Morgonträning är det bästa jag vet! Äntligen igång igen!

Inlägget innehåller reklamlänk

AA1I6160

Godmorgon!

Första träningpasset på flera veckor! HELT slut! Men på ett gött sätt! Som jag längtat efter att få svettas igen. Det är så frustrerande när man känner att man har ett bra flow, kroppen svarar och motivationen är på topp. Då kommer en förkylnings-j*vel och slår undan benen. En ihärdig sådan! 

Fick  feber nån dag efter mitt träningsvent nere på Öland. Blev kall av en ac, hade något skit i kroppen och blev helt däckad 2 dagar. Sedan dess snuvig och inte kry i kroppen.

Jag är super noga med att inte dra igång för tidigt! Men nu är jag på banan igen! Tidig morgonträning är det bästa som finns! Kunde inte önskat mig en bättre start på dagen! 

Nu mot stan och kontoret! Ville bara kika in och önska dig en fantastisk dag!

Kram

/ My Martens  

PS: träningskläderna hittar du HÄR

10 Komentarer

  1. Jag undrar också om ifall du är en sådan som kan få katastroftankar när det gäller ditt barn. Du vet förlamande oro över att något skulle kunna hända så man förlorar det bästa och finaste man har…. Funderar ibland över om det är något fel på mig som har så mycket sådana tankar.

  2. Jag undrar också om ifall du är en sådan som kan få katastroftankar när det gäller ditt barn. Du vet förlamande oro över att något skulle kunna hända så man förlorar det bästa och finaste man har…. Funderar ibland över om det är något fel på mig som har så mycket sådana tankar.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...