Image skincare, Hudvård, gym och brunch.

 

I samarbete med Image Skincare  

Foto: Linda Brolin  

Min vän och fotograf är verkligen GRYM på att ta produktbilder! (Ni ska få se fler greja on plåtat för mig… ) Behöver ni produktfotografering så är det henne ni ska kontakta =) 

bild-5850

Godmorgon!

Idag ska vi snacka hudvård.

Min hud har verkligen både bättre och sämre perioder. När den är bra så är den väldigt bra. Men när den bråkar  så bråkar den ordentligt.

Men jag är väldigt mån om att ta hand om min hy. Noga med produkter. Jag borde och ska bli bättre på att regelbundet göra behandlingar hos hudterapeut.

Men jag tar hand om mig själv hemma. Jag använder alltid solskyddsfaktor och produkter med mycket fukt i sig. Serum, ögonkräm, dagkräm och skonsamt smink. Jag sminkar mig väldigt lite till vardags. (om knappt det) Men är extremt noggrann me min hudvård.

Jag skulle tex ALDRIG gå och lägga mig med smink… Här ser du produkterna som finns hemma hos mig just nu. ÄNTLIGEN 30 år gammal och jag har hittat något som funkar för mig! =)

-Bästa känslan! 

Läs mer om produkterna på Images hemsida HÄR 

Nu när du läser detta så kör jag ett PT pass med Staffan på gymmet. Sedan ska jag på läkerbesök, följt av en mysig brunch….. Båda ligger på samma gata, perfekt! En ovanligt hektisk tisdag för att vara jag. Men energin är just nu väldigt bra, så jag går på min dagsform och känner att det funkar för mig =) 

Efter brunchen ska jag sedan möta upp teamet på Image Skincare.

-Ska bli super kul!

Jag VET att många av er frågar om vart man kan köpa produkterna. I dagsläget säljs dom inte på webben. men inne på deras hemsida så kan du se alla återförsäljare….  

Kram så länge

bild-3468

/ My Martens 

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...