Morgondopp…

D3A5434C-AF27-4ABC-91E2-8133EA8AE01E

Godmorgon!

Hoppas att du har sovit gott 💕 Det har jag! Som en prinsessa i Julias rosa rum 🌟

Omgiven av underbara människor, natur och denna magiska utsikt 🙌🏻💕 

1E834837-74D1-4A62-86B2-82B7D33DDC3E FF1CB85A-1363-4471-B5E5-5078E659A6FD FF3604DB-9204-438A-9A69-8DCAF1E3977D

Frukost på altanen med utsikt över både pool och hav. Finlandsfärjan padserar riktigt nära här ute… vi lagade Tacos, spelade kort och myste! Lugnt, skönt och med en massa skratt!

-Medicin för själen att bara vara…..

0D0CE594-D3C4-48C6-B579-EAB7D59BCA84

Just nu sitter jag med fötterna i poolen, kaffe i handen och njuter av solen

7B1DA928-6D11-40CB-AB4C-35D0C88D26CC

Vi ska strax ta ett morgondopp. Men sen vill jag också aha GRATTIS till deras  nya söta lilla familjemedlem ❤️

-Säg hej till Milo  👋🏻

25113230-CD26-4BFA-8109-7572C1ED147C

Men jag ville egentligen  bara kika in och säga,

-TACK för att du är du!🙏🏻❤️

Jag hör er, jag kommer inte svara trollen. I den mån jag hinner kan, även radera deras kommenterar! Det finns en röd tråd i att dom alltid dyker upp gällande mitt jobb, min tjänst som VD, min podd, min grönsakboost osv. Det ska ifrågasättas, minimeras osv…

De är inte många, det är 3 troll som utger sig för att vara många, många fler med olika namn och påståenden. Ok?

Kram kram

/My Martens 

Posted in: Vardag
Kommentarer (18)
 • Lena

  Märkligt det där. Så fort du skriver nåt om ditt jobb, event, din grönsaksboost m.m så rasslar det till med underliga kommentarer som hur många anställda, hur många VD, hur tillverkningen av grönsaksboosten gått till m.m. Listan kan göras lång. Och oftast är det samma personer ex Karin, Ann, K m.m. Väldigt genomskinligt tycker jag. Det finns ju inget genuint intresse, utan mer att förlöjliga dig. Vilket säger mer om dom.
  Du svarar ju på dom kommentarerna vänligt först, men kan oxå sätta ner foten, vilket jag tycker du gör helt rätt i.
  Läser man på andra bloggar, så frågas det inte sådana urbota dumma frågor, så det är nog några avundsjuka följare du har fått med dig.
  Vi övriga följare tror på dig o gläds med dig ?

 • Malin

  Vi är med dig i både upp o nergång och hejjar??på dig oavsett!! Därför jag följer dig varje dag? känner igen mig i så mkt du skriver. Man väljer ju själv vilken blogg man vill följa? Och lägga sin tid o energi på. De som skriver negativa saker måste ha ett väldigt tråkigt liv kan jag tycka☹️. Kram på dig❤️

 • Lena

  Märkligt det där. Så fort du skriver nåt om ditt jobb, event, din grönsaksboost m.m så rasslar det till med underliga kommentarer som hur många anställda, hur många VD, hur tillverkningen av grönsaksboosten gått till m.m. Listan kan göras lång. Och oftast är det samma personer ex Karin, Ann, K m.m. Väldigt genomskinligt tycker jag. Det finns ju inget genuint intresse, utan mer att förlöjliga dig. Vilket säger mer om dom.
  Du svarar ju på dom kommentarerna vänligt först, men kan oxå sätta ner foten, vilket jag tycker du gör helt rätt i.
  Läser man på andra bloggar, så frågas det inte sådana urbota dumma frågor, så det är nog några avundsjuka följare du har fått med dig.
  Vi övriga följare tror på dig o gläds med dig 💕

 • Malin

  Vi är med dig i både upp o nergång och hejjar👏👏på dig oavsett!! Därför jag följer dig varje dag😍 känner igen mig i så mkt du skriver. Man väljer ju själv vilken blogg man vill följa👍 Och lägga sin tid o energi på. De som skriver negativa saker måste ha ett väldigt tråkigt liv kan jag tycka☹️. Kram på dig❤️

 • anonym

  Vilken fin katt. Jag jobbar natt och det är ok. Tack för bra blogg.

 • anonym

  Vilken fin katt. Jag jobbar natt och det är ok. Tack för bra blogg.

 • Lena

  Tråkigt att trollen än en gång får ett inlägg tillägnat sig. Visserligen i slutet av inlägget, men ändå.
  Kasta ved på trollens brasa. Kanske hjälper det att radera, ignorera och inte ge dom en endaste inlägg till.
  Hoppas det för din skull.

 • Anna

  Åhh vad mysigt, att bara vara och vara i nuet. Hoppas din vecka blir bra!

 • Lena

  Tråkigt att trollen än en gång får ett inlägg tillägnat sig. Visserligen i slutet av inlägget, men ändå.

  Kasta ved på trollens brasa. Kanske hjälper det att radera, ignorera och inte ge dom en endaste inlägg till.

  Hoppas det för din skull.

 • Anna

  Åhh vad mysigt, att bara vara och vara i nuet. Hoppas din vecka blir bra!

 • Lotta Lennartsson

  Kram från mig o doriz ?????

 • Lotta Lennartsson

  Kram från mig o doriz 🐶🐾😍🤗😘

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.