475A0299

Mellandagsträning!

Jösses, någon mer känner sig proppmätt?

Nu är jag så trött på julmat att jag mår illa av blotta tanken! Jag måste göra en totalsanering hemma, BORT med allt sött och onyttigt! Efter veckor av fika, midagar, julbord och annat så har jag större aptit, uttänjd magsäck, extremt triggat sötsug! Så för att inte fastna i detta osunda, som lätt blir en vana så måste jag minimera tillgängligheten!

-UT MED ALLT GOTTIS! 😉

Idag har jag kört PW i 1.5h, i solen, behövde verkligen frisk luft!

Några basövningar på det och kroppen, ett helkroppspass med egen kroppsvikt! Nu gäller det att ta tag i rutinerna igen…

Idag ska jag och Jonas röja här hemma. SKÖNT! Vi har avsagt mellandagarna för total röj! rensa slänga, organisera och föröka boa-ihop oss bättre =) SÅ TAGGAD!!!!  Så jag har tackat nej till allt mysigt kompishäng och passar på att få detta gjort när det är ledigt för Jonas =) 

-GOD FORTSÄTTNING!

Kram

/ My Martens 

Kommentarer (4)
 • Susanna

  JA mycket sött och gott blir det under julhelgen. Jag passade på att dra på mig influensan så för mig blev det in te mycket godis i år.
  Kram
  http://www.jagraktuppochner.se

 • Susanna

  JA mycket sött och gott blir det under julhelgen. Jag passade på att dra på mig influensan så för mig blev det in te mycket godis i år.
  Kram
  http://www.jagraktuppochner.se

 • L

  Trött på julmat. Du har ätit lite med Jonas och Ludwig sen hos dina svärföräldrar ?
  Dä skulle du vara här där det går i julmat från från dagen innan julafton till dagen före nyårsafton
  DÅ blir man som en GRIS.
  Samt allt godis som vi gör och får.
  Men det är sä kort tid, så få dagar så istället för att sanera NJUT

 • L

  Trött på julmat. Du har ätit lite med Jonas och Ludwig sen hos dina svärföräldrar 😉
  Dä skulle du vara här där det går i julmat från från dagen innan julafton till dagen före nyårsafton
  DÅ blir man som en GRIS.
  Samt allt godis som vi gör och får.
  Men det är sä kort tid, så få dagar så istället för att sanera NJUT

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.