Därför ska du anlita en PT (Som passar DIG och DINA behov)

D45103ED-3B8F-43A3-B93F-A2CEF8D92AE9

Hej kompis!

Imorse var du och jag. Och PT-Staffan. Tiiidigt.

Ni hittar honom  HÄR på instagram

Jag stirrade på bandet och insåg snabbt att Staffan planerat intervaller. Shit, den där kaffedejten vi styra upp precis innan vi skulle börja, var en mjukstart!

-SHIT vad tungt!!!

Det var inte alls det som jag själv hade hoppats på! haha!

Just, DÄRFÖR så har jag anlitat Staffan. jag behöver otroligt mycket pepp och stöd rent mentalt. Jag är påväg TILLBAKA. både fysiskt och psykiskt.

Jag behöver någon som får mig själv att lägga i en växel till. Någon som finns där och puschar mig till att utmana mig själv lite mer. Alltså jag skulle kunna skriva en hel bok om VARFÖR man (dusch majoriteten av svenska folket)  borde anlita en PT.

Nu är ju jag själv PT. Men även jag behöver stöd och pepp. Jag ser det som att det är en investering i sig själv. Det blir likt en utbildning, en kunskap om dig själv och din kropp som du allt kommer att kunna ta med dig. Det blir en utbildning i hur gym-maskiner fungerar, en övninsbank av övningar som du alltid kan ta med dig. Bredda perspektiven, se möjligheterna istället för svårigheterna. Lära känna dig själv bättre. Hitta det som driver just dig. Med en öppen dialog med en personlig tränare kan du utvecklas enormt. Även om en ”hat-kärlek” ofta uppstår… hehe! 

Sen är det SUPER viktigt att DU hittar en PT som passar just DIG. Personkemin är a och o! Precis så som du vill ha ”rätt” bankman, ”rätt” frisör osv. Du ska hitta någon som passar dig och dina behov! 

522F455E-2260-4976-BCCF-E1A094C3BAA0 21448339-C3C5-4F21-8522-BFAAAB90D90B E51C8587-7039-456F-BEAA-4A2BF3780A78 E90A0BFA-EE67-4F9A-9196-506F60D68722

Sen är det ju såhär…. Beroende på vad just ditt personliga mål är. Att bli starkare, att bli rörligare, eller tex en viktreducering som är extremt vanligt.  

Om du träffar din PT och tränar låt säga 1-2 gg/veckan. Så är räcker inte dessa två tillfällen  för att uppnå dina mål. Utan en BRA pt ska förse dig med verktyg som du sk alära dig att använda utanför just PT passen. Verktyg som ska hjälpa dig att uppnå just dina personliga mål. MEN, om du själv inte använder verktygen så händer ingenting.  Du måste göra jobbet. Precis så är det för mig också. jag hittar stöd och inspiration när jag tränar med Staffan =)

hur är det för dig? Har du tränat med pt? Vad är dina erfarenheter ? Berätta gärna….  

B2FBE4AE-DD85-4F65-96FD-3171B36938A5

Nu måste jag logga ut, lämna stan för att köra mot Södermalm där kreativiteten ska flöda några timmar i poddstudion , tillsammans med Sabina =) Jag är nöjd med morgonens pass. BÄSTA känslan faktiskt. Jag älskar att träna tidigt. Då är det lite folk på gymmet, minimala köer och jag har fått det gjort. Det är så skönt att släppa det sen. Istället för att det ska ”hänga över mig” resten av dagen. Men det är är såklart olika. Jag gillar morgonträning just nu. Skit i ad jag gör och hitta ett sätt som funkar för just dig!

Kram kram

/ My Martens 

9 Komentarer

  1. Hur har det gått med mäklarutbildningen? Har tänkt fråga flera gånger men inte kommit mig för. Följer din blogg men brukar inte göra några avstamp här inne.
    Mvh Ia

  2. Hur har det gått med mäklarutbildningen? Har tänkt fråga flera gånger men inte kommit mig för. Följer din blogg men brukar inte göra några avstamp här inne.

    Mvh Ia

  3. Jag har tränat med pt tidigare och har nu något som liknar pt small group på mitt gym. Det gör stor skillnad, måste jag säga. Min pt vet när jag har lite till att ge, mina styrkor tillika svagheter och kan ge rätt pepp men ffa tekniktips, något som jag värderar väldigt högt då skaderisken ökar med fel/bristfällig teknik.

  4. Jag har tränat med pt tidigare och har nu något som liknar pt small group på mitt gym. Det gör stor skillnad, måste jag säga. Min pt vet när jag har lite till att ge, mina styrkor tillika svagheter och kan ge rätt pepp men ffa tekniktips, något som jag värderar väldigt högt då skaderisken ökar med fel/bristfällig teknik.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...