Inlägget innehållet reklamlänk

1792838E-C009-40B6-9D30-F9F6B3FBE290

God morgon!

Igår skämde jag bort mig själv….

Jag köpte hem rosor till mig själv 💕Unnade mig dessutom inte bara ett paket, utan TVÅ! Ica, 69:90:- 

MEN så fina! Jag köpte även en kokbok! Baka socker & glutenfritt! Jag behöver inspiration! Något lite mer hälsosamt alternativ att göra när man blir sugen på något….😍

Jag kommer lägga i en växel till, med kost och träning. Ett steg i taget, Små steg i rätt riktning…… 

 Jag älskar mina varianter på daddel och nöt-bollar😍 Perfekt när sötsuget slår till. Håller länge i kylen och är lätta att ta med sig….  Men vore kul med något nytt! Så nu håller jag tummarna för att min nya kokbok kan få fart på mig i köket 😂

Blommorna står i DBDK vasen från min gamla butik, My’s Blommor. Men min väninna Annelie säljer den på inreda.com  Jag vet att denna storleken är slutsåld, men jag vet att det finns några undre vader kvar, så först till kvarn 😉 ( Vas 👈🏻 ) 

D1ABBEFC-0869-4B1E-BE0F-1C75D596704F 06A69251-07CD-4A3C-9BAE-11346392A3BB 2BAB6D7D-0D7C-42AB-A057-501FD5AD2A9F

-Älskar vårt nya matbord! Bryter av not allt annat som är i vitt eller guld…

Har pimpat det med snygg peppar/salt kvarnar från Mio. Fruktskålen klickade jag hem ifrån Campadre.

Du vet, den där sidan med 40-70% rabatt på alla grejer. Märkesprylar till betydligt lägre pris än vanligt… den där skålen gav jag tex någon 100-lapp för! 🙌🏻

-Älskar att fynda!  Det är Lixom en sport i sig att göra just det 😎

( in och shoppa HÄR 👈🏻 )

A0F381F1-A9A1-49CA-A480-6CEA9DB92164 2A397ACB-6AF0-472F-B54B-0C801D63AE49

Vad tycker du om våran Ica? 😄 Ica Täby Stop. Se vad kul dom exponerar paprikan 😄

83EB48F3-D0AC-4FE3-977A-4062CB0F82B5

Nu dags att kicka igång dagen på kontoret!

Önskar dig en grym dag!

Kram kram

/My Martens 

Posted in: Vardag
Kommentarer (20)
 • Lotte

  Campadre är en bra sida ? Där finns alltid massa fina bra-att-ha-saker!!
  Det är sånt där man blir lite glad av och ger ett extra leende när de gjort så fint bland paprikorna. Snyggt
  Ha en bra dag i värmen
  https://lotte4.blogspot.se

 • Sara

  Åh måste prova campadre. ? Alltid bra med fynd. Ja kosten är ett bekymmer på sommaren….. Gillar ju grönsaker hihi men blir tröttsamt i längden. ?Ska testa att göra dadelbollar när sötsuget kommer. Såg ett recept med dadlar som man rullar i lakritspulver. Kanske kan vara något. Har tagit tag i promenaderna igen också. Så välbehövligt och avkopplande att gå i skogen. Ha en härlig dag fina My. Kram Sara ?

 • Lotte

  Campadre är en bra sida 😉 Där finns alltid massa fina bra-att-ha-saker!!

  Det är sånt där man blir lite glad av och ger ett extra leende när de gjort så fint bland paprikorna. Snyggt
  Ha en bra dag i värmen
  https://lotte4.blogspot.se

 • Sara

  Åh måste prova campadre. 😊 Alltid bra med fynd. Ja kosten är ett bekymmer på sommaren….. Gillar ju grönsaker hihi men blir tröttsamt i längden. 😊Ska testa att göra dadelbollar när sötsuget kommer. Såg ett recept med dadlar som man rullar i lakritspulver. Kanske kan vara något. Har tagit tag i promenaderna igen också. Så välbehövligt och avkopplande att gå i skogen. Ha en härlig dag fina My. Kram Sara 💕

 • Pretty Home Blog - INREDNINGS- & LIVSSTILSBLOGG

  Fina blommor och fin icabutik ni har som verkar ha fräscha grönsaker. Det är mer än man kan säga där jag bor! ?
  //Berith

 • Charlotte

  Men va??! Så coolt! Verkligen! Ja vi måste äta mer grönt! Jag gjorde mig en tonfisk sallad ikväll. Hade inte tid att åka upp till Ica maxi o fick gå på hemköp. Alltså en paprika, satan i gatan va dyrt. Min kasse på 350 kr hade landat på 270 kr ca på maxi. Men ibland får de bli så. Urk…

 • Pretty Home Blog - INREDNINGS- & LIVSSTILSBLOGG

  Fina blommor och fin icabutik ni har som verkar ha fräscha grönsaker. Det är mer än man kan säga där jag bor! 🙂
  //Berith

 • Charlotte

  Men va??! Så coolt! Verkligen! Ja vi måste äta mer grönt! Jag gjorde mig en tonfisk sallad ikväll. Hade inte tid att åka upp till Ica maxi o fick gå på hemköp. Alltså en paprika, satan i gatan va dyrt. Min kasse på 350 kr hade landat på 270 kr ca på maxi. Men ibland får de bli så. Urk…

 • Emelie

  Hej!
  Jag har ett bra recept på chokladmuffins utan vitt socker och vitt mjöl! Jättegoda? vill du ha receptet?
  Trevlig kväll!
  Kram

 • Charlotte

  Förresten så kan jag berätta att jag är ägare av dessa salt du visar. Jag har basilika/permesan o den andra rosa som jag bara köpte i all hast bara för att det ska se fint ut på spishyllan. Ja jag vet att jag är en idiot men de är jag själv som betalar ?

  • Charlotte

   Glömde säga att jag kan inte leva utan mitt basilika salt. Det smakar bara basilika i sallader där det gör sin rätt, men om du saltar på fisk, kött så kommer de fram en annan arom som är bara såååå god. Ett tips till den som gillar’t.

  • My

   Hahaha? samma här! Köpte den rosa för att jag tyckte den var snygg ??

 • Emelie

  Hej!
  Jag har ett bra recept på chokladmuffins utan vitt socker och vitt mjöl! Jättegoda😊 vill du ha receptet?

  Trevlig kväll!
  Kram

 • Charlotte

  Förresten så kan jag berätta att jag är ägare av dessa salt du visar. Jag har basilika/permesan o den andra rosa som jag bara köpte i all hast bara för att det ska se fint ut på spishyllan. Ja jag vet att jag är en idiot men de är jag själv som betalar 😉

  • Charlotte

   Glömde säga att jag kan inte leva utan mitt basilika salt. Det smakar bara basilika i sallader där det gör sin rätt, men om du saltar på fisk, kött så kommer de fram en annan arom som är bara såååå god. Ett tips till den som gillar’t.

  • My

   Hahaha😂 samma här! Köpte den rosa för att jag tyckte den var snygg 😂🙈

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.