Hudvårdstips!

I samarbete med Cetaphil

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hej fina!

Nu ska du få lite hudvårdstips. Denna årstiden möts vi av kyla/värme man går in och ut mellan temperaturskillnader. Därför blir min hud lätt torr och tappar även sin struktur emellanåt. Då är det viktigt att jag boostar med fukt som skyddar OCH bygger upp min egna hud. 

Som ni vet har jag testat Cetaphil tidigare och är mer än nöjd (här kan ni läsa ett av mina tidigare inlägg). För x antal veckor sedan fick jag en ny leverans med deras produkter. En kartong fylld med Cetaphil som skulle testas, recenseras och användas!

– Som en skål full med godis för både kropp och ansikte =) Wiiii vad jag älskar mitt jobb!

För mig är min hudvård extremt viktig. jag har rosacea och därför väldigt känslig hy och i perioder kan den bli både röd och irriterad.

 Det är långtifrån alla produkter som passar mig. 

8CCA6D20-40ED-4F12-8D74-FCE30F2DC8A2 BE286AED-0932-4C98-83A1-B6645940435B

Jag kombinerar ansiktstvätten Facial Cleanser med Facial Moisturizer.

 För mig är superviktigt med ordentlig rengöring morgon och kväll. Att t.ex. gå och lägga mig med smink eller utan att tvätta mig… det finns inte på världskartan!

 Denna facial cleanser har en skön konsistens. Den löddrar lagom, och jag får lätt bort min makeup med den. Den passar mig med känslig hy perfekt.

 Facial moisturizer hjälper mig både med att bibehålla och att återfukta huden, UTAN att täppa igen porerna! Den innehåller E vitamin och glycerin som gör min hud blir mjukare. 

Det finns inget värre än när porerna täpps igen pga av ens krämer, det gör inte denna!

Dessa två ingår i min vardagsrutin, och jag upplever att min hy får den fuktboost som den behöver. Jag är känslig mot för ”aktiva” produkter och jag blir lätt torr…. Speciellt under vinterhalvåret.

Men här känner jag att dessa två i kombination gör underverk mot just det!

-Mjuk som en babystjärt igen 😉 

 AE9AA762-443D-480B-88CF-D143A5F3172B

Nästa goding i min samling är Restoraderm Body Wash

Jag duchar minst en gång om dagen…. ibland 2-3 beroende på när jag planerat in min träning. Detta i kombination med en årstid som även det gör att min hy lätt torkas ut gör att jag behöver skonsamma produkter som återfuktar maximalt! Det gör denna…  När jag duschat så smörjer jag alltid in mig efteråt.

Jag rekommenderad att använda Restoraderm Body Moisturizer.

Den återfuktar inte bara… utan den hjälper min egen hud att bygga upp min naturliga hudbarriär. Jag känner att bara efter nån vecka så känns min hud mycket mjukare och fräschare igen. Det som är extra GRYMT med denna är att man även kan använda den på barnen.

Så nu använder även Lilleman denna!

Jag smörjer honom inte dagligen, det behövs inte.  Jag gör det några gånger i veckan. Han blir också torr om huden vintertid. Speciellt på vissa fläckar så som armbågar, händer, kinder och ben.

-Men inte nu längre 😉 

2D197C7F-BB72-45B3-929F-A16291F0DAFE

Ja, lite hudvårdstips från mig till dig! Hoppas att du också kan hitta dina favoriter som passar just dig och din hy! Med ”rätt” produkter så bevarar man huden mycket längre! 

Du kan köpa Cetaphil på alla apotek, Åhléns samt online via Cetaphil.

Kram / My Martens

4 Komentarer

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Kycklinggryta. Lifesum – Ett steg emot ett hälsosammare liv.

I samarbete med LIFESUM Du får 30% på premium via länken här ?? ...

Rabattkod Bobby Oduncu Sweden

I samarbete med Bobby Oduncu Sweden så har jag fixat en härlig rabattkod My15...