bild (23 av 53)

Godmorgon!

Tänk om man alltid kunde vara såhär glad! Riiiiiiiktigt så är det ju desvärre inte…. Men, ibland försöker jag att le när jag egentligen känner för att gråta! Ibland försöker jag att få saker gjort när jag egentligen inte orkar. Ja, du fattar… 

Jag har lärt mig att stanna upp och reflektera. Iakttaga, analysera och reflektera igen.

Man kan aldrig ta ansvar eller påverka andra människors beslut eller åsikt. Varken dom man tycker om eller dom man inte tycker om.

Det enda jag kan ta ansvar för är för mig själv och mina handlingar! Så idag ska jag göra detta till en BRA dag!

-Så det så 😉

idag är det egentligen inget allvarligare än att jag nu ska jag åka till gymmet fast jag egentligen inte vill  😝 Poängen är att du kan göra preciiiis vad du vill, eller inte vill… Bara DU bestämma dig! Så ligger du nu och funderar på att träna, eller ta den där extra långa pwn. Sluta fundera! Bara gör’t! De är ju så skönt när du väl är igång…. för att inte tala om efteråt! 

Hörs sen! 

Kram

/My Martens 

Posted in: Vardag
Kommentarer (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.