Julkalender , Lucka nr 15. Skip Nutrition. Sportdryck.

I samarbete med Skip Nutrition .

Julkalender, lucka nr 15 

bild-3138

Hej Fina! Då var det dags för dagens lucköppning igen… Idag är det sportddryck på kampanj. Jag har alltid sportdrycken i min vattenflask under min träning! Den ger mig extra energi och gör att jag orkar mer =) PLUS att den är väldigt god också. Vattenmelon är sååååå gott! 

 

15DEC_SKIP_JULKALENDER

Sportdryck innehåller en kolhydratmix för omedelbart upptag och en elekrolytblandning som ersätter det du svettas ut. Du anpassar själv hur mycket kolhydrater du vill ha i dig, beroende på om det är uppladdning eller tävling.

3 msk är = 28,3 g Kolhydrat. En god smak av Citrus HallonBreeze, Vattenmelon eller Cola gör den lättdrucken även under hård ansträngning. Kolhydrat-elektrolytlösningar bidrar till att bibehålla uthål­lighetsprestationen under långvarig uthållighetsträning. Kolhydrat-elektrolytlösningar förbättrar vattenupptaget vid fysisk träning.

In och beställ HÄR 

 

15december_Skipjulkalender2017

 

2 Komentarer

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Kycklinggryta. Lifesum – Ett steg emot ett hälsosammare liv.

I samarbete med LIFESUM Du får 30% på premium via länken här ?? ...

Rabattkod Bobby Oduncu Sweden

I samarbete med Bobby Oduncu Sweden så har jag fixat en härlig rabattkod My15...