Mingebild från Rigoletto.

IMG_0100

Första mingelbilden tillsammans med båda mina killar 🙏🏻❤️ Min familj!

Så tacksam, så glad… och så lycklig! 

Här var vi på Gala Premiären av Gordon & Paddy. En mysig barnfilm…. kanske främst för de mindre barnen ☺️

Biograf Rigoletto. Gala inbjudan Wonderland. Fotograf: Karin Törnblom

 /My Martens 

Posted in: Vimmel & Event
Kommentarer (32)
 • Heidieh

  God jul på er? Hur går det med din utbildning? Vore kul och få höra om den , lycka till med kärleken och kram på er

 • Ann-Sofi

  Du är alltid så välklädd men tycker att du får styla upp din kille . Han vore snyggare med andra kläder mm när ni är ute på ”galej”.

  • Andrea

   Jonas själv kanske anser att han är ”välklädd” ! vad nu det är ? han kanske inte ens vill vara ”välklädd” , ska han ändra stil efter vad andra tycker är rätt ? själv skulle jag dra mej ur förhållandet illa kvickt om min man ville ändra på mej eller min klädsel och söka rätt på någon som accepterar mej och min klädsel som den är ! Live and lett live ! ?

 • Agneta

  Vad fin du är!

 • Karin

  Vad fina ni är. Ser ut som om din gosse har blivit lång på sista bilderna. Han är så söt och charmig. Ha en fin dag. Kram

 • Heidieh

  God jul på er😃 Hur går det med din utbildning? Vore kul och få höra om den , lycka till med kärleken och kram på er

 • Ann-Sofi

  Du är alltid så välklädd men tycker att du får styla upp din kille . Han vore snyggare med andra kläder mm när ni är ute på ”galej”.

  • Andrea

   Jonas själv kanske anser att han är ”välklädd” ! vad nu det är ? han kanske inte ens vill vara ”välklädd” , ska han ändra stil efter vad andra tycker är rätt ? själv skulle jag dra mej ur förhållandet illa kvickt om min man ville ändra på mej eller min klädsel och söka rätt på någon som accepterar mej och min klädsel som den är ! Live and lett live ! 🙂

 • Karin

  Vad fina ni är. Ser ut som om din gosse har blivit lång på sista bilderna. Han är så söt och charmig. Ha en fin dag. Kram

 • Ullika

  Ni är så gulliga ihop och det är inget fel på Jonas klädstil tycker jag. Han verkar avslappnad och är jättecharmig. Kram !!

 • Ann

  Så fina ni är alla tre. Så roligt att du har hittat kärleken. Kram

 • Ullika

  Ni är så gulliga ihop och det är inget fel på Jonas klädstil tycker jag. Han verkar avslappnad och är jättecharmig. Kram !!

 • Ann

  Så fina ni är alla tre. Så roligt att du har hittat kärleken. Kram

 • Elenor

  Du som har så snygg klädstil borde få din kille att ha på sig nåt annat än svart hela iden och skippa kepsen för jösse namn! Han är väl vuxen! Ludvig är ju bara så söt alltså, börjar bli stor nu ?

  • My

   Elenor! Smaken är som baken…. delad! Jag älskar hans klädstil! Den återspeglar vem han är =) Jonas skulle INTE passa i MIN klädstil. Jag skulle INTE passa i hans klädstil…. Att vara vuxen handlar inte omm att nära keps eller inte. Jag bär också keps. Jag är inte det minsta intresserad av att ändra på Jonas utseende. Jag föll för Jonas precis för den han är, och tvärt om. Så du med andra som plötsligt börjar hacka på hans yttre! Tänk om och gör rätt….

  • Sara

   Eftersom J är vuxen kan han också själv bestämma vad han ska ha på sig ? Det blir en väldigt märklig relation om den ena parten ska ”lära” den andra t ex vilka kläder som är snygga eller vilken musik som man ska lyssna på.

  • Andrea

   Elenor ! Att skriva som du gör om en medmänniska är sannerligen inte att vara vuxen !! vuxet är det däremot att vilja / våga klä sej efter sin egen stil och personlighet och inte efter vad nån tycker är rätt , sen visste inte jag att det fanns en övre åldersgräns för när man inte längre kan ha keps ?

 • Elenor

  Du som har så snygg klädstil borde få din kille att ha på sig nåt annat än svart hela iden och skippa kepsen för jösse namn! Han är väl vuxen! Ludvig är ju bara så söt alltså, börjar bli stor nu 😉

  • My

   Elenor! Smaken är som baken…. delad! Jag älskar hans klädstil! Den återspeglar vem han är =) Jonas skulle INTE passa i MIN klädstil. Jag skulle INTE passa i hans klädstil…. Att vara vuxen handlar inte omm att nära keps eller inte. Jag bär också keps. Jag är inte det minsta intresserad av att ändra på Jonas utseende. Jag föll för Jonas precis för den han är, och tvärt om. Så du med andra som plötsligt börjar hacka på hans yttre! Tänk om och gör rätt….

  • Sara

   Eftersom J är vuxen kan han också själv bestämma vad han ska ha på sig 😉 Det blir en väldigt märklig relation om den ena parten ska ”lära” den andra t ex vilka kläder som är snygga eller vilken musik som man ska lyssna på.

  • Andrea

   Elenor ! Att skriva som du gör om en medmänniska är sannerligen inte att vara vuxen !! vuxet är det däremot att vilja / våga klä sej efter sin egen stil och personlighet och inte efter vad nån tycker är rätt , sen visste inte jag att det fanns en övre åldersgräns för när man inte längre kan ha keps 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.