Swing by golfbaren – Alexander Erwik

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Förra veckan var jag och Jonas på en trevlig middag.

 Tillsammans med Alexander Erwik =)

Vi var på Stockholm Swing, som är relativt nyöppnat! Så jäkla kul! Ett charmigt stället med minigolfbana, barhäng och en fantastisk meny! Perfekt för event, företagsvenet, födelsedags firandet och annat skoj! 

6FE885C4-A152-4F1C-BBE7-9D55703981DB

821EB932-A15D-4E33-88F7-9EE3E59BF41C DEFB8AE8-940A-42BD-BB67-E37F6401D525 F607246D-1988-47D4-BB0C-DDBED8268696 E969F050-22C7-483B-B9D5-B336F8BC9A6D DE5AA300-061B-4EF3-9732-D10E07971D89 67B0EFF8-F289-4280-A2A1-2C0E8DBFF57A

Tack Alex för en supertrevlig kväll! 

F5FEEE6D-FC2E-4D38-943A-05A38CC79704 43178C06-5D06-460E-9DF9-20C1182374D5 AA9D03CE-6910-4525-A956-C76298CD6BEE 29960279-2B1E-43C0-9F99-D320E8BC6F0F 4D8F7E06-8260-423F-87EF-22B3B95D0054 848EB196-5101-4643-9729-055FD8276E2C 593AABB2-F0FB-4A8C-951D-1117408A936C F18C1D9B-130F-4024-8580-E8B451DC33B5

Kram på er sålänge…

/ My Martens 

 

58 Komentarer

 1. Oj vad trött du ser ut. Du är dig inte lik. Dra till Öland nu och ta en vecka off tycker jag. Fläng och rock&rollvanor klär ingen i längden.

  • Men att du inte skäms Olika. Fläng och rollvanor. Vad är det du menar? Vem är du att sitta som en bloggläsare bakom en skärm någonstans och döma mig? =) Lite trångsynt och ganska taskigt om du frågar mig. jag ÄR trött och sliten, jag har en utmattningsdepression och har äntligen börjat komma på fötterna igen =) jag är glad att jag står upp, och har tagit mig hit där jag är idag…. Sjukt taskig kommentar! Men den säger mer om dig än om mig! /My

   • Det är en väldig skillnad på trött o sliten och Utmattningssyndrom.
    Hade du US så hade du inte flängt på invigningar mm mm. För den tröttheten man får som utmattad gör att man inte ens tar sig ur sängen eller ut ur lght.

    • Du Maja har inte en aning om vad jag gör eller hur jag mår. Att sitta bakom din skärm och spekulera och spy galla över mig och hur du TROR att livet ser ut för mig. Det säger betydligt me rom dig än om mig….

  • Olinda – du måste verkligen må dåligt. Och tänk vilket tråkigt liv du har som ägnar tid åt att försöka få någon annan att må dåligt, och vad oerhört tråkigt det måste kännas att du faktiskt inte lyckas. My har mer skinn på näsan än att sånt här trams biter på henne.

  • Jag utgår ifrån att du som tycks vara så öppen och rak med dina personliga kommentarer; även sagt detta om du personligen råkat på My .Har jag rätt ?

 2. Oj vad trött du ser ut. Du är dig inte lik. Dra till Öland nu och ta en vecka off tycker jag. Fläng och rock&rollvanor klär ingen i längden.

  • Men att du inte skäms Olika. Fläng och rollvanor. Vad är det du menar? Vem är du att sitta som en bloggläsare bakom en skärm någonstans och döma mig? =) Lite trångsynt och ganska taskigt om du frågar mig. jag ÄR trött och sliten, jag har en utmattningsdepression och har äntligen börjat komma på fötterna igen =) jag är glad att jag står upp, och har tagit mig hit där jag är idag…. Sjukt taskig kommentar! Men den säger mer om dig än om mig! /My

   • Det är en väldig skillnad på trött o sliten och Utmattningssyndrom.
    Hade du US så hade du inte flängt på invigningar mm mm. För den tröttheten man får som utmattad gör att man inte ens tar sig ur sängen eller ut ur lght.

    • Du Maja har inte en aning om vad jag gör eller hur jag mår. Att sitta bakom din skärm och spekulera och spy galla över mig och hur du TROR att livet ser ut för mig. Det säger betydligt me rom dig än om mig….

  • Olinda – du måste verkligen må dåligt. Och tänk vilket tråkigt liv du har som ägnar tid åt att försöka få någon annan att må dåligt, och vad oerhört tråkigt det måste kännas att du faktiskt inte lyckas. My har mer skinn på näsan än att sånt här trams biter på henne.

  • Jag utgår ifrån att du som tycks vara så öppen och rak med dina personliga kommentarer; även sagt detta om du personligen råkat på My .Har jag rätt ?

 3. Nu tycker jag det får vara slut m kränkande o idiotiska kommentarer här. Läs inte bloggen om ni bara letar efter saker att anmärka på.
  My kämpar m sitt liv precis som många av oss andra o är generös med att dela med sig av både sina misstag o möjligheter.
  ?

 4. Ta inte med sådana här urbota dumma och elaka kommentarer, ta bort de med en gång istället, var det inte det du skulle göra nu framöver.

 5. Nu tycker jag det får vara slut m kränkande o idiotiska kommentarer här. Läs inte bloggen om ni bara letar efter saker att anmärka på.
  My kämpar m sitt liv precis som många av oss andra o är generös med att dela med sig av både sina misstag o möjligheter.
  😊

 6. Att en del bara orkar klanka ner på andra hela tiden. Är så tråkigt. Gör något vettigt i stället.
  My du ser värkligen pigg ut till och med på morgonen innan träningen.
  Bara fortsätt som du gör. Jag hoppas att vi springer på varandra någon gång när du är här nere.
  Kram L

 7. Ta inte med sådana här urbota dumma och elaka kommentarer, ta bort de med en gång istället, var det inte det du skulle göra nu framöver.

 8. Att en del bara orkar klanka ner på andra hela tiden. Är så tråkigt. Gör något vettigt i stället.

  My du ser värkligen pigg ut till och med på morgonen innan träningen.
  Bara fortsätt som du gör. Jag hoppas att vi springer på varandra någon gång när du är här nere.

  Kram L

 9. Jag tycker det är bra och ÄRLIGT att ta med även en del negativa kommentarer för allt är ju inte ett rosenrött skimmer i livet.
  Vad jag däremot undrar över är VAR reklammarkeringen är för detta inlägg ?

  • Dagnos =) Detta är INTE ett sponsrat inlägg eller någon form av reklamkamonaj =) Jag är bjuden som gäst tillsammans med min sambo och delde med mig av denna kvällen här inne. Inga kampanjer, inge spöns, in gen fakturering och inga länkar till vederbörande =) Ring/maila RO och hälsa från mig ?
   VARFÖR Dagnos, Varför är du så j*vla negativ! Kan du inte bara sluta hänga här inne. Gör dig själv den tjänsten och läs bara hos såna som GER dig energi, inte tvärt om =) Det är ett varmt, geniunt och brutalt ärligt tips från mig… till dig =)
   Ps: Nästa vecka ska jag på Gröna Lund, det kommer garantera läggas upp. Igår var jag på Public i Täby med Lilleman. Det lades också upp…. för att inte tala om alla bilder/inlägg från mina frukostar på Espressohouse…

 10. Jag tycker det är bra och ÄRLIGT att ta med även en del negativa kommentarer för allt är ju inte ett rosenrött skimmer i livet.
  Vad jag däremot undrar över är VAR reklammarkeringen är för detta inlägg ?

  • Dagnos =) Detta är INTE ett sponsrat inlägg eller någon form av reklamkamonaj =) Jag är bjuden som gäst tillsammans med min sambo och delde med mig av denna kvällen här inne. Inga kampanjer, inge spöns, in gen fakturering och inga länkar till vederbörande =) Ring/maila RO och hälsa från mig 😉

   VARFÖR Dagnos, Varför är du så j*vla negativ! Kan du inte bara sluta hänga här inne. Gör dig själv den tjänsten och läs bara hos såna som GER dig energi, inte tvärt om =) Det är ett varmt, geniunt och brutalt ärligt tips från mig… till dig =)

   Ps: Nästa vecka ska jag på Gröna Lund, det kommer garantera läggas upp. Igår var jag på Public i Täby med Lilleman. Det lades också upp…. för att inte tala om alla bilder/inlägg från mina frukostar på Espressohouse…

 11. Lustigt mottagande av min kommentar.
  Sätt dig ned My. Andas. Ta ett glas vatten. Fundera lite.
  Tror du inte ärligt talat att det hade varit bra att bara stänga ned allt typ en vecka. Ingen blogg, inga ”möten”, inget ”plugg”, ingen ”Jonas”, ingen sprit, inga naglar/löshår/ögonbryn, inga krav! Bara du och din stuga på Öland. Du har ju mått så här dåligt i flera år nu.
  Du säger det själv och att du är på rätt väg men det händer ju inget. Ta hand om dig nu! Vet inte hur det funkar för dig men en sjukskrivning från allt på typ en vecka borde väl vara genomförbart. Tror att det är det som initialt behövs för att du ska kunna landa och ta nästa steg.
  Jag får lite Avicii-vibbar när jag läser bland annat AE:s kommentar. Inte för att det går att jämföra alls på samma skala – helt olika saker/personer och nivå! MEN att se en vän rasa rätt in i väggen och inte förstå utan heja på? Tack men NEJ TACK! De omkring dig måste ju inse hur illa det är men gör inget, ja mer än att ifrågasätta kommentarer här då. Galet.
  All lycka till!

  • Du olinda verkar duktigt jävla dum i skallen. Gå och spola ner dig så vi slipper se dina ointelligent kommentarer. Ful som stryk är du säkert oxå. Kanske du själv skulle prova lite lösnaglar, löshår o fransar kanske? Då kanske någon ser dig, för ingen gör ju det nu som det verkar. Patetiska människa!

 12. Först måste jag bara säga att jag kan inte ett dugg om dessa reklam regler som gäller eller blivit uppdaterade eller vad som nu hänt. Men jag har sett att många bloggare inkl. My någon gång råkat ut för RO så jag tar förgivet att de sköter detta. Jag som läsare skiter faktiskt i om det är spons eller inte, jag tar förgivet att då tex. Katrin Z gör reklam för sina produkter så är det för att tjäna pengar, samma sak med vissa klockor osv. Uppenbarligen är det någon på RO som sitter och kollar det, så DEN biten kan väl vi läsare bara skita i att ens kommentera? Sen tycker jag överlag att när vi nu tar oss tiden att kommentera så kan vi väl använda oss av en god ton? Jag tror att vi ALLA vinner på det? Det är sällan jag ser så mycket negativt hos någon som här, jag har tänkt ibland att skriva en kommentar men blir fasen nerdragen i ett vakuum av dåliga vibbar så jag bara går ut igen. På Pernilla W. s blogg tex. är det ingen som ifrågasätter om hon är trött? där skriver folk som de kanske gör här men på ett omtänksammare vis. Ja hon har elaka kommentarer men de kanske kommer bort iom att hon har väldigt många som kommenterar. Det har både dem som skriver och hon vunnit på, hon känner sig peppad och berättar mer om saker. Har ni tänkt på att My kanske skulle göra detsamma? Nä kom igen nu så kör vi ett vänligare kommentarsfält , där vi kan hjälpas åt och stötta My om vi vill läsa hennes blogg i framtiden ? Btw. Verkar ha varit trevligt mingel, jag tycker att du kamouflerade din trötthet bra om du var trött. Men du var ute på något ”vuxet kul” och det var inte i går jag såg ? Även om det kan vara roligt då Ludvig är med förstås ?

 13. Lustigt mottagande av min kommentar.

  Sätt dig ned My. Andas. Ta ett glas vatten. Fundera lite.

  Tror du inte ärligt talat att det hade varit bra att bara stänga ned allt typ en vecka. Ingen blogg, inga ”möten”, inget ”plugg”, ingen ”Jonas”, ingen sprit, inga naglar/löshår/ögonbryn, inga krav! Bara du och din stuga på Öland. Du har ju mått så här dåligt i flera år nu.

  Du säger det själv och att du är på rätt väg men det händer ju inget. Ta hand om dig nu! Vet inte hur det funkar för dig men en sjukskrivning från allt på typ en vecka borde väl vara genomförbart. Tror att det är det som initialt behövs för att du ska kunna landa och ta nästa steg.

  Jag får lite Avicii-vibbar när jag läser bland annat AE:s kommentar. Inte för att det går att jämföra alls på samma skala – helt olika saker/personer och nivå! MEN att se en vän rasa rätt in i väggen och inte förstå utan heja på? Tack men NEJ TACK! De omkring dig måste ju inse hur illa det är men gör inget, ja mer än att ifrågasätta kommentarer här då. Galet.

  All lycka till!

  • Du olinda verkar duktigt jävla dum i skallen. Gå och spola ner dig så vi slipper se dina ointelligent kommentarer. Ful som stryk är du säkert oxå. Kanske du själv skulle prova lite lösnaglar, löshår o fransar kanske? Då kanske någon ser dig, för ingen gör ju det nu som det verkar. Patetiska människa!

 14. Först måste jag bara säga att jag kan inte ett dugg om dessa reklam regler som gäller eller blivit uppdaterade eller vad som nu hänt. Men jag har sett att många bloggare inkl. My någon gång råkat ut för RO så jag tar förgivet att de sköter detta. Jag som läsare skiter faktiskt i om det är spons eller inte, jag tar förgivet att då tex. Katrin Z gör reklam för sina produkter så är det för att tjäna pengar, samma sak med vissa klockor osv. Uppenbarligen är det någon på RO som sitter och kollar det, så DEN biten kan väl vi läsare bara skita i att ens kommentera? Sen tycker jag överlag att när vi nu tar oss tiden att kommentera så kan vi väl använda oss av en god ton? Jag tror att vi ALLA vinner på det? Det är sällan jag ser så mycket negativt hos någon som här, jag har tänkt ibland att skriva en kommentar men blir fasen nerdragen i ett vakuum av dåliga vibbar så jag bara går ut igen. På Pernilla W. s blogg tex. är det ingen som ifrågasätter om hon är trött? där skriver folk som de kanske gör här men på ett omtänksammare vis. Ja hon har elaka kommentarer men de kanske kommer bort iom att hon har väldigt många som kommenterar. Det har både dem som skriver och hon vunnit på, hon känner sig peppad och berättar mer om saker. Har ni tänkt på att My kanske skulle göra detsamma? Nä kom igen nu så kör vi ett vänligare kommentarsfält , där vi kan hjälpas åt och stötta My om vi vill läsa hennes blogg i framtiden 🙂 Btw. Verkar ha varit trevligt mingel, jag tycker att du kamouflerade din trötthet bra om du var trött. Men du var ute på något ”vuxet kul” och det var inte i går jag såg 😀 Även om det kan vara roligt då Ludvig är med förstås 🙂

 15. Om du ska använda min mailadress så gör du ett intrång på mitt privatliv.
  Det är andra gången nu.
  Mailadresser visas inte i bloggen och då kan du låta bli hänga ut den och kalla mig för den signatur jag använder. Som du gör med alla andra.

   • Mailadresser ska inte visas i bloggen. Egentligen borde inte den som bloggar se dem heller annat än i särskilda fall.
    My har hängt ut min Mail två gånger nu och fattar tydligen inte att min Mail ( av många olika orsaker ) är väldigt PRIVAT. Hon kan nämna mig vid min signatur om hon vill men inte min mail. Oavsett om hon tycker jag är negativ eller ej. Men som sagt, vissa har en tendens att vända taggarna ut om man ifrågasätter eller har en annan åsikt. Jag råkade fråga om reklammarkering bara för att JAG tyckte det var som ett enda stort reklaminlägg, delvis för att rubriken är namnet på stället. Då blir hon arg.
    Personligen tycker jag att alla läsare borde vara lika mycket värda oavsett om man håller med i allt eller ej.
    Men tyvärr är hon, som sagt, inte den enda. Men till skillnad från vissa kommer i alla fall en del kommentarer med annan åsikt med. Vilket My har all heder av. För en del verkar försöka få oss att tro att livet är en rosaskimrande dröm.
    My är ärlig så i alls fall men taggarna ut och utlämnande av ens namn på mailen är jättefult och FEL.

 16. Om du ska använda min mailadress så gör du ett intrång på mitt privatliv.
  Det är andra gången nu.
  Mailadresser visas inte i bloggen och då kan du låta bli hänga ut den och kalla mig för den signatur jag använder. Som du gör med alla andra.

   • Mailadresser ska inte visas i bloggen. Egentligen borde inte den som bloggar se dem heller annat än i särskilda fall.
    My har hängt ut min Mail två gånger nu och fattar tydligen inte att min Mail ( av många olika orsaker ) är väldigt PRIVAT. Hon kan nämna mig vid min signatur om hon vill men inte min mail. Oavsett om hon tycker jag är negativ eller ej. Men som sagt, vissa har en tendens att vända taggarna ut om man ifrågasätter eller har en annan åsikt. Jag råkade fråga om reklammarkering bara för att JAG tyckte det var som ett enda stort reklaminlägg, delvis för att rubriken är namnet på stället. Då blir hon arg.
    Personligen tycker jag att alla läsare borde vara lika mycket värda oavsett om man håller med i allt eller ej.
    Men tyvärr är hon, som sagt, inte den enda. Men till skillnad från vissa kommer i alla fall en del kommentarer med annan åsikt med. Vilket My har all heder av. För en del verkar försöka få oss att tro att livet är en rosaskimrande dröm.
    My är ärlig så i alls fall men taggarna ut och utlämnande av ens namn på mailen är jättefult och FEL.

  • Jaha, så då är det ok att skriva att my ser trött ut? Du skriver ”konstig jämförelse”, hela din kommentar va konstig….

  • Jaha, så då är det ok att skriva att my ser trött ut? Du skriver ”konstig jämförelse”, hela din kommentar va konstig….

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala.

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala? Jag har sagt det innan, och jag...

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala.

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala💖 Jag har sagt det innan, och jag...

En Talk Talk Show – Hamburgerbörs – 2019

I samarbete med En Talk Talk Show Mina vänner! Igårkväll var jag tillbak på Hamburgerbörs. Andra...