Beutyslim & Superhair! Två produkter av Bobby Oduncu!

{ i samarbete med Bobby Oduncu  }

F67EDBAD-DB78-4F06-9C9A-E920B6F69919

-Jag är SÅ nöjd!

Nu var det dags igen…. långt snyggt svall 🙌🏻🌟 Jag älskar variation, och omväxling förnöjer 😍 Jag ska göra en rolig plåtning inom kort där man vill ha mig me dåligt hår….. Inte mig emot 😉 hehe!
Jag fortsätter vårda mitt egna hår som är både starkare, friskare och längre än på ÅR! Med hjälp av skötsel och Bobbys Superhair  🌟

Detta i kombination med extensions som inte alls sliter så mycket på håret, nämligen en skonsammare metod, tejp-hår ifrån Toupema belgal 😃 Jag är inte den som dömmer… extensions, klipp, peruk! Jag tycker att det är sjukt kul med förändring… och jag kan man ju göra SÅ mycket mer än för bara 10 år sedan. Men var noggranna med att sköta era extenisons om ni har det…. SUPERVIKTIG!!!! Annars sliter du sönder ditt egna år om du inte tar hand om det på RÄTT sätt. Fråga just din lokala frisör, och testa gärna tejp-metoden om du tex bara använt keratin förut.

Tjejerna hos Bobbys och Bobbys själv finns på en slang mitt på Östermalm. Humlegårdsgatan 11. Du kan också boka tid, både hos Bobby och tjejerna! Du hittar kontakt info HÄR

VI ljusade upp med lite slingor, utan att bleka mitt egna hår. Vi satte in lite ljusare slingor i extenisonsen istället för att slita på mitt egna…  men mörkade ner botten åt det lite mer beiga hållet ☺️ Just för att få en naturlig look, men ändå med djup och liv i =)

🌟Frisör Tilda Lundberg, Bobbysharstudio.

Nu har jag två erbjudanden från Bobby och mig till dig! Ni var MÅNGA som ville få vara med och testa och marknadsföra Bobbys Super Hair som ambassadörer. KUL! Det visar att produkten är mer än välkomnad hos hela svenska folket. Vi kunde dessvärre inte välja ut alla… Men det kommer dyka upp fler liknande grejer och även lite tävlingar och annat skoj =) -Håll utkik!

Men just nu så har jag fått okay att ta upp kampanjen igen, så nu kan ni ALLA beställa Bobbys Superhair till kampanjpris!

 

Superhair ökar hårväxten där du redan har hårväxt, så om du är flint… ja då får du inte tillbaka ditt hår. Men där du redan har hår DÄR växer det ut tjockare, starkare och fylligare hår. Det växer dessutom snabbare!

-Dom fungerar både för män och kvinnor! gammal som ung!

Jag rekommenderar att äta dubbel dos första två veckorna, sedan enligt rekommendation. Sen kommer du att se resultat redan inom 2-3 månader. Men för MAXIMALT resultat bör du äta ett år.

Många av oss skandinaver behöver denna typ av näring. jag är en av dom!

Vi har just nu en kampanj som vi sätter igång! Det är ju ändå fredag!

Använd min kod my30 så får du 30% 

my3fr2 Så får du ta tre men betala för två! 

lägg 3 i varukorgen men du betalar bara för 2st, dvs 798:- istället för 1.197:- 😃

-Börja nu, så får du vackert svall redan i sommar! in och shoppa HÄR 

A1D0B406-326D-4A2F-B084-12B23E189AC5

Men på bilden ser du BÅDE Superhair och Bobbys Beuty Slim =)

Efter succén med kosttillskottet Bobbys Superhair, har önskemålen om fler Bobbyprodukter varit många… 🙌🏻🌟

Bobby har ju jobbat som frisör under 20 år och med bakgrund mot den erfarenheten krävdes att nästa produkt hade samma naturliga plats i Bobbys vardag som Bobbys Superhair.

Träning och området energiomsättning är något som Bobby arbetat med och inom under lika lång tid som hans framgångsrika karriär som frisör… Hans ut OCH insida är superviktiga för honom!

Eftersom Bobby är nyfiken och gärna provar nya saker har han även samlat på sig nyttiga erfarenheter genom egen användning under lång tid även inom områden som fitness, kosttillskott och viktkontroll… Beuty Slim är tänkt att ge din ämnesomsättning en skjuts på vägen… Minska sötsuget! Nu ska jag börja äta den själv… Så det vi se om den hjäper mig få bort just sötsuget som då minksar småätandet osv…  =)

-Fortsättning följer! Vill du också prova så får du en prova-på-kod med koden SLIM20 såg år du 20%

-Du hittar den HÄR 

25BD3D6B-3E51-48F7-9713-97EF47F4AE15

 

05DF9E67-7BDA-48CB-B9A5-4131953C5E98

Igår efter middag mötte jag upp Tilda igen.

Vi satt på mysiga Reaload i TIMMAR och skrattade, pratade om livet… högt och lågt! Efter att vi letat parkering i typ 30 min?!! (Stockholm innerstad i ett nötskal) VI hittade tillslut en parkering precis intill ett körsbärsträd. Såååå finta  Nu är det vår! UNDERBART!  Timmarna bara flög iväg, och jag var inte hemma förrän 22:00, så en AW med smaskig acaibowl och vegansk snickerskaka måste jag nästan göra en till rutin!

Tilda är för övrigt bäst! Vilken tjej! Jag lärde känna henne för drygt ett år sedan.. Vi klickade direkt! Hon är nämligen ett riktigt lyckopiller.

Som precis som jag själv.. kommer utanför Stockholms innerstadsmurar. ”Lite tjejen från landet” som har båda fötterna på jorden med ett driv och en ambition som få!

1C0C65B1-EB28-4625-A327-DDC888E1F295 F0E9C8AA-AA80-4363-A75F-BC4FEC030551

Nu ska jag sätta mig vid andra datorn och jobba lite med ett hemligt projekt….. hihi! Hörs sen!

Kram Kram

/ My Martens 

32 Komentarer

 1. Hårkapslarna verkar vara en spännande och genomtänkt produkt.
  Presenteras resultaten här på din blogg efter en tid? Vore spännande att se bilder och olika omdömen.
  Starkt av dig att skriva om diagnosen förresten. Tror att det kan hjälpa andra, och så får du ju extra stöd med. Det är ju superviktigt.
  Kramisen

 2. Hårkapslarna verkar vara en spännande och genomtänkt produkt.
  Presenteras resultaten här på din blogg efter en tid? Vore spännande att se bilder och olika omdömen.

  Starkt av dig att skriva om diagnosen förresten. Tror att det kan hjälpa andra, och så får du ju extra stöd med. Det är ju superviktigt.
  Kramisen

 3. Läser din blogg sedan två år tillbaka. Undrar nu om jag missat något när det gäller din mäklare
  Utbildning? Har inte fått riktigt klart för mig om du ”lagt den på hyllan” eller om du fortfarande läser. Du verkade vara såå glad o positiv när Du kom in på utbildningen?

 4. Läser din blogg sedan två år tillbaka. Undrar nu om jag missat något när det gäller din mäklare
  Utbildning? Har inte fått riktigt klart för mig om du ”lagt den på hyllan” eller om du fortfarande läser. Du verkade vara såå glad o positiv när Du kom in på utbildningen😘

 5. Med tanke på alla piller och allt du utsätter dig för i form av behandlingar högt och lågt borde du må toppen och ändå är det inte så. Alldeles för mycket fokus på yta och för lite äkthet kanske?

 6. Med tanke på alla piller och allt du utsätter dig för i form av behandlingar högt och lågt borde du må toppen och ändå är det inte så. Alldeles för mycket fokus på yta och för lite äkthet kanske?

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Kycklinggryta. Lifesum – Ett steg emot ett hälsosammare liv.

I samarbete med LIFESUM Du får 30% på premium via länken här ?? ...

Rabattkod Bobby Oduncu Sweden

I samarbete med Bobby Oduncu Sweden så har jag fixat en härlig rabattkod My15...