{ i samarbete med min kära vän Bobby Oduncu}  

1A8F7C24-1CE3-4F91-ACFA-FAC216BE46CC

 

Hej från sjuksugan nere på Öland!

Tack snälla för alla krya-på-dig hälsningar till Lilleman! Dom värmer =) Han är mycket piggare nu, och har inte krökts sen igårkväll. Nu håller vi tummarna för att det håller i sig och väntar ut 48h regeln. Just nu ligger vi i en hög i soffan, Jag, Lilleman och katterna. Jag ska snart berätta om ”hemligheten” för honom. Jag tror och hoppas att han ska bli glad. Har skjutit lite på att berätta just därför. Han är i en ”känslig” ålder. Flytten från Sigtuna har inte varit helt okpmlicerad. Han fick börja en ny skola med HEÖT nya vänner. (han gick inte med dessa kompisar tidigare) han har sedan en halvår fått träffa Jonas, och det har gått mer än bra. Men det har varit mycket ”nytt” för honom. Hmm… Fortsättning följer.

Nu till ett specialerbjudande till alla mina följare =)

Hårnäringen som verkligen fungerar 🌟🙌🏻

Efter tio år med extensions, blekning och allmänt kass skötsel.. En graviditet och amning på det… Stress kan få vem som helst att tappa hår 🤷‍♀️ Även mig. Jag började äta Bobbys Super Hair för 1.5 år sedan.

Jag har ÄNTLIGEN fått mitt egna hår att vara starkt ä, friskt och tjockt! Det växer fortare, och kvalitén är outstanding 🌟🙌🏻

Jag har fortfarande extensions till och från. Men Bobby har ”tvingat” mig att börja använda tejp-hår från Toupema belgal istället för keratin som sliter extremt mycket!

Jag tycker om variation, och vissa fotojobb kräver ett långt härligt svall 😍

men tack vare Super Hair och tejp-håret så är Resultatet att mitt egna hår nu efter 1.5 år med Super Hair, äntligen är friskt & starkt! 🙌🏻 (kika in på tidigare blogginlägg för före/efter bilder… du kan även googla My Martens, bobbys superhai och få se ALLA mina före/efter).

Så för sig som vill ha extensions, hör av dig till Bobbys hårstudio och fråga om Tejphåret från Toupema. Du kan såklart även boka tid för klipp, färg och alla andra behandlingar som finns ☺️ Prislista hittar du på hemsidan HÄR 

Men för dig som vill beställa Bobbys Super Hair, så har jag ett GRYMT erbjudande! använd koden my30 så får du 30% ☺️ eller använd koden MY3FR2 så får du köpa tre burkar men bara betala för två ✌🏻☺️ Du kan beställa HÄR 

Mitt personliga tips är att äta dubbel dos första 2-3 veckorna…. och sedan rekommenderar jag att man äter i minst 6 månader för maximerat resultat! 🌟👌🏻

-Jag är SÅ nöjd! Det kommer du också att bli😘

kram kram

/ My Martens

Posted in: Samarbete
Kommentarer (23)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.