Godkväll… JUlklappstips!

IMG_0136

Godkväll fina!

Hoppas din dag har vatit bra…

Alltså jag saknar snön.. Den vackra krispiga snön! Hoppas verkligen att den kommer till jul så att vi får lite vinterlandskap. Min väninna hade denna söta krans på dörren… Gud vad jag saknar My’s Blommor. Speciellt här nere på Öland…

IMG_0127

Tänk dig Ölandchoklads uteservering med ett vackert snötäcke…. 

IMG_0129 IMG_0131

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

När vi lämnade Täby så såg det ut såhär…

IMG_0060 IMG_0061

Nåja. Är det en sak som vi inte kan påverka så är det just vädret… Nu ska jag och Lilleman krypa ner i sängen för att titta på adventskalendern.

-Jag tycker att den är riktigt bra i år, håller du med?

Det är bara så tråkigt med Rikard Wolf =(  

Imorgon ska jag inhandla Lillemans sista julklappar! Sedan ska jag packa ihop lite grejer som ska med upp till Täby. När jag skrev att jag lovat Lilleman at han skulle få plocka ihop en låda med personliga saker och leksaker att ta ed sig upp till Jonas. Då var anledningen att han skulle få börja känna sig mer hemma även där och att ta små steg i taget i deras relation… Direkt så började man hacka om just detta i kommentarföltet. ”Det räckte minsann inte, han behöver sitt egna rum” Osv osv..  

MEN hallå, vi måste väl ändå börja någonstans. Jag är helt övertygad om att detta räcker alldeles utmärkt för honom. Just nu. Han är överöst av kärlek, han har ”sin” sovplats och ska nu få börja ta med sina saker. Deras relation kunde inte fått en bättre start och jag gör vad som är bäst för mitt barn!

-Så det så 😉

Just det… ett julklapps tips i samarbete med min väninna Annelie.

Idag och imorgon är det – 20% på alla lagervaror, SÅ bra! 

In och shoppa inredning <– <– <– 

IMG_0138

Perfekt att beställa julklappar till både dig själv och andra!

 Puss & Gonatt!

/ My Martens 

14 Komentarer

 1. Blir så glad att Jonas och Lilleman har så kul och trivs ihop bådar gott för framtiden och önskar er all lycka kramisar till er Alla ❤???????

 2. Blir så glad att Jonas och Lilleman har så kul och trivs ihop bådar gott för framtiden och önskar er all lycka kramisar till er Alla ❤💓💕💖💗💞💟💝

 3. Chokladbutiken i Färjestaden, livsfarligt ställe, massor av gott.
  Bry dig inte om ”hyenorna”. Det finns väl ingen lag som säger att barn ska ha eget rum.
  tant mumman

 4. Chokladbutiken i Färjestaden, livsfarligt ställe, massor av gott.
  Bry dig inte om ”hyenorna”. Det finns väl ingen lag som säger att barn ska ha eget rum.
  tant mumman

 5. Haha vad är det med folk? Som måste tycka och måste säga va dom tänker, hela tiden? Hur du än gör så gör du tydligen fel enligt dom! Jag tycker du verkar som en klok mamma ♥
  Hade ni flyttat in i ett hus, med 5 rum å kök? Då hade väl det varit fel med?? För då kanske Ludvig skulle bli utanför ?eller? Du känner din son bäst skulle han må dåligt av detta så skulle du vara den första å ses det ♥
  Min dotter har pendlat under lov sommar och lite till så långt som till Makedonien , och även då och nu i vuxen ålder, vet jag ingen som är så självständigt å står på egna ben, och tar sig framåt ♥ enda nackdelen är väl att hon har blivit en globetrotter ? så fort hon är ledig, från jobb, så åker hon ut i världen, på långa och korta resor, bokar som oftast ny resa antingen på vägen hem på flyget el så fort hon kommit hem ? och nackdelen är ju då att hon inte är så ofta här hemma, hos mig ♥ men det är så det ska vara och jag är stolt av henne, lång historia blev det nu,men det jag menar är att , just pendling kan ge dom extra skinn på näsan och en trygghet, i vuxen livet ♥

 6. Haha vad är det med folk? Som måste tycka och måste säga va dom tänker, hela tiden? Hur du än gör så gör du tydligen fel enligt dom! Jag tycker du verkar som en klok mamma ♥
  Hade ni flyttat in i ett hus, med 5 rum å kök? Då hade väl det varit fel med?? För då kanske Ludvig skulle bli utanför ?eller? Du känner din son bäst skulle han må dåligt av detta så skulle du vara den första å ses det ♥
  Min dotter har pendlat under lov sommar och lite till så långt som till Makedonien , och även då och nu i vuxen ålder, vet jag ingen som är så självständigt å står på egna ben, och tar sig framåt ♥ enda nackdelen är väl att hon har blivit en globetrotter 😉 så fort hon är ledig, från jobb, så åker hon ut i världen, på långa och korta resor, bokar som oftast ny resa antingen på vägen hem på flyget el så fort hon kommit hem 😉 och nackdelen är ju då att hon inte är så ofta här hemma, hos mig ♥ men det är så det ska vara och jag är stolt av henne, lång historia blev det nu,men det jag menar är att , just pendling kan ge dom extra skinn på näsan och en trygghet, i vuxen livet ♥

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Kycklinggryta. Lifesum – Ett steg emot ett hälsosammare liv.

I samarbete med LIFESUM Du får 30% på premium via länken här ?? ...

Rabattkod Bobby Oduncu Sweden

I samarbete med Bobby Oduncu Sweden så har jag fixat en härlig rabattkod My15...