bobbys super hair

I samarbete med Bobby. SOMMAR KAMPANJ!

A5D4AFBE-2F6D-496A-A63A-4588C6D464B9

Nu jäklar ska vi sälja piller! 🌟🙌🏻

Ni VET att jag är stolt ambassadör för Bobbys Superhair. Mitt egna hår är starkare, friskare och längre än på år!  Här nedan ska du strax få se före/efter bilder. Bobbys Beauty Slim. 

Mitt sötsug är i stort sett helt borta!  -TACK och lov för detta piller!!!

C92A6171

Kolla mitt barr när jag först började hos Bobby. Den kortaste ”tussen” är ca 10 cm! Såååååååå tråkigt!😩

Jag skämdes som en hund när jag satte mig framför honom och mina extensions pockades ur! Jag kände mig så naken och tappade självkänslan helt. 

IMG_2310

( Men ser ni vem som ligger brevid mig.. Rumpan på min vovve Tezz.  -Åhhh vad jag saknar henne!❤️ )

Nu drygt 1.5 år senare. Tjockare, jämnare, fylligare, starkare och finare än på många, många år! 🌟🙌🏻

Så tacksam att jag vågade prova Superhair! I början var jag nämligen vådligt skeptisk och lyssnade med ett halvt öra på vad Bobby försökte säga…… Men tillslut lyckades han övertyga mig. Nu vill jag övertyga dig ☺️

IMG_9644

Så nu min vän ska du få ta del av Bobbys super-sommar-kampanjen !!!!!

Bobbys Superhair hittar du HÄR om du vill testa en burk så använder du koden för my30 för att få 30%  

För ÄNNU mer rabatt, så använder du koden my3fr2 så får du 3 burkar men betalar bara för 2. Då blir det ännu längre pris. För bästa resultat så rekommenderar jag dig att äta 2 kapslar/dagen första 2-3 veckorna, för att boosta ordentligt. Sedan fortsätter du att äta en kapsel om dagen i minst sex månader gärna upp mot ett år,  för bästa resultat! 

Bobbys Beautyslim PERFEKT om du som jag har problem med sötsuget emellanåt, så kommer du att älska den! Jag upplever att mitt sötsug blev bättre redan efter en dryg vecka, efter några veckor till så var det nästan helt borta! Den har verkligen hjälpt mig, och gett mig en skjuts i min viktnedgång där målet är att komma tillbaka min vanliga form…. Utan stress eller dieter. Bara sund kost, träning och motion i kombination med Bobbys Beautyslim, har gett mig jätte bra resultat! 

Vill du testa dessa så beställer du dom HÄR och använder koden slim20 för 20% rabatt! 😍

Kram Kram

/ My Martens

 

56 Komentarer

 1. En fråga angående Bobbys superhair, i något inlägg har du skrivit att man ska ta 4 kapslar till en början för att boosta och nu 2. Vilken är din rekommendation?

  • Jag skrev att jag gjorde det =) Dubblade dosen till 4, standard rekommendationen är 2 först och sedan 1 dagligen =) men för att boosta så rekommenderar jag med 4 och går neråt…. =) Du gör såklart som du vill, men poängen är att börja med en större dos, och sedan fortsätta regelbundet för maximal effekt =) Några gånger om året så ökar jag dosen tillfälligt i ca 2-3 veckor – Lycka till!

 2. En fråga angående Bobbys superhair, i något inlägg har du skrivit att man ska ta 4 kapslar till en början för att boosta och nu 2. Vilken är din rekommendation?

  • Jag skrev att jag gjorde det =) Dubblade dosen till 4, standard rekommendationen är 2 först och sedan 1 dagligen =) men för att boosta så rekommenderar jag med 4 och går neråt…. =) Du gör såklart som du vill, men poängen är att börja med en större dos, och sedan fortsätta regelbundet för maximal effekt =) Några gånger om året så ökar jag dosen tillfälligt i ca 2-3 veckor – Lycka till!

 3. Undrar om någon av er läsare som testat slim kapslarna? Skulle gärna vilja höra lite om vad ni tycker om dessa och om det funkade?

 4. Hej har provat men dessvärre utan märkbart resultat. Det är såklart individuellt och bara för att det inte fungerade för mig så innebär det ju inte att dom inte fungerar
  Ingen skillnad på förbränning/viktnedgång , sötsug har jag inget.
  Aningens piggare kanske och det skadar ju inte!

   • Jag åt rekommenderad dos 2 T/dag i 5 månader.
    Frågade min husläkare om han tyckte jag skulle gå upp i dosering men han tyckte jag skulle hålla mig till 2 T om dagen

    • Det stämmer, då har du gjort helt rätt =) Skönt att du iallfall känner dig piggare =) Men vad exakt är det du var ute efter? Viktreducering? Minskat sötsug? =)

     • Jag hade hoppats på en liten skjuts i viktminskningen.
      Är självklart medveten om att rätt kost och motion är A och O!
      Finns inga piller i världen som helt ersätter just det!
      Men kan ” hjälpa till”
      trevlig kväll!

     • Ja, det är just tanken.. kombinationen =) Allting spelar in, hur man mår, vad man äter, motionerar och gör. Jag tex låste mig och gick även upp i vikt pga av stress tex. Nu menar jag inte att du gjort det. Men att det är väldigt individuellt. Om du vill ställa personliga frågor så kan du maila better you på info@betteryou.se -stort lycka till! =)

     • Tack snälla för ditt svar ! Jag kämpar på, har väl inte det bästa tålamodet haha tycker att det helst skulle vara klappat och klart igår?
      5-6 kilo som envist hänger kvar, jaja finns värre saker

     • Testa periodisk fasta i kombination med slim…. Skriv ner allt som du äter och försök att vara detektiv över din egna kost =) Du får gärna fråga mig också såklart. men periodisk fasta har jag kört i ca 2 månader, knappt. Funkar jätte bra =) Kram

     • Jag dör vad roligt?? testa periodisk fasta under tiden!? Då kommer det ju vara just fastan du går ner i vikt av och inte pillret.

     • Nej nej… Periodisk fast är någonting jag lagt om min livsstil till. Alltså som en del av min vardag. med undantag då och då för speciella tillfällen (Tex högtider, födelsedag osv) Med min bakgrund av ett kortisol påslag och ett dopamin som krigar inombords pga av stress så låste jag mig först, sedan började jag gå upp i vikt. Detta hade såklart med min utmattningsdepression att göra. Så jag har inte vågat laborera för mycket med kosten, inga dieter, inga strikta kostscheman… För att jag och min kropp redan var så stressad, så är det, det sämsta man kan göra att stressa den igen. Jag fick dåd etta tipset av flera av mina pt-kollegor som fick mig att prova. Jag minskar alltså inte mängden mat, jag bantar eller svälter mig inte.. jag äter som vanligt, men harmitt ”ät fönster” mellan kl 12:00-20:00. Detta fungerar fantastiska bra för mig. Men precis som med allt annat som rör kosten. Det finns inga rätt eller fel. Man måste hitta sin egen balans där man får sin egen kropp att svara på bästa sätt….. =)

    • 2 dagligen räcker som dosering, inta Beauty slim på morgonen. Bobbys Superhair kan du inta morgon och kväll, även där 2 st dagligen ??

    • Dosering på 3-4 st har vissa gjort som funkar men jag brukar tycka att 2 st räcker. Man måste testa sig fram. Viktigt till frukost och helst med mat och inte på kvällen då sömnen påverkar pga uppiggande ämnen?

     • Tack för svar , jag har gjort ” by the book” cyklar 4 km varje dag i varierande tempo, styrketräning på gym ( varierad ) ca 2-3 gånger / vecka äter bra och regelbundet men det är som förgjort! Vet att muskler väger mer än fett men har inte heller tappat i fettprocent………
      Jaja……finns som sagt värre saker
      Ha en fin dag kram

     • Alltså ibland känns det mer än knepigt…. =) Men däremot så vill jag att du för din egna skull fortsätter att analysera din kost och vardag. Lek detektiv över allt… Kombinera gärna den styrketräning som du gör, med Cyklingen . men försök att variera uppläggen. ”Chocka kroppen” .
      Generellt ska man se upp för det vita ”vardags bovarna” Dvs, socker, mjöl och salt. Samt mjölkprodukter. Jag som tex pimplar mycket kaffe får i mig på tok för mycket mjölk. jag förökar byta ut den mjölken med havremjölk/mandelmjölk (mindre socker) när det går =)
      Jag börjar även dagen med Vatten och citron ganska aorta. Citron, och ingefära ar ju massa hälsoeffekter. Men hjälper även till att rensa ut kroppen, =) Fortsätt kämpa! Stor kram

 5. Undrar om någon av er läsare som testat slim kapslarna? Skulle gärna vilja höra lite om vad ni tycker om dessa och om det funkade?

 6. Hej har provat men dessvärre utan märkbart resultat. Det är såklart individuellt och bara för att det inte fungerade för mig så innebär det ju inte att dom inte fungerar
  Ingen skillnad på förbränning/viktnedgång , sötsug har jag inget.
  Aningens piggare kanske och det skadar ju inte!

   • Jag åt rekommenderad dos 2 T/dag i 5 månader.
    Frågade min husläkare om han tyckte jag skulle gå upp i dosering men han tyckte jag skulle hålla mig till 2 T om dagen

    • Det stämmer, då har du gjort helt rätt =) Skönt att du iallfall känner dig piggare =) Men vad exakt är det du var ute efter? Viktreducering? Minskat sötsug? =)

     • Jag hade hoppats på en liten skjuts i viktminskningen.
      Är självklart medveten om att rätt kost och motion är A och O!
      Finns inga piller i världen som helt ersätter just det!
      Men kan ” hjälpa till”
      trevlig kväll!

     • Ja, det är just tanken.. kombinationen =) Allting spelar in, hur man mår, vad man äter, motionerar och gör. Jag tex låste mig och gick även upp i vikt pga av stress tex. Nu menar jag inte att du gjort det. Men att det är väldigt individuellt. Om du vill ställa personliga frågor så kan du maila better you på info@betteryou.se -stort lycka till! =)

     • Tack snälla för ditt svar ! Jag kämpar på, har väl inte det bästa tålamodet haha tycker att det helst skulle vara klappat och klart igår😂
      5-6 kilo som envist hänger kvar, jaja finns värre saker

     • Testa periodisk fasta i kombination med slim…. Skriv ner allt som du äter och försök att vara detektiv över din egna kost =) Du får gärna fråga mig också såklart. men periodisk fasta har jag kört i ca 2 månader, knappt. Funkar jätte bra =) Kram

     • Jag dör vad roligt😂😂 testa periodisk fasta under tiden!? Då kommer det ju vara just fastan du går ner i vikt av och inte pillret.

     • Nej nej… Periodisk fast är någonting jag lagt om min livsstil till. Alltså som en del av min vardag. med undantag då och då för speciella tillfällen (Tex högtider, födelsedag osv) Med min bakgrund av ett kortisol påslag och ett dopamin som krigar inombords pga av stress så låste jag mig först, sedan började jag gå upp i vikt. Detta hade såklart med min utmattningsdepression att göra. Så jag har inte vågat laborera för mycket med kosten, inga dieter, inga strikta kostscheman… För att jag och min kropp redan var så stressad, så är det, det sämsta man kan göra att stressa den igen. Jag fick dåd etta tipset av flera av mina pt-kollegor som fick mig att prova. Jag minskar alltså inte mängden mat, jag bantar eller svälter mig inte.. jag äter som vanligt, men harmitt ”ät fönster” mellan kl 12:00-20:00. Detta fungerar fantastiska bra för mig. Men precis som med allt annat som rör kosten. Det finns inga rätt eller fel. Man måste hitta sin egen balans där man får sin egen kropp att svara på bästa sätt….. =)

    • 2 dagligen räcker som dosering, inta Beauty slim på morgonen. Bobbys Superhair kan du inta morgon och kväll, även där 2 st dagligen 👌💯

    • Dosering på 3-4 st har vissa gjort som funkar men jag brukar tycka att 2 st räcker. Man måste testa sig fram. Viktigt till frukost och helst med mat och inte på kvällen då sömnen påverkar pga uppiggande ämnen🔥

     • Tack för svar , jag har gjort ” by the book” cyklar 4 km varje dag i varierande tempo, styrketräning på gym ( varierad ) ca 2-3 gånger / vecka äter bra och regelbundet men det är som förgjort! Vet att muskler väger mer än fett men har inte heller tappat i fettprocent………
      Jaja……finns som sagt värre saker
      Ha en fin dag kram

     • Alltså ibland känns det mer än knepigt…. =) Men däremot så vill jag att du för din egna skull fortsätter att analysera din kost och vardag. Lek detektiv över allt… Kombinera gärna den styrketräning som du gör, med Cyklingen . men försök att variera uppläggen. ”Chocka kroppen” .

      Generellt ska man se upp för det vita ”vardags bovarna” Dvs, socker, mjöl och salt. Samt mjölkprodukter. Jag som tex pimplar mycket kaffe får i mig på tok för mycket mjölk. jag förökar byta ut den mjölken med havremjölk/mandelmjölk (mindre socker) när det går =)

      Jag börjar även dagen med Vatten och citron ganska aorta. Citron, och ingefära ar ju massa hälsoeffekter. Men hjälper även till att rensa ut kroppen, =) Fortsätt kämpa! Stor kram

 7. Jag varierar styrketräningen på gymet , kör tungt och pressar mig till de där två extra! Ibland sticker jag emellan med ett spinning-pass, ibland ett Box-pass.
  Äter bara knäckebröd Max 2 skivor /dag , ingen mjölk i kaffet , 2 DL havremjölk varannan dag
  Ingen pasta eller pizza, mycket grönsaker och bra protein
  Inget socker , förutom det som finns i frukt och bär.
  5-6 kilos övervikt är väl egentligen inte någon stor grej men jag har gett mig f-n på att komma i mitt livs form och framförallt må bra på min ålders höst ( fyller 50 om 3 månader )
  Kämpar på tusen tack för tips

  • Jag är inte ur min utmattning. jag går på läakerbesök och kbt varje veckan. Provlämning 1 gång/månaden. Jag har haft den i drygt 2 år. Jag är en bra bit tillbaka, och får professionell hjälp att ta mig steg för steg. Ibland kommer det ett bakslag, som för 2 månader sedan när jag föll ihop på gatan och fick en panikatack utan förvarning… Men det går framåt. Jag lutar mig mot weminde och min andra huvudläkare på special psykritrin i Upplandsväsby. Dom jobbar som ett team och jag får den hjälp jag behöver. I mitt fall hade det gått så långt att min hälsa och min kropp la av, jag kunde inte klara mig tillbaka på egen hand…. Med vänlig hälsning,

 8. Jag varierar styrketräningen på gymet , kör tungt och pressar mig till de där två extra! Ibland sticker jag emellan med ett spinning-pass, ibland ett Box-pass.
  Äter bara knäckebröd Max 2 skivor /dag , ingen mjölk i kaffet , 2 DL havremjölk varannan dag
  Ingen pasta eller pizza, mycket grönsaker och bra protein
  Inget socker , förutom det som finns i frukt och bär.
  5-6 kilos övervikt är väl egentligen inte någon stor grej men jag har gett mig f-n på att komma i mitt livs form och framförallt må bra på min ålders höst ( fyller 50 om 3 månader )
  Kämpar på tusen tack för tips

  • Jag är inte ur min utmattning. jag går på läakerbesök och kbt varje veckan. Provlämning 1 gång/månaden. Jag har haft den i drygt 2 år. Jag är en bra bit tillbaka, och får professionell hjälp att ta mig steg för steg. Ibland kommer det ett bakslag, som för 2 månader sedan när jag föll ihop på gatan och fick en panikatack utan förvarning… Men det går framåt. Jag lutar mig mot weminde och min andra huvudläkare på special psykritrin i Upplandsväsby. Dom jobbar som ett team och jag får den hjälp jag behöver. I mitt fall hade det gått så långt att min hälsa och min kropp la av, jag kunde inte klara mig tillbaka på egen hand…. Med vänlig hälsning,

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Must-haves för vacker hud

I samarbete med Rosenserien Ni vet att jag fullkomligt ÄLSKAR detta svenska, veganska varumärke och...

Green Weekend upp till 50% rabatt + 25% Swiss Clinic

I reklamsamarbete med Swiss Clinic ? Heeej fina läsare! Jag vet att ni brukar uppskatta...

Ta hand om din hud nu när solen är här

I reklamsamarbete med älskade Rosenserien ❤️ Ni som följt mig länge vet att jag älskar...