Bobby är en riktig klippa! Hans Superhair också =)

I samarbete med Bobby Oduncu. 

98EDF666-5809-40C9-94C1-9A8FE263F066

Godkväll!

Alltså denna goding!

Bobby är ju som ett lyckopiller hela han!

En såndär vän som man blir glad av att bara se numret i displayen innan man ens hunnit svara. En person som har så mycket erfarenheter att han borde jobba heltid som terapeft eller KBT psykolog! =) han har lixom svaren på allt och lite. Både på djupa och ytliga saker….  =)

Men det vore ju förstås synd…. Med tanke på hans över 20 år långa yrkeskarriär som frisör. Bobby har öga för ALLT som har med utseende att göra! Känsla för både färg och form… Han har slitit hårt. Jobbat sig upp från botten till toppen. Allt rasade… och han reste sig igen. Starkare, mer medveten och med en personlighet av både ödmjukhet, omtanke och genuint intresse för all i välmående för alla i hans närvaro. 

Lilleman älskar när Bobby är barnvakt! <3

BDBBE9CA-BEF7-48AF-8494-31D3B2D3B217

Bobbys Super hair har jag använt flitigt i över 1.5 år. Googla My Martens & Super hair för att kika på tidigare före/efterbilder. 

jag har dock slarvat lite nu senaste veckorna under min flytt…. Annars har tar jag dom alltid. Regelbundet på morgonen till frukost. Det spelar iof ingen större roll…. bara att man tar dom dagligen. Men dom ingår i min frukost rutin.

Dom har hjälpt mig att få tillbaka ett starkare och friskare hår… HERREGUD vad mitt hår såg ut från början.. Ska se om jag hittar någon gammal bild på det tills imorgon…

Mitt hår har fått tillbaka styrkan.  Det växer MYKET fortare än tidigare….. Det nya håret som kommer ut är starkt och friskt! =)

-SÅÅÅÅ BRA! 

1A8F7C24-1CE3-4F91-ACFA-FAC216BE46CC

Detta är några gamla bilder…. Jag har nämligen varit hos Bobby idag och fixat mig igen… En ny frisyr! hehe!

-Bild kommer imorgon! Stay tuned! 😉 ( Glömde kameran och min mobil är kass/trasig) 

Men nu har jag tjatat till mig en kod så att vi kan köra ett grymt erbjudande igen =)

 Använd koden my30 för att få 30% på hans fenomenala hårnäring.

-Den gör  STOR skillnad!🌟

Börja nu, ät dubbel dos första veckorna och ät sedan i minst sex månader för maximal effekt. Du kommer märka av det redan nu.

Börja nu, och boosta ditt egna hår med näring inför sommar och varmare tider!

-In och beställ HÄR  😄

Kram Kram

/ My Martens 

4 Komentarer

  1. Finns inget bättre än sanna genuina vänner som finns för en i vått och torrt.
    Tack för rabatten det var dags att fylla på med nya Superhair:)
    Ha en fin dag

  2. Finns inget bättre än sanna genuina vänner som finns för en i vått och torrt.

    Tack för rabatten det var dags att fylla på med nya Superhair:)

    Ha en fin dag

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Kycklinggryta. Lifesum – Ett steg emot ett hälsosammare liv.

I samarbete med LIFESUM Du får 30% på premium via länken här ?? ...

Rabattkod Bobby Oduncu Sweden

I samarbete med Bobby Oduncu Sweden så har jag fixat en härlig rabattkod My15...