Julpynt….

IMG_9861 IMG_9865

Lilleman är hemma igen ❤️

En liten Kungsgran, som doftar som man vill att en gran ska göra.

En liten gran, klädd och pyntad med mycket kärlek ❤️

Kram & Gonatt

/My Martens 

Posted in: Vardag
Kommentarer (18)
 • Sofie

  Hej!
  Jätte fint!
  Men varför har du inte haft honom i veckan?
  Mvh

  • My

   För att jag ska ha honom nästa vecka. Hur så?
   Vi är en splittrad familj som anstränger oss maximalt för att fånihip det på bästa sätt för Lilleman. Med hänsyn till två familjer, förskoleklass, högtider, pendling, flighter osv. Nu i jul är det mamma-vecka. MEN pappans tur att ha julen. Sedan kommer nyår, då är blir det tvärt om.
   Därför saxar vi innan… varför frågar du?

 • j

  Så fint och pyssligt ni har det, tänk vilken lycka att ha träffat rätt kille som stämmer överens med ens barn också! Beundrar er och hoppas du finner ditt lugn med Jonas, att han kan ge dig det och du honom så klart.
  Ska ni satsa på en större bostad tillsammans nu?
  det är mycket att tänka på när man blir ihop, förutom den totala kärleken till någon..
  Ha en fin helg alla tre!

 • Sofie

  Hej!
  Jätte fint!
  Men varför har du inte haft honom i veckan?
  Mvh

  • My

   För att jag ska ha honom nästa vecka. Hur så?

   Vi är en splittrad familj som anstränger oss maximalt för att fånihip det på bästa sätt för Lilleman. Med hänsyn till två familjer, förskoleklass, högtider, pendling, flighter osv. Nu i jul är det mamma-vecka. MEN pappans tur att ha julen. Sedan kommer nyår, då är blir det tvärt om.

   Därför saxar vi innan… varför frågar du?

 • j

  Så fint och pyssligt ni har det, tänk vilken lycka att ha träffat rätt kille som stämmer överens med ens barn också! Beundrar er och hoppas du finner ditt lugn med Jonas, att han kan ge dig det och du honom så klart.
  Ska ni satsa på en större bostad tillsammans nu?
  det är mycket att tänka på när man blir ihop, förutom den totala kärleken till någon..
  Ha en fin helg alla tre!

 • Maria

  Mysigt med en liten äkta gran. Juldoft ?
  (Du är fortfarande 29 år i din ”header” ?)

  • j

   Kanske känns jobbigt att bli 30 officiellt,hehe..??

   • My

    Inte det minsta ? Jag kan inte ändra den texten själv. Jag har skrivit ny, uppdaterad text och skickat vidare…det kan ta en vecka eller 5 ? Förråa året uppdaterade vi från 28 till 29 efter ca 2 mån ? Jag är typ yngst i mitt umgänge… så äntligen har jag officiellt blivit ”vuxen” ?

 • Maria

  Mysigt med en liten äkta gran. Juldoft 😁
  (Du är fortfarande 29 år i din ”header” 😁)

  • j

   Kanske känns jobbigt att bli 30 officiellt,hehe..??

   • My

    Inte det minsta 😃 Jag kan inte ändra den texten själv. Jag har skrivit ny, uppdaterad text och skickat vidare…det kan ta en vecka eller 5 😊 Förråa året uppdaterade vi från 28 till 29 efter ca 2 mån 🙈 Jag är typ yngst i mitt umgänge… så äntligen har jag officiellt blivit ”vuxen” 😃

 • Anna

  Vad mysigt ni har det. God Jul på er. ??

 • Anna

  Vad mysigt ni har det. God Jul på er. 🎄🙂

 • Lena

  Snällq My
  Varför så negativ. Om någon frågat om dina kläder så hade du glatt svarat. Nu när någon frågan om din son sådu blir du genast sur. Jag är singel mamma mina barn bor hos sin pappa. Om någon frågan privat varför svarar o pratar ja om de. Vi har gemensamt bestämt att ha de så. Trots att ja är Mamma ja skäms inte för de. Älskar mina barn och vi ses ofta. Så skärp dig My när folk undra o vara så otrevlig.

 • Lena

  Snällq My
  Varför så negativ. Om någon frågat om dina kläder så hade du glatt svarat. Nu när någon frågan om din son sådu blir du genast sur. Jag är singel mamma mina barn bor hos sin pappa. Om någon frågan privat varför svarar o pratar ja om de. Vi har gemensamt bestämt att ha de så. Trots att ja är Mamma ja skäms inte för de. Älskar mina barn och vi ses ofta. Så skärp dig My när folk undra o vara så otrevlig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.