hej på er!

Jag Publicerade detta inlägg för 1.5 h sedan. Men det gick inte ut? Konstigt? Ser ni det nu? Ser texten ut som vanligt? 

AA1I5978

Godmorgon!

NU, ( ca 11:55) alldeles nyss vaknade Jonas. Dom spelade dubbla gig igår. Så jag förstår att han är trött. Först i Eskilstuna på en park-festiva. Sedan på Club Backdoor i Stockholm tillsammans med Leila K, och Rebecca & Fiona.

Jonas kom hem ganska sent och ska flyga vidare till Finland om några timmar… Så jag lät honom sova. Dom ska spela sent inatt igen. Dom krogar verkligen på, och är i stort sett fullbokade hela tiden 🌟

7B42FAD0-4B8A-4FD1-BEEA-117131282799

Under tiden så har jag själv ställt in alla mina planer för helgen. Jag har ett litet bakslag. Inget allvarligt men stress och ångest kryper sig på. En olustig känsla och jag har lovat mig själv att verkligen lyssna på min kropp och själ. Det är så lätt att tippa över på fel sida om jag inte passar mig….

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Därför skippade jag planet till Malmö och Big Slapp festivalen. Samt Pride festivalen som pågår i flera dagar… Ställer Klackarna på hyllan under helgen för stanna hemma idag…… varken Pride, eller Big Slap för min del. Behöver verkligen få  vara helt off, utan en massa folk, och tusentals glada Pride deltagare, eller en house festival! Avbokat Och ställt in ALLT i helgen!

Fokus på Me, myself & i !

-Egoist? Javisst! Borde jag blivit för längesen😎

Jag behöver användas helgen till att ladda om batterierna….. Jag lyssnar på kroppen. vilar, promenerar. Är hemma och pysslar, städar och röjer. Ikväll en pyjamaskväll och sleepover med min väninnna kin och barnen istället 💖

Tråkigt på ett sett för att jag verkligen såg fram emot att hänga med Pischa och Annica som jag inte träffat på jätte länge! Det var nämligen Annica som bjöd in til big slap ☺️ Men en flight, en housefestival och party orkar jag inte med, hur gärna jag än önskar att jag hade den orken! 

-Så extremt skönt när jag väl bestämde mig…..

Jag går efter min dagsform och önskade dom andra en grym helg 💃🏼

Då passade Bobby på att föröka få mig att hänga med mitt egna gäng på PRIDE här i Stockholm ikväll. Bobby och Jimi har precis kommit hem ifrån Ibiza. Tilda är påväg hem från Borås, vi har inte setts på TVÅ veckor (det är suuuuuper lång tid för oss) även om vi hörs på telen och i våran gemensamma waths’up grupp som vi gjorde när vi alla delade på oss under semestern.   Några av mina närmaste vänner ska gå på pride och jag vet att det kommer att vara en toppen-stämning även där…. MEN. jag orkar inte! Hela min kropp skriker -NEEEEEEJ!

Istället har jag försökt att sova ut. Vilket inte går när ångesten moler. Men jag har iallfall legat kvar och vilat. Fortsätter aktiv att öva på att göra ingenting, Går sådär……… men jag försöker!

Sen gick jag ut på en lugn långpromenad längsmed vattnet. Det började faktiskt att regna en stund.

-Underbart!

  Efter det gick jag hem igen, tog en mysig tele-dejt med min Juila (Sigtuna granne💕)  GUD vad jag saknar att ha dom som grannar och i vardagen! Tjejerna växer så det knakar och vi ses långt ifrån så mycket som vi vill!  -Blä för avståndet!  😝

Nu har jag precis gjort i ordning min frukost/lunch….

863B2785-4809-45E4-81C7-A5390CCF95C4

Såhär kan en klassisk lunch/frukost se ut för mig. havregrynsgröt. Lattè på havremjölk,  juice, min GRÖNSAKSBOOST 🥦 och även två knäckemackor med ägg som inte synd på bilden… och ett glad vatten.

(övriga kostilskott tar jag på morgon/kväll)  

F7FE08D3-ECF7-4C61-97CB-42864B6909A6

Igår var kin och tjejerna hemma och hälsade på en stund. Och ikväll åker jag hem till dom. Vi ska ha pyjamas, spela kort, kanske ta ett dopp i poolen…. laga tacos och ha tjejkväll.

Alban är på gig  och Jonas flyger snart… Så ärligt talat. Det finns inte en festival i världen som jag hade bytt ut mot våra tjejkväll just nu 🙏🏻❤️ -Preciiis vad jag behöver!

Den enda jag saknar är Lilleman såklart! ❤️

Önskar dig en trevlig helg! Oavsett om du står och dansar på en festival eller som jag har det lugnt och skönt! Ha en mysig helg! ❤️🌈

Kram kram

/My Martens 

Posted in: Vardag
Kommentarer (116)
 • Anna

  Helt rätt beslut, viktigt att känna om det är huvudet, kroppen eller båda som är trött. Utifrån det anpassar jag min dag. Kroppen signalerar den är smart och hjälper dig att bli bra. Tog ett tag för mig att se det så istället för ett bakslag, men ibland blir jag ledsen men då får det vara så inte mer med det ? ha en bra helg ta hand om dig kram

 • Karin

  En del ligger säkert i frånvaron av sonen efter så lång tid tillsammans. Saknaden ger lite depp. Om du har svårt att koppla av och koppla bort så skulle jag åka från Sthlm. Hem till Öland, till mamma eller pappa, till svärföräldrarna, till kompisar utanför Sthlm. Kram.

  • My

   Såklart! Längtar ju ihjäl mig efter ungen❤️ Men samtidigt vet jag att hak det bra, han har sina syskon och brorSan som är lika gammal… så att dom busar och njuter av sommarlovet också är en självklarhet ❤️ Orkar inte åka någonstans… jobb måndag morgon tidigt, och en vardag som börjar komma igång efter Semestern…☺️ Stannar hemma i pyjamas, städar och röjer och ska föröka få bort den där garderoben och bordet som står mitt i rummet ? lite terapi. Sen pyjamasdräkter mys med kin väninna och barnen ikväll… ?

  • Andrea

   Men Karin har du inte begripit ett dugg ? My har berättat gång på gång på gång att hon INTE trivs på Öland ! tror du på fullt allvar att man blir en bra förälder av att bo på en plats man absolut inte trivs på ? Kunnat kommit och gå som han vill .. hur vet du det ? Blir nästan rädd för att du har barn !? sitter här på Mys blogg och pekar med hela handen hur andra än DU ska göra , inte riktigt friskt beteende faktiskt …. Kram på dej Karin och hoppas att du får må bra till slut .

   • Mollan

    Kommentarerna härinne är till My inte dig Andrea du behöver inte besvara de det gör My om hon vill annars låter hon bli.

   • Karin

    Men hur beter du dig själv?!

    • E.S

     Till ”Karin”!
     Nu är du här igen ditt troll! Avslöjad för vilken gång i ordningen?
     Och alltid måste du lämna negativa kommentarer!
     Skaffa dig ett liv! Eller är det för trist att sitta på lilla Öland där inget händer. Förstår att det är svårt att sätta sig in i Mys liv och arbete när man själv aldrig varit utanför 50 skyltarna från sin lilla hembygd. Skämmig värre!

  • E.S

   Till ”Karin”!
   ” Om du har svårt att koppla av och koppla bort så skulle jag åka från Sthlm. Hem till Öland, till mamma eller pappa, till svärföräldrarna, till kompisar utanför Sthlm”
   DU skulle?? Men DU är inte My. Ok?
   Du försöker provocera med din mening, som att My bara tänker på sig själv för att hon inte kör ca 60 mil ner till Öland, när hon någon dag efter ska börja jobba i Sthlm!!
   Tror du hon ska sätta sig på en flygande matta och vips vara uppe i Sthlm igen på några sekunder! Fatta, det är 120 mil att köra!
   Dessutom är det inte hennes veckor nu, det är pappans veckor nu, en mamma kan inte bara komma och kräva umgänge med sitt barn när hon har haft sina veckor.
   Tänk efter lite ni som sitter här och försöker provocera, det finns faktiskt väldigt många här som fattar vad ni är ute efter och som genomskådar era kommentarer!
   Ni behöver dessutom inte tipsa eller tala om för My vad hon ska göra om hon känner sig nere, hon är väl nere som alla andra människor är, ena dagen upp, andra dagen ner, men det allra viktigaste som ni inte tycks begripa eller fatta, och det är väl att My kan fatta sina egna beslut, så bror duktig ”Karin”, tagga ner lite, vi fattar vad du är ute efter.

 • Linda

  Kram ❤❤❤. Jag krigar också med psykisk ohälsa och förstår besvikelsen. Bra att du ställde in! Kämpa!

 • Anna

  Helt rätt beslut, viktigt att känna om det är huvudet, kroppen eller båda som är trött. Utifrån det anpassar jag min dag. Kroppen signalerar den är smart och hjälper dig att bli bra. Tog ett tag för mig att se det så istället för ett bakslag, men ibland blir jag ledsen men då får det vara så inte mer med det 💕 ha en bra helg ta hand om dig kram

 • Mollan

  Det viktigaste är absolut en själv men jobbigt att du får bakslag så titt och allt du betalt för flyg boende och festival på det.

 • Lena

  Vad bra att du lyssnar på kroppen ? den bästa present du kan ge dig själv ❤️

 • Karin

  En del ligger säkert i frånvaron av sonen efter så lång tid tillsammans. Saknaden ger lite depp. Om du har svårt att koppla av och koppla bort så skulle jag åka från Sthlm. Hem till Öland, till mamma eller pappa, till svärföräldrarna, till kompisar utanför Sthlm. Kram.

  • My

   Såklart! Längtar ju ihjäl mig efter ungen❤️ Men samtidigt vet jag att hak det bra, han har sina syskon och brorSan som är lika gammal… så att dom busar och njuter av sommarlovet också är en självklarhet ❤️ Orkar inte åka någonstans… jobb måndag morgon tidigt, och en vardag som börjar komma igång efter Semestern…☺️ Stannar hemma i pyjamas, städar och röjer och ska föröka få bort den där garderoben och bordet som står mitt i rummet 😂 lite terapi. Sen pyjamasdräkter mys med kin väninna och barnen ikväll… 💕

  • Andrea

   Men Karin har du inte begripit ett dugg ? My har berättat gång på gång på gång att hon INTE trivs på Öland ! tror du på fullt allvar att man blir en bra förälder av att bo på en plats man absolut inte trivs på ? Kunnat kommit och gå som han vill .. hur vet du det ? Blir nästan rädd för att du har barn !? sitter här på Mys blogg och pekar med hela handen hur andra än DU ska göra , inte riktigt friskt beteende faktiskt …. Kram på dej Karin och hoppas att du får må bra till slut .

   • Mollan

    Kommentarerna härinne är till My inte dig Andrea du behöver inte besvara de det gör My om hon vill annars låter hon bli.

   • Karin

    Men hur beter du dig själv?!

    • E.S

     Till ”Karin”!

     Nu är du här igen ditt troll! Avslöjad för vilken gång i ordningen?

     Och alltid måste du lämna negativa kommentarer!

     Skaffa dig ett liv! Eller är det för trist att sitta på lilla Öland där inget händer. Förstår att det är svårt att sätta sig in i Mys liv och arbete när man själv aldrig varit utanför 50 skyltarna från sin lilla hembygd. Skämmig värre!

  • E.S

   Till ”Karin”!

   ” Om du har svårt att koppla av och koppla bort så skulle jag åka från Sthlm. Hem till Öland, till mamma eller pappa, till svärföräldrarna, till kompisar utanför Sthlm”

   DU skulle?? Men DU är inte My. Ok?

   Du försöker provocera med din mening, som att My bara tänker på sig själv för att hon inte kör ca 60 mil ner till Öland, när hon någon dag efter ska börja jobba i Sthlm!!

   Tror du hon ska sätta sig på en flygande matta och vips vara uppe i Sthlm igen på några sekunder! Fatta, det är 120 mil att köra!

   Dessutom är det inte hennes veckor nu, det är pappans veckor nu, en mamma kan inte bara komma och kräva umgänge med sitt barn när hon har haft sina veckor.

   Tänk efter lite ni som sitter här och försöker provocera, det finns faktiskt väldigt många här som fattar vad ni är ute efter och som genomskådar era kommentarer!

   Ni behöver dessutom inte tipsa eller tala om för My vad hon ska göra om hon känner sig nere, hon är väl nere som alla andra människor är, ena dagen upp, andra dagen ner, men det allra viktigaste som ni inte tycks begripa eller fatta, och det är väl att My kan fatta sina egna beslut, så bror duktig ”Karin”, tagga ner lite, vi fattar vad du är ute efter.

 • 🌞 Miss Öland 🌞

 • Linda

  Kram ❤❤❤. Jag krigar också med psykisk ohälsa och förstår besvikelsen. Bra att du ställde in! Kämpa!

 • Andrea

  Så agerar en klok mamma ! bränner du ut dej ordentligt så tar du dej inte ur sängen knappt och behöver nån som i princip sköter om dej 24/7 och kommer inte kunna ha Lilleman hos dej alls . Jag har varit där så jag vet och jag är fortfarande väldigt skör efter femton år …. Så glad att du valde dej själv och Ludwig före nöjen . Kram och fortsätt vara rädd om dej och därmed din son .

  • Linda

   BRÄNNER du ur dig så klarar du ingenting, bla bla bla bla… Stick o brinn din sorgliga människa!

   • Linda

    Du fattar ingenting! Prata inte här om hur man är utbränd. Blir så jäkla trött på detta ord. Vet du egentligen Andrea vad som händer i kroppen när du blir ”bränd” som du o andra säger? Nä, ingen här som pratar om utbrändhet vet hur för jävligt det är. Jag skulle vilja ändra detta jäkla ord till nåt annat.
    Finns inte en ända jäkel här som skriver till my som är bränd. Kanske en enstaka som försöker.

    • Bytt nick

     Linda, vad menade du med ditt inlägg? Skulle du kunna förklara vad du menar. Menar du att bara vem kan vara utbränd? Du? Förklara gärna för mig vad du menar.

  • My

   Tack för omtanken ??❤️ Ja, det är just det jag gjort…. årskiftet 2016/2017 var det som värst. Inlagt om och om igen. Min största rädsla idag, är just att tippa över kanten igen…. det som är svårast är att hålla balansen. Då jag lever med det fortfarande och ena stunden känns okay, för att nästa kastas omkull igen… men det ingår i rehabiliteringen och behandlingen. Att möte rädslan , att förstå att det är okay… och sedan hitta den balans som passar för en själv. En balansgång som är svår att hantera. Men det konstiga är att även om jag hade hjälp av nära och kära Mina Ludvig veckor när jag var som sjukast så kom inte panikångesten när han var Med mig. Samma sak med kroppen. När jag lämnat Lilleman på flyget den där vintern.så föll jag ihop först 7 timmar efter. Ambulans, och resterande operationer och hur mitt immunförsvar la av och magen kraschande fick ni delvis läsa om i efterhand. Men visst är det konstig det där, med Lilleman mår jag 100 gånger bättre… -en modersinstinkt?

 • Hanna

  Du är grym My !
  En stor inspiration för många en krigare !
  Så bra du kan visa att vi alla blir trötta o får för mkt.
  En liten fråga .. har du någon speciell kaffe maskin eller hur gör du din latte. Jag har länge sökt en bra kaffemaskin nämligen.
  Ha en bra helg

  • My

   Jag har oftas pulverkaffe Nescafé. Men skummar mjölken i en mjölkskummare? jag har även en Nespresso maskin, men använder den i perioder… kapslarna är rätt dyra, men är otroligt goda ?

 • Mollan

  Det viktigaste är absolut en själv men jobbigt att du får bakslag så titt och allt du betalt för flyg boende och festival på det.

 • Lena

  Vad bra att du lyssnar på kroppen 🌺 den bästa present du kan ge dig själv ❤️

 • Ullika

  Väldigt klokt beslut My, efter en jobbvecka behöver man ta det lugnt. Ha de så fint med Kin och tjejerna. Kram !!

 • Andrea

  Så agerar en klok mamma ! bränner du ut dej ordentligt så tar du dej inte ur sängen knappt och behöver nån som i princip sköter om dej 24/7 och kommer inte kunna ha Lilleman hos dej alls . Jag har varit där så jag vet och jag är fortfarande väldigt skör efter femton år …. Så glad att du valde dej själv och Ludwig före nöjen . Kram och fortsätt vara rädd om dej och därmed din son .

  • Linda

   BRÄNNER du ur dig så klarar du ingenting, bla bla bla bla… Stick o brinn din sorgliga människa!

   • Linda

    Du fattar ingenting! Prata inte här om hur man är utbränd. Blir så jäkla trött på detta ord. Vet du egentligen Andrea vad som händer i kroppen när du blir ”bränd” som du o andra säger? Nä, ingen här som pratar om utbrändhet vet hur för jävligt det är. Jag skulle vilja ändra detta jäkla ord till nåt annat.

    Finns inte en ända jäkel här som skriver till my som är bränd. Kanske en enstaka som försöker.

    • Bytt nick

     Linda, vad menade du med ditt inlägg? Skulle du kunna förklara vad du menar. Menar du att bara vem kan vara utbränd? Du? Förklara gärna för mig vad du menar.

  • My

   Tack för omtanken 🙏🏻❤️ Ja, det är just det jag gjort…. årskiftet 2016/2017 var det som värst. Inlagt om och om igen. Min största rädsla idag, är just att tippa över kanten igen…. det som är svårast är att hålla balansen. Då jag lever med det fortfarande och ena stunden känns okay, för att nästa kastas omkull igen… men det ingår i rehabiliteringen och behandlingen. Att möte rädslan , att förstå att det är okay… och sedan hitta den balans som passar för en själv. En balansgång som är svår att hantera. Men det konstiga är att även om jag hade hjälp av nära och kära Mina Ludvig veckor när jag var som sjukast så kom inte panikångesten när han var Med mig. Samma sak med kroppen. När jag lämnat Lilleman på flyget den där vintern.så föll jag ihop först 7 timmar efter. Ambulans, och resterande operationer och hur mitt immunförsvar la av och magen kraschande fick ni delvis läsa om i efterhand. Men visst är det konstig det där, med Lilleman mår jag 100 gånger bättre… -en modersinstinkt?

 • Hanna

  Du är grym My !
  En stor inspiration för många en krigare !
  Så bra du kan visa att vi alla blir trötta o får för mkt.
  En liten fråga .. har du någon speciell kaffe maskin eller hur gör du din latte. Jag har länge sökt en bra kaffemaskin nämligen.
  Ha en bra helg

  • My

   Jag har oftas pulverkaffe Nescafé. Men skummar mjölken i en mjölkskummare😄 jag har även en Nespresso maskin, men använder den i perioder… kapslarna är rätt dyra, men är otroligt goda 😄

 • Ullika

  Väldigt klokt beslut My, efter en jobbvecka behöver man ta det lugnt. Ha de så fint med Kin och tjejerna. Kram !!

 • Charlotte

  Vakna vid 12??! Det är ju jätte tidigt! Har själv erfarenhet av natt jobb i musikbranschen. Inte av Jonas art men mycket folk och sena sena nätter. När jag steg innanför dörren en måndag morgon efter helg jobb( dansband) så vart han på väg till jobb. Vi hade aldrig en vardag ihop. Jag sov fasiken så mycket längre, men visst, har man jobb dagen efter så blir ju sömnen därefter.
  Folk fattar inte detta som inte levt eller lever med sådana här tider. Man kan inte heller ”kräva” det, men nånstans kan jag tycka att man borde ”fatta” saker utan att man är i det eller har erfarenhet.
  Kramar!

 • Madeleine

  Hej!
  Skönt med lugn helg med ibland!
  Jag letar efter en klänning, som jag vet att Du har, men kommer för mitt liv inte på vilket märke! Kan det vara Ilse Jacobsen?

 • Åza Brennander

  Klokt My. Kram Å

 • Charlotte

  Vakna vid 12??! Det är ju jätte tidigt! Har själv erfarenhet av natt jobb i musikbranschen. Inte av Jonas art men mycket folk och sena sena nätter. När jag steg innanför dörren en måndag morgon efter helg jobb( dansband) så vart han på väg till jobb. Vi hade aldrig en vardag ihop. Jag sov fasiken så mycket längre, men visst, har man jobb dagen efter så blir ju sömnen därefter.

  Folk fattar inte detta som inte levt eller lever med sådana här tider. Man kan inte heller ”kräva” det, men nånstans kan jag tycka att man borde ”fatta” saker utan att man är i det eller har erfarenhet.

  Kramar!

 • Madeleine

  Hej!
  Skönt med lugn helg med ibland!
  Jag letar efter en klänning, som jag vet att Du har, men kommer för mitt liv inte på vilket märke! Kan det vara Ilse Jacobsen?

 • Åza Brennander

  Klokt My. Kram Å

 • Tess

  VILKET BRA BESLUT MY! Med allt nytt runt dig även fastän det är roliga saker så behöver man ibland bara vara, klokt att lyssna inåt. Hoppas du fått ha en riktigt lugn och skön kväll. Kram och fortsätt ta hand om dig.

 • tant H

  Oj säjer jag! Trodde trollen brunnit upp i värmeböljan men vissa troll har visst skyddskläder! Du kloka unga kvinna vet ju att vägen leder framåt och kör på lite lägre växel och använd bromspedalen. ”Bara vara” – värdefullt och viktigt och Lycka till – framtiden ligger just framför och så mycket positivt det finns! Lycka till!

 • Tess

  VILKET BRA BESLUT MY! Med allt nytt runt dig även fastän det är roliga saker så behöver man ibland bara vara, klokt att lyssna inåt. Hoppas du fått ha en riktigt lugn och skön kväll. Kram och fortsätt ta hand om dig.

 • Malin

  Vart e skorna ifrån my?
  Kram ❤️

   • My

    Hahahaha! Tre ”alias” på samma gång! Två lik anan i samma inlägg….. Creepy!
    Anonym
    XXXXXXXXXX
    Postat 2018-08-06 kl. 10:13 | Som svar till My.
    Å så ännu ett ältande med den allt förstora offerkoftan på. Igen.
    Bakslag, långpromenad och delade känslor….
    Visa inlägg
    48
    48 kommentarer
    No
    Välj kommentar Mya
    XXXXXX
    Postat 2018-08-06 kl. 10:10 | Som svar till Malin.
    Myrorna
    Bakslag, långpromenad och delade känslor….
    Visa inlägg
    48
    48 kommentarer
    No
    Välj kommentar Lillis
    XXXXXXX
    Postat 2018-08-06 kl. 10:07
    Vi är inte lika glada…..

 • tant H

  Oj säjer jag! Trodde trollen brunnit upp i värmeböljan men vissa troll har visst skyddskläder! Du kloka unga kvinna vet ju att vägen leder framåt och kör på lite lägre växel och använd bromspedalen. ”Bara vara” – värdefullt och viktigt och Lycka till – framtiden ligger just framför och så mycket positivt det finns! Lycka till!

 • Malin

  Vart e skorna ifrån my?
  Kram ❤️

   • My

    Hahahaha! Tre ”alias” på samma gång! Två lik anan i samma inlägg….. Creepy!

    Anonym
    XXXXXXXXXX

    Postat 2018-08-06 kl. 10:13 | Som svar till My.
    Å så ännu ett ältande med den allt förstora offerkoftan på. Igen.

    Bakslag, långpromenad och delade känslor….
    Visa inlägg
    48
    48 kommentarer
    No
    Välj kommentar Mya

    XXXXXX
    Postat 2018-08-06 kl. 10:10 | Som svar till Malin.
    Myrorna

    Bakslag, långpromenad och delade känslor….
    Visa inlägg
    48
    48 kommentarer
    No
    Välj kommentar Lillis

    XXXXXXX

    Postat 2018-08-06 kl. 10:07
    Vi är inte lika glada…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.