I samarbete med Henley watch 

 

475A9410

Några fler julklappstips såhär inför jul =)

Grymma och prisvärda klockor! 

Ni har sett mig använda Henley Watch flitigt under hösten. klockor för alla tillfällen. Stilrena, klassika och med bling. Olika nyanser och utformningar! Det fantastiks är att dom endast kostar 349:- Det är så kul när jag hittar grejer som jag verkligen tycker om, som inte behöver kosta skjortan!

Ett PERFEKT julklappstips!

Nu har Henley watch precis fått in ännu fel nyheter på deras webbshop.

In och beställ och spana in nyheterna HÄR  

Här ser du några av mina favoriter…. 

bild-9902 bild-9871

475A9531 475A8870

Kan du passa på att både göra dig själv och någon annan  glad! =)

Passar en småläning som mig väldigt bra! =)

Puss & kram

/ My Martens 

Posted in: Samarbete
Kommentarer (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.