skönhetstips och prisvärt smink! =)

// This post contains adlinks // 

 

Hej fina!

Hoppas ni nu är många fler än jag själv som vill mjukstarta det nya året med en spark i baken och komma upp ur latmask träsket i soffan! ( se mitt förra inlägg ) 

Med en sund inställning, extra vardagsmotion, lite kost och träningstips så ska jag komma iform!

 Imorgon mjukstartar jag, och det hoppas jag att även DU gör!  

Nu till något helt annat…..  Många av er frågar vad jag använder för smink. 

bild-0271

Jag har rosacea och ganska känslig hy i perioder.

Därför varierar jag både hudvård och smink efter ur min dagsform är. Är jag väldigt torr tex så kan min hy lätt se ”kakig” och fnasig ut med ”fel” produkter.

Jag älskar att gå omkring osminkad hemma i pyjamas. men vill ha en fräsch naturlig vardagslook när jag sminkar mig! Mina favoriterfärger i ögonskuggor är brunt, beige, guld. Ibland med en ton av tex puderrosa. Men oftast så går jag åt dom jordnära färgerna. Läppstigt och glans varierar jag utefter humör. 

Här ser ni just nu några av mina favoriter!

 Fem favoriter som är PRISVÄRDA utan att tulla på kvaliten. Dessa favoriter ger en snygg NATULRIG look. 

Lätta att använda och som passar dom allra flesta.

 

1. HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE / 5. HERE

Nr 1 Contour & highlighter som definierar och skulpterar ditt ansikte…

Nr 2Bella Eyes Gel Powder består av en högt pigmenterande geléformula som ger färgerna ett djup. Ögonskuggorna ger ögonen en fin look och lyster. Jag älskar nyanserna i guld, brun, beige!

Nr 3 Grymt snyggt läppstift… finns såklart flera nyanser att välja på!

Nr 4  En len och matt foundation. Om du vill ha mer täckning så applicerar du bara fler droppar. Med Total Control Drop Foundation kan du borsta som ett proffs för att uppnå en slät finish. hur lätt som helst att använda! 

Nr 5 En underbar sminkprodukt från Milani Cosmetics som läggs på som en kräm och magiskt förvandlas till ett puder på huden. Den ger verkligen en naturlig look men ändå lite gloow som jag själv behöver denna årstiden….

 Hoppas att du gillar mitt tips! =)

Stor kram

/My Martens 

9 Komentarer

 1. Tack för pepp. I månader har jag legat apatisk i en soffa. Glad över dom dagar jag pallar att krypa ur pyjamasen, duscha, diska… Ungefär så.
  Idag tog jag min första promenad ensam på jag vet inte hur länge. Sedan i somras tror jag…
  Det gick inte fort och det var inte långt.. men jag tog mig i alla fall ut och fick frisk luft. Tack vare dig ?
  Kram på dig.

  • MEN vad glad jag blir av att du tar dig tiden att kommentera här inne och berätta just det! BRA där! Det spelar ingen roll hur långt eller fort du gick… Att du tog den där promenaden är med än bra! =) Friskluft gör gott! Motion i kombination med frisk luft gör underverk! Nu fortsätter vi peppa varandra framåt här inne. Försöka att hänga med i det andra jag skrev gällande målsättningar… och gärna några citroner också om jag får tycka till ? Kram

   • Just jäflar, ja…Citronerna! Det hade jag nästan redan glömt. Minnet är HELT katastrof. Allt som inte skrivs upp är borta inom en minut typ..
    Men tänker att både minne, koncentration och massa andra saker blir bättre om man faktiskt kommer sig ut, får lite ljus och motion!
    Kommer absolut att fortsätta följa med i dina tips och målsättningar. Det är alltid lättare (och roligare) om man är fler! ?

 2. Tack för pepp. I månader har jag legat apatisk i en soffa. Glad över dom dagar jag pallar att krypa ur pyjamasen, duscha, diska… Ungefär så.
  Idag tog jag min första promenad ensam på jag vet inte hur länge. Sedan i somras tror jag…
  Det gick inte fort och det var inte långt.. men jag tog mig i alla fall ut och fick frisk luft. Tack vare dig 🙂
  Kram på dig.

  • MEN vad glad jag blir av att du tar dig tiden att kommentera här inne och berätta just det! BRA där! Det spelar ingen roll hur långt eller fort du gick… Att du tog den där promenaden är med än bra! =) Friskluft gör gott! Motion i kombination med frisk luft gör underverk! Nu fortsätter vi peppa varandra framåt här inne. Försöka att hänga med i det andra jag skrev gällande målsättningar… och gärna några citroner också om jag får tycka till 😉 Kram

   • Just jäflar, ja…Citronerna! Det hade jag nästan redan glömt. Minnet är HELT katastrof. Allt som inte skrivs upp är borta inom en minut typ..
    Men tänker att både minne, koncentration och massa andra saker blir bättre om man faktiskt kommer sig ut, får lite ljus och motion!
    Kommer absolut att fortsätta följa med i dina tips och målsättningar. Det är alltid lättare (och roligare) om man är fler! 😉

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Kycklinggryta. Lifesum – Ett steg emot ett hälsosammare liv.

I samarbete med LIFESUM Du får 30% på premium via länken här ?? ...

Rabattkod Bobby Oduncu Sweden

I samarbete med Bobby Oduncu Sweden så har jag fixat en härlig rabattkod My15...