Äntligen svarar kroppen igen! Starkare, mer ork och -5 kilo på vågen!

Inlägget innehåller reklamlänkar

Foto: Linda brolin!   Träningskläder HÄR 

ACCAB169-8DE7-417E-9564-56E50CD3F5C4

Hej fina!

-Alltså jag är SÅ glad! 😃👊🏻🙌🏻

Min kropp har ÄNTLIGEN börjat svara! På både min träning och styrka. Samt på vågen och i mina mått! Jag kan fortfarande inte ha mina gamla kläder… MEN, jag har fått tillbaka orken, styrkan OCH gått ner 5 kilo!

-Wiiiii så glad jag är! 😃

Lite bakgrund för dig som inte hängt med ☺️

Som jag skrev i tidigare inlägg så är en PW om dagen en rutin för mig. Det känns inte som ett måste… det känns snarare som en investering och som ett privilegium att skapa mig den tiden för mig själv. Förr om åren så var en PW ett stressmoment för mig. Jag forcerade fram bara för att hlle figuren eller vikten. Jag gjorde det så stressigt för mig själv att jag inte njöt av den. Jag stannade aldrig upp och andades. Eller reflekterade. Jag bokade in telemöten samtidigt och speedade på tempot och åt oftast något samtidigt.

-Jag måste sett ut som en riktig jubel-idiot! Nåväl… bjuder på den! 😂😎😝

 Efter kraschen så fungerar jag annorlunda. En PW i ett behagligt tempo (varierar från dag till dag. Jag utgår alltid efter min egna dagsform. ) Det som gjorde mig utbränd. Som verkligen satte mig i en djup utmattningsdepression var inget snesteg. en gång. Det var många år av hårt arbete, stress, press och ett destruktivt beteende. Detta i kombination att en barndom och annat som jag ”stängt av” plötsligt kom ifatt i samband med att allt stannade av vid kokursen.

Like en elitidrottare som tex har sprungit ett längre lopp. Halv eller hel maraton.. Dom stannar aldrig tvärt vid mållinjen. Dom fortsätter förbi och varvar ner. För det som händer om dom stannar tvärt är att dom svimmar av. Nu jämför jag mig självklart inte med en elitidrottare… haha!😂

Men jag tror att du fattar principen här.

096267FE-9616-414A-9034-535D6D204842

Min krasch är det bästa och det värsta som har hänt mig. Tungt som f*n, svårt och emellanåt helt omöjligt. Men jag har förändras. Blivit mottaglig och lärt mig att uppskatta saker som jag tidigare tagit för givet. Bla denna PW. Idag är en daglig power walk ett inslag i min vardag. Det GER mig energi. Jag kombinerar det i stort sett aldrig med telemöten. Möjligtvis en teldejt med min mamma eller en väninna. Ibland❤️

Ni vet att jag i samband med min krasch började gå upp i vikt. Några kilo i månaden smög sig på. Irriterande som fasen när jag själv är utbildad personlig tränare. Jag VET hur man ska äta/träna och höll på att bli knäpp på kuppen när min kropp slutade att svara. Jag stannade på den nätta summan med 17 kilo upp. På drygt 1 år.

Jag hävdar fortfarande att man inte ska stirra sig blind på vågen. Men när man som jag bara fortsatte att gå upp, utan att någonting hjälpte  så räknade tag kilona. Detta blev ännu ett stressmoment.

Detta är super vanligt att man gör när man har en utmattningsdeppression. Vissa slår det helt tvärt om på… Alltså att man går NER i vikt. Desvärre var jag inte en av dom! haha!😝

Men återgiven inget ont som inte har något gott med sig! jag har slutat att stirras mig blind även på detta. Jag älskar min kropp som den är. Jag är en mamma, som fött barn, jag har härliga kurvor som jag nu idag, 30 år gammal, uppskattar.

Jag vet dock hur jag mår när jag ligger på min ”normal vikt” , hur min kondition och styrka och hela jag hänger ihop med detta…. och dit är jag påväg nu! 🌟👊🏻😃

För i takt med att jag börjat må bättre, så har kroppen börjat svara igen. Vissa av er frågar HUR jag äter. Då flera börjat kommentera att det syns att jag börjat gå ner i vikt. Jag går INTE på någon form av diet.

För nu när min kropp ÄNTLIGEN börjat svara igen. Då vill jag inte stressa den (SUPER VIKTIGT!)  

AA1I5978

Jag försöker bara att äta ”cleant. Alltså ren mat… och regelbundet. Jag undviker det ”vita giftet” dvs, socker, mjöl osv. Jag äter alltså kolhydrater, kött, och en så varierad kost som möjligt.  Jag börjar min morgon med citronvatten. ibland med ingefära. ibland utan.. Jag äter tre mål om dagen, mycket magert kött så som tex kyckling, kalkon och nötfärs. Potatis eller råris till det. Mellanmål, ägg, gröt, och frukt. Jag har alltså inga regler. Jag tänker mig bara för och undviker socker och mjöl. Jag som slarvar med grönsakerna äter såklart min egna GRÖNSAKSBOOST. 🍋🍊🥦🥒🥕

squrare (29 av 59)

Denna är grym för immunförsvaret och för att hålla enbra balans i kroppen. Man kan absolut äta sig till rätt mäng med BRA grönsaker. Men jag är aldeles för slarvig med det och tycker inte om grönsaker .Därfö har detta hjälpt mig enormt! Många av mina mamma-vänner ger sina tonåringar detta. Dom är nämligen lika krångliga som jag själv!

-Min kampanj myboost ger dig 20 % Du kan beställa dom HÄR  <— <—  🥦🥦🥦

4629B109-048C-47F6-AEF9-E34FD0FE0B65

Men det som verkligen har hjälpot mig är Bobbys Beauty SLIM.

-Alltså tack och hej till sötsuget!!!!  👋🏻

Jag började äta dessa för några veckor sedan. Jag vill som vanligt utvärdera dessa innan jag går i god för dom. Det har jag verkligen gjort nu……  För mig som är en sockertorsk, och som undviker det ”vita giftet” så behövde jag få hjälp med just sötsuget! 

Bobby är inte bara min frisör, min vän och mitt eviga lycko-inslag i vardagen. Han är även min kod-fixare på hans grejer! Så nu låter han mig ge dig en schysst kod där du också kan prova på dessa =)

Så är du som jag, använd min rabattkod med slim20 och beställ dom HÄR <– <–  😄

Kombinera det med långa sköna promenader och träning om du vill =) Sätt inga förbud, men ät smart!  -Lycka till ! Nu ska jag hämta Lilleman i skolan och möta upp Sabina på skansen, frö snart kommer våra första gäster! Så kul!!!  Stor kram sålänge!

/ My Martens 

 2287FD2D-4BA9-4F21-8FC2-E21CD5F063D7

43 Komentarer

 1. Så underbart! Whoho heja dig! Har oxå börjat med dom där slim tabletterna å ska fan ge det här med sockerfritt ett ärligt försök nu. Heja heja.
  Hoppas ni får en toppenbra träningshelg nu oxå, själv är jag hemma å tar hand om febrig liten Jack ? men men. Han dör inte av luft så blir en rask promenad senare ??☺️ Kraaaam

  • Kopierade samma svar som Ann fick men det gäller även dig?
   Viktigt att använda 2 st på morgonen till frukost. Flesta får super mycket ord och blir mycket piggare samt minskar suget. 2-3 burkar räcker 2-3 månader. Dvs sommaren.
   Testa gärna Superhair ocå för hår hud och naglar. Dom är verkligen SUPER med stora bokstäver.
   Superhair rekomederas 6-12 månader för bästa resultat då hårst måste växa mera men minimum 3 månader/ 3 burkar så du får rätt utvärdering eftersom en hårsäck tar 2 månader minst att visa effekt. Koden My3fr2 ger 3 st Superhair för pris av 2.
   Hör av dig privat om du undrar något. Kram Bobby oduncu

 2. Tack för rabatten, nu har jag beställt! Jag hoppas nu bara att de hjälper mot mitt sötsug.
  Ha en fin kväll och en trevlig helg.

  • Viktigt att använda 2 st på morgonen till frukost. Flesta får super mycket ord och blir mycket piggare samt minskar suget. 2-3 burkar räcker 2-3 månader. Dvs sommaren.
   Testa gärna Superhair ocå för hår hud och naglar. Dom är verkligen SUPER med stora bokstäver.
   Superhair rekomederas 6-12 månader för bästa resultat då hårst måste växa mera men minimum 3 månader/ 3 burkar så du får rätt utvärdering eftersom en hårsäck tar 2 månader minst att visa effekt. Koden My3fr2 ger 3 st Superhair för pris av 2?
   Hör av dig privat om du undrar något. Kram Bobby

 3. Så underbart! Whoho heja dig! Har oxå börjat med dom där slim tabletterna å ska fan ge det här med sockerfritt ett ärligt försök nu. Heja heja.
  Hoppas ni får en toppenbra träningshelg nu oxå, själv är jag hemma å tar hand om febrig liten Jack 🙁 men men. Han dör inte av luft så blir en rask promenad senare 💪🏻☺️ Kraaaam

  • Åhhhh! Fina! Ta med sig barnvagnen imorgon och kom förbi!!!!! Skansen 🙏🏻😘💕 (om det funkar med Lill-killen ) kraaaam

  • Kopierade samma svar som Ann fick men det gäller även dig🌹
   Viktigt att använda 2 st på morgonen till frukost. Flesta får super mycket ord och blir mycket piggare samt minskar suget. 2-3 burkar räcker 2-3 månader. Dvs sommaren.
   Testa gärna Superhair ocå för hår hud och naglar. Dom är verkligen SUPER med stora bokstäver.
   Superhair rekomederas 6-12 månader för bästa resultat då hårst måste växa mera men minimum 3 månader/ 3 burkar så du får rätt utvärdering eftersom en hårsäck tar 2 månader minst att visa effekt. Koden My3fr2 ger 3 st Superhair för pris av 2.
   Hör av dig privat om du undrar något. Kram Bobby oduncu

 4. Tack för rabatten, nu har jag beställt! Jag hoppas nu bara att de hjälper mot mitt sötsug.
  Ha en fin kväll och en trevlig helg.

  • Viktigt att använda 2 st på morgonen till frukost. Flesta får super mycket ord och blir mycket piggare samt minskar suget. 2-3 burkar räcker 2-3 månader. Dvs sommaren.
   Testa gärna Superhair ocå för hår hud och naglar. Dom är verkligen SUPER med stora bokstäver.
   Superhair rekomederas 6-12 månader för bästa resultat då hårst måste växa mera men minimum 3 månader/ 3 burkar så du får rätt utvärdering eftersom en hårsäck tar 2 månader minst att visa effekt. Koden My3fr2 ger 3 st Superhair för pris av 2👌
   Hör av dig privat om du undrar något. Kram Bobby

 5. Jaha du My.
  Du var snygg innan men med den figuren är du farligt snygg. Det ger resultat .
  Gillar dina kostvanor .
  Dom är bra. Jag ska jag dig ett tips om en grej till som är väldigt viktig och sedan får du en bonusgrej av mig.
  Tipset. Gurkmeja. Använd så mycket och ofta som du kan.
  Jag vet att du inte gillar grönsaker och undviker socker.
  Så prova sockerärter en gång.
  Går att äta som dom är eller i sallad och till din tråkiga kyckling. .
  Kram L

 6. Jaha du My.
  Du var snygg innan men med den figuren är du farligt snygg. Det ger resultat .
  Gillar dina kostvanor .
  Dom är bra. Jag ska jag dig ett tips om en grej till som är väldigt viktig och sedan får du en bonusgrej av mig.
  Tipset. Gurkmeja. Använd så mycket och ofta som du kan.
  Jag vet att du inte gillar grönsaker och undviker socker.
  Så prova sockerärter en gång.
  Går att äta som dom är eller i sallad och till din tråkiga kyckling. .

  Kram L

 7. Hej
  Roligt att kroppen börjar svara igen. ?
  Ger mig hopp som sitter i den sits du började i Precis blivit sjukskriven för utmattningssyndrom och gått upp 18 kg under ett år. Trots träning och bra kost. Vilket som du nämner ger ännu mer stress o panik.
  Känns bra att höra att det finns en väg tillbaka tillslut.
  Din o Sabinas podd är toppen att lyssna på ?
  Kram

 8. Hej
  Roligt att kroppen börjar svara igen. 😊
  Ger mig hopp som sitter i den sits du började i Precis blivit sjukskriven för utmattningssyndrom och gått upp 18 kg under ett år. Trots träning och bra kost. Vilket som du nämner ger ännu mer stress o panik.
  Känns bra att höra att det finns en väg tillbaka tillslut.
  Din o Sabinas podd är toppen att lyssna på 😘
  Kram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

www.mymartens.se

Bloggen går över till egna plattformar. www.mymartens.se   Hej! Mycket hundar här inne nu ?? Valpperioden...

Fulladdad med energi efter mysig helg

Fulladdad med Energi efter mysig helg  Hej hopp! Vaknade pigg och utvilad efter en solig...

Vardag och valp uppdatering

 Här kommer en liten valp uppdatering. Vi övar på att gå i koppel ??Jag tycker...