Besegra ditt sötsug… lite hjälp på traven är inte helt fel…

I samarbete med Skip Nutrition. 


Viktminsk_Paket_500X650

hej fina du! Just nu är jag mitt i flytten  😅😝 TACK för pepp och omtanke 🙏🏻❤️  Om du vill kan du kika in på min Instagram @mymartens där jag filmat på inststoryn ☺️

Jag har en hemlighet på G tillsamman med kollageotma på SKIP. ☺️ Om ett par veckor kan jag berätta något riktigt kul! 🌟 MEN innan det så vill jag bara göra en reminder om SUPER ERBJUDANDET som jag tillsammans med Skip har tagit fram. Viktminskningspaketet för 30 dagar.  Besegra ditt sötsug, få kontroll på ditt småätande. Lite hjälp på traven är inte helt fel. 

bild-4383

Kombinera det med ”clean” kost. regelbunden kost och lite extra vardagsmotion för grymt resultat! detta är ingen diet. Denna kombination av kosstillskott hjälper dig att bli av med det sötsug. Jag upplever att ämnesomsättningen får sig en rejäl skjuts.. och att jag även kände mig piggare och fick mer ork.  

Använd koden MARTENSVIKT så får du beställa det 399 istället för ord pris 699:- 

Du beställer dom HÄR  👈🏻

Kram kram

/ My Martens

Ps produkt info hittar du under bilden..

bild-4398

Produkt info: 

Skip har satt ihop ett komplett paket för att hjälpa dig med viktreduceringen.

Paketet innehåller:

  • 1 burk KROM innehållande 100 tabletter. Krom hjälper dig att bibehålla normala blodsockernivåer. Krom bidrar också till en normal omsättning av makronäringsämnen. Här kan du läsa mer om vår Krom
  • 2 burkar L-KARNITIN som vardera innehåller 60 tabletter. L-Karnitin är en aminosyra som har till uppgift att transportera fett till mitokondrierna där förbränning sker. Innehåller även Åkerfräken, Kisel och B6. Här kan du läsa mer om vår L-Karnitin.
  • 1 burk CLA innehållande 120 kapslar. CLA är ett kosttillskott utvunnet från naturliga råvaror. Används med fördel tillsammans med lågkaloridiet.Här kan du läsa mer om vår CLA.

Intas enligt följande schema. Missar du något så ta det vid nästa måltid istället.
Morgon: 1 krom och 2 CLA
Lunch: 4 L-Karnitin
Kväll:2 CLA

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Kycklinggryta. Lifesum – Ett steg emot ett hälsosammare liv.

I samarbete med LIFESUM Du får 30% på premium via länken här ?? ...

Rabattkod Bobby Oduncu Sweden

I samarbete med Bobby Oduncu Sweden så har jag fixat en härlig rabattkod My15...