Nyheter hos Image Skincare

I samarbeta med Image Skincare  🌟

AD9B6218-6070-4824-9185-16F2FC5EBF4A

Hej fina!

Precis innan semestern körde jag en kur med behandlings hos Image Skincare. Deras utbildningsansvarig Helena Svärd skämde bort mig med behandlingar skräddarsytt utefter mig och min hud. Första behandlingarna gav bra resultat och jag fick synlig effekt direkt. Samma sak med följande behandlingar som jag gjorde…. 🙏🏻

Sedan fick jag dessvärre ett rosaceaskov och fick fick avvakta med fler behandlingar tills det lagt sig igen…..  😝 Brukar bli så under vår/försommar.

Jag fick med mig lite tips och råd av Helana hur jag skulle göra för att lugna ner skovet och behandla det på bästa sätt. Tog bort flera av mina produkter och följde hennes råd.

Det är just det jag gillar med Image och Helena, det blir lite som en utbildning när jag är hos henne… jag lär mig nya saker varje gång!😃

MEN precis innan både jag och Image gick på semester så fick jag komma in och känna och klämma på deras nyheter….. -SÅ kul!

 Nu finns nyheterna ute hos dom deras återförsäljarna och även jag kan dela med mig av dessa nyheter till er här inne hos mig på bloggen☺️

Du hittar alla återförsäljare HÄR 👈🏻

Om Image inte finns just där du bor så fråga din lokala hudterapeut efter Image 🍋🍊

04F6E91E-21CE-4573-954F-B298F3DAEF9D

Här kommer deras produkt information. jag ser dra emot att testa dessa under sensomaren och hösten!

Vital C Waterburst:
 
Denna hybrid mellan serum och creme lugnar och återfuktar en känslig, irriterad och torr hud. Perfekt som en lättare dag & nattcreme i varma fuktiga klimat och så här under sommartid. Appliceras innan Daily Prevention Plus på dagtid och med fördel efter Vital C antioxidant serum nattid. Innehåller hyaluronsyra, C-vitamin, apelsinskalsolja, acetylhexapeptid 8. 
 
 
Vital C Antioxidant ACE Serum:
 
En kraftfull fuktgivande coctail bestående av tre former av stabilt C vitamin, samt vitamin A och E, rödvinsextrakt, lugnande rosblad och centella asiatica, ger ett maximalt antioxidatskydd. Kan med fördel bandas med The Max stem cell serum/ Vital C hydrating ACE serum/ Vital C overnight mask/ innan Vital C water burst…
 
Vital C Overnight Mask:
 
Energi på burk! Denna mjukgörande, närade och lystergivande gelmask levererar de naturliga mineralerna malakit, med hög kopparhalt vilket påskyndar läkning i huden, och hematit, rikt på järn; kollagenstimulerande och förbättrar syresättningen. Extrakt från blågröna alger har en A-vitamin likande effekt på huden och ger en slätare struktur.
Vitamin C förbättrar hudtonen och ger ett oxidativt skydd. Appliceras på rengjord hud på kvällen och kan användas 1-3 ggr/vecka.

D185DC7F-E6C6-41C1-B7A0-237422A8AB31

-Vad säger ni, det låter väl som toppen bra tillskott till Image-familjen 🧡

Kram Kram

/ My Martens 

Posted in: Vardag
Kommentarer (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.