IMG_8426

Hej fina!

Idag har jag varit på äventyr☺️

Nu är jag är banne mig HELT slut! 🙈🙀😵🤣 Men det var det värt😉

Jag har suttit upp MYCKET mer än tidigare dagar, gått längre och varit mer aktiv. Då har jag ändå minimerat promenaden, blivit avsläppt precis vid dörren, blivit upp-passad av Sabina som hämtat kaffe osv.. 🙈😇

Men att först vara hos psykologen gör mig tom i huvudet. Matt. Trött. Men samtidigt skönt. KBT är bland de bättre investeringar som jag gjort! 

Jag bytte ut morgonrocken emot människo-kläder och gömde gördlarna under Mjukisar. Efter att jag varit ute på en mini-promenad.

Jag småskrattade för mig själv när jag skulle #-tagga min instagrambild imorse.. Skulle jag #tagga #minipromenad eller #PW 🤔 Ärligt talat så skulle knappt mini-promenad vara sanningsenligt😏😂

MEN, ett steg i taget. Luft, sol och natur gör gott för mig. 

Först åkte jag till psykologen och sedan vidare på en lunchdejt med SABINA  SÅÅÅÅ skönt att komma hemifrån en stund. Få känna luft, ljus och höra och se andra människor!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sabina är en väldigt kreativ och inspirerande person! Så att hänga med henne gjorde också gott. Vi har lite spännande projekt på gång…… Stay tuned 😉

Vi möttes på en liten Italiens resturang precis intill The Winery Hotel. Ligger bara några minuter hemifrån mig, så det passade mig perfekt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vad glad mitt floristhjärta blir när man fortfarande håller uteserveringarna öppna. Vackra Olivträd i kombination med Rosmarin. Dessa är ganska härdade så dom tål en frostknäpp eller två…. Förr, som storrökare så satt jag ALLTID ute. Som icke-rökare så håller jag fortfarande kvar vid det till viss del.. Detg är mysigt att sitta ute i en täckjacka, med mössa och vangtaremd en kopp kaffe om solen är framme….

-Så det så

Men nu… nu är jag HELT out of order!

Fötterna och benen är svullna och jag har SÅ ont i ryggen. Jag har precis avslutat min dag med 1.5h föreläsning online.

Jag höll ordagrant på att svimma när jag fick min nya kurslitteratur!!!

IMG_8441

732 sidor PÅ FACK-ENGELSKA !? Alltså inte min ”jag gör mig förstådd engelska” utan korrekt affärs engelska!?! 🙀

Nu ska jag krypa ner i sängen och titta på en film… Vi hörs imorgon fina du!

Kram & Gonatt 💖

/ My Martens