Den kurviga kvinnokroppen! Mer kärlek och pepp!

B29FE89D-AE6E-4C0C-AE03-527DE539D03F

Godmorgon fina!

hoppas att du sovit gott…. =) Här hittade jag ett gammalt minne. Det dök upp på Facebook då någon delade det nu. KUL =) In och läs.. 

Den kurviga kvinnokroppen, LÄS mit gamla inlägg HÄR Detta skrevs den 3 februari 2016. Det konstiga är att jag fortfarande får ta emot samma typ Av näthat. Det komiska var att jag vara ca 12-15 kilo smalare då än nu. Jag fick ÄNDÅ ta emot alla dessa elaka kommentarer?!!

-Varför är det så? Varför är vi kvinnor (framförallt) specialister på att kritisra varandra? Klanka ner och trycka ner våra medsystrar?

-Är det bara för att må bättre själva?? Så dumt! Mer kärlek och omtanke. Tänk vad en genuin kommentar och ett uppmuntrande leende kan göra skillnad! Blir så trött på alla bitterfittor där ute! 

Och vet du vad… OAVSETT vad vågen visar, oavsett hur grannen ser ut. Även om du har kurvor eller är rak som en pinne! DU DUGER som du är! Du ska göra det som FÅR DIG ATT MÅ BRA! Glöm inte det..

Kram kram / My Martens 

4 Komentarer

 1. Så sant så… tänker ofta på det att vi faktiskt ÄR så olika i kroppsbyggnad o form. Konstigt om vi skulle se lika ut. Men det som däremot kan synas är att kroppen utstrålar en sundhet. Vilket är en annan sak. Kram till dig My

 2. Hej
  Du skrev tidigare om projekt och kampanjer du fotat för när kommer de? nyfiken på att läsa och se.
  Ha en bra dag i Täby.

 3. Så sant så… tänker ofta på det att vi faktiskt ÄR så olika i kroppsbyggnad o form. Konstigt om vi skulle se lika ut. Men det som däremot kan synas är att kroppen utstrålar en sundhet. Vilket är en annan sak. Kram till dig My

 4. Hej
  Du skrev tidigare om projekt och kampanjer du fotat för när kommer de? nyfiken på att läsa och se.
  Ha en bra dag i Täby.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...