Hudvårskur hos Image skincare

10CF9F0A-D63D-48A1-9908-21A7509BEB92

Hej fina!
Förra veckan var jag och besökta Image Skincares svenska huvudkontor🧡
 En mysig och vacker sekelskiftslokal mitt i centrala Stockholm. Jag har i samarbete med image fått möjligheten att testa deras produkter som du kunnat se här inne på bloggen.
Nu har jag dessutom påbörjat en kur för min hud.

Jag mötte upp Helena Swärd och jobbar som utbildningsansvarig på Image Skincare i Sverige. Hon är utbildad hudterapeut sedan 10 år tillbaka och har drivit egen salong innan hon började på Image Skincare. Hon berättar att hon älskar kombinationen med utbildning och att jobba med behandlingar, just för att det är både varierande, lärorikt och jätte roligt!

-Jag slogs av hennes fantastiska hud! Helt flawless! 🌟😍 vill också ha!!!!
Helena gjorde en hudanalys på mig och påbörjade behandlingen…
B84D8487-5469-4F41-992B-5405D7EB5E53
Målet med min hud: Att få en vilande rosacea, dämpad rodnad, reducera inflammation i form av utslag och röda kärl. Att jobba för en jämnare hudstruktur samt förbättra fuktnivån i min hud, och förina linjer och rynkor.
Min första behandling heter: The Signature Facelift.
Först appliceras en starkare peeling med enzymer från papaya och ananas. Den innehåller också stamceller från växtriket och stabil form av vitamin C.
Sedan appliceras en mask med glykolsyra, retinol och korn av microkristaller.
Därefter ett lager till av enzympeelen.
Därefter ett lager vital C hydrating enzyme mask som ger fukt och exfoliering.
Sedan lade vi en Sheet mask: Biomolecular hydrating radiance mask. Det är ju som en hel utbildning även för mig som ligger där…
Jag som är nyfiken av naturen frågar ju såklart om allt och ber henne att berätta precis vad hon gör. vissa är ju inte ett dugg intresserade av det när man gör en behandling, men det är jag ☺️
Efter själva behandlingen så applicerade hon Vital C anti ageing serum blandat med hyaluronsyra, sedan Vital C ögoncreme, Ormedic lip enhancement complex och daily prevention plus spf 50. Avslutade med I conceal i färgen ”Natural”.
Det är minst lika viktigt att jag hemma,  tar han om min hud med bra produkter som är anpassade för just mig 😄
C0D656AB-BF79-4EC8-A371-911DA57FC05B
AD7A1C74-3046-4CB6-A2B9-7559A1D80B2D
Kommande kurbehandlingar (5-6 st) kommer att vara ungefär detsamma och ev mot slutet att vi lägger en eller 2 syrapeelingar för att jobba på min collagenproduktion samt lite kraftigare på fina linjer och strukturen över lag…. -Spännande!😍

2D1712ED-6886-4EC4-B55B-F9F4C1100D10 663B93F8-5466-42B3-A732-335EB8440B72 AE4BABB7-C8B3-426C-B3D0-574004917AE5 1286F0F5-9778-47BA-9334-E65DDDCCC29A F64DE1F9-F52C-40F8-BB67-B9ED3A293C68 A846AC7F-3FA7-4E38-B9B1-B2DAFB4858C2 867A0854-EE8E-4F79-9C82-FAC5890BA1DD

Det ska bli kul att få följa utvecklingen kring detta…. jag kände mig helt i trygga händer på Image Och med härliga helena! För dig som också vid beställa Images produkter eller göra behandlingar… Så får jag hänvisa dig till hemsidan. Du kan nämligen inte köpa dess online, men på hemsidan hittar du alla återförsäljare och kliniker/salonger som gör behandlingar!

Kika HÄR 

Kram Kram

/ My Martens

15 Komentarer

 1. Har du ”spökskrivare” i en del inlägg ? Bortsett från min dumma fråga så skulle jag önska man hade råd och möjlighet att unna sig nån behandling nån gång.

   • Vad beror det då på att en del inlägg, som det här t ex, är helt fria från stavfel o likn ?
    Jsg frågar inte av elakhet ( både min man å våra barn o fastrar är dyslektiker )

    • Trötthet, koncentration, tid på dygnet… dagsform. Autokorr är alltid på. (På gott och ont)
     Men om du kikar igen, så hittar du en och annan särskrivning och ett och annat stavfel…. jag bloggar varje dag sedan 2013, övning ger också färdighet. Jag kommer aldrig att bli ”perfekt” eller felfri, men är nöjd med de framsteg jag gjort sedan jag började

 2. Har du ”spökskrivare” i en del inlägg ? Bortsett från min dumma fråga så skulle jag önska man hade råd och möjlighet att unna sig nån behandling nån gång.

   • Vad beror det då på att en del inlägg, som det här t ex, är helt fria från stavfel o likn ?
    Jsg frågar inte av elakhet ( både min man å våra barn o fastrar är dyslektiker )

    • Trötthet, koncentration, tid på dygnet… dagsform. Autokorr är alltid på. (På gott och ont)
     Men om du kikar igen, så hittar du en och annan särskrivning och ett och annat stavfel…. jag bloggar varje dag sedan 2013, övning ger också färdighet. Jag kommer aldrig att bli ”perfekt” eller felfri, men är nöjd med de framsteg jag gjort sedan jag började

 3. Jag menar inte att man ska vara FELFRI. Jag har aldrig rättat mina nära när de skrivit eller läst ”fel”.
  Bara det att det här inlägget var liksom lite ”annorlunda” mot de du tidigare gjort. Även de inlägg som kommit nya är också ”lite” annorlunda.
  Men jag som är snart hundra är bara glad ju mindre e mojis och liknade det är i skrivna texter.
  Däremot kan man avsluta med ett ❤️ och en kram. ( å ta nu absolut inte illa upp för att jag reagerat på texterna)

 4. Jag menar inte att man ska vara FELFRI. Jag har aldrig rättat mina nära när de skrivit eller läst ”fel”.
  Bara det att det här inlägget var liksom lite ”annorlunda” mot de du tidigare gjort. Även de inlägg som kommit nya är också ”lite” annorlunda.
  Men jag som är snart hundra är bara glad ju mindre e mojis och liknade det är i skrivna texter.
  Däremot kan man avsluta med ett ❤️ och en kram. ( å ta nu absolut inte illa upp för att jag reagerat på texterna)

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Kycklinggryta. Lifesum – Ett steg emot ett hälsosammare liv.

I samarbete med LIFESUM Du får 30% på premium via länken här ?? ...

Rabattkod Bobby Oduncu Sweden

I samarbete med Bobby Oduncu Sweden så har jag fixat en härlig rabattkod My15...