bild-9703

Nervös och stressad inför tenta?!? Jösses vilken konstig känsla… spännande med något nytt!

Hej fina!

Idag sitter jag djupt nergrävd bland studier inför tenta imorgon. Min FÖRSTA tenta! Alltså min första tenta. SHIT vad nervös jag är🙈😬

Dels för att jag inte har en aning om hur den går till, i vilket program vi skriver den i osv… (Fröken oteknisk!!!) Plus att jag idag känner att jag tappat ALLT! Saker som jag kunde redan innan jag började utbildningen. Saker som för mig tidigare varit självklara!

-HJÄLP vad läskigt!😱😂

Jag förökar att intala mig, att OM det inte går vägen så är det ju bara att göra om.  För att minska pressen och onödigt tenta-ångest! Jag tror nämligen att jag stressar upp mig i onödan, över själva ”momentet”. Hmm..

Nu har jag tagit en plugg-paus. Tagit en lugn promenad i naturen🍁🍂🍃 Förösökt ”stänga av” hjärnan och bara vara i ”nuet”.

Andas. Vila. Ett steg i taget. 

Nu har jag kommit hem igen. ska lägga mig och vila en timme, innan jag fortsätter plugga igen….

bild-9701

Kram fina🌻

/My Martens