Börja redan nu….

Detta inlägg är i samarbete med Bobby Oduncu

8D1FF9FA-C38C-4ED9-840A-361038EB8EC1

En förändring kommer inte över en natt.

När mitt hår såg ut sådär så hade jag behövt klippa det kort (riiiiktigt kort) för att få bort allt det slitna…. Jag BAD Bobby att låta bli… ( 😂🙈) . Mitt egna hår var så skört, Och förstört av färgningar/blekningar, stress, och olika extensions.

Bobby tog över skeppet.

Jag började använda en skonsammare extensionens metod med ”tejp-hår”. Istället för att klipp av allt slitet på en gång så gjorde vi det allt eftersom mitt egna hår började växa ut. Starkt, friskt och tjockare än innan! 🙏🏻🙌🏻

 ”Hemligheten” är ingen hemlighet för sig som redan känner mig… Jag har använt Bobbys Super Hair flitigt ☺️

 Några som inte ens får nosa på Superhair, det är Stina & Sture 😂😝

Dessa hårbollar ska hållas korta tillsvidare!!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Börjar du äta Super Hair nu, så märker du resultat  efter ca två månader. Men MIN starkaste rekommendation är att äta minst sex månader för bästa resultat!

Alltså folk, ( dvs NI! ) Stannar mig på gatan och berättar om deras upplevelser med Super Hair! ☺️

03A67976-09E0-4DB0-874C-1BCB92A4F545

Det är sååå kul och gör mig SÅ glad att ni är så många som precis som jag ”räddat” mitt egna hår.

Eller fått styr på det efter graviditet och amning tex. Då passar ju Superhair perfekt🌟

Bästa presenten till någon som åkt på en snäll av amningen 😝 När man behöver hårnäringen mer än någonsin! 

Eller till pojkvännen/gubben som börjat få det tunnt på hjässan 😏

 (lägg det i maten om detta ett känsligt ämne 😂 han tackar dig sen…. hehe! 

475A9147

Vad väntar du på?  Börja redan nu för att vara flawless i sommar 😃🌟🙌🏻

Använd min prova-på-rabatt! 

Köp 3 och betala för 2 ( 798:- ord pris 1197:-) med koden my3fr2

eller om du vill börja med en burk,så får du 30 % med koden. my30  ☺️ Det blir ju lite billigare när man köper tre…

Men nu gör du som du vill såklart!  Du kan beställ dom HÄR 

-Lycka till! 

MEN , slarva inte! Ställ den någonstans du du inte glömmer den. (mina ställen, vid tandborsten, i handväskan, vid örtsaltet) Ät dubbel dos första månaden, och gör det sedan då och då. Jag kör ca varannan månad dubbel dos. Det funkar bäst för mig!

Kram kram 

/My Martens

PS: riiiiktigt Sådär fräsch är jag inte idag! 😂 Ser mer ut som någonting katten släpat in…. 🙈Men jag vaknade FEBERFRI ✌🏻 Och börjar sakta men säkert ta mig tillbaka till verkligheten….. Tack käre gode Gud för det 🙏🏻 

14 Komentarer

  1. Så snyggt hår!! Kanske skulle testa pillrena själv… Är nyfiken på hur du gör med katterna, rakar du dem själv eller åker du iväg o får det fixat? Har två hårbollar här hemma som behöver mycket borstning o fäller som bara den just nu. Känner att jag verkligen skulle vilja raka dem nu inför sommaren. Men de nog inte är så sammar arbets villiga om nån annan gör det… så får nog fixa själv. Men vad ska man då ha för maskin? Har du några tipps? Ha en fin söndag.

    • Hej! Ja, Superhair är grymt ? jag har gjort både och… rakat själv och klippt hoa veterinär. Hos veterinär ca 950:-/katten. Vilket blir jätte dyrt ? Nu hos en hundfrisör i täby ca 750:- för båda katterna. Hin tig betalt per/h, så när hon vänjer sig vid kissarna och kissarna vid henne så går det nog ännu snabbare ☺️ Vi köpte nån maskin innan jul på djuraffären…… men ärligt talat, vi var inget bra på det ? -Lycka till! Kram

  2. Så snyggt hår!! Kanske skulle testa pillrena själv… Är nyfiken på hur du gör med katterna, rakar du dem själv eller åker du iväg o får det fixat? Har två hårbollar här hemma som behöver mycket borstning o fäller som bara den just nu. Känner att jag verkligen skulle vilja raka dem nu inför sommaren. Men de nog inte är så sammar arbets villiga om nån annan gör det… så får nog fixa själv. Men vad ska man då ha för maskin? Har du några tipps? Ha en fin söndag.

    • Hej! Ja, Superhair är grymt 🌟 jag har gjort både och… rakat själv och klippt hoa veterinär. Hos veterinär ca 950:-/katten. Vilket blir jätte dyrt 😬 Nu hos en hundfrisör i täby ca 750:- för båda katterna. Hin tig betalt per/h, så när hon vänjer sig vid kissarna och kissarna vid henne så går det nog ännu snabbare ☺️ Vi köpte nån maskin innan jul på djuraffären…… men ärligt talat, vi var inget bra på det 😂 -Lycka till! Kram

  3. Jag har skrivit det här många gånger på My’s blogg…:-).. jag är en kvinna i +40 med typisk skandinaviskt tunt hår. Har ätit Bobbys i säkert 8-månader och jag kan säga att det är en grym skillnad. Min frisör (som inte är Bobby) är väldigt imponerad av resultatet, jag går till henne ca var 8e vecka och har gjort i flera år. Jag kan verkligen rekommendera SuperHair, men håll ut ät i 2-3 månader innan du förväntar dig resultat. Bästa jag provat genom åren!

  4. Jag har skrivit det här många gånger på My’s blogg…:-).. jag är en kvinna i +40 med typisk skandinaviskt tunt hår. Har ätit Bobbys i säkert 8-månader och jag kan säga att det är en grym skillnad. Min frisör (som inte är Bobby) är väldigt imponerad av resultatet, jag går till henne ca var 8e vecka och har gjort i flera år. Jag kan verkligen rekommendera SuperHair, men håll ut ät i 2-3 månader innan du förväntar dig resultat. Bästa jag provat genom åren!

  5. Hej! Dubbel dos ca varannan månad. Hur länge då? Hela månaden, en vecka? Har ätit superhair sedan augusti o har jäääättemånga nya strån på väg ut ?

  6. Hej! Dubbel dos ca varannan månad. Hur länge då? Hela månaden, en vecka? Har ätit superhair sedan augusti o har jäääättemånga nya strån på väg ut 😊

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Kycklinggryta. Lifesum – Ett steg emot ett hälsosammare liv.

I samarbete med LIFESUM Du får 30% på premium via länken här ?? ...

Rabattkod Bobby Oduncu Sweden

I samarbete med Bobby Oduncu Sweden så har jag fixat en härlig rabattkod My15...