B53FBFED-2D1C-4821-B800-552025691523

Godmorgon!

Lördag…. solen skiner och jag ska strax äta frukost! Har kört ett roligt pass med Staffan! Så jäkla kul med 3D matta! 😅Jag kör med honom 2-3 gånger/  veckan. Och resten själv.

Jag försöker varva långa promenader med styrketräning, bra kost… och sömn! Sömnen är fortfarande lite sådär, men i det stora hela ändå bättre! 

För första gången på LÄNGE så svarar kroppen på det jag gör! 

476601A6-789E-4B44-AC90-209F05E4E9FA

Idag har jag ett projekt framför mig! Jag ska riva fram ALLA kläder!

Rensa, sortera och organisera! Sedan renoveringen OCH flytten så är det kaos! 😝🙈😂 Det stressar mig inombords, vet inte varför… men det retar mig verkligen!

Så trots fantastiskt väder och massa andra mycket roligare grejer så ska jag föröka hålla mig hemma och föröka börja organisera upp.

Lilleman har också sina grejer här ☺️ Kläder, lego, och lite andra grejer. Det är viktigt för att han ska känna sig hemma här också ❤️ 64FC09DC-031F-4838-9EEC-923B5368BEA1

E5E8E8A3-8B25-442A-A61E-2B0BA3E11B52

Havregryns gröt, med en överdos av kanel, ägg, kalkon, lite frukt… till mig!  Och min Grönskaboost till mig 🥦 Jonas älskar grönt! Men slarvar med det till vardags, och får inte i sig det hans kulle behöva, så även han äter grönskaboost! Detta bordet var från mitt frukost event….

Vi sitter och försöker bestämma oss för vilket matsalsbord vi ska beställa. Vi har ett byggbord just nu 😂

DDBE68DA-A48F-4920-9615-737A6BB0C4D6

jag har varit så inställd på vitt. Typ alla mina möbler är vita. Men nu är vi inne på en massiv mörk skiva. Det kan nog bli en snygg konstrats! 😃 jag har hittat ett tok-snyggt bord med lite industriella stolar till! Från Mio.  

Det vi kikar på har en smalare skiva (90cm) men med plats för 8 personer… en mörk askig skiva !

-Åhhh vad jag vill få ordning här!

Nu får ni kika in hemma hos oss  genom mobilbilder… hallen börjar komma iordning! Ska hitta en smal skohylla, byta ut mattan… upp med lite mässingskrokar, och piffa!☺️

FFA76C62-623B-4038-B092-B53E0B5BF7AB EA13D5AD-69B6-4A4C-93D7-594CB64179B4 1867E42C-ED07-4FB1-A108-665FBD200D10

Mitt glasbord har kommit på plats… soffan behöver dock tvättas efter flytten! En ny matta köptes i veckan. Ett rea-fynd från Mio. Jag gillar färgen men är osäker på om vi ska ha en rund….

Stina och Sture  har fått ett klösträd som dom älskar! 🙌🏻 Från golv till tak!  Dom älskar det!!!

2471D7CE-96D6-4829-8B7A-4FD9B43C282F A265B733-3B04-40C5-B493-11164AD2FF34

Denna garderoben ska ut. Men vi behöver den fortfarande (den är överfull med kläder… MINA kläder 🙈🤣) och har inte bestämt oss för hur vi ska göra… så den får stå där sålänge…..  Tavlor ska upp, krokar, ny säng, byta ut några lampor, beställ Matbordet osv. Få undan som sista kartongerna och piffa! ☺️

05B866E9-59F5-4702-B696-2D7D4E0FD48C

Men nu börjar jag se ljuset i tunneln 😃 så nöjd med att vi tog bort väggen… och att vi bytta alla golv! Så snyggt!  

-Vad tycker du?? 😃

Kram kram

/My Martens

 

Posted in: Allmänt
Kommentarer (18)
 • Pia

  Golven är jättesnygga! Skulle just fråga om ni gjorde om dem, fick svaret nu! Blir toppenfint hemma hos er!

 • Susanne

  Det kommer att bli jättefint. Undrar var ditt skoskåpet kommer ifrån?

 • Tess

  Blir jättefint och känns så fräscht när man gjort om 😀 OCH framförallt, så när man flyttar in så vill man ha sin egna prägel på saker och ting med. Ombonat för en kille KAN ibland inte vara samma sak som för en tjej.. därmed inget ont sagt om Jonas stil, har inte sett så mycket av den men vet av egen erfarenhet 😉 När man bor själv så är det enkelt att bli bekväm också och tänka att jag tar det “sen”. Ha en fin fortsättning på dagen och rensandet 😀

 • Anna

  Hej My!!
  Kanonsnyggt det vart i håret✌️
  Har en fråga , fäller/tappar så otroligt mkt hår😥Har genomgått en seperation där jag fått fixa ALLT själv, flytt planering barn etc..Läst att stress kan göra så här med håret(samt har ej skött kosten). Funkar Bobbys mirakelpiller även mot håravfall?? Mvh Anna🌸

  • My

   Jaaaa! Verkligen! Tyvärr är det just det som kan bli en av bieffekterna av stress o känslomässig stress. I perioder kan man då behöva boosta upp håret med hårnäring… Använd koden my30 så får du 30%. Ät dubbel dos första 2 veckorna… lycka till! ❤️

 • Charlotte

  Kanonfint! 💜

 • Anders

  Grattis till renoveringen
  Hur stor är den?
  Jag tycker att den verkar liten.

  • My

   Tack så mycket! Verkar liten? Ja, detta är Jonas 2:a på 70m2, med en söt liten balkong med sol fram till eftermiddagen. två förråd, parkering, passar perfekt för oss ☺️ 15 min från stan och 2min till vattnet.

 • jezz

  Åh vad fint ni får det 😃 åh vilken lyxig klöspelare till godingarna 😍😍 hoppas vi hinner ses å ta en kaffe eller nåt nästa vecka 💜 kram

 • Ninis

  Fint det blir 😊 Önskar få se Ludvigs rum!

 • Lena

  Vad skönt att din kropp börjar svara på din träning 😄 då är du ju på rätt väg 🌺

 • pernilla

  Hej!
  Wow vad fint!! 🙂
  Förstår det varit slitigt dock….men såååå värt med detta resultat ! 🙂
  Vart kommer ditt underbara vardagsrumsbord ifrån? Det runda – i glas med “metallcirklar” runt om?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *