8F7894E6-D1D9-41A0-86C3-E868105757E8

 

Godkväll fina!

Idag är det vår på riktigt här uppe i stockholm. Solen skiner, fåglarna kvittrar och varaenda uteservering är knökfull! Människor överallt, parkerna är fyllda av folk som kör utomhustränig. Det känns som om alla ler mot en. Hummöret är generellt sett mycket bättre, det känns lixsom som om alla är glada.  Det måste ju bara vara värmen, solen och ljuset som gör “den” skillnaden? 

Däremot såhär på kvällskvisten så blir det kallt. Kyligt värre. Men det stopper inte min kvälls PW. 1.5 h igen. Jag har lagt i en växel till. Men i MITT tempo, utefter MIN dagsform. Super viktigt för mig. Jag är i en “bra” period. Jag är medveten om det och försöker att stanna upp och njuta av just det…. Ett sett i taget. Vissa dagar tränar jag själv, andra dagar med Pt-Staffan. Kul med kollega. Även för mig som pt så är det lätt att man fastnar i samma övningar. jag behöver dessutom otroligt mycket stöd mentalt.

-Så tack som f*n Staffan! 

Såhär såg min kvällsutsikt ut. jag har hittat en perfekt PW runda som jag kör just nu. Visst… lite grått och trist. Men så stilla, tyst och rofyllt. Inom några veckor så kommer grönskan att explodera. SOM jag längtar!!!  

94C60C57-8655-4BE9-8B8A-FF1ABD8A174F 591DCE29-45A4-4928-AB36-9AB752BC9D7A FE78158D-E677-4E9D-BC54-AA68F34BF308

Denna veckan har jag hållt på med ytterligare ett “hemligt” projekt. Förutom min Grönsaksboost så håller jag på med lite andra grejer. Vissa av er eldar upp er när jag säger A men inte B. Men allvarligt talat, det är ju så livet ser ut…. Man börjar med ett projekt, “ror hem” det, sen pratar man =) Så håll tummarna för att jag “ror hem det” så kommer en uppföljning….. hehe! Nu ville jag mest kika in och säga hej! Hoppas att du också fått njuta av lite vårkänslor idag!

Kram och gonatt

/ My Martens 

 

 

Posted in: Allmänt
Kommentarer (7)
 • L

  Det är inte det att folk eldar upp sig som du skriver, men många stör sig på många bloggare som börjar med A och sen tar det evigheter innan B kommer.
  Det är alltså inte bara här på din blogg.
  Det bästa är ju kanske att inte säga nåt alls förrän projekten är i hamn helt och hållet. Skulle det inget bli behöver vi ju inte veta det heller.
  Vi som följer din blogg och även andras, vi läser ändå dagligen.
  Så, om du inte vill reagera på att folk ”eldar” upp sig så kan du ju undvika det genom att inte ens nämna A.

 • Kitty

  Lycka till med nya projektet vi får säkert veta tids nog 😊. Har du lagt ner mäklarstudierna?
  Vore kul att de bilder från Jonas o din lägenhet när den är klar !

 • Diana - "La madre"

  ååå vad spännnade!!!! Hoppas det går bra med nästa grej också. Ser fram emot att få veta vad det är. 🙂

 • Karin

  Hej, varför skriver du om a alls dvs. varför inte vänta till b hänt?

 • Marie

  Kul med många nya projekt 😀. Vore så skoj att höra hur det går med studierna och om du känner att du hittat din grej. Kram och lycka till med allt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *