I samarbete med Bobby Oduncu söker vi nu nya ambassadörer 

475A9716

Hej fina!

Nu behöver vi eran hjälp!

Min underbara vän och super-frisören Bobby behöver nya ambassadörer. 

Två frågor: 

För det första så vill jag veta vad DU tycker om bobbys Superhair som redan använder dom, skriv i kommentarsfältet hur du som redan använder Bobbys Superhair tycker att det känns? =)

Sen söker vi nu nya ambassadörer. 

Vill du vara en av dom som får testa och utvärdera Bobbys Superhair och sedan dela med dig av dina resultat?

Vi söker olika ambassadörer både influensers och “vanliga” människor. ( missförstå mig rätt… du behöver alltså inte blogg osv. ) Vi söker människor med olika förutsättningar och frisyrer, varierade åldrar dvs både Gamla och unga. Både män och kvinnor!

isåfall maila kort om dig själv till [email protected]

Tipsa dina vänner och DELA gärna detta inlägget!

-Tusen tack på förhand! 

Kram kram

/ My Martens 

Posted in: Samarbete
Kommentarer (26)
 • Cia

  Hej
  Har inte provat dem själv, men kan efter att följt ditt hårs förändring se att de gör underverk.
  Ditt hår har blivit så vackert.
  Önskar att mitt också vore så tjockt och glansigt, men har kanske passerat bästa datum för förändring, eller? Tro du en gammal tant kan förbättras?

 • Linda Brolin

  Jippi. Så spännande. Klart jag vill vara ambassadör.
  Superbra produkt.

  Kram

 • Diana - "La madre"

  Åh men hur grymt är inte det här, har hört mycket gott om Bobbys produkter och skulle väldigt gärna testa tabletterna för att se vad de kan göra för mig. Är gärna ambassadör ! 😉

 • Lotta

  Du skrev för ett tag sedan om att det i vår slulle komma reportage om dig och dina samarbetspartner när kan vi läsa om detta? nyfiken skulle vara kul att se. Ha det bra.

  • My

   håll ut…. inom kort =) Sen kommer det löpande lite då och då. Jag har medvetet valt att ta det väldigt lugnt och håll låg profil… just för hur jag både har mått och fortfarande mår…. =) Tack detsamma! Kram

 • Annika

  Hej My!
  Jag har ätit tabletterna i snart ett år. Jag märker inte så stor skillnad ännu. Kan det ha med att göra att jag har gjort en gastric bypass? Jag kanske inte tar upp näringen? Vet du något om det? Eller ska jag ge det länge tid? Kramar 🙂

  • My

   Hej Annika! tack för att du delar med dig. Det skulle kunna vara så som du säger. Det finns någon kur på Life/hälso kraft som har någon kur som man tar för att rensa upp den igentäppta upptagningsförmågan. ( Fråga inne i butiken så förklarar dom bättre än jag) OM det är ett problem så kan det hjälpa… Sen är det viktigaste att man äter dom regelbundet varje dag, jag äter två kapslar dagen i perioder =)Har du jämfört med bilder, tjocklek osv… ? =) -Lycka till! Kram

 • Åza Brennander

  Jag har testat Hobbys Superhair och är Supernöjd! Magiska små kapslar som gjort underverk. //Åza

 • Molly Olsson

  Spännande! Jag har använt superhair en lång tid nu och jag märker verkligen skillnad. Det är svårt att hitta produkter som verkligen fungerar men det upplever jag att den här gör. Mer än väl för mig!
  Jag ser särskilt stor skillnad på mina naglar. De har alltid varit sköra och ömtåliga men känns nu friskare och starkare och går sällan av numera. Kul att ni söker ambassadörer!
  Produkten är värd att promota mycket tycker jag så att fler upptäcker den!

  Kramar

 • Pia

  Jag äter 2 tabletter Superhair varje dag och är mer än nöjd. Under en period tappade jag mycket hår, men med tabletterna så har det helt avstannat och det har i stället kommit nytt hår, vilket jag är oerhört glad och tacksam för.

 • Tina

  You got mail 😉

 • Marre

  Varför kan du inte skriva hur det går med din utbildning?

  • My

   Vad ska jag skriva? Tack kurserna har gått bra. Jag har kommit en bit in. Vissa svårare än andra. jag har redan skrivit just det =) Hänger inte med?

   • Marre

    Tack för ditt svar. Tyckte bara det var lite konstigt att det inte stod någonting om det i din presentation att du pluggade till mäklare, därav min fråga.

   • Fia

    Men va, har du inte hoppat av utbildningen eller iaf tagit en paus en tid, det skrev du väl för att tag sedan? Ska du ha en så stor ingress/presentation liggande överst, ska den finnas där och vara där varje gång man klickar in på bloggen? Lite konstigt, gör den texten lite mindre som innan eller lägg det så att man klickar fram det om man vill läsa information om dig. Obs inget elakt menat bara tips, önskan och konstruktiv kritik i välmening.

 • Kerstin

  Ny snygg aktuell uppdatering på bloggen!
  Men varför skriver du inget om att du är mäklarstudent. Den informationen finns inte heller kvar på instagram. Tycker det var så intressant upplägg på utbildningen så det vore kul att få följa den. Kan du inte uppdatera lite vad kurserna innehåller och hur man kombinerar teori och praktik?
  Tack för en bra blogg med varierande inlägg.

  • My

   Hej! Kul att höra =) Tack! Jag är några kurser in i utbildningen, och har lågt kvar =) Den går bra, är kämpig men rolig. Jag tar kurs för kurs och komma inte att skriva särskilt mycket mer än så =) Ha en fin dag! Kram kram

 • Ccc

  Jag har testat dessa tabletter och blev förvånad över hur bra dom faktiskt är. Jag är 45 år och en helt vanlig sliten heltidsarbetande mamma men nöjer mig ändå med att säga att tabletterna gör skillnad och jag vill inte vara testpilot. 👍

 • Mia

  Efter ca ett halvår med kosttillskottet Bobbys Superhair så märker jag en markant förbättring av hår, hud och naglar! Har tidigare provat liknande kapslar på marknaden men alltid blivit besviken. Min frisör är förvånad över resultatet då mitt hår varit en katastrof (pga stressi) de senaste åren. Även naglarna har blivit starka och tåliga. Känner mig verkligen otroligt nöjd med produkten och kommer fortsätta boosta kroppen så länge det behövs.
  /Mia Engstrand, Färjestaden

 • Marie Petersson

  Halloj
  Efter år av blekning, extensions och annat som mitt supertunna hår hatar har jag nu gått tillbaka till normalt hår igen. Dock är det galet slitet och går ständigt av i topparna. Jag skulle gärna prova och se om det hjäper. Min plan är att försöka sätta i hairtalk om ett tag men vill innan dess stärka upp det rejält.
  Mvh
  Marie Petersson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *