Mingebild från Rigoletto.

IMG_0100

Första mingelbilden tillsammans med båda mina killar 🙏🏻❤️ Min familj!

Så tacksam, så glad… och så lycklig! 

Här var vi på Gala Premiären av Gordon & Paddy. En mysig barnfilm…. kanske främst för de mindre barnen ☺️

Biograf Rigoletto. Gala inbjudan Wonderland. Fotograf: Karin Törnblom

 /My Martens 

32 Komentarer

 1. Du är alltid så välklädd men tycker att du får styla upp din kille . Han vore snyggare med andra kläder mm när ni är ute på ”galej”.

  • Jonas själv kanske anser att han är ”välklädd” ! vad nu det är ? han kanske inte ens vill vara ”välklädd” , ska han ändra stil efter vad andra tycker är rätt ? själv skulle jag dra mej ur förhållandet illa kvickt om min man ville ändra på mej eller min klädsel och söka rätt på någon som accepterar mej och min klädsel som den är ! Live and lett live ! ?

 2. Du är alltid så välklädd men tycker att du får styla upp din kille . Han vore snyggare med andra kläder mm när ni är ute på ”galej”.

  • Jonas själv kanske anser att han är ”välklädd” ! vad nu det är ? han kanske inte ens vill vara ”välklädd” , ska han ändra stil efter vad andra tycker är rätt ? själv skulle jag dra mej ur förhållandet illa kvickt om min man ville ändra på mej eller min klädsel och söka rätt på någon som accepterar mej och min klädsel som den är ! Live and lett live ! 🙂

 3. Du som har så snygg klädstil borde få din kille att ha på sig nåt annat än svart hela iden och skippa kepsen för jösse namn! Han är väl vuxen! Ludvig är ju bara så söt alltså, börjar bli stor nu ?

  • Elenor! Smaken är som baken…. delad! Jag älskar hans klädstil! Den återspeglar vem han är =) Jonas skulle INTE passa i MIN klädstil. Jag skulle INTE passa i hans klädstil…. Att vara vuxen handlar inte omm att nära keps eller inte. Jag bär också keps. Jag är inte det minsta intresserad av att ändra på Jonas utseende. Jag föll för Jonas precis för den han är, och tvärt om. Så du med andra som plötsligt börjar hacka på hans yttre! Tänk om och gör rätt….

  • Eftersom J är vuxen kan han också själv bestämma vad han ska ha på sig ? Det blir en väldigt märklig relation om den ena parten ska ”lära” den andra t ex vilka kläder som är snygga eller vilken musik som man ska lyssna på.

  • Elenor ! Att skriva som du gör om en medmänniska är sannerligen inte att vara vuxen !! vuxet är det däremot att vilja / våga klä sej efter sin egen stil och personlighet och inte efter vad nån tycker är rätt , sen visste inte jag att det fanns en övre åldersgräns för när man inte längre kan ha keps ?

 4. Du som har så snygg klädstil borde få din kille att ha på sig nåt annat än svart hela iden och skippa kepsen för jösse namn! Han är väl vuxen! Ludvig är ju bara så söt alltså, börjar bli stor nu 😉

  • Elenor! Smaken är som baken…. delad! Jag älskar hans klädstil! Den återspeglar vem han är =) Jonas skulle INTE passa i MIN klädstil. Jag skulle INTE passa i hans klädstil…. Att vara vuxen handlar inte omm att nära keps eller inte. Jag bär också keps. Jag är inte det minsta intresserad av att ändra på Jonas utseende. Jag föll för Jonas precis för den han är, och tvärt om. Så du med andra som plötsligt börjar hacka på hans yttre! Tänk om och gör rätt….

  • Eftersom J är vuxen kan han också själv bestämma vad han ska ha på sig 😉 Det blir en väldigt märklig relation om den ena parten ska ”lära” den andra t ex vilka kläder som är snygga eller vilken musik som man ska lyssna på.

  • Elenor ! Att skriva som du gör om en medmänniska är sannerligen inte att vara vuxen !! vuxet är det däremot att vilja / våga klä sej efter sin egen stil och personlighet och inte efter vad nån tycker är rätt , sen visste inte jag att det fanns en övre åldersgräns för när man inte längre kan ha keps 😀

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala.

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala? Jag har sagt det innan, och jag...

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala.

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala💖 Jag har sagt det innan, och jag...

En Talk Talk Show – Hamburgerbörs – 2019

I samarbete med En Talk Talk Show Mina vänner! Igårkväll var jag tillbak på Hamburgerbörs. Andra...