, här njuter vi lite till jag och barnen. Sista hela veckan denna föräldraledighet sen börjar jag 2dagar i veckan denna terminen 🙂
  https://lotte4.blogspot.se

 • ♡ Diana ♡

  Åh vad det låter mysigt och visst kan man säga DEJT, det betyder ju ”träff” … en träff med sin man utan barn tex. Varför inte.. så petig kan man inte vara.
  Jag brukar gå på dejt med min man utan barn. ?
  Lycka till med husletandet finaste.
  jag har radhus och trivs inte för en sekund. ? Men det är jag det.
  Jag älskar lägenheter, stora och fräscha. Med stor balkong.
  hade det en gång, trodde vi ville ha radhus men nope. Så en vacker dag flyttar vi tillbaka.

  • My

   Jag verkligen =) Tack snälla…. Ja, det är svårt att veta innan såklart =) Men jag kommer nog trivas i radhus, men det är ju individuellt =) Vi får väl se vart vi hamna, och när…. Kram

 • 🌞 Miss Öland 🌞

  Härligt att höra dina framtidsplaner 👍

 • ♡ Diana ♡

  Åh vad det låter mysigt och visst kan man säga DEJT, det betyder ju ”träff” … en träff med sin man utan barn tex. Varför inte.. så petig kan man inte vara.
  Jag brukar gå på dejt med min man utan barn. 😀

  Lycka till med husletandet finaste.
  jag har radhus och trivs inte för en sekund. 😀 Men det är jag det.
  Jag älskar lägenheter, stora och fräscha. Med stor balkong.
  hade det en gång, trodde vi ville ha radhus men nope. Så en vacker dag flyttar vi tillbaka.

  • My

   Jag verkligen =) Tack snälla…. Ja, det är svårt att veta innan såklart =) Men jag kommer nog trivas i radhus, men det är ju individuellt =) Vi får väl se vart vi hamna, och när…. Kram

 • Robert

  Har ni vart & titta vid Ullna allé där du bor?? där bygger dom mycket radhus & lägenheter .M.V.H Robert

 • Robert

  Har ni vart & titta vid Ullna allé där du bor?? där bygger dom mycket radhus & lägenheter .M.V.H Robert

 • Lena

  Vill ge alla ett litet tips att lyssna på ’Berghagen o Tess’ podd. Det senaste avsnittet handlar om att lyfta varandra o inte förminska varandra. Många kloka ord ❤️

 • Ullis

  Eller kanske inte lägga in en växel till? Att bromsa och ta det lugnt så man inte hamnar i utmattning igen. Bara ett välment råd. Kram!

  • My

   En växel till för min del handlar mer om balans… rutiner och en vardag med fokus på ren kost, fasta måltider och mycket sömn kombinerat med träning ☺️

 • Lena

  Vill ge alla ett litet tips att lyssna på ’Berghagen o Tess’ podd. Det senaste avsnittet handlar om att lyfta varandra o inte förminska varandra. Många kloka ord ❤️

 • Ullis

  Eller kanske inte lägga in en växel till? Att bromsa och ta det lugnt så man inte hamnar i utmattning igen. Bara ett välment råd. Kram!

  • My

   En växel till för min del handlar mer om balans… rutiner och en vardag med fokus på ren kost, fasta måltider och mycket sömn kombinerat med träning ☺️

 • Anonym

  ALLA dagar VECKOR ger nya möjligheter

 • Susanne

  Vad fin du är! Skönt att se att du fått ordning på din hy. ?

 • Anonym

  ALLA dagar VECKOR ger nya möjligheter

 • Susanne

  Vad fin du är! Skönt att se att du fått ordning på din hy. 🤗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.