Kom ifrom med mig =) dag åtta!

72707D32-71E4-4A18-BA79-D47C747178F3

 

Nu till utmaningen ”kom from med mig” =)

Vi har passerat första veckan och är inne på dag 8.

Fokus på att få in en PW/dagen, högt tempo med svett och flås!

Jag har ytligt benämnt kosten, satt igång lite tankar kring den och satt in sockerfritt, på mig själv och för er som känner sig manade att hänga på!

För att ta kontroll över mitt egna sockersug och mitt småätande  (småätandet är förödande för både vikt och energi) så behöver jag att ta till just den metoden . Helt sockerfritt ett tag… I det långa loppet så tycker jag självklart att man ska få unna sig ibland. Men i ”lagom” mängd och med en helhetsbalans….

*Jag vill att DU fortsätter med din PW, öka liiite varje dag. ( Utan att tappa tempo)

*Ta ut svängarna i vardagen, Ta trapan istället för hissen. Gå en omväg till affären, rasta hunden/barnet en extra gång. Våga röra på dig lite mer! 

*Öka på ”vardags stegen” om du kan!

*Leta efter saker som peppar dig,tex köp ett träningmagasin eller snoka runt på nätet.

*Försök styra upp kosten så at du äter regelbundet. Långsiktigt kommer jag att rekommendera 5gg/dagen. Men lugn nu.. en sak i taget! 

*Fortsätt med citronen på morgonen. ( läs tidigare inlägg HÄR

*kör på med squats 3×15 /dagen. Gör fler om du är van och redan tränad, lägg till hopp eller vikter om du är rutinerad.

-Stay tuned för fler tips och övningar!

-Vad vill du veta? Vad tycker du att jag ska ta upp?

Kram

/ My Martens 

11 Komentarer

 1. Jag är ju med i mammafitness pt-online och för kostdagbok och jag tycker just maten är väldigt krångligt, att äta tillräckligt! Jag åt visst allt som oftast för lite… Men sen går jag ner i vikt sen jag slutade med allt som har med mjölk att göra, den ammande sonen är förmodligen allergisk. Det är väl all grädde i mitt kaffe som gör susen haha
  Lycka till med din och alla andras träning här!
  https://lotte4.blogspot.se

 2. Jag är ju med i mammafitness pt-online och för kostdagbok och jag tycker just maten är väldigt krångligt, att äta tillräckligt! Jag åt visst allt som oftast för lite… Men sen går jag ner i vikt sen jag slutade med allt som har med mjölk att göra, den ammande sonen är förmodligen allergisk. Det är väl all grädde i mitt kaffe som gör susen haha
  Lycka till med din och alla andras träning här!
  https://lotte4.blogspot.se

 3. Hej My!
  Jag har jättesvårt att få vadmuskler när jag tränar och som tjej märker jag att det är ganska ovanligt när jag tittar mig omkring.
  Tips på hur jag får större vadmuskler mottages tacksamt ?

 4. Hej My!

  Jag har jättesvårt att få vadmuskler när jag tränar och som tjej märker jag att det är ganska ovanligt när jag tittar mig omkring.

  Tips på hur jag får större vadmuskler mottages tacksamt 😊

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...