Ett långt inlägg… där jag behöver DIN åsikt….. Tack på förhand!

 

 

Ett långt inlägg, med frågor, ett reklam erbjudande i samarbete med Skip Nutrition .

Hoppas verkligen du kan hjälpa mig med dessa frågor, TACK på förhand! 🙏🏻

475A0299

Foto: Lisa HÖÖK

Hej Fina!

Nu kliar det i kroppen! Jag vill verkligen träna!

Jag och Sabina pratade mycket om träning igår. Myter och trender. Läskiga faktorer så som att diabetes, ökar hos både barn och vuxna. (Ej diabetes typ 1, som dessvärre också ökar.. men utan logisk förklaring). Men även barnfetma ökar enormt i Sverige, i oroväckande LÅG ålder.

Hur utbrändheten och psykiskohälsa också ökar enormt… Vad beror det på, VEM bär ansvar. Många frågor.

Sabinas karriär är ju outstanding🌟🙌🏻 Hon är 40 plus, har 25 års erfarenhet, är klok som en bok och lever som hon lär.  Många av er känna igen henne ifrån Biggest Looser, andra kanske har läst hennes böcker, eller varit me spå hennes resor, event eller föreläsningar! OM inte! Försök att vara med när hon kommer till just DIN stad☺️

Vi pratade också om hur det är att jobba inom träningsbranchen. Hur det är att ”stå på golvet” som PT. För och nackdelar.

Jag saknar veklingen direkt kontakten med mina pt-kunder. Samtidigt så visste jag ifrån början att jag inte skulle göra det i längden. Det ingick i en del av min långsiktiga plan.

 Jag har varit en ”side kick” inom tränings/wellness branschen i många år, ÄVEN när jag hade My’s Blommor. Det var ett intresse som växte fram genom min egna viktnedgång. Jag ville kombinera en hobby med ett jobb… Eller snarare en livstil☺️

Jag har som ung spelat Handboll, min moster spelade i landslaget så jag ville såklart blir som hon och satsade väldigt hårt. Det gick bra för mig och jag levde för Handbollen. Livet ( P12 hemmet kom emellan) och jag kunde inte satsa på handbollen på den nivån som jag låg på, och slutade i samband med att jag fick bli vuxen väldigt snabbt. Jag minns dessa år och le åt alla knasiga minnen jag har från alla cuper, turneringar och skolmästerskap. Jag hoppas att Ludvig sant sk hitta sin ”grej”. Spelar ingen roll vad det är Hockey, innebandy, fotboll, mma, osv. Men det vore kul med ett sportintresse, gärna en lagsport…  Hur som.

Jag visste att jag inte skulle jobba som PT på golvet som min huvudsyssla men valde ändå att utbilda mig till licensierad PT PÅ Safe Education för att bredda kunskapen och verkligen förstå mig på branschen, kroppen och helheten 👊🏻

Jag har varit en hälsoinspiratör i snart 5år, skrivit krönikor för olika magasin, haft min ”My’s Trendspaning” för Hälsa & Fitness fram tills i höstas när ny chefsredaktör klev in och hela tandningen skulle ändras om ( Heja dig Sara ✨👏🏻), Jag har jobbat som sidekick på träningsevent, träningsresor och jag brinner verkligen för att pusha, peppa och inspirera andra.

MEN.

Här på bloggen har jag inte hittat en ”bra balans” . Dom flesta av er (ca 65-70% ) tycker om mina träningsinlägg. Resten gör det inte.

jag har inte hittat det optimala sättet att kontinuerliga tips och peppinlägg här inne. Jag vill, men känner att jag saknar responsen ifrån er. (Kommentarer, dela inlägg, lika på fb osv)  Det får jag oftast när jag INTE lägger upp träningsinläggen. Då som först efterfrågar man om dom igen.

Nu tänker jag såhär.

MITT  personliga mål kring wellnes/träningsbranchen är följande.

475A0297

Du som följer mig VET att jag utbildar mig till Mäklare. Du vet också att jag jobbar som influenser med både blogg, podd, och i media sammanhang. När jag berättade om utbildningen så var det många av mina ”branch kollegor” inom träningsbranchen som helt enkelt trodde att jag bytte bransch helt. DET är inte tanken. 

Min röda tråd genom hela mitt liv är att jag är entreprenör. jag brinner för mina projekt och utvecklas med dom.

Jag vill med min breddade kunskap och erfarenhet som licensierad PT hitta en helhetsbalans där jag parallellt med mitt kommande mäklaryrke och även nu under utbildningstiden fortsätter att sidekicka tränings/wellness branschen. PÅ olika sätt. På träningresor och event. Som hälsoinspiratör.💚

Jag ÄLSKAR att peppa och inspirera andra! Jag äskar att peppa DIG som vill och är mottaglig för det! 

Jag tackade nej till att fortsätta som skribent i ett annat magasin, efter att jag lämnade in mitt sista nummer till Hälsa & Fitness, pga av att jag var mitt i flytten och behövde ge mig själv ett andrum.

Nu däremot, nu känner jag mig redo för ett liknande uppdrag.  För mig så är träningen en livstil. Jag har erfarenheter av att vara en av eller på person med träningen. Du vet allt eller inget.

Jag har tidigare prioriterat bort träningen under mina år när jag pendlade mellan Amsterdam och Öland. Jag prioriterade bort träningen för jobb. Jag tyckte att det var viktigare. MEN, så fel jag hade. Jag önskar att jag då hade vetat det som jag vet idag! Jag kan bara tala för mig själv….

Men för min del om vi kikar bakåt i tiden, så är det just träningen som har räddat mig genom tuffa perioder både med min vardagliga ångest som jag lärt mig att leva med och sakta men säkert håller på att kontrollen över (Tre steg fram, två kliv tillbaka.. men fortfarande framsteg)  Träningen har hjälpt mig enormt när min panikångesten kom in i mitt liv. Träningen har varit min medicin genom sorg, svek och förlust. 

ALLTING HÄNGER IHOP…. HELHETSHÄLSA!  

För att klara av att fortsätta utveckla min karriär och jobba mot nya mål, så BEHÖVER jag träningen i mitt liv. För att vara den friska , starka mamman som jag vill vara för Lilleman så behöver jag träningen! I mitt kommande yrke som mäklare  på ERIK OLSSON så kommer jag att schemalägga in träningen och PRIORITERA den… för att den är avgörande för mig.

Jag kommer att vara med och sidekicka 1-2 träningsresor om året för att jag ÄLSKAR det och för att det får mig att må bra. jag kommer bygga upp ett sätt där jag fortfarande kan jobba en del inom denna bransch.😃

Bloggen… ja, den kommer att få följa det JAG gör. Det är en lifestyleblogg. Så du får hänga med mig dit jag går. På resor, i min vardag, i mitt jobb/utbildning. Till gymmet, på löparspåret i mäklarbranschen. osv.

Jag är en prestations-männsika, jag vill lyckas inom mäklar branchen, jag vill vara den BÄSTA versionen av MIG SJÄLV! Träningen kommer hjälpa mig att hålla fokus, att öka min prestationsförmåga, hålla mig frisk och för att MÅ BRA!

Jag konkurrerar inte mot andra… utan jag konkurrerar mot mig själv…  i ALLA lägen! (Förutom kubb.. hehe!) 

 Det ena behöver inte utesluta det andra.

Alla dumma ursäkter kring att tiden inte finns, eller som vissa påstår att man inte har råd/lust med gym, andra säger att man ska starta sen osv. Om jag hade fått en slant för varje dålig ursäkt som jag får kring detta så hade jag inget behövt jobba mer! Det finns bara en sak om v i alla har precis lika mycket av. Det är just tiden. Sen hur vi väljer att disponera den och hur vi prioriterar. DET är en annan sak.

Tro mig, det har inte varit lätt för mig alla gånger. Jag har inte alltid levt som jag lär.

Vissa gånger har livet kastat omkull mig, och jag har kravlat en stund innan jag tillslut landat på fötterna igen. MEN jag har hittat mitt kall, min lycka, återhämtning och min energidepå genom att träna. Det är det fortfarande inte lätt alla gånger. jag pusslar för fullt för att få ihop mitt livspuzzel. Jag bor i Täby & på Öland. Jag har en son på 6 år, pendling, utbildning, blogg, sociala krav… jag har gått igenom ett h*lvete med cancer inom familjen, sorg, förlust och ångest, konkursen… och allt som den medförde.

MEN jag vet vad jag vill, jag vet vart jag ska… och jag är påväg dit. Jag tar inga genvägar. Jag tar den långa jobbiga vägen och lagar mig själv inifrån och ut. Med hjälp av KBT (som du vet) men också med träning.

Just nu är jag dessutom nyopererad, efter korrigeringen av min bukplastik då jag ”lagade” mina bukmuskler. (Diastas / Delning efter graviditet)

Så nu får jag ”börja om” ännu en gång.. Men det gör ingenting, det är helt okay….

Jag brukar säga. ”Den nya gången jag backar… Det är när jag tar satts” 👊🏻💪🏻

Men, nu blev detta ett betydligt längre inlägg än vad jag hade tänkt. Jag satte mig med en kopp kaffe.. Stina och Sture leker under köksbordet. Jonas ligger och sover (Han satt uppe till sent inatt och jobbade med musik) och jag tänkte kika in och säga hej.

MEN nu behöver jag din HJÄLP! Eller snarare din åsikt. 

Jag kommer aldrig att förespråka fitness branschen, inom träning. Jag förespråkar den ”vanliga” kvinnan/mamman. Jag har själv varit övervikit.med mina dryga 100kg. Jag har både lyckats och misslyckats. Jag har tappat träningen i perioder, men hitta tillbak igen. Jag har som du läser ovan haft enorm hjälp av träningen mot min tillfälliga depression och psykiska ohälsa. Så för dig så vill jag vara den ”Vanliga” mamman/kvinnan som DU kan relatera till.

-Kan jag, så kan du! 😉👊🏻💪🏻💚

475A0285

Min fråga är följande:

VAD inom träning och wellnes branschen vill du ta del av här inne?

Pepp i vardagen?

Recept på nyttiga(re) allternativ ?

Kortare föreläsningar kring helhetshälsa? Generella Träningstips? Trender inom branschen? 

Berätta nu, VAD vill just du läsa om?🙏🏻

Om jag låter dig följa min väg tillbaka efter rehab av bukplastik, vill du hänga på?

Är DU beredd att bli mer aktiv här inne? Lägga kommenteraer, ställa frågor, heja på och peppa? (Du kan vara anonym) 

Jag bloggar för att jag brinner för det… det är inte bara mitt jobb, precis som allt annat jag står för och gör, så är det min LIVSTIL✨

MEN jag behöver DIN åsikt!  Så svara gärna i kommnetarfältet kring just tränings frågorna. VAD vill du läsa, v ad vill du ta del av…. Hjälp mig att sy ihop detta nu. Det är ju inegn ide att jag lägger ner möda och själ i någonting som DU inte vill läsa. Detta kommer aldrig att bli en renodlad träningslogg.

Tvärt om, My Martens.se står för en LIFESTYLE blogg. Men med inriktning på träning, hälsa, mode, mitt mamma-liv och allting som jag gör.  

Träning ska inte behöva vara tråkigt!

Då måste du testa något annan form, där DU tycker att det är roligt. Tillåter inte ekonomin ett gymkort, då har du precis som alla andra en möjlighet att både träna hemma eller ute i naturen. Använda redskap iform av parkbänkar, stenar, murar, DIN EGEN kroppsvikt. Bort med ursäkterna, ta trapporna istället för hissen. Prioritera om!

SMÅ förändringar kan ge STORA resultat!

Ja… du fattar! Jag skulle kunna göra detta inlägget HUR långt som helst…

-Men från hjärtat, snälla ge mig feeback kring mina frågor, det skulle betyda ENORMT mycket! 

Du som följer mig här inne vet att jag har ett samarbete och är AMBASSADÖR för SKIP NUTRITION  👈🏻

Skip är ett Svenskt kostillskotts bolag som går i samma linje som jag själv och står för helhetshälsa. Dom riktar sig både till Prestations människor på elit nivå. Men även till motionärer.

Detta är alltid en diksussion som berör.

SKA man eller ska man INTE äta kostillskott? Min personliga åsikt är följande.

Jag VET att man med kost kan reglera och se till att ma få i sig nästan allt. (inte D-vitamin, under vinterhalvåret dock)

🍌🍒🍅🍍🥒🍆🥑🥝🥕🍓🍗🍖🥗

MEN, jag lyckas inte med det. jag har JÄTTE svårt att täcka upp mina behov med hjälp av kosten. Det är min akilleshäl. Mitt vardagspuzzel, min kunskap, mina prioriteringar gör inte så att jag får i mig det som jag behöver. Därför tar jag hjälp av dom vitaminer, minerale och tillskott som jag behöver.

MEN det är en djungel ute i kosttilskotts branschen. Mycket ”skit” och mindre bra produkter…  Därför har jag stolt tackat ja till att jobba tillsammans med Skip Nutrition. Rena, NATURLIGA kostillskott där jag VET vad jag stoppar i mig. Ett familjeföretag som bara jobbar med kvalitet, och dessutom ligger VÄLDIGT bra i pris! 

Inför operationen och i samband med mitt ME TOO inlägg så avslutade jag  månadstävlingen med Skip. Jag gömde dock HELT bort att presentera vinaren på rätt dag. (Sorry för det) MEN, som kompensation så har vi tagit fram ett erbjudande till dig, på samma paket som vi tävlade ut…  

( Inget onts som inte har något gott med sig😉) 

 

 

475A0241

Paketet innehåller ett noggrant urval av produkter som kan vara bra för dig som önskar en extra skjuts vid viktreducering☺️

Som vill hjälpa kroppen med en extra skjuts! 

Många har svårt att stå emot sötsuget (jag själv är i perioder en riktig socker-torsk)

I detta paketet så hittar kapslar som minskar ditt sötsuget, (RADIKALT)  och du får mer energi….. och förbränning får sig en extra skjuts☺️

SJÄLVKLART är rekommendationen att samtidigt som man börjar med detta att man ökar motionen/träningen, OCH tänker på kosten. Ät regelbundet, ta trapporna istället för hissen osv..  

Du kan nu beställa detta för 499:- ( ordinarie pris är 826:- ) 

Du beställa det HÄR  👈🏻 Och du behöver bara uppge koden MARTENS för att ta del av erbjudandet🌟

 

IMG_8466

OJ, det blev ett lååååångt inlägg🙈

Hoppa att du kan träna dig att ta dig tiden att svara på mina frågor.. Det hjälper mig att fortsatta utveckla bloggen och du får ännu mer läsningen som du kan ha nytta av.

Stor kram till dig!💖

Tack för att du finns, läser och följer min blogg… Utan dig, vore bloggen ingenting.. 

/ My Martens

166 Komentarer

 1. Hej!
  Har följt dig och din blogg ett bra tag men aldrig skrivit nåt. Vill tacka för att du delar med dig av ditt liv!
  Jag har en reumatisk sjukdom som gör mig nästintill orörlig i perioder eftersom sjukdomen går i skov. Behöver röra på mig för att må bättre men när skoven kommer tar tröttheten över och jag får väldigt svårt med motivationen! Känns som det blir fullt upp att bara orka gå ur sängen o försöka sköta jobb och vardagssysslorna i hemmet.
  Vardagspepp och lite tips om alternativa lättare fysiska övningar att göra hemma skulle jag gärna läsa mer om. Likaså recept och råd om nyttigare alternativ då jag behöver gå ner en hel del i vikt.

 2. Hej. Jag har följt dig genom åren men sällan kommenterat.
  Jag skulle vilja ha lite mer hemma träning då jag har en bit att köra till gym, jobbar skift och vill träna när det passar mig och vilket kan vara att plötsligt få en halvtimme över och känna mig pepp på träning. Både träning med vikter och egen kroppstyngd och även cardio i en bra blandning eller olika pass. Lycka till med ditt liv?

 3. Hej!
  Har följt dig och din blogg ett bra tag men aldrig skrivit nåt. Vill tacka för att du delar med dig av ditt liv!

  Jag har en reumatisk sjukdom som gör mig nästintill orörlig i perioder eftersom sjukdomen går i skov. Behöver röra på mig för att må bättre men när skoven kommer tar tröttheten över och jag får väldigt svårt med motivationen! Känns som det blir fullt upp att bara orka gå ur sängen o försöka sköta jobb och vardagssysslorna i hemmet.

  Vardagspepp och lite tips om alternativa lättare fysiska övningar att göra hemma skulle jag gärna läsa mer om. Likaså recept och råd om nyttigare alternativ då jag behöver gå ner en hel del i vikt.

 4. Hej!
  Jag gillar att följa din blogg och den variation det är på inläggen och jag älskar din och Åsas podd ?.
  Jag är ensamstående mamma till en kille på snart 8 år, och jag har honom själv större delen av tiden. Jag jobbar heltid och ska hinna med allt hemma, därför är det svårt att ta sig till ett gym mer än en gång i veckan för att träna och just nu har jag svårt att lämna honom själv hemma några längre stunder och sticka ut på powerwalk eller jogga. Så jag skulle vilja ha bra träningsprogram eller tips om en bra träningsapp för hemma träning, där man inte behöver massa redskap.
  Tack för en bra blogg och för att vi får följa ditt liv! Kram!

 5. Jag har följt dig sen din förra operation, och jag är in och läser varje dag, men skriver inte alltid något. Kan verkligen förstå dig att du gör inlägg och sen ”svarar” ingen…..som att skriva brev och inget svar tillbaka.
  Jag gillar allt det du skriver om, jag väljer ju själv om det är något som inte är för mig. T ex alla piller för hår och sånt. Jag kan inte äta dessa av något märke eller så, min mage ballar ur direkt och ja, behöver kanske göra någon utförligare beskrivning….ha ha ha
  Så fortsätt du, och framåt – uppåt…
  Bamsekramar
  P.S är det så att ”man” får en period i sin träning där det känns som om ingenting händer. Visst jag känner att benen har muskler, rumpan börjar lyftas upp mot taket och armar/nacke/axlar känns starkare, men MAGEN….Motivationen känns llllåååånnngggttt borta.

 6. Hej. Jag har följt dig genom åren men sällan kommenterat.
  Jag skulle vilja ha lite mer hemma träning då jag har en bit att köra till gym, jobbar skift och vill träna när det passar mig och vilket kan vara att plötsligt få en halvtimme över och känna mig pepp på träning. Både träning med vikter och egen kroppstyngd och även cardio i en bra blandning eller olika pass. Lycka till med ditt liv🌸

 7. Hej!

  Jag gillar att följa din blogg och den variation det är på inläggen och jag älskar din och Åsas podd :-).
  Jag är ensamstående mamma till en kille på snart 8 år, och jag har honom själv större delen av tiden. Jag jobbar heltid och ska hinna med allt hemma, därför är det svårt att ta sig till ett gym mer än en gång i veckan för att träna och just nu har jag svårt att lämna honom själv hemma några längre stunder och sticka ut på powerwalk eller jogga. Så jag skulle vilja ha bra träningsprogram eller tips om en bra träningsapp för hemma träning, där man inte behöver massa redskap.
  Tack för en bra blogg och för att vi får följa ditt liv! Kram!

 8. Men kära My, hur ska du orka med allt detta? Du kommer att bränna ut dig om du ska fortsätta med allt detta. Även om du brinner för det kan det bli för mycket.
  Var rädd om dig och speciellt nu när du gått igenom en stor operation.
  Kram till dig från tant Ann-Sofi

 9. Jag har följt dig sen din förra operation, och jag är in och läser varje dag, men skriver inte alltid något. Kan verkligen förstå dig att du gör inlägg och sen ”svarar” ingen…..som att skriva brev och inget svar tillbaka.
  Jag gillar allt det du skriver om, jag väljer ju själv om det är något som inte är för mig. T ex alla piller för hår och sånt. Jag kan inte äta dessa av något märke eller så, min mage ballar ur direkt och ja, behöver kanske göra någon utförligare beskrivning….ha ha ha
  Så fortsätt du, och framåt – uppåt…

  Bamsekramar
  P.S är det så att ”man” får en period i sin träning där det känns som om ingenting händer. Visst jag känner att benen har muskler, rumpan börjar lyftas upp mot taket och armar/nacke/axlar känns starkare, men MAGEN….Motivationen känns llllåååånnngggttt borta.

 10. Hej!
  Tycker det är tråkigt att du uttala om barn diabetes felaktig. Barn diabetes eller diabetes typ 1 som det kallas är ingenting med fetma att göra. Det är en autoimmune sjukdom och bukspottkörteln har slutat funkar. Diabetes typ 2 är den typen som har med livstil att göra. Titta gärna på TV3 imorgon kl 20 och lära dig lite om diabetes.

  • Kopierar in mitt andra svar: Hej! Ja, jag kunde ha uttryckt mig annorlunda. Det ÄR skillnad på diabetes och diabetes. Men även diabets typ 2 drabbar barnen, OCH det kan man påverka. Ledsen att jag trampade dig på en öm tå, med mig klumpiga sätt att skriva. Jag redigerar det direkt och ber om ursäkt för att du tog illa vid dig… Jag har själv en nära väninna i min närhet som kämpar med sin dotter… jag känner me dig <3 Kram

 11. Jag är så trött på bloggare som skriver om något de har noll kunskap om. Barnfetma och barndiabetes (diabetes typ 1) har INGET samband!! Du blandar ihop det med diabetes typ 2 (åldersdiabetes). Kolla upp fakta innan du skriver om sjukdomar på din blogg.
  Diabetes typ 1 är en kronisk autoimmun sjukdom som innebär att kroppen slutar att producera insulin. Min dotter är 14 år och fick diabetes typ 1 när hon var 8 år. Hon tränar gymnastik och dans flera ggr i veckan och är jättesmal…
  Ett tips, titta på dokumentären ”Leva utan att dö” på TV3 imorgon kl 20.

  • Hej! Ja, jag kunde ha uttryckt mig annorlunda. Det ÄR skillnad på diabetes och diabetes. Men även diabets typ 2 drabbar barnen, OCH det kan man påverka. Ledsen att jag trampade dig på en öm tå, med mig klumpiga sätt att skriva. Jag redigerar det direkt och ber om ursäkt för att du tog illa vid dig… Jag har själv en nära väninna i min närhet som kämpar med sin dotter… jag känner me dig <3 Kram

 12. Jag är dessvärre inte intresserad av någon form av träning alls & har aldrig varit….Men jag går 1.5 – 2 timmar varje dag….Men jag älskar din blogg ändå
  men hoppar över inläggen om träning.
  Blir lite rädd när jag läser om alla tillskott som finns….tror ej det är bra att stoppa i sig en massa sådant….fast nu är jag ju INGEN specialist på området så att säga???…haha…
  Men som sagt….ÄLSKAR din blogg & läser den varje dag. Så imponerad av allt du hinner & tar dig för….

  • Hej Majsan! hahaha! TACK för din brutala ärlighet! I LIKE! =) Vad glad jag blir……. Gällande kostillskotten så råder det står meningskiljaktighet kring dessa. Jag är inte ute efter att ”omvända” någon som inget behöver eller vill äta. Men jag är en av dom som verkligen behöver äta kostilskott, just för att jag inte får i mig det jag behöver genom tillräckligt näringsrik kost i min vardag. Så dom jag väjer kan jag ställa mig helt bakom så det är naturlig och svenska kostillskott. Så slipper man ramla runt i djungeln av olika tillskott… för den som vill =) Annars, skippa det bara =) Men hallå…. att du går 1.5-2h/dagen, WELL DONE! Snacka om bra vardagsmotion… =) Kram

 13. Men kära My, hur ska du orka med allt detta? Du kommer att bränna ut dig om du ska fortsätta med allt detta. Även om du brinner för det kan det bli för mycket.
  Var rädd om dig och speciellt nu när du gått igenom en stor operation.
  Kram till dig från tant Ann-Sofi

 14. Diabetes typ 2 ökar inte bland barn i Sverige, däremot ökar typ 1 som är en autoimmun sjukdom som inte beror på livsstil. Vilken källa har du på din information om diabetes?

 15. Hej!

  Tycker det är tråkigt att du uttala om barn diabetes felaktig. Barn diabetes eller diabetes typ 1 som det kallas är ingenting med fetma att göra. Det är en autoimmune sjukdom och bukspottkörteln har slutat funkar. Diabetes typ 2 är den typen som har med livstil att göra. Titta gärna på TV3 imorgon kl 20 och lära dig lite om diabetes.

  • Kopierar in mitt andra svar: Hej! Ja, jag kunde ha uttryckt mig annorlunda. Det ÄR skillnad på diabetes och diabetes. Men även diabets typ 2 drabbar barnen, OCH det kan man påverka. Ledsen att jag trampade dig på en öm tå, med mig klumpiga sätt att skriva. Jag redigerar det direkt och ber om ursäkt för att du tog illa vid dig… Jag har själv en nära väninna i min närhet som kämpar med sin dotter… jag känner me dig <3 Kram

 16. Hej!
  Jag vill gärna få tips om löpträning men även hur man tränar om man skadat sig, och hur man tränar med förslitnings skador.
  Mvh. Åsa

  • Hej åsa! Tack för att du delar med dig av dina frågor =) Lite löptips kan jag skaka fram så småningom, när jag själv kan börja löpträna igen.
   jag har en ”hat-kärlek” till löpning. Jag är en riktig periodare på just det….. Jag är mörkrädd och kommer med dåliga ursäkter vintertid….. och släpper det nästan helt säsongvis. Men jag har bra tekniktips och intervalltips för både nybörjare och rutinerade…
   Vad är det för förslitningsskador du syftar på? Med vänlig hälsning, My

  • Hej!
   Jag skadade mitt knä under en vandring tidigare i höst som fortfarande inte ör ok ännu och även artros i ena höften
   Mvh. Åsa

 17. Jag är så trött på bloggare som skriver om något de har noll kunskap om. Barnfetma och barndiabetes (diabetes typ 1) har INGET samband!! Du blandar ihop det med diabetes typ 2 (åldersdiabetes). Kolla upp fakta innan du skriver om sjukdomar på din blogg.

  Diabetes typ 1 är en kronisk autoimmun sjukdom som innebär att kroppen slutar att producera insulin. Min dotter är 14 år och fick diabetes typ 1 när hon var 8 år. Hon tränar gymnastik och dans flera ggr i veckan och är jättesmal…

  Ett tips, titta på dokumentären ”Leva utan att dö” på TV3 imorgon kl 20.

  • Hej! Ja, jag kunde ha uttryckt mig annorlunda. Det ÄR skillnad på diabetes och diabetes. Men även diabets typ 2 drabbar barnen, OCH det kan man påverka. Ledsen att jag trampade dig på en öm tå, med mig klumpiga sätt att skriva. Jag redigerar det direkt och ber om ursäkt för att du tog illa vid dig… Jag har själv en nära väninna i min närhet som kämpar med sin dotter… jag känner me dig <3 Kram

 18. Jag är dessvärre inte intresserad av någon form av träning alls & har aldrig varit….Men jag går 1.5 – 2 timmar varje dag….Men jag älskar din blogg ändå
  men hoppar över inläggen om träning.
  Blir lite rädd när jag läser om alla tillskott som finns….tror ej det är bra att stoppa i sig en massa sådant….fast nu är jag ju INGEN specialist på området så att säga😀😁😀…haha…
  Men som sagt….ÄLSKAR din blogg & läser den varje dag. Så imponerad av allt du hinner & tar dig för….

  • Hej Majsan! hahaha! TACK för din brutala ärlighet! I LIKE! =) Vad glad jag blir……. Gällande kostillskotten så råder det står meningskiljaktighet kring dessa. Jag är inte ute efter att ”omvända” någon som inget behöver eller vill äta. Men jag är en av dom som verkligen behöver äta kostilskott, just för att jag inte får i mig det jag behöver genom tillräckligt näringsrik kost i min vardag. Så dom jag väjer kan jag ställa mig helt bakom så det är naturlig och svenska kostillskott. Så slipper man ramla runt i djungeln av olika tillskott… för den som vill =) Annars, skippa det bara =) Men hallå…. att du går 1.5-2h/dagen, WELL DONE! Snacka om bra vardagsmotion… =) Kram

 19. Hej My,
  Jag har läst din blogg ett bra tag och gillar att följa dig och ditt liv.
  Jag vill gärna att du delar med dig av din resa tillbaka och samtidigt ger tips på träning (gärna hemma träning). Gärna dela med dig av din vecko planering av träning samt ge tips på vad man ska tänka på vad gäller mat och kost.
  I övrigt gillar jag blandningen av inlägg som du har.
  Tack för en bra blogg…:-)
  // Malin

 20. Hej My har följt dig länge o älskar din blogg ! En blogg tycker jag ska skrivas utifrån din vardag såsom träning plugg vänner mm ! Det är det som gör den intressant ! Måste bara fråga din vikt ? Tycker du ser väldigt hälsosam ut precis lagom ! Varför vägde du 100kg? Va det i samband med graviditet ? Må så gott fina My !

 21. Diabetes typ 2 ökar inte bland barn i Sverige, däremot ökar typ 1 som är en autoimmun sjukdom som inte beror på livsstil. Vilken källa har du på din information om diabetes?

 22. Gillar också din blogg, men kör egen träning som fungerar för mig. Motivationen är det som man får kämpa mest med o hela tiden tänka på känslan man får efter träningen. Kan inte heller äta ” hårkapslar” osv utan att få magproblem, utan kämpar på med kosten istället. Har däremot utskrivet D-vitamin/ Kalcium via min läkare, för där har jag brist.
  Ta det lugnt nu efter operationen, även om du vill mycket. Livet är långt?

 23. Hej!
  Jag vill gärna få tips om löpträning men även hur man tränar om man skadat sig, och hur man tränar med förslitnings skador.
  Mvh. Åsa

  • Hej åsa! Tack för att du delar med dig av dina frågor =) Lite löptips kan jag skaka fram så småningom, när jag själv kan börja löpträna igen.
   jag har en ”hat-kärlek” till löpning. Jag är en riktig periodare på just det….. Jag är mörkrädd och kommer med dåliga ursäkter vintertid….. och släpper det nästan helt säsongvis. Men jag har bra tekniktips och intervalltips för både nybörjare och rutinerade…

   Vad är det för förslitningsskador du syftar på? Med vänlig hälsning, My

  • Hej!
   Jag skadade mitt knä under en vandring tidigare i höst som fortfarande inte ör ok ännu och även artros i ena höften
   Mvh. Åsa

 24. Hej My,

  Jag har läst din blogg ett bra tag och gillar att följa dig och ditt liv.
  Jag vill gärna att du delar med dig av din resa tillbaka och samtidigt ger tips på träning (gärna hemma träning). Gärna dela med dig av din vecko planering av träning samt ge tips på vad man ska tänka på vad gäller mat och kost.

  I övrigt gillar jag blandningen av inlägg som du har.
  Tack för en bra blogg…:-)
  // Malin

 25. Tack för en fin och ärlig blogg men måste starkt ifrågasätta alla dessa ”vitaminaboosters” som ständigt poppar upp både hos Dig och andra bloggare – det kan väl ändå inte vara rätt. Att äta ”extra tillskott” är för mig helt obegripligt. Till vilken nytta? Varför? Du som ändå är lite expert på området – berätta gärna i ett inlägg om VARFÖR vi BEHÖVER detta. Må så gott och krya på dig du starka kvinna!

 26. Hej My har följt dig länge o älskar din blogg ! En blogg tycker jag ska skrivas utifrån din vardag såsom träning plugg vänner mm ! Det är det som gör den intressant ! Måste bara fråga din vikt ? Tycker du ser väldigt hälsosam ut precis lagom ! Varför vägde du 100kg? Va det i samband med graviditet ? Må så gott fina My !

 27. Hej My!
  Jag skulle vilja ha lite tips på hur jag kan träna upp min kropp som har vart i en enda lång vila. Jag har fibromyalgi, ödem och är överrörlig och detta ha gjort att jag inte vet hur jag ska träna då jag oftast triggar i gång värken och med det ger upp??. Vill få tillbaka muskler, styrka smidighet och få bort min hängbuk?.
  /Ölandsrosen

 28. Gillar också din blogg, men kör egen träning som fungerar för mig. Motivationen är det som man får kämpa mest med o hela tiden tänka på känslan man får efter träningen. Kan inte heller äta ” hårkapslar” osv utan att få magproblem, utan kämpar på med kosten istället. Har däremot utskrivet D-vitamin/ Kalcium via min läkare, för där har jag brist.
  Ta det lugnt nu efter operationen, även om du vill mycket. Livet är långt😊

 29. Tack för en fin och ärlig blogg men måste starkt ifrågasätta alla dessa ”vitaminaboosters” som ständigt poppar upp både hos Dig och andra bloggare – det kan väl ändå inte vara rätt. Att äta ”extra tillskott” är för mig helt obegripligt. Till vilken nytta? Varför? Du som ändå är lite expert på området – berätta gärna i ett inlägg om VARFÖR vi BEHÖVER detta. Må så gott och krya på dig du starka kvinna!

 30. Hej My! Tack (igen) för bra och ärlig blogg! Jag vill höra tips om vardagsträning och KOST farmför allt. Hur man kan gå ut då och då med vänner och välja hälsosamma alternativ. Inte så intresserad av kosttillskott. Och någon gång körde du, tror jag, en FAcebook peppenings-grupp att sluta med socker, tror jag? men det blev ingen uppföljning på det. Såna typer av upplägg skulle jag inte rekommendera det kräver kontinuitet och att det är fokus på hälsa hela tiden medan man kör t ex månaden utan socker osv. Bättre att du kör mera då-och-då tips, vardagshälsa framför allt. Lycka till!

 31. Hej My!
  Jag skulle vilja ha lite tips på hur jag kan träna upp min kropp som har vart i en enda lång vila. Jag har fibromyalgi, ödem och är överrörlig och detta ha gjort att jag inte vet hur jag ska träna då jag oftast triggar i gång värken och med det ger upp😞😢. Vill få tillbaka muskler, styrka smidighet och få bort min hängbuk😬.
  /Ölandsrosen

 32. Du pratar om att peppa dina läsare till helhetshälsa, men tar med en instabil nybantad väninna för två operationer. Hon gör givetvis som hon vill, men det blir väldigt mycket dubbelmoral från din sida. Halva Sverige har ju beskådat en trasig människa med tärt ansikte ta emot applåder på bästa sändningstid. Förmedlar du att hon duger som hon är? Knappast.

  • Hej carro! Nu utgår jag ifrån att det är Ana som du syftar på. Du blandar ihop sak och sak. Jag PERSONLIGEN dyker att Anna duger precis som hon är. Men hennes magmuskler var delade ( Googla diastas om du inte vet vad det innebär ) Så för att hon ska hålla en normal livskvalitet med fungerade magmuskler som hon behöver både i vardag OCH i träning så behövde hon laga dessa… Det är SÅ vanligt bland kvinnor med tidigare övervikt, men också gravditet. Så att man prioriterar att normalisera sin livskvalitet med hjälp av kirurgi för att laga en diastas, DET står jag bakom till 100% Både som mamma, pt och väninna. Att man dessutom får mycket överskottshud, som man klämmer i dragkedjor och antag. ja, det KAN man leva med. Men idag 2017 så har man ändå möjligheten att göra någonting åt det. Jag hade stöttat henne i båda besluten, OM hon valt att leva med det… eller m hon valt att ta bort det. Sen hur du Carro gör någon form av Hobbyanalys kring Annas stabilitet i hennes psyke eller inte… Ja, du det har jag inga kommenterar på =)

    • vad fint Carro att du känner att du vill dela med dig av din hobby analys. Är det okay för dig, att jag tycker att den får stå för dig utan att kommentera det vidare…. =)

   • Men var Annas magmuskler delade Igen? Hon har ju sagt att hon lagat/sytt ihop magmuskler tidigare och har inte sen dess varit gravid, ska väl vara ett bestående resultat? Det var väl i huvudsak för det estetiska utseendet även i Annas fall denna gång?! Är säker på att ni fått supersnygga figurer bägge två och kommer vara supersnygga. Och ni får säkert väl fungerande muskler och normal livskvalitet också och det är ju viktigast…Vem bryr sig om utseende ?

    • Anna får såklart tala i detalj för sig själv (om hon vill) Jag skriver bara det jag vet och et vi redan pratat om. Annas bukväg och muskler behövde fixas… inte konstigt med tidgare upp och nergång….
     Bestående resultat…. knappast om du gå upp och ner mycket i vikt,
     Ta mina andra vänninor som gjort samma sak. En bukplastik lagade musklerna och allt fungerar. Blev gravid två år senare, men muagmusklerna lyckades ändå att go ihop efter förlossning så resultatet blev aldrig förstört. (nu tränade hon lugnt genom graviditeten och åt bra) Min andra väninna gjorde samma sak, men blev gravid 3,5 år efter operation, hon gick iof upp mer i vikt, men fick en diasts igen… Kroppen är unik. Vajre situation är individuell… Jag kan inte prata för anna, mer än det jag själv sett/hört och varit med om. Men min egen situation är den som jag fokuserar på…

 33. Hej My! Tack för du delar med dig av så mycket. Är grymt imponerad av ”allt” du hinner med. Du är en kämpe. Är nog en av dina få äldre följare. Jag kämpar själv med vikten, främst för att få må bra. Skulle uppskatta om du skrev om nyttigare allternativ och inte så värst avancerade. Är ingen mästerkock. Lite vardags pepp vore inte dumt heller. Tack igen för att jag får följa dig här på bloggen. Kram ????

  • Hej Kristiina! Tack snälla du för dina fin ord =) Jag är heller inte någon mästerkock, av olika anledningar, intresse, prioritering och tidsbrist. Så därför tycker jag själv om det som är relativt snabbt, gott, nyttigt och enkelt =) Ska absolut tänk på det. Tack för att du delar med dig =) Kram

 34. Hej My! Tack (igen) för bra och ärlig blogg! Jag vill höra tips om vardagsträning och KOST farmför allt. Hur man kan gå ut då och då med vänner och välja hälsosamma alternativ. Inte så intresserad av kosttillskott. Och någon gång körde du, tror jag, en FAcebook peppenings-grupp att sluta med socker, tror jag? men det blev ingen uppföljning på det. Såna typer av upplägg skulle jag inte rekommendera det kräver kontinuitet och att det är fokus på hälsa hela tiden medan man kör t ex månaden utan socker osv. Bättre att du kör mera då-och-då tips, vardagshälsa framför allt. Lycka till!

 35. Oj – mina tankar kommer här. Korta ner dina inlägg väsentligt. Be inte om vad andra vill ha, ge det du vill ge även om du inte får så många lajks eller kommentarer som du anser är rätt.
  Skriv inte av den anledningen för då kommer du aldrig bli nöjd. Minska kraven o förväntningarna på dig själv.
  Rätt följare följer i det spåret. Tänk vad du själv vill läsa om? Vad intresserar dig? Man brukar säga att det hjärtat är fullt av, det talar man.
  Det som tyvärr genomsyrar dina inlägg är missnöje. Försök framstå som mer positiv jag tror du vinner på det.

  • Hej Maria! Tack för att du tar dig tiden att kommentera =) Nu var detta, precis om jag skrev… ett väldigt långt inlägg. Jag stannar upp med några månaders mellanrum och gör lite olika undersökningar. Anledningen är just att jag vill undvika att kära på och ”fastna” i ett och samma spår. Jag uppskattar mina läsares åsikter, jag är lyhörd och intresserad. Sen tar jag emot önskemål, argument och fakta. Reflekterar över det, funderar kring mina egna åsikter och gör an blandning som jag tycker är bra, och inspirerande =) Men som vilket företag som helst så är det viktigt med ”kund information” eller klient uppfölja ing osv. Bara en jämförelse. Själva lajksen är inte avgörande såklart. Men att mäta av intresset, och det är just ett av sätten att göra det på. Jag hör vad du säger, du har rätt. Jag sätter väldigt höga krav på mig själv… Men jag är inte missnöjd.. Kram

   • Du bad om dina läsares åsikter ? därför fick du mina. Självklart är det viktigt att fråga sina kunder vad de vill ha… men samtidigt så tror jag du märker det genom vilken respons du får på dina inlägg. Om du har ett mål att skriva inlägg som får mycket aktivitet, fundera på vilka du skrivit tidigare som fått igång oss läsare. Tror det kan vara förvirrande att fråga… för alla tycker så olika… fråga dig själv vad du vill ge istället. Jag tror faktiskt det kan vara så enkelt. Det du ger KOMMER ge dig de följare du vill ha. Och du kommer trivas med att få de som faktiskt betyder. Oavsett antal. Jag tror på dig. JAG skulle aldrig fixa att blogga ?
    Och skönt att du inte är missnöjd! Kram!

 36. Du pratar om att peppa dina läsare till helhetshälsa, men tar med en instabil nybantad väninna för två operationer. Hon gör givetvis som hon vill, men det blir väldigt mycket dubbelmoral från din sida. Halva Sverige har ju beskådat en trasig människa med tärt ansikte ta emot applåder på bästa sändningstid. Förmedlar du att hon duger som hon är? Knappast.

  • Hej carro! Nu utgår jag ifrån att det är Ana som du syftar på. Du blandar ihop sak och sak. Jag PERSONLIGEN dyker att Anna duger precis som hon är. Men hennes magmuskler var delade ( Googla diastas om du inte vet vad det innebär ) Så för att hon ska hålla en normal livskvalitet med fungerade magmuskler som hon behöver både i vardag OCH i träning så behövde hon laga dessa… Det är SÅ vanligt bland kvinnor med tidigare övervikt, men också gravditet. Så att man prioriterar att normalisera sin livskvalitet med hjälp av kirurgi för att laga en diastas, DET står jag bakom till 100% Både som mamma, pt och väninna. Att man dessutom får mycket överskottshud, som man klämmer i dragkedjor och antag. ja, det KAN man leva med. Men idag 2017 så har man ändå möjligheten att göra någonting åt det. Jag hade stöttat henne i båda besluten, OM hon valt att leva med det… eller m hon valt att ta bort det. Sen hur du Carro gör någon form av Hobbyanalys kring Annas stabilitet i hennes psyke eller inte… Ja, du det har jag inga kommenterar på =)

    • vad fint Carro att du känner att du vill dela med dig av din hobby analys. Är det okay för dig, att jag tycker att den får stå för dig utan att kommentera det vidare…. =)

   • Men var Annas magmuskler delade Igen? Hon har ju sagt att hon lagat/sytt ihop magmuskler tidigare och har inte sen dess varit gravid, ska väl vara ett bestående resultat? Det var väl i huvudsak för det estetiska utseendet även i Annas fall denna gång?! Är säker på att ni fått supersnygga figurer bägge två och kommer vara supersnygga. Och ni får säkert väl fungerande muskler och normal livskvalitet också och det är ju viktigast…Vem bryr sig om utseende 😉

    • Anna får såklart tala i detalj för sig själv (om hon vill) Jag skriver bara det jag vet och et vi redan pratat om. Annas bukväg och muskler behövde fixas… inte konstigt med tidgare upp och nergång….

     Bestående resultat…. knappast om du gå upp och ner mycket i vikt,
     Ta mina andra vänninor som gjort samma sak. En bukplastik lagade musklerna och allt fungerar. Blev gravid två år senare, men muagmusklerna lyckades ändå att go ihop efter förlossning så resultatet blev aldrig förstört. (nu tränade hon lugnt genom graviditeten och åt bra) Min andra väninna gjorde samma sak, men blev gravid 3,5 år efter operation, hon gick iof upp mer i vikt, men fick en diasts igen… Kroppen är unik. Vajre situation är individuell… Jag kan inte prata för anna, mer än det jag själv sett/hört och varit med om. Men min egen situation är den som jag fokuserar på…

 37. Oj ja det var långt och mycket! Du har ställt frågan förut ? känns mer som huvudsysftet med inlägget är reklam för Dig, Sabina och Skip nutrition ? Konstigt namn förresten skip it liksom hihi. Vad hände med Green nutrition, har det lagt ner? Det är ju alltid bra att ha en pt-licens/legitimation att kunna visa upp, oavsett om man har blogg eller ej, och att träna och samtidigt tjäna pengar är ju mer än perfekt, förstår också att du gärna vill åka på träningsresor vem vill inte det liksom ? MEN jag tänker att du nog just nu ska fokusera på mäklarutbildningen när du nu fått den och om det verkligen är mäklare du vill bli.
  Du skriver att du nu får börja om med träning efter bukplastikkorrigering men opererade du muskler/invändigt igen, trodde det bara var ärr som fixades till denna gång måste du börja om på noll igen med träning då, väg tillbaka skriver du?? Du kanske menar efter en träningspaus, eller har jag missförstått?
  Jag är totalt ointresserad av att läsa om träning på bloggar, finns så mycket redan om man vill ha information på massor av bloggar, sajter och tidningar. Men lycka till med din träning!

  • Hej Fia! Huvudsyftet är en läser undersökning, inkluderat ett erbjudande i smarte med skip. Green Nutrition är ett underbolag av Better You. Vi hade ett kontakt och avtal som löpte ut. Därefter tar man som vanligt en ny dialog, jag är hungrig på nya utmaningar och kände att huvudfokuset inte låg på GN utan på BY. Så vi skiljdes åt som vänner och fortsatte på varsitt håll. GN har väldigt bra produkter, men ett smalt och ganska begränsat sortiment idag. Dom har expanderat fort och valde att inte satsa på GN för tillfället. Jag mötte upp SKIP något halvår senare, också svenska rena kostillskott. Men dom vill satsa. Dom vill utveckla.s Och är det någonting som jag brinner för så är det just att vidareutveckla ett företagskoncept och få vara en del av utveckling då därför valde jag att inleda ett samarbete som jag stormtrivs med. ( Fortsättning följer ) ”Åka” på träningresor är v äl kanske inte riktat det jag syftar på. jag älskar att arrangera, leda, coacha och jobba på träningsresor. Att göra det 1-2gånger om året samt några event inrikes det gör mig gott.Det ger mig energi som jag lever på länge och tar med mig i mina övriga projekt. Gällande mäklarfutbildningen så fokuserar jag. Det ska gudarna veta, (Satana i gatan vilken utmaning… men på ett kul sätt )
   Gällande min operation har du missförstått. Men det är inte lätt om man själv inte har egen erfarenhet, eller kom jag helt enkelt skrivit otydligt =) jag gjorde en hög bukplastik sist, som då inkluderar att syihop min diastas. Jag gjorde en lågbukplastik nu (googla för närmare förklaring) och en ärr korrigering. Detta var jag medveten om tidigare, men har slutit på det. Så nu får jag börja om av båda anledningarna operationen och träningsuppehållet som kommer att bli på ca 8-10 veckor =) Oj, vad mycket att svara på =) Hoppas jag fick med allt du undrade över. Tack för lyckönskningen! =)

   • Tack fina fina för svar. Så ditt avtal och kontrakt med Green N löpte ut så du slutade inte jobben pga att du skulle flytta som du tidigare skrivit utan det berodde på att kontrakt gick ut och på ny chefredaktör då okej, härligt att ni skiljdes åt som vänner. Ja klart du älskar att åka på träningsresor oavsett om du arrangerar, leder dem, jobbar eller får åka genom spons/marknadsföring eller om du vunnit dem, klart träningsresor gör gott och ger energi och kanske en liten inkomst också. Nej men då förstod jag rätt gällande operationen du gjort nu att det alltså inte är sytt ihop igen utan att du nu fettsugit, stramat åt huden och snyggat till ärr. Så det blir så långt träningsuppehåll ändå, men tur iaf att magen håller sig platt nu även utan träning men visst mår vi alla bättre om vi tränar. Googlat har jag gjort. Hoppas du blir nöjd med magen, den såg fin ut enligt dina bikinifoton i somras tycker jag, ärret syntes knappt. Nu blev detta också långt. ? Hoppas du får in en bra rutin så småningom med lagom träning som gör dig gott och inte stressad, personligen så tror jag kostschema och träningsschema kan stressa en del.

    • Jag har aldrig skrivit att jag slutade inte GN pga av flytt. Det gjorde jag lååååångt tidigare. jag ville inte förnya det då jag vill jobba framåt, fortsätta utvecklas och det kunde jag inte göra där =) Dom befintliga Produkterna dom har, är är super bra. Men som sagt, ett begränsat sortiment och inga planer på att utvecklas och ta nästa steg, där och då. Detta händer återkommande med många olika typer av samarbetsparter. Varje träningsresa har jag jobbat med, inför,under och efter. Så ja. ”en liten inkomst” skulle knappast räcka. Du anar inte vad jobb det ligger bakom. men det är sjukt kul. Men för att du ska förstå helheten så, skulle jag aldrig följa med för att jag får spöns. Då blir det billigare för mig att köpa och betala och åka med som en vanlig deltagare. Detta har varit med leverbröd. sjukt ku och någonting jag hoppas kunna fortsätta med i framtiden, parallellt med det jag gör =)

 38. Hej,
  Jag följer gärna med dig på din resa , jag hade bokat bukplastik 22 oktober men i sista stund bokade jag av. Jag har 4 barn äldsta 33 och yngsta 8 år, två barnbarn. Jag har oxå gjort en resa i mitt liv som varit otroligt jobbig och är det fortfarande bitvis. Jag är så rädd för smärtan efteråt när d gäller bukplastik ?. Har opererat brösten 2 ggr och det var inga problem men buken ….vågar jag. Det verkar vara många som får komplikationer efteråt eller inte blir riktigt nöjda. De skriver :hade jag vetat vilket helvete hade jag aldrig gjort det?? Hjälp , vad gör jag?
  Kram

  • Hej Lena! Mitt främsta råd är att du rågör med din läkare. Diskutera och var öppen med din rädsla kring detta. Sen finns det ett jätte bra form som heter Bukplastik efter viktnedgång. Gå med i den gruppen och diskutera det där. Då får du se många olika resultat och får säkert en hel del goda råd. Jag har gjort detta två gånger. Det är inte lätt… men jag står ut =) Du sk dock vara helt säker på det…. -Stort lycka till! Kram

 39. Hej My!
  Jag är en av dessa lite äldre läsare du har. Så nu tänker jag vara tråkig men med ett gott hjärta bakom!
  Lugna ned dig lite My!
  Jag arbetar med psykisk ohälsa i olika stadier och det gör så ont i hjärtat på mig när jag ser att du skriver om att du har panikångest mm.
  Om jag fick önska skulle jag vilja se en blogg där du vågat backa lite i mycket av vad du gör för din skull. Jag tror nämligen att många med dig har samma livspussel att få ihop.
  Vad är kul med träningen, hur integrerar vi den på ett enkelt sätt i vardagen?
  Vilka hälsofördelar ger en 30 min promenad?
  Hur gör vi maten vi äter lite nyttigare, utan att tömma hälsokostbutiken eller kasta ut spisen för att laga vegansk raw-food?
  Jag följer gärna en resa mot bättre balans i livet där du ibland bjuder på att ibland struntar helt i allt vad hälsosamt är och svullar godis i soffan utan dåligt samvete!
  Var rädd om dig!

  • TACK Anna….. TACK. Jag delar din åsikt helt. Det handlar om en helhets balans. jag är ingen expert, och jag tar emot hjälp för just min ångest. Samt genomgår en lång (och ganska tråkig) utredning….. Men jag tar till mig av vad du skriver. Kram

  • Håller helt med dig. My bör ta det lite lugnare
   Här är så fullt ös att man blir andfådd bara av att läsa.
   Livet måste inte gå i 120 knyck. Inte hela tiden.
   Jag vet My att du vill mycket och att du är en driftig tjej
   Men tro mig, jag är i andra delen av livet och det kommer inte att hålla med ditt tempo.
   Dela med dig av träning och ditt liv, ditt studerande mm, som nu. Men det behöver inte vara romaner varje dag.
   Korta inläggen och än en gång säger jag att du behöver inte upprepa så mycket som du gör. Vi vet ! Nya läsare kan gå bakåt i bloggen
   Du behöver inte alltid förklara varför du tränar, varför du äter
   som du gör osv.
   Skriv om allt som du hittills gjort men jag tror inte det gör nåt med lite kortare inlägg och vi behöver inte exakt veta vad du gör för rörelser osv när du tränar.
   Kosttillskott behöver man för övrigt bara om man vet man lider brist på nåt annars klarar vi oss ganska bra här utan det. Bortsett från möjligt D vitamin då.
   Men detta tror jag du börjar förstå.
   Fortsätt med den blandning du har nu i bloggen så blir det bra även framöver. Du behöver alls inte renodla dig på nåt vis. Korta ner det lite bara och LEV istället.
   Vi måste inte behöva bli påminda om ALLT i vart och vartannat inlägg.
   Du har ju frågat om detta tidigare och ta till dig av det.
   Fortsätt vara du, men ta det lite lugnare.
   Det är DIN blogg, ditt liv, men nu frågade du och då får du svar och jag menar bara väl.
   Har en del år och erfarenheter ”till godo” på dig och jag vet konsekvenserna av att rusa på allt för fort.
   Har även jag gjort en viktresa, hälften kvar av mig mot innan så jag vet en del om kost, vitaminer och träning också.
   Nu blev min kommentar för lång men jag vill ge dig de svar du frågade efter och förklara varför jag svarar som jag gör.
   Ta hand om dig och det du har omkring dig och ta en sak i taget.
   Kram

 40. Hej My! Tack för du delar med dig av så mycket. Är grymt imponerad av ”allt” du hinner med. Du är en kämpe. Är nog en av dina få äldre följare. Jag kämpar själv med vikten, främst för att få må bra. Skulle uppskatta om du skrev om nyttigare allternativ och inte så värst avancerade. Är ingen mästerkock. Lite vardags pepp vore inte dumt heller. Tack igen för att jag får följa dig här på bloggen. Kram 🌸🌺🌸🌺

  • Hej Kristiina! Tack snälla du för dina fin ord =) Jag är heller inte någon mästerkock, av olika anledningar, intresse, prioritering och tidsbrist. Så därför tycker jag själv om det som är relativt snabbt, gott, nyttigt och enkelt =) Ska absolut tänk på det. Tack för att du delar med dig =) Kram

 41. Oj – mina tankar kommer här. Korta ner dina inlägg väsentligt. Be inte om vad andra vill ha, ge det du vill ge även om du inte får så många lajks eller kommentarer som du anser är rätt.
  Skriv inte av den anledningen för då kommer du aldrig bli nöjd. Minska kraven o förväntningarna på dig själv.
  Rätt följare följer i det spåret. Tänk vad du själv vill läsa om? Vad intresserar dig? Man brukar säga att det hjärtat är fullt av, det talar man.
  Det som tyvärr genomsyrar dina inlägg är missnöje. Försök framstå som mer positiv jag tror du vinner på det.

  • Hej Maria! Tack för att du tar dig tiden att kommentera =) Nu var detta, precis om jag skrev… ett väldigt långt inlägg. Jag stannar upp med några månaders mellanrum och gör lite olika undersökningar. Anledningen är just att jag vill undvika att kära på och ”fastna” i ett och samma spår. Jag uppskattar mina läsares åsikter, jag är lyhörd och intresserad. Sen tar jag emot önskemål, argument och fakta. Reflekterar över det, funderar kring mina egna åsikter och gör an blandning som jag tycker är bra, och inspirerande =) Men som vilket företag som helst så är det viktigt med ”kund information” eller klient uppfölja ing osv. Bara en jämförelse. Själva lajksen är inte avgörande såklart. Men att mäta av intresset, och det är just ett av sätten att göra det på. Jag hör vad du säger, du har rätt. Jag sätter väldigt höga krav på mig själv… Men jag är inte missnöjd.. Kram

   • Du bad om dina läsares åsikter 🙂 därför fick du mina. Självklart är det viktigt att fråga sina kunder vad de vill ha… men samtidigt så tror jag du märker det genom vilken respons du får på dina inlägg. Om du har ett mål att skriva inlägg som får mycket aktivitet, fundera på vilka du skrivit tidigare som fått igång oss läsare. Tror det kan vara förvirrande att fråga… för alla tycker så olika… fråga dig själv vad du vill ge istället. Jag tror faktiskt det kan vara så enkelt. Det du ger KOMMER ge dig de följare du vill ha. Och du kommer trivas med att få de som faktiskt betyder. Oavsett antal. Jag tror på dig. JAG skulle aldrig fixa att blogga 🙂
    Och skönt att du inte är missnöjd! Kram!

 42. Jag tycker att du är en fantastisk tjej . Du verkar som jag leva efter uttrycket : efter regn kommer sol .
  Kul att få följa din vardag som du delar med dig av i både med och motgångar .
  Jag skulle tycka det var bra om du ville dela med dig av lite enkla träningstips , för att öka konditionen , orken . Samt gärna tips på övningar som hjälper till för att minska några kilon.
  Någon ” föreläsning ” vore också kul .
  Gärna någon utmaning.
  Kommer att följa din blogg oavsett vad den handlar om.
  Din och Åzas podd är kanon att lyssna på , när jag är på gymmet .
  Kram och hoppas du piggar på dig snart , så du kan börja träna igen .

  • Hej Maud! TACK snälla du… vad glad jag blir! Kul att du gillar podden =) Jag hör vad du skriver… jag tar med mig det. tack för att du tog dig tiden att dela med dig! =) Kram

 43. Oj ja det var långt och mycket! Du har ställt frågan förut 😉 känns mer som huvudsysftet med inlägget är reklam för Dig, Sabina och Skip nutrition 😉 Konstigt namn förresten skip it liksom hihi. Vad hände med Green nutrition, har det lagt ner? Det är ju alltid bra att ha en pt-licens/legitimation att kunna visa upp, oavsett om man har blogg eller ej, och att träna och samtidigt tjäna pengar är ju mer än perfekt, förstår också att du gärna vill åka på träningsresor vem vill inte det liksom 😉 MEN jag tänker att du nog just nu ska fokusera på mäklarutbildningen när du nu fått den och om det verkligen är mäklare du vill bli.
  Du skriver att du nu får börja om med träning efter bukplastikkorrigering men opererade du muskler/invändigt igen, trodde det bara var ärr som fixades till denna gång måste du börja om på noll igen med träning då, väg tillbaka skriver du?? Du kanske menar efter en träningspaus, eller har jag missförstått?
  Jag är totalt ointresserad av att läsa om träning på bloggar, finns så mycket redan om man vill ha information på massor av bloggar, sajter och tidningar. Men lycka till med din träning!

  • Hej Fia! Huvudsyftet är en läser undersökning, inkluderat ett erbjudande i smarte med skip. Green Nutrition är ett underbolag av Better You. Vi hade ett kontakt och avtal som löpte ut. Därefter tar man som vanligt en ny dialog, jag är hungrig på nya utmaningar och kände att huvudfokuset inte låg på GN utan på BY. Så vi skiljdes åt som vänner och fortsatte på varsitt håll. GN har väldigt bra produkter, men ett smalt och ganska begränsat sortiment idag. Dom har expanderat fort och valde att inte satsa på GN för tillfället. Jag mötte upp SKIP något halvår senare, också svenska rena kostillskott. Men dom vill satsa. Dom vill utveckla.s Och är det någonting som jag brinner för så är det just att vidareutveckla ett företagskoncept och få vara en del av utveckling då därför valde jag att inleda ett samarbete som jag stormtrivs med. ( Fortsättning följer ) ”Åka” på träningresor är v äl kanske inte riktat det jag syftar på. jag älskar att arrangera, leda, coacha och jobba på träningsresor. Att göra det 1-2gånger om året samt några event inrikes det gör mig gott.Det ger mig energi som jag lever på länge och tar med mig i mina övriga projekt. Gällande mäklarfutbildningen så fokuserar jag. Det ska gudarna veta, (Satana i gatan vilken utmaning… men på ett kul sätt )

   Gällande min operation har du missförstått. Men det är inte lätt om man själv inte har egen erfarenhet, eller kom jag helt enkelt skrivit otydligt =) jag gjorde en hög bukplastik sist, som då inkluderar att syihop min diastas. Jag gjorde en lågbukplastik nu (googla för närmare förklaring) och en ärr korrigering. Detta var jag medveten om tidigare, men har slutit på det. Så nu får jag börja om av båda anledningarna operationen och träningsuppehållet som kommer att bli på ca 8-10 veckor =) Oj, vad mycket att svara på =) Hoppas jag fick med allt du undrade över. Tack för lyckönskningen! =)

   • Tack fina fina för svar. Så ditt avtal och kontrakt med Green N löpte ut så du slutade inte jobben pga att du skulle flytta som du tidigare skrivit utan det berodde på att kontrakt gick ut och på ny chefredaktör då okej, härligt att ni skiljdes åt som vänner. Ja klart du älskar att åka på träningsresor oavsett om du arrangerar, leder dem, jobbar eller får åka genom spons/marknadsföring eller om du vunnit dem, klart träningsresor gör gott och ger energi och kanske en liten inkomst också. Nej men då förstod jag rätt gällande operationen du gjort nu att det alltså inte är sytt ihop igen utan att du nu fettsugit, stramat åt huden och snyggat till ärr. Så det blir så långt träningsuppehåll ändå, men tur iaf att magen håller sig platt nu även utan träning men visst mår vi alla bättre om vi tränar. Googlat har jag gjort. Hoppas du blir nöjd med magen, den såg fin ut enligt dina bikinifoton i somras tycker jag, ärret syntes knappt. Nu blev detta också långt. 😉 Hoppas du får in en bra rutin så småningom med lagom träning som gör dig gott och inte stressad, personligen så tror jag kostschema och träningsschema kan stressa en del.

    • Jag har aldrig skrivit att jag slutade inte GN pga av flytt. Det gjorde jag lååååångt tidigare. jag ville inte förnya det då jag vill jobba framåt, fortsätta utvecklas och det kunde jag inte göra där =) Dom befintliga Produkterna dom har, är är super bra. Men som sagt, ett begränsat sortiment och inga planer på att utvecklas och ta nästa steg, där och då. Detta händer återkommande med många olika typer av samarbetsparter. Varje träningsresa har jag jobbat med, inför,under och efter. Så ja. ”en liten inkomst” skulle knappast räcka. Du anar inte vad jobb det ligger bakom. men det är sjukt kul. Men för att du ska förstå helheten så, skulle jag aldrig följa med för att jag får spöns. Då blir det billigare för mig att köpa och betala och åka med som en vanlig deltagare. Detta har varit med leverbröd. sjukt ku och någonting jag hoppas kunna fortsätta med i framtiden, parallellt med det jag gör =)

 44. Hej,
  Jag följer gärna med dig på din resa , jag hade bokat bukplastik 22 oktober men i sista stund bokade jag av. Jag har 4 barn äldsta 33 och yngsta 8 år, två barnbarn. Jag har oxå gjort en resa i mitt liv som varit otroligt jobbig och är det fortfarande bitvis. Jag är så rädd för smärtan efteråt när d gäller bukplastik 😳. Har opererat brösten 2 ggr och det var inga problem men buken ….vågar jag. Det verkar vara många som får komplikationer efteråt eller inte blir riktigt nöjda. De skriver :hade jag vetat vilket helvete hade jag aldrig gjort det?? Hjälp , vad gör jag?

  Kram

  • Hej Lena! Mitt främsta råd är att du rågör med din läkare. Diskutera och var öppen med din rädsla kring detta. Sen finns det ett jätte bra form som heter Bukplastik efter viktnedgång. Gå med i den gruppen och diskutera det där. Då får du se många olika resultat och får säkert en hel del goda råd. Jag har gjort detta två gånger. Det är inte lätt… men jag står ut =) Du sk dock vara helt säker på det…. -Stort lycka till! Kram

 45. Hej My!
  Jag är en av dessa lite äldre läsare du har. Så nu tänker jag vara tråkig men med ett gott hjärta bakom!
  Lugna ned dig lite My!
  Jag arbetar med psykisk ohälsa i olika stadier och det gör så ont i hjärtat på mig när jag ser att du skriver om att du har panikångest mm.
  Om jag fick önska skulle jag vilja se en blogg där du vågat backa lite i mycket av vad du gör för din skull. Jag tror nämligen att många med dig har samma livspussel att få ihop.
  Vad är kul med träningen, hur integrerar vi den på ett enkelt sätt i vardagen?
  Vilka hälsofördelar ger en 30 min promenad?
  Hur gör vi maten vi äter lite nyttigare, utan att tömma hälsokostbutiken eller kasta ut spisen för att laga vegansk raw-food?
  Jag följer gärna en resa mot bättre balans i livet där du ibland bjuder på att ibland struntar helt i allt vad hälsosamt är och svullar godis i soffan utan dåligt samvete!
  Var rädd om dig!

  • TACK Anna….. TACK. Jag delar din åsikt helt. Det handlar om en helhets balans. jag är ingen expert, och jag tar emot hjälp för just min ångest. Samt genomgår en lång (och ganska tråkig) utredning….. Men jag tar till mig av vad du skriver. Kram

  • Håller helt med dig. My bör ta det lite lugnare
   Här är så fullt ös att man blir andfådd bara av att läsa.
   Livet måste inte gå i 120 knyck. Inte hela tiden.
   Jag vet My att du vill mycket och att du är en driftig tjej
   Men tro mig, jag är i andra delen av livet och det kommer inte att hålla med ditt tempo.
   Dela med dig av träning och ditt liv, ditt studerande mm, som nu. Men det behöver inte vara romaner varje dag.
   Korta inläggen och än en gång säger jag att du behöver inte upprepa så mycket som du gör. Vi vet ! Nya läsare kan gå bakåt i bloggen
   Du behöver inte alltid förklara varför du tränar, varför du äter
   som du gör osv.
   Skriv om allt som du hittills gjort men jag tror inte det gör nåt med lite kortare inlägg och vi behöver inte exakt veta vad du gör för rörelser osv när du tränar.
   Kosttillskott behöver man för övrigt bara om man vet man lider brist på nåt annars klarar vi oss ganska bra här utan det. Bortsett från möjligt D vitamin då.
   Men detta tror jag du börjar förstå.
   Fortsätt med den blandning du har nu i bloggen så blir det bra även framöver. Du behöver alls inte renodla dig på nåt vis. Korta ner det lite bara och LEV istället.
   Vi måste inte behöva bli påminda om ALLT i vart och vartannat inlägg.
   Du har ju frågat om detta tidigare och ta till dig av det.
   Fortsätt vara du, men ta det lite lugnare.
   Det är DIN blogg, ditt liv, men nu frågade du och då får du svar och jag menar bara väl.
   Har en del år och erfarenheter ”till godo” på dig och jag vet konsekvenserna av att rusa på allt för fort.
   Har även jag gjort en viktresa, hälften kvar av mig mot innan så jag vet en del om kost, vitaminer och träning också.
   Nu blev min kommentar för lång men jag vill ge dig de svar du frågade efter och förklara varför jag svarar som jag gör.
   Ta hand om dig och det du har omkring dig och ta en sak i taget.
   Kram

 46. Ja jätte intresserad av hur du gör små övningar nu och sedan går vidare i träningen efter din op. Även intresserad av hur du tänker kring socker, kost , motion osv för din son. Finns så många sätt att tänka inet är mer rätt. Hade bara varit intressant att veta hur du gör / tänker med honom … hur är smärtan nu får du gärna oxå skriva om .

 47. Jag tycker att du är en fantastisk tjej . Du verkar som jag leva efter uttrycket : efter regn kommer sol .
  Kul att få följa din vardag som du delar med dig av i både med och motgångar .
  Jag skulle tycka det var bra om du ville dela med dig av lite enkla träningstips , för att öka konditionen , orken . Samt gärna tips på övningar som hjälper till för att minska några kilon.
  Någon ” föreläsning ” vore också kul .
  Gärna någon utmaning.
  Kommer att följa din blogg oavsett vad den handlar om.
  Din och Åzas podd är kanon att lyssna på , när jag är på gymmet .
  Kram och hoppas du piggar på dig snart , så du kan börja träna igen .

  • Hej Maud! TACK snälla du… vad glad jag blir! Kul att du gillar podden =) Jag hör vad du skriver… jag tar med mig det. tack för att du tog dig tiden att dela med dig! =) Kram

 48. Ja jätte intresserad av hur du gör små övningar nu och sedan går vidare i träningen efter din op. Även intresserad av hur du tänker kring socker, kost , motion osv för din son. Finns så många sätt att tänka inet är mer rätt. Hade bara varit intressant att veta hur du gör / tänker med honom … hur är smärtan nu får du gärna oxå skriva om .

 49. Hur gör man för att ens komma igång med träning/satsa på sin hälsa?
  En trött ensamstående mamma som i princip aldrig kan ta sig iväg till gym ? Hur ska jag tänka? Vart börjar jag? Kram

   • Jobb till 16 ca, sen hem och fixa med läxor, mat och två dagar i veckan skjutsa/hämta till aktiviteter.
    Äter ej potatis el pasta, men jag behöver nåt bra mellanmål som jag kan förbereda… Har aldrig gillat att träna så jag behöver hitta nåt enkelt och hållbart… ?
    Tack för en bra blogg, du är en stor inspirationskälla ?

    • ja men hur äter du… När går du upp på morgonen? Äter du frukost? Äter du regelbundet? Dricker du mycket vatten? Gör en kostregistereing och skriv upp ALLt du äter och vilka klockslag i 3 dagar…. och berätta det för mig =) Kan du tänka dig att börja träna/motionera? Promenader (raska) och hemma övningar tex… Potatis är ju supernyttigt! Man ska inte ta bort kolhydrater helt… Socker bör man dock undvika. Vi får ofta i oss mYCKET med dolt socker än vad v i tror genom mat, sås, juice och annat… TACK! =) Kram

     • Ok, då ska jag börja skriva ner och reflektera ?
      Jag går alltid upp 5.30, dricker kaffe, men lite svårt att äta nåt. Frukt vid 9 och lunch 11.45 (jobbar på förskola:)
      Hemmaövningar kan jag tänka mig och promenader när jag får tillfälle ?
      Tack för att du tar dig tid ??

 50. Hur gör man för att ens komma igång med träning/satsa på sin hälsa?
  En trött ensamstående mamma som i princip aldrig kan ta sig iväg till gym 😢 Hur ska jag tänka? Vart börjar jag? Kram

   • Jobb till 16 ca, sen hem och fixa med läxor, mat och två dagar i veckan skjutsa/hämta till aktiviteter.
    Äter ej potatis el pasta, men jag behöver nåt bra mellanmål som jag kan förbereda… Har aldrig gillat att träna så jag behöver hitta nåt enkelt och hållbart… 😉

    Tack för en bra blogg, du är en stor inspirationskälla 🙂

    • ja men hur äter du… När går du upp på morgonen? Äter du frukost? Äter du regelbundet? Dricker du mycket vatten? Gör en kostregistereing och skriv upp ALLt du äter och vilka klockslag i 3 dagar…. och berätta det för mig =) Kan du tänka dig att börja träna/motionera? Promenader (raska) och hemma övningar tex… Potatis är ju supernyttigt! Man ska inte ta bort kolhydrater helt… Socker bör man dock undvika. Vi får ofta i oss mYCKET med dolt socker än vad v i tror genom mat, sås, juice och annat… TACK! =) Kram

     • Ok, då ska jag börja skriva ner och reflektera 🙂
      Jag går alltid upp 5.30, dricker kaffe, men lite svårt att äta nåt. Frukt vid 9 och lunch 11.45 (jobbar på förskola:)
      Hemmaövningar kan jag tänka mig och promenader när jag får tillfälle 🙂
      Tack för att du tar dig tid 🙏🏻

 51. Läser din blogg ofta men kommenterar sällan ? måste säga att jag är sjukt imponerad av dig och att du klarar av att ro iland alla vardagsproblem väldigt bra.
  Jag skulle önska ett inlägg med träningsövningar som man kan göra hemma tillsammans med familjen. Är mamma till 4 underbara minimonster varav 2 av dem är lite sena i den motoriska utvecklingen och skulle behöva öva på koordinationen och det är mycket roligare att öva / träna tillsammans med familjen än ? Brukar du och lilleman träna tillsammans?

  • Tack Therece! =) hemma träning är bra… man kan variera det till det oändliga. Lilleman och jag brukar inte träna ”tillsammans” Han brukar dock vara me och köra sin ”grej” vid sidan om. leka, busa, testa balansen osv… =) kram

 52. Läser din blogg ofta men kommenterar sällan 🙂 måste säga att jag är sjukt imponerad av dig och att du klarar av att ro iland alla vardagsproblem väldigt bra.
  Jag skulle önska ett inlägg med träningsövningar som man kan göra hemma tillsammans med familjen. Är mamma till 4 underbara minimonster varav 2 av dem är lite sena i den motoriska utvecklingen och skulle behöva öva på koordinationen och det är mycket roligare att öva / träna tillsammans med familjen än 🙂 Brukar du och lilleman träna tillsammans?

  • Tack Therece! =) hemma träning är bra… man kan variera det till det oändliga. Lilleman och jag brukar inte träna ”tillsammans” Han brukar dock vara me och köra sin ”grej” vid sidan om. leka, busa, testa balansen osv… =) kram

  • Hej Lindha! Jag förstår vad du menar… men det kommer alltid att finnas samarbeten här inne =) Det ingår i mitt jobb som influenser. MEN, för din (och andra som tycker som du) Så ska inläggen markeras med reklam, längst upp. Stå att du ser det och då kan hoppa över just det innehållet =) Kram

   • Låter bra! För just nu känns det som att varje inlägg är reklam ? Överdriver lite men ja ?
    En fråga gällande bukplastik förresten, är det liknande smärta som efter akut kejsarsnitt? Nån som vet?

 53. Jag hatar verkligen träning och all hets kring det. Jag är inte överviktig utan äter nästan vad jag vill. Alla tidningar skriver ät inte det , och inte det. Blir tokig av alla förmaningar. Jag vill äta sunt så jag hoppas på goda smala recept och lite ny kunskap.

  • Hej Lindha! Jag förstår vad du menar… men det kommer alltid att finnas samarbeten här inne =) Det ingår i mitt jobb som influenser. MEN, för din (och andra som tycker som du) Så ska inläggen markeras med reklam, längst upp. Stå att du ser det och då kan hoppa över just det innehållet =) Kram

   • Låter bra! För just nu känns det som att varje inlägg är reklam 😊 Överdriver lite men ja 😉
    En fråga gällande bukplastik förresten, är det liknande smärta som efter akut kejsarsnitt? Nån som vet?

 54. Jag hatar verkligen träning och all hets kring det. Jag är inte överviktig utan äter nästan vad jag vill. Alla tidningar skriver ät inte det , och inte det. Blir tokig av alla förmaningar. Jag vill äta sunt så jag hoppas på goda smala recept och lite ny kunskap.

 55. Hej My
  Det vore trevligt om du la upp en övning varje dag i fem dagar som man kan utföra hemma +lite kondition övning och efter dessa 5 dagar kan det bli ett program.
  Kram Ewa

 56. Hej My
  Det vore trevligt om du la upp en övning varje dag i fem dagar som man kan utföra hemma +lite kondition övning och efter dessa 5 dagar kan det bli ett program.
  Kram Ewa

 57. Jag funderar på när du var överviktig, var du sockerberoende då?? Jag är en riktig sockerråtta, kan lätt byta ut midda’n mot kakor o godis….. Jag undrar i så fall hur du gjorde/gör för att hålla dig borta från att överkonsumera socker? Det skulle vara intressant att läsa om det. Äter du kolhydrater i dag?
  Kram

  • sockerberoende har jag varit sedan tonåren… absolut ett ämne att lyfta =) kolhydrater är inte farliga…. man kan äta allting i rätt mängd med en bra varation och balans… kram

 58. Jag funderar på när du var överviktig, var du sockerberoende då?? Jag är en riktig sockerråtta, kan lätt byta ut midda’n mot kakor o godis….. Jag undrar i så fall hur du gjorde/gör för att hålla dig borta från att överkonsumera socker? Det skulle vara intressant att läsa om det. Äter du kolhydrater i dag?
  Kram

  • sockerberoende har jag varit sedan tonåren… absolut ett ämne att lyfta =) kolhydrater är inte farliga…. man kan äta allting i rätt mängd med en bra varation och balans… kram

 59. Det är för mycket repetition. Det skulle vara kul att läsa mer vad du gör under veckorna, inte reklam, allt du vill/ska göra, saker som hänt för 1 månad, 1 år sen, alla offentliga personer du har sammarbeten med…
  Jag undrar också ang. me too hur du förhåller dig till att Annas son är dömd för våldtäckt :O ?
  Annars känns din blogg oharmonisk och stressad. Du gör som du vill ? men ett tips är att göra få saker bra, än att stressa ihop saker att göra samtidigt.
  Jag låter bitter, men förutom detta är din blogg bra.

 60. Det är för mycket repetition. Det skulle vara kul att läsa mer vad du gör under veckorna, inte reklam, allt du vill/ska göra, saker som hänt för 1 månad, 1 år sen, alla offentliga personer du har sammarbeten med…
  Jag undrar också ang. me too hur du förhåller dig till att Annas son är dömd för våldtäckt :O ?
  Annars känns din blogg oharmonisk och stressad. Du gör som du vill 🙂 men ett tips är att göra få saker bra, än att stressa ihop saker att göra samtidigt.
  Jag låter bitter, men förutom detta är din blogg bra.

 61. Liksom du så är jag en sockerråtta jag ser gärna tips och råd hur man gör för att hitta alternativa vägar för att låta bli att hamna där hela tiden
  Träningstips som någon annan skrev tex ett 5 dagars program med övningar.
  Kostråd/tips.
  Jag följer gärna din rehabträning då jag behöver stärka min egen bål efter en ärrbråcksoperation. Övningar som är bra att starta med mm.
  Ha en jättebra helg nu My och jag håller tummarna för att du fixade din tenta idag!!
  Kram kram ❤️ ❤️

 62. Liksom du så är jag en sockerråtta jag ser gärna tips och råd hur man gör för att hitta alternativa vägar för att låta bli att hamna där hela tiden
  Träningstips som någon annan skrev tex ett 5 dagars program med övningar.
  Kostråd/tips.
  Jag följer gärna din rehabträning då jag behöver stärka min egen bål efter en ärrbråcksoperation. Övningar som är bra att starta med mm.

  Ha en jättebra helg nu My och jag håller tummarna för att du fixade din tenta idag!!
  Kram kram ❤️ ❤️

 63. Hej! Jag tycker om din blogg, att få läsa om ditt liv med allt vad det innebär. Träning, barn, skola, jobb, kärlek, känslor… Lite mycket reklam bara, även om jag förstår att det ingår ? Lycka till med allt, jag är så inspirerad o imponerad av allt du hittar på!

 64. Hej! Jag tycker om din blogg, att få läsa om ditt liv med allt vad det innebär. Träning, barn, skola, jobb, kärlek, känslor… Lite mycket reklam bara, även om jag förstår att det ingår 😃 Lycka till med allt, jag är så inspirerad o imponerad av allt du hittar på!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...