Julkalender lucka nr 9 -Skip Nutrition

I samarbete med Skip Nutrition

9DEC_SKIP_JULKALENDER

Energipaket längdskidor för ex vasaloppet innehåller produkter du använder under träning/uppladdning inför långlopp samt under loppet

Ett komplett energipaket för långlopp som Vasaloppet eller liknande. Produkterna funkar att inta under tävling men du kan även använda dem under träningsperioder när du vill ha ett extra tillskott. Flera av produkterna finns i olika smaker samt med eller utan koffein och du kan själv välja vilka du vill skall ingå i paketet.
Långloppspaketet består av:

6 st energigels. 40g per gel ger 29 g Kolhydrat per gel. Är mild och god i smak och konsistens. Går bra att svälja utan dryck. Innehåller även elektrolyt för att minimera risken för kramp. Cola smaken innehåller förutom elektrolyt även koffein. Ger extra energi och kraft när det som mest behövs. Används som energitillskott under tränings/tävlingspasset.Mer info om gelsen.
4 Proteinbars. Finns i smakerna choklad eller kokos. Bra energitillskott under passet eller direkt efter träningen/tävlingen.Läs mer om bars.
1 st sportdryck 510 g. Flera kolhydratkällor gör att man tar upp mer energi än om man använder en sportdryck med bara en kolhydrat. Innehåller elektrolyt för att minimera risken för kramp. Innehåller inga artificiella sötningsmedel. Finns i smakerna Hallon eller citrus. Båda milda i smaken för att undvika magproblem och att den skall smaka gott även om man tävlar under lång tid. Under 2 dagar innan tävlingsstart laddar du med vår sportdryck (blanda 50 g i ca. 500 ml vatten) 2 flaskor per dag och en extra gel eller bar. Detta ger ca 150 g energi så att depåerna är fulla. Använd sedan även som energi under tävling/träning. Mer info om Skips Sportdryck

1 burk BeetSpeed innehållande 60 kapslar. Ladda med Beetspeed i 7 dagar (4 kapslar per dag) enkelt och smidigt och få maximaleffekt av nitratet i rödbetor. En burk räcker till 2 uppladdningar. Kan även användas inför hårda träningspass. Kapseln är delbar om man vill blanda pulvret i sportdrycken eller i annan dryck. Innehåller 150 mg Nitrat per kapsel.Räcker till 2 veckors uppladdning. Mycket prisvärd och enklare att konsumera jämfört med rödbetsjuice. Läser mer om Beetspeed.
1 Skip sportdrycksflaska
Schema för uppladdning samt påfyllning av energi under loppet

Dag 1-7 före tävling: Ladda med Beetspeed i 7 dagar innan tävling(4 kapslar per dag).
Dag 1 samt 2 före tävling: Energiladdning med sportdryck (blanda 50 g i ca. 500 ml vatten) 2 flaskor per dag och en extra gel eller bar. Detta ger ca 150 g energi så att depåerna är fulla.
På tävlingsdagen: En sportdrycksflaska ( 50 g sportdryck i 500 ml vatten) innan tävling. Försök att få i dig 60-100g energi per timma under tävlingen. Har du inte lagning så se till och drick och ät på stationerna som loppen erbjuder. Utöver det eller om langning/stationer ej finns så fyll på med sportdryck, bars eller gels beroende på vad som passar dig. Tänk på att börja fylla på tidigt i loppet. Redan efter 5km skall du börja även om du inte då känner dig vare sig törstig, hungrig eller energilös. Många väntar för länge och blir energilösa innan de fyller på med energi. Genom att ha koll på intaget och planera det väl så att du alltid har energi att ta av så kan du plocka många placeringar.

In och beställ HÄR om du laddar inför lopp! 😃 /My Martens 

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Kycklinggryta. Lifesum – Ett steg emot ett hälsosammare liv.

I samarbete med LIFESUM Du får 30% på premium via länken här ?? ...

Rabattkod Bobby Oduncu Sweden

I samarbete med Bobby Oduncu Sweden så har jag fixat en härlig rabattkod My15...