Renässans

I samarbete med Renässans

55285170-3DCC-4D31-B403-65CC4F8D4B0E

Hej!

Såhär sliten av förkylning och influensa var jag för ett tag sedan. Det är verkligen sjuktider nu! 

För ett par veckor sedan så berättade jag om mitt samarbete med Renässans. Du kan läsa mitt tidigare inlägget HÄR.  

10ADA68E-6E79-41C7-B693-F213CBFD1625

Nu har det gått några veckor… jag har dessutom lyckats dra på mig, och ta mig igenom en influensa. (Bilden ovan).

Men trots det, så fortsatte jag steg för steg med Renässans nässpray. I fem enkla steg för att få stopp på nässpraysberoendet!

-Jag måste säga att det fungerat väldigt bra för mig! 😄 Så bra att jag måste erkänna att mitt beroende är borta☺️

Så nu ska även min sambo Jonas testa. 

Nu undrar kanske du också HUR detta faktiskt kan stämma. Jag måste erkänna att jag själv var lite skeptisk från början…… Men är mer än positivt överraskad! Jag erkänner mig överbevisad och kan helt klart ställa mig bakom Renässans kampanj mot nässtäppan 😃

-Bye bye nästäppa och nässpraysberoende, SÅ skönt! 👋🏻🤧

Lite mer fakta kring hur det fungerar :

”Överförbrukning av slemhinneavsvällande nässpray (adrenergika) kan ge kronisk nästäppa. Det kan många gånger vara svårt att sluta med läkemedlet, då känslan av att inte kunna andas är besvärlig. Om man använt slemhinneavsvällande nässprayer för länge och utvecklat en kronisk läkemedelsutlöst nästäppa kan man använda Renässans Plus eller Renässans Mentol Plus för att vänja sig av med nästäppan”

90792EF5-DBF8-4A75-BE45-B93F9D8C03EE

Ett tips från mig till dig ☺️

In och läs mer om RENÄSSANS HÄR 

/ My Martens 

18 Komentarer

 1. Men herregud vad är det med människor har de inget annat att göra än ställa inkompetenta idiotiska frågor men för fan lägg ner. Så My bry dig inte stå på dig bamsekramar ???

 2. Men herregud vad är det med människor har de inget annat att göra än ställa inkompetenta idiotiska frågor men för fan lägg ner. Så My bry dig inte stå på dig bamsekramar 💖💖💖

 3. Än är inte den sista idioten född. Snälla nån, vilka idag har inte barn med olika partners…. och är man kriminell för det????
  My, försök att inte bry dig.
  Kram och ha en bra dag.

 4. Än är inte den sista idioten född. Snälla nån, vilka idag har inte barn med olika partners…. och är man kriminell för det????
  My, försök att inte bry dig.
  Kram och ha en bra dag.

 5. Hej hej!
  Du skriver inget om din mäklarutbildning längre bara nyfiken på om du fortfarande studerar till mäklare? Funderar själv på att byta bana och börja plugga till mäklare?.

  • Jag har i stort sett aldrig skrivit om den. Vid start, och vid företa Tentan ☺️ jag är några kurser in i utbildningen, och har c 1.5 år kvar ? -Lycka till!

 6. Hej hej!
  Du skriver inget om din mäklarutbildning längre bara nyfiken på om du fortfarande studerar till mäklare? Funderar själv på att byta bana och börja plugga till mäklare😉.

  • Jag har i stort sett aldrig skrivit om den. Vid start, och vid företa Tentan ☺️ jag är några kurser in i utbildningen, och har c 1.5 år kvar 😄 -Lycka till!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Kycklinggryta. Lifesum – Ett steg emot ett hälsosammare liv.

I samarbete med LIFESUM Du får 30% på premium via länken här ?? ...

Rabattkod Bobby Oduncu Sweden

I samarbete med Bobby Oduncu Sweden så har jag fixat en härlig rabattkod My15...