Nyklippt och fixad! =) Före & efterbilder! Bobbys Superhair!

I samarbete med Bobby Oduncu 

ERBJUDANDET ligger längst ner i detta inlägg =)

475A9716

Ni som hänger här inne hos mig kan omöjligt ha missat att jag ÄLSKAR Bobbys Superhair🌟🙌🏻😍 Dom har gett mig mitt egna hår tillbaka🙏🏻

Men så var det faktiskt inte från början Första gången jag kom till bobby och började gå hos honom så var mitt egna hår trasigt. Väldigt trasigt😔

. Vi pratade ihop oss och la upp en plan på hur vi skulle få tillbaka min kvalitet med hjälp av en strategi kring skötsel och vård. Men även att så småningom byta extensions metod…. 

Bobby gav mig två burkar Super hair att prova.

Han ville veta vad jag tyckte.

Jag tog med dom hem, ställde in dom i skåpet och glömde bort dom (Sorry Bobby)🙈

Nästa gång vi träffades så frågade han vad jag tyckte… ja, jodå. det går väl bra svarade jag lite halv tamt när jag insåg att jag helt glömt bort dom…. 😝

Samtidigt pillade han i mitt hår, tittade på mig och log och sa ”My, du äter dom inte va?” haha!😂

-Jag skämdes som en hund!

Jag erkände direkt att jag helt enkelt glömt dom. Denna gången pratade vi mer ingående om HUR dom påverkar håret och VARFÖR jag skulle börja äta dom.

Där och då… från den dagen så vände det. Mitt egna hår har sakta men säkert vuxit ut, snabbare, starkare och friskare än på ÅR,  TACK vare Super Hair!  

Om du tittar NÄRA på bilden under så har det gått av så att jag hade korta tussar 8-9 cm ner på huvudet.IMG_2310

En kombinaion av blekning, extensions och för många färgningar.

Jag sa till Bobby, denna bilden kommer jag ALDRIG att lägga upp! Men han envisare med att vi ändå skulle ha den .Bara för oss, på kul för att se skillnaden.

Lite likt som när ja som PT fotograferar mina klienter för att dom själva ska få se fysiska framsteg….

Sedan dess har jag ätit Super Hair, ca 1.5 år. Vi hade behövt klippa av me ren halva håret där.

Men vi har klippt upp successivt. När mitt egna hår kom i balans  och det som växte ut var friskt och starkt så har vi tagit bort mer och mer på mina toppar! Jag var livrädd, ”Snälla Bobby klipp inte för mycket nu” haha!😂

Då kunde jag INTE vara utan extension. Det gick bara inte som du kan se… 

IMG_2310

SÅHÄR SER DET UT IDAG!

Alltså DENNA skillnaden! Ser du????!!!! Är det inte fantastikt!

Jag har helt och hållet Bobby och hans SUPER HAIR att tacka för detta! 

Idag var första gången på ÅR som jag sa, Bobby kan du inte klippa upp det lite till… Bobby tittade förskräckt på mig, mötte min blick genom spegeln, sedan skrattade han och sa… ”Jodå, men inte FÖR mycket” hehe! D7F27C0E-8B08-4F8C-A057-26BDD1F7D5EB

Så nöjd tjej är jag!

Du anar inte vilken känsla det är för mig själv att kunna känna i mitt egna hår, med mina egna fingrar. 

NU inför Dubai/AJMAN resan så kände jag att jag villa ta ut mina extensions….

Vi ska träna, sola och bada. Mitt egna hår är så fräscht nu att jag kommer ha denna looken ett tag =)

Ombyte förnöjer, och jag litar helt och hållet på min hårcoach Mr Bobby! 

0ED14088-5399-4A14-A659-1901AAEBEC3A2C67E0B7-A036-45AA-907A-D34384B7A53B

Dom ökar hårväxten där du redan har hårväxt, så om du är flint… Ja då får du inte tillbaka ditt hår. Men där du redan har hår DÄR växer det ut tjockare, starkare och fylligare hår. Det växer dessutom snabbare!

Dom fungerar både för män och kvinnor! Gammal som ung!

Jag rekommenderar att äta dubbel dos första två veckorna, sedan enligt rekommendation. Sen kommer du att se resultat redan inom 2-3 månader. Men för MAXIMALT resultat bör du äta ett år. 

Många av oss skandinaver behöver denna typ av näring. Jag är en av dom =)

Vi kör nu en mars kampanj! 

Använd min kod….  my3fr2 Så får du ta tre men betala för två!

Lägg 3 i varukorgen men du betalar bara för 2st, dvs 798:- istället för 1.197:- 😃

ELLER om du vill testa och bara köpa en burk så använder du koden my30 så får du 30% In och beställ ditt nya, friska, starka hår HÄR 

Kram Kram

/ My Martens 

10 Komentarer

 1. Hej My har följt dig länge o gillar bloggen ! Men en fråga ? Har du extenson hos Bobby ? Trots att du använder hans superhair?? Du är fin som du är !!

  • Jag använder extensions till och från sedan tio år =) ”Fin som du är” Det är gulligt, men ett förlegat uttryck om du frågar mig =) Jag tycker man är fin i det man trivs i, med eller utan smink =) Med eller utan extensions… Stylad inför gala eller hemma i mjukisar =)
   Innan jag började gå hos Bobby så använde jag en medtog med keratin. Efter att jag började gå hos Bobby använder jag en metod med tejphår ifrån Toupema Belgal. Det sliter nämligen mycket mindre på ens egna hår =) Detta har jag bloggat mer ingående om tidigare.. Du kan lätt googla upp dessa inlägg om du är nyfiken på själva tekniken =) Jag älskar omväxlingen och kommer fortsätta med exteniosns till och från i tio år till =) Vissa fotojobb och kampanjer bokar mig som långhårig, andra som korthårig =) Men nu för första gången på ÅR SÅ KAN JAG ÄNTLIGEN HA bara mitt egna hår och från hjärtat säga att jag trivs i det =) -Underbart! Kram kram

 2. Hej My har följt dig länge o gillar bloggen ! Men en fråga ? Har du extenson hos Bobby ? Trots att du använder hans superhair?? Du är fin som du är !!

  • Jag använder extensions till och från sedan tio år =) ”Fin som du är” Det är gulligt, men ett förlegat uttryck om du frågar mig =) Jag tycker man är fin i det man trivs i, med eller utan smink =) Med eller utan extensions… Stylad inför gala eller hemma i mjukisar =)

   Innan jag började gå hos Bobby så använde jag en medtog med keratin. Efter att jag började gå hos Bobby använder jag en metod med tejphår ifrån Toupema Belgal. Det sliter nämligen mycket mindre på ens egna hår =) Detta har jag bloggat mer ingående om tidigare.. Du kan lätt googla upp dessa inlägg om du är nyfiken på själva tekniken =) Jag älskar omväxlingen och kommer fortsätta med exteniosns till och från i tio år till =) Vissa fotojobb och kampanjer bokar mig som långhårig, andra som korthårig =) Men nu för första gången på ÅR SÅ KAN JAG ÄNTLIGEN HA bara mitt egna hår och från hjärtat säga att jag trivs i det =) -Underbart! Kram kram

 3. Är det verkligen bara 1,5 år sedan. Ni ser båda väldigt annorlunda ut jfr med nu. Så fort man ändras, får kolla på lite gamla kort av mig själv : ))

 4. Är det verkligen bara 1,5 år sedan. Ni ser båda väldigt annorlunda ut jfr med nu. Så fort man ändras, får kolla på lite gamla kort av mig själv : ))

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Kycklinggryta. Lifesum – Ett steg emot ett hälsosammare liv.

I samarbete med LIFESUM Du får 30% på premium via länken här ?? ...

Rabattkod Bobby Oduncu Sweden

I samarbete med Bobby Oduncu Sweden så har jag fixat en härlig rabattkod My15...