Sommarvärme & badkläder!

I samarbete med Tigelle

DF8EBC72-D10D-4D7A-9193-BACD0153069B

Godkväll i sommarvärmen!

Alltså jag döööööör så varmt! För några veckor sedan skrek jag ”sluta klaga nu” 🙈🙈🙈

-Jag har bytt sida! Jag erkänner, jag tar tillbaka allt!!! Jag klagar, högljutt 😂

Normalt sett älskar jag klimatet, +30 grader såhär lagom klibbigt varmt 😎 men INTE om man inte kan vara ledig och njuta av det….. svalka sig, vila, ta en siesta! Nu är man ju helt slut! Kan varken sova eller äta i denna värmen! 

Vi har kämpat på kontoret idag…. fått ta korta pauser för att inte tappa fokus 🙈 Krigat för att behålla energinivån som vissat stunder istället övergått i fnitter och hysteriska skratt i övertrötthet😂  i kombo med att svettats och krigar mot syrebristen 😅 

 Men vi styrde upp varandra så vi fick till en bra dag trots allt ☺️ Och snart… snart är det ju höst igen 🍂🍁🍃 Tiden går fort, så jag borde ju inte klaga 🙄 jaja. Nu, njuter vi så gott vi kan 😅 

Just nu lever jag på frukt och noccos socker/carb-fria isglass 😂 

DF8EBC72-D10D-4D7A-9193-BACD0153069B

Nu ska jag och Jonas ta ett kvällsdopp! Eller jag ska ta ett dopp…. Jonas ”badkruka” tittar på ☺️ 

Men först ska du få en rabattkod på alla badkläder ( OCH underkläder ) hos Tigelle 😍 

2

Alltså WOW! Grönt är ju underskattat! SÅ snyggt! 😍 

 -Jag ÄLSKAR min baddräkt från TIGELLE! Den finns även i svart… men den gröna 🙌🏻 

För att inte tala om alla bikini, baddräkter och underkläder…. i år har jag aldrig badat så mycket som i år 🐠 skriv in koden martens så får du 20% på ALLT!  Shoppa HÄR 👈🏻 

-in och shoppa loss nu 😍😘

 kram kram  

/My Martens 

 

Posted in: Vardag
Kommentarer (38)
 • Charlotte

  Jisses, är du så smal? Ja troligtvis. Jättefin! Älskar grönt. Mina ögon är gröna till mitt hår som är kastanjebrunt. Alltid fått höra att grönt är min färg. Men jag passar inte i den modellen trots att jag är strl 38. Så kan de va! Fin är du iaf ❤️

  • My

   Tack snälla du ??☺️ Jag har strl M i denna ☺️ Viktigast är att man hittar en modell som passar ens egna kropp och former ?
   Grönt och kastanjebrunt är ju sååå fint ihop ?

 • Charlotte

  Jisses, är du så smal? Ja troligtvis. Jättefin! Älskar grönt. Mina ögon är gröna till mitt hår som är kastanjebrunt. Alltid fått höra att grönt är min färg. Men jag passar inte i den modellen trots att jag är strl 38. Så kan de va! Fin är du iaf ❤️

  • My

   Tack snälla du 🙏🏻☺️ Jag har strl M i denna ☺️ Viktigast är att man hittar en modell som passar ens egna kropp och former 😍

   Grönt och kastanjebrunt är ju sååå fint ihop 😍

 • Lena

  Jisses va snygg du är!! Grönt är ju verkligen din färg, så snyggt?Önskar dig en fin kväll?

 • Sofia

  Vem kan köpa bikiniöverdelar när de bara är i storlek S, M…. Jag behöver definitivt ha kupstorlek…

  • My

   Jag har tex L i byst och M i underde ☺️ I baddräkten har jag strl M ☺️
   läs på storleksguiden för att veta vad som passar bäst ☺️ -Lycka till ?

   • Vivi

    Jag har 70G i kupstorlek och skulle tyvärr aldrig kunna ha en sån baddräkt! Den är verkligen skitsnygg! Jag skulle dock få rulla upp tuttarna på spolar för att få in dom ? Vilken storlek har du på dina implantat och vilken storlek vill du förminska till? Skulle vara bra att veta vilket resultat det går att vänta om jag väl bestämmer mig för att piffa till säckarna ???

 • Lena

  Jisses va snygg du är!! Grönt är ju verkligen din färg, så snyggt🌟Önskar dig en fin kväll🌼

 • Sofia

  Vem kan köpa bikiniöverdelar när de bara är i storlek S, M…. Jag behöver definitivt ha kupstorlek…

  • My

   Jag har tex L i byst och M i underde ☺️ I baddräkten har jag strl M ☺️

   läs på storleksguiden för att veta vad som passar bäst ☺️ -Lycka till 💕

   • Vivi

    Jag har 70G i kupstorlek och skulle tyvärr aldrig kunna ha en sån baddräkt! Den är verkligen skitsnygg! Jag skulle dock få rulla upp tuttarna på spolar för att få in dom 😂 Vilken storlek har du på dina implantat och vilken storlek vill du förminska till? Skulle vara bra att veta vilket resultat det går att vänta om jag väl bestämmer mig för att piffa till säckarna 😉🙈👍

 • Lotta

  Egentligen ska man inte kommentera andras kroppar,men jag måsteför du ser smashing ut både insida och utsida.wow.
  Tror receptet är kärlek och fin balans.Tack för att du delar med dig i vått o torrt och lycka till med allt.

 • Anna

  Wow så snygg du är! Vilken midja, har du tränat dig till den eller är det kirurgen dr Tuve som hjälpt till lite att få den så trind. Snygg baddräkt, grönt är skönt!
  Härligt fruktfat, den fina bilden har du använt mycket och väl ?

  • Anna

   Skrev fel, menade inte att midjan var trind utan smal midja, fin midja, fin figur. Ha en fin kväll!

  • My

   Midjan har jag alltid haft…. Även när jag är större så har jag en väldigt markerad midja =) Breda höfter, stor byst och en bild tagen snett ovanifrån ger också en visuell bild där midjan framhävs ännu mer =) Så nej, Tuve har ingenting med midjan att göra…. =) Nu när jag gått ner ganska mycket i vikt så kommer den såklart fram mer… =) Men går jag upp igen så går jag även upp där….

   • Anna

    Oj du tog bort min kommentar, var det för avslöjande. Men du har opererat brösten större ju, och magen håller sig platt pga fettsugningen i samband med bukplastiken kanske, fin smal midja du har och den och höfterna såg ut att bli mindre vid ditt ingrepp i höstas enligt bilder du visade.

    • My

     Hej ”fina”! Min bukplastik gjordes 2015, en diastas. I höstas korrigerade man ärret, ett mindre ingrepp jag skjutigt upp pga av min hälsa (utmat.depp) brösten operade jag efter amning. Implantat på 220 utan lyft. Samma storlek som innan. Nu däremot ska jag förminska dom vid tillfälle…. nej midjan blor inte mindre av en ärr korrigering…. Träning, kost och viktnedgång. -finns INGA genvägar! Huden däremot, min överflödiga hud och bristningarna på magen blev mycket bättre när jag gjorde operationen 2015.
     Är du intresserad av att göra en bukplastik? En bröstoperation? Och ta över mitt jobb som VD? Eftersom att du har en ordentlig hangup här?
     Tips: maila Dr tuve på Reformkliniken, boka en konsultation. Maila/ring delägarna på lifestyle och be om ett möte för självrekrhtering. -Lycka till?
     Din sarkastiska och nedlåtande ton går bort.. alla dina kommentarer, znaaark så genomskinligt. Bakåt och framåt tas bort…. Rakt ner i sop-hinken!mitt svar och denna kommentarer ligger kvar en stund, så att du hinner läsa och ta in mitt budskap. -Bye bye ???

 • Lotta

  Egentligen ska man inte kommentera andras kroppar,men jag måsteför du ser smashing ut både insida och utsida.wow.
  Tror receptet är kärlek och fin balans.Tack för att du delar med dig i vått o torrt och lycka till med allt.

 • Anna

  Wow så snygg du är! Vilken midja, har du tränat dig till den eller är det kirurgen dr Tuve som hjälpt till lite att få den så trind. Snygg baddräkt, grönt är skönt!

  Härligt fruktfat, den fina bilden har du använt mycket och väl 😉

  • Anna

   Skrev fel, menade inte att midjan var trind utan smal midja, fin midja, fin figur. Ha en fin kväll!

  • My

   Midjan har jag alltid haft…. Även när jag är större så har jag en väldigt markerad midja =) Breda höfter, stor byst och en bild tagen snett ovanifrån ger också en visuell bild där midjan framhävs ännu mer =) Så nej, Tuve har ingenting med midjan att göra…. =) Nu när jag gått ner ganska mycket i vikt så kommer den såklart fram mer… =) Men går jag upp igen så går jag även upp där….

   • Anna

    Oj du tog bort min kommentar, var det för avslöjande. Men du har opererat brösten större ju, och magen håller sig platt pga fettsugningen i samband med bukplastiken kanske, fin smal midja du har och den och höfterna såg ut att bli mindre vid ditt ingrepp i höstas enligt bilder du visade.

    • My

     Hej ”fina”! Min bukplastik gjordes 2015, en diastas. I höstas korrigerade man ärret, ett mindre ingrepp jag skjutigt upp pga av min hälsa (utmat.depp) brösten operade jag efter amning. Implantat på 220 utan lyft. Samma storlek som innan. Nu däremot ska jag förminska dom vid tillfälle…. nej midjan blor inte mindre av en ärr korrigering…. Träning, kost och viktnedgång. -finns INGA genvägar! Huden däremot, min överflödiga hud och bristningarna på magen blev mycket bättre när jag gjorde operationen 2015.

     Är du intresserad av att göra en bukplastik? En bröstoperation? Och ta över mitt jobb som VD? Eftersom att du har en ordentlig hangup här?

     Tips: maila Dr tuve på Reformkliniken, boka en konsultation. Maila/ring delägarna på lifestyle och be om ett möte för självrekrhtering. -Lycka till😎

     Din sarkastiska och nedlåtande ton går bort.. alla dina kommentarer, znaaark så genomskinligt. Bakåt och framåt tas bort…. Rakt ner i sop-hinken!mitt svar och denna kommentarer ligger kvar en stund, så att du hinner läsa och ta in mitt budskap. -Bye bye 👋🏻😂

 • Linda

  My sluta svara henne. Det blir så jäkla tråkigt att läsa era munhugg hela tiden. Du har inte speciellt många kommentarer på dina bilder utan bara ni två som tjabbar. Om ALLA bara slutar svara trollet eller försöker skydda My( tror hon klarar sig själv) så tröttnar hen nog. Snälla My, lär dig spelets regler så blir detta en mycket bättre o mer intressant blogg!
  Trevlig helg/ Linda

  • Anneli

   Jag håller med dig Linda! I och med att My svarar såsom hon gör så stiger bara irritationen och nivån blir ofantligt låg. Både på troll och My.
   En annan sak: Du har tidigare svarat att du INTE opererat mer än magen My. Till och med förnekat bröstimplantat. Nu erkänner du just bröstförstoringen?! (Ärrren efter den syns väl på bilder från din bukplastik) Varför har du ljugit om detta tidigare?

   • My

    Vad pratar du om? Jag opererade brösten efter graviditet 2012, för snart 8 år sedan. Detta har jag både skrivit om, svarat på i tv, radio och tidnings intervjuer?
    Fattar noll? ? det har aldrig varit någon hemlighet…. så sent som för två veckor sedan skrev jag även att jag antagligen redan i höst/vinter kommer att förminska dom och byta implantat?

 • Linda

  My sluta svara henne. Det blir så jäkla tråkigt att läsa era munhugg hela tiden. Du har inte speciellt många kommentarer på dina bilder utan bara ni två som tjabbar. Om ALLA bara slutar svara trollet eller försöker skydda My( tror hon klarar sig själv) så tröttnar hen nog. Snälla My, lär dig spelets regler så blir detta en mycket bättre o mer intressant blogg!
  Trevlig helg/ Linda

  • Anneli

   Jag håller med dig Linda! I och med att My svarar såsom hon gör så stiger bara irritationen och nivån blir ofantligt låg. Både på troll och My.

   En annan sak: Du har tidigare svarat att du INTE opererat mer än magen My. Till och med förnekat bröstimplantat. Nu erkänner du just bröstförstoringen?! (Ärrren efter den syns väl på bilder från din bukplastik) Varför har du ljugit om detta tidigare?

   • My

    Vad pratar du om? Jag opererade brösten efter graviditet 2012, för snart 8 år sedan. Detta har jag både skrivit om, svarat på i tv, radio och tidnings intervjuer?

    Fattar noll? 😄 det har aldrig varit någon hemlighet…. så sent som för två veckor sedan skrev jag även att jag antagligen redan i höst/vinter kommer att förminska dom och byta implantat?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.