OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Godkväll fina!

Jösses vilken dag! Mamma veckan började INTE som planerat! Är egentligen för trött för att blogga, men vill ändå kika in och säga hej! 

Först och främst… solen. Nu ska jag absolut inte klaga när solen äntligen kikar fram. MEN, att köra när det är runt nollan, halt, blött, torrt och halt om vartannat… det gör att det stänker en hel del på framrutan. Detta i kombination med hur solen står mitt på dagen gör att det blir vääääldigt dålig sikt, emellanåt. -Läskigt faktiskt!

Men det gick bra ändå… jag tog det lugnt och kom fram i ett stycke =) Vägarna var relativ rena nästan hela vägen…. 

I min utmaning där jag pushar för att komma i gång med motion och träning… så försöka även jag att bli bättre på att stressa mindre. SÅ viktigt!  

Såhär såg det ut när jag lämnade Jonas lägenhet imorse…  KAOS!!! hehe!

9623C8D7-225C-4DFE-B728-0442829A36AD

Så jag började med en morgon PW på ca 1 h,  tänkte styrketräna nu ikväll. Men så blev det inte. Så tacksam att jag hann med min PW. 

Hemma efter min PW så drack jag mitt citron vatten och åt havregrynsgröt till frukost. Sen vidare till tandläkaren. Jag började min ena rofyllning förra veckan. Lagade ett annat hål idag. Ska fortsätta med rotfyllningen om några veckor… Usch! Jag är så tandläkarrädd! Men, nu ska jag få ordning på mina tänder! En gång för alla… 

Öm i munnen åkte jag hem till lägenheten och hämtade kissarna. Sture kröp in i buren frivilligt. Stinna flydde i panik. Men efter lite fix och trix så fick jag tillslut in henne i buren också. Så fort jag börjar köra så somnade båda två.  sen sov dom nästan hela vägen ner till ön.

Jag passar alltså på att fly fältet när det ska renoveras…hihi! Kissarna fick följa med mig ner,  och Jonas får stanna kvar som projektledare.

 När kommer du tillbaka frågade Jonas, med en väldigt nyfikne blick =)

 -Sen nån gång svarade jag med ett leende 😉

Det kommer att bli bra det här!

Men nu kör vi ihop allt på samma gång… 🙈både i sthlm och nere på Öland. Snart ska du få veta varför… och vad vi heller på med!

Det är mycket nu… Men det kommer att bli bra.

3995B8E1-C890-45BB-8303-F5341120ABEF

Hittade dessa fina bilder från igår…. Fiiiia Bobby! Spana in hans erbjudande i  förra inlägget =) 98EDF666-5809-40C9-94C1-9A8FE263F066

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men väl framme på Öland, blev ingenting som jag hade tänkt mig. Åkte hem, tände upp i lägenheten, handlade lite frukost och annat smått och gott. vädrade lite. Katterna fick mat och kände sig hemmastadda på en gång.

Sedan mötte jag upp Ludvig hos sin pappa, dom hade precis käkat middag. Jag kommer in, Ludvig springer mot mig.. men förbi mig?!😳

-Vad nu tänkte jag? Hallå älskling? Va hände nu?🤔

Strax efter kom hans brorsa och kramades glatt. Men Lilleman låste in sig på toan……..  och började kräkas🤢🤢🤢. stackars liten!

Magkramper och kräkningar hela kvällen😩Ingen bra start på mamma veckan! Jag som tänkte berätta en ”överraskning” för honom ikväll. Någonting jag hållt på några veckor. Både för er och för mig. 

Stackars liten….

Så nu går tvättmaskinen för fullt,  och jag har precis fått Ludvig att somna en stund. Hoppas att det är ”över” och inte fortsätter hela natten… Alltså  vinterkräksjukan är inte att leka med!

-Så hej och gonatt från sjukstugen.

Kramar / My Martens 

Posted in: Vardag
Kommentarer (45)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.