This post contains adlinks   Foto: Linda Brolin

AA1I6028

hej fina!

Jag krigar på i värmen! Hur går det för dig? Är du på semester och kan njuta? =)

Jag har ju delade känslor kring värmen, äskar ju värmen egentligen. Men just jobbigt att kombinera det med jobbet! hehe! Jag har iallfall kommit in i träningsrutinerna efter semestern…  Jag kör mina träningspass hemma där vi bor, nere vid vattnet. Satt ihop ett program till mig själv med bra övningar som jag kör utomhus med egen kroppsvikt. En bänk, en mur och ett staket. Nästa vecka ska jag besöka gymmet för första gången på länge. Vi har bytt kontor under semestern, och nya gymmet ligger precis intill. -Grym kombo! Då finns det inga ursäkter… hehe! 

 Många av er frågade om mina träningskläder från Stronger. Jag gillar denna nyare modellen med lite större träningstopp och bredd mudd.  Den ger ett bra stöd och sitter där den ska om man säger så… 😉 Här ser ni samma set i en annan färg.

-Mycket snyggt och passar perfekt i höst! =) Länkarna ligger under bilden… 

 

High Waist Tights / Crop Top <— <—

Tycker om färgen som jag har på mig också… Träningskläder blir min belöning när jag tränar mycket. Är jag i ett bra flow så unnar jag mig gärna nytt!  Hörs senare!

kram kram

/ My Martens 

 

Posted in: Vardag
Kommentarer (19)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.