Godmorgon!

 FF02C997-7196-4A89-859A-B28B9E9FBE3A

Hoppas att solen skiner på dig också 🤗

Hittade ett fint citat som jag vill dela med mig av…

7A8C5BC7-286B-4944-ADB3-8BFCC5E6D3D7

Einstein:

”Vi kan inte lösa problem, genom att använda samma typ av tänkande som vi använde när vi skapade dom” 

FC3686E9-5423-4E95-BDC0-A319B483D863 4B2D6103-7E2B-4DE1-B994-15D45AD87A2D

Hoppas att du sovit gott…. Det har jag. Inatt gick jag liiiite för lite sömn än vad jag egentligen behövde. Sömnen är så sjukt viktig sedan min krasch. 

Jonas och jag höll på sent hemma igår. Vi förvandlar Jonas ungkarslägenhet till ett hem. JÖSSES vilken utmaning 🙈🤦🏼‍♀️ Både att få ihop två hem till ett. Samtidigt som renoveringen pågått länge och att vi tagit saker steg för steg. Men nu börjar jag se ljuset i tunneln 🌟

Började morgonen med 1h på gymmet med Staffan. Klockan ringde 05;45. Och jag var på plats vid Odenplan innan rusningstrafiken och stan vaknat ordentligt. Efter träningen så åkte jag hem till hägernäs (Täby) och tog en lång, skon promenad i naturen med solens varna strålar mot mig.

Det är så viktigt för min återhämtning.

Luft. Natur. Vind. Tankar. Reflektion. Nu har jag precis kommit hem till lägenheten. Ska väcka killarna med en frukost. Strax kommer nämligen hantverkaren också.

Ville egentligen bara kika in och säga hej, ge dig Einsteins kloka citat….. och även tacka för att du  finns 💖

Det finns en del troll här inne. MEN majoriteten här inne är snäll, genuina, omtänksamma härliga cyber vänner 🙏🏻 Det är någonting jag uppskattar enormt mycket!

Så….

-TACK för att DU finns 💖

/My Martens 

Posted in: Allmänt
Kommentarer (1)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *