Oslagbart vackert….

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Orden tillfälligt slut!

Hej min vän!

Nu har jag landat “hemma” i lägenheten .Den är relativt tom. Bra stora möbler kvar. Dessa ska upp till Jonas. Min pappa kommer imorgon eller lördag morgon. (det beror på andra uppdrag, vart han ska lassa/lossa osv )

/TACK för alla hejarop!

Jag är så glad att jag har er. Ni är så otroligt många som verkligen bryr er. TACK!  🙏🏻

Jag avslutade med en kaffe till denna magiska utsikt….  Jag satt på min nya trapp utanför torpet❤️ Här kommer jag alltid att dricka mitt morgonkaffe, när jag är nere på Öland. Året runt. Kläder efter väder. Så fridfullt. 

kika gärna in på mina insta-storys, för en titt bakom kulisserna, jag filmar från hela dagen som varit. Du hittar mig HÄR 

Jag är HELT slut ikväll… Så egentligen ville jag bara säga TACK, för att du finns💖

Kram

/ My Martens 

Posted in: Allmänt
Kommentarer (2)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *